Academy of Information Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Å velge riktig utdanning leverandør er kanskje den viktigste beslutningen du noen gang vil gjøre. AIT 'hands-on praktisk tilnærming vil gi deg inngående erfaring og et bredt utvalg av verktøy for å sikre din suksess i de kreative og digitale næringer.

AIT tilbyr bachelorgrader og diplom kurs hvor du kan spesialisere seg innen film, spill Design, animasjon, Digital Design, Apps & Software Development and Business. Våre kurs er sterkt fokusert på å sikre at du er "jobb klar 'ved å gi deg hands-on og personlig læring, internship muligheter, porteføljeutvikling og bransje tilkoblinger.

Vår helhetlige tilnærming til utdanning betyr at vi ikke bare produsere designere eller animatører med en ferdighet, vi hjelper deg å bli fagfolk med et bredt spekter av talenter som kan tilpasse seg og vokse til stadig skiftende krav industrien. Her er grunnen til at AIT er det beste valget for kreative mennesker.

Vi forstå industriens Vi er raske til å fange opp og tilpasse seg stadig utviklende trender for å sikre at våre studenter har et konkurransefortrinn med den nyeste kunnskap og praktiske ferdigheter som er ønsket i bransjen.

Personlig Experience Vår campus er intim, så vi vet du etter navn og kan tilby stor personlig støtte. Våre små klasse størrelser betyr at du vil lære i en avslappet og tett atmosfære hvor mer individuell oppmerksomhet er gitt til pedagogisk erfaring. AIT er et flott sted å få veiledning om din karriere vei som våre lærere har din suksess som sin første prioritet.

Kvalitet Kurs AIT har et fremragende rykte for å tilby kvalitet kurs. AIT er anerkjent av Australian Computer Society, og er den første tertiær leverandøren i Australia for å tilby en Bachelor of IT (Mobile Applications Development). AIT 'kurs kan du fortsette studiene i graduate eller etterutdanningskurs ved Australias ledende universiteter.

State-Of-The-Art Campus Vi har et levende læringsmiljø både innenfor og utenfor campus som er sentrert rundt kreativitet og åpen plass. Vi har en hyggelig og flerkulturelt miljø som gjør at våre studenter føler seg hjemme på campus og gir dem frihet til å utvikle sine kreative ferdigheter.

Siste utstyr og programmer Du kan mestre kunsten av interaktive digitale medier med vårt store utvalg av profesjonell multimedia utstyr og programvare som Australias første Markerless Motion Capture system, Unreal Development Kit (UDK), den kraftige Autodesk Motion Builder, Autodesk Mudbox og Adobe Creative Cloud Suite.

Få praktisk erfaring fra næringslivet Du vil lære grunnleggende prosjektledelse metoder, markedsføring ferdigheter og forretnings rammeverk for å sikre at du vet hvordan du skal tilberede og presentere din portefølje av arbeider til markedet. AIT har som mål for alle elever å være jobb klar "gjennom faglig utvikling verksteder og industri muligheter for nettverksbygging.

Et bredt spekter av ferdigheter AIT 'studenter studerer et bredt spekter av fag og metoder innenfor den digitale mediesfæren. Dette betyr at du vil utvikle betydelige digitale ferdigheter som kan overføres på tvers av flere felt innenfor de kreative næringene. AIT er en av de eneste organisasjonene i Australia for å lære med en markerless motion capture system som betyr at du vil også oppgradere med unike og industri relevant erfaring.

Raskt spore Utdanning Vår fleksible selvfølgelig strukturen, vanlige startdatoer og året klasser betyr at du kan raskt spore din utdanning og fullføre en bachelorgrad i bare to år.

FEE-HELP & VET FEE-HELP Godkjent Innenlandske studenter har tilgang til FEE-HELP & VET FEE-HELP godkjent kurs, slik at du ikke trenger å pådra seg en upfront skolepenger og kan studere med økonomisk trygghet.

Pathways til University AIT 'kurs gir trasé til University of Sydney, University of Wollongong, Macquarie University, University of Central Queensland og University of Technology Sydney.

Steder

Sydney

AIT Academy of Information Technology

Address
Level 2, 7 Kelly Street
2007 Sydney, New South Wales, Australia
Telefon
+61 2 9211 8399

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: