Les den offisielle beskrivelsen

Etablert i 1897 av Syvendedags Adventistsamfunnet har Avondale vokst til en ledende høyere utdanning leverandør, som kombinerer elementer av den kristne tro med en kontinuerlig høy standard av akademisk prestasjon i et miljø som tar imot folk fra alle samfunnslag.

Avondale College tilbyr et bredt spekter av akkreditert lavere, høyere og yrkesfag på Lake Macquarie og Sydney studiesteder. Målet er å utstyre elevene med nødvendig kompetanse og erfaring til å utmerke seg på deres fremtidige karriere. Dette oppnås ved å kombinere teori og virkelige situasjoner ved å gi studenter med flere praktiske muligheter gjennom sine kurs. En av fordelene som setter Avondale hverandre er de mindre klasse størrelser. Forelesere kan enkelt gjøre seg kjent med hver enkelt elev slik at de kan skreddersy hver leksjon på en måte som best gagner klassen som helhet.

Avondale nyutdannede har konsekvent vært ansatt over landsgjennomsnittet og er høyt ansett for å være arbeidsplass klar, et testament til avvikende erfaring.

Det er også Avondale mål å utvikle hele mennesket-psykiske, fysiske, sosiale og åndelige. Team av ansatte og studenter organisere flere på campus hendelser som lar sine andre jevnaldrende å være aktiv og engasjert. Det er noe for alle; Avondale oppfordrer alle studenter til å være involvert i idrett, sosiale aktiviteter og åndelige liv.

Du vil ha muligheten til å ligge i sovesaler beleilig plassert på begge studiesteder. On-campus levende gir en støttende miljø der faglig og sosial reise deles med venner fra alle deler av verden. Avondale ansatte og studenter sammen danner et sterkt fellesskap, som sjelden finnes i større universiteter. Det betyr også at du kan nyte fordelene av å være bare noen få minutters gange fra rommet til klasser, kafeteria, gym, sportsfasiliteter eller organiserte aktiviteter.

Avondale kontinuerlig forbedring gjennom innovative pedagogiske teknikker og ledende innen forskning, mens resterende forpliktet til sine kjerneverdier. Excellence, åndelighet, næring, service og balanse er hjørnesteinene i Avondale utvikling. Bør du velge Avondale, er det en garanti for at du vil være til stede en ledende høyere utdanningsinstitusjon innenfor en tros bekrefter samfunn med store muligheter for åndelig, fysisk og mental vekst, service og gode arbeidsmarkedet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Avondale College of Higher Education

Utfordringen for ledelse og styring i ulike typer organisasjoner er blitt mer krevende og komplekse. Tilpasning til raskt skiftende forretningsmiljø krever en mer avanser ... [+]

Utfordringen for ledelse og styring i ulike typer organisasjoner er blitt mer krevende og komplekse. Tilpasning til raskt skiftende forretningsmiljø krever en mer avansert sett av ferdigheter og evner fra ledere og ledere. Kirkelige, ikke-for-profit organisasjoner og andre organisasjoner krever effektiv ledelse informert av samfunnsfagene og utvikle kropp av kunnskap om ledelse, ledelse og organisasjoner.

En Master of Leadership and Management fokuserer på å tilby videregående opplæring i ledelsesteori og praksis, med vekt på de etiske, moralske og åndelige dimensjoner av ledelse og styring.

VARIGHET

Ett og et halvt år på heltid eller tilsvarende deltid. Deltidsstudenter vanligvis fremgang på frekvensen av tre eller fire enheter per år. ... [-]

Australia Cooranbong Wahroonga
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Avondale College of Higher Education

The Master of Education (MED) Kurset er beregnet for lærere og skoleledere som ønsker å forfølge høyere studier i pedagogikk. Spesiell fokus er gitt til rollen som den kr ... [+]

The Master of Education (MED) Kurset er beregnet for lærere og skoleledere som ønsker å forfølge høyere studier i pedagogikk. Spesiell fokus er gitt til rollen som den kristne lærer / administrator i styrke moral og tro utvikling innenfor en kontekst av trosopplæring. The Master of Education tilbys som enten et kurs grad eller en kombinasjon av kurs og prosjekt eller mindre avhandling. Studier er tilgjengelig i fem områder:

Pedagogisk Administration Religiøs utdanning Pensum og undervisning Studier TESOL (Undervisning engelsk som andre eller andre språk) Spesialpedagogikk VARIGHET

Ett år heltid eller tilsvarende deltid. Deltidsstudenter vanligvis fremgang på frekvensen av to eller tre enheter per år. Fleksibilitet tillater elevene å enten "fast-track" sine kurs ved å ta en overbelastning, eller ta færre enheter i noen år om nødvendig. ... [-]

Australia Cooranbong Wahroonga
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Every Day Will Count at Avondale

Experience It - Avondale - Designed For Life