Xavier University School of Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Xavier University School of Medicine (XUSOM) ble stiftet i 2005 og er chartret av regjeringen i Aruba med tillatelse av departementet for utdanning av Aruba. Ligger i Oranjestad, hovedstaden i Aruba er Karibia medisinsk skolens elever utstyrt med en trygg og sikker atmosfære for å fokusere på sine studier. Som den største byen i Aruba, kan Oranjestad lett nås med direktefly fra hele verden.

Våre amerikanske baserte kurs blir undervist av fremstående leger fra USA som er forpliktet til undervisning. Karibia medisinsk skolens student til fakultetet forholdet er 25 til 1, som gir studentene en individualisert læringsmiljø. Alle laboratorier og klasserom har state of the art utstyr, inkludert LCD-projektorer, diagrammer og anatomi museer. Myknede menneskelige kadavre blir brukt til undervisning og disseksjon. Anatomiske disseksjoner utføres ved Dr. Horacio E. Oduber Hospital, det lokale sykehuset i Aruba.

Mange kjøpesentre, offentlige kontorer og fast food-restauranter ligger i gangavstand fra den karibiske medisinske skole. Nærheten til den sentrale busstasjonen gjør studentens enkel tilgang til alle deler av øya.

Campus i seg selv er et nyoppusset, moderne anlegg består av over 125.000 kvadratfot. Hele anlegget har sentral aircondition og er utstyrt med trådløs teknologi hele. Studentene er garantert sikret tilgang til campus til alle tider, så XUSOM har nighttime og helg sikkerhetsoffiserer på stedet. Universitetsområdet omfatter et levende flerkulturell atmosfære der alle elevene føler akseptert og komfortabel.

Steder

Oranjestad

Address
Xavier University School of Medicine, Aruba
Santa Helenastraat #23


Oranjestad, Aruba