Avondale College of Higher Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Etablert i 1897 av Syvendedags Adventistsamfunnet har Avondale vokst til en ledende høyere utdanning leverandør, som kombinerer elementer av den kristne tro med en kontinuerlig høy standard av akademisk prestasjon i et miljø som tar imot folk fra alle samfunnslag.

Avondale College tilbyr et bredt spekter av akkreditert lavere, høyere og yrkesfag på Lake Macquarie og Sydney studiesteder. Målet er å utstyre elevene med nødvendig kompetanse og erfaring til å utmerke seg på deres fremtidige karriere. Dette oppnås ved å kombinere teori og virkelige situasjoner ved å gi studenter med flere praktiske muligheter gjennom sine kurs. En av fordelene som setter Avondale hverandre er de mindre klasse størrelser. Forelesere kan enkelt gjøre seg kjent med hver enkelt elev slik at de kan skreddersy hver leksjon på en måte som best gagner klassen som helhet.

Avondale nyutdannede har konsekvent vært ansatt over landsgjennomsnittet og er høyt ansett for å være arbeidsplass klar, et testament til avvikende erfaring.

Det er også Avondale mål å utvikle hele mennesket-psykiske, fysiske, sosiale og åndelige. Team av ansatte og studenter organisere flere på campus hendelser som lar sine andre jevnaldrende å være aktiv og engasjert. Det er noe for alle; Avondale oppfordrer alle studenter til å være involvert i idrett, sosiale aktiviteter og åndelige liv.

Du vil ha muligheten til å ligge i sovesaler beleilig plassert på begge studiesteder. On-campus levende gir en støttende miljø der faglig og sosial reise deles med venner fra alle deler av verden. Avondale ansatte og studenter sammen danner et sterkt fellesskap, som sjelden finnes i større universiteter. Det betyr også at du kan nyte fordelene av å være bare noen få minutters gange fra rommet til klasser, kafeteria, gym, sportsfasiliteter eller organiserte aktiviteter.

Avondale kontinuerlig forbedring gjennom innovative pedagogiske teknikker og ledende innen forskning, mens resterende forpliktet til sine kjerneverdier. Excellence, åndelighet, næring, service og balanse er hjørnesteinene i Avondale utvikling. Bør du velge Avondale, er det en garanti for at du vil være til stede en ledende høyere utdanningsinstitusjon innenfor en tros bekrefter samfunn med store muligheter for åndelig, fysisk og mental vekst, service og gode arbeidsmarkedet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Masters » Se Master - HealthcareStudies » Se Høyere Diplomer » Se BA'er » Se BSc'er » Se PhD » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master I Ledelse Og Styring

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 18 måneder March 2018 Australia Cooranbong Wahroonga + 2 fler

Utfordringen for ledelse og styring i ulike typer organisasjoner er blitt mer krevende og komplekse. Tilpasning til raskt skiftende forretningsmiljø krever en mer avansert sett av ferdigheter og evner fra ledere og ledere. [+]

Utfordringen for ledelse og styring i ulike typer organisasjoner er blitt mer krevende og komplekse. Tilpasning til raskt skiftende forretningsmiljø krever en mer avansert sett av ferdigheter og evner fra ledere og ledere. Kirkelige, ikke-for-profit organisasjoner og andre organisasjoner krever effektiv ledelse informert av samfunnsfagene og utvikle kropp av kunnskap om ledelse, ledelse og organisasjoner. En Master of Leadership and Management fokuserer på å tilby videregående opplæring i ledelsesteori og praksis, med vekt på de etiske, moralske og åndelige dimensjoner av ledelse og styring. VARIGHET Ett og et halvt år på heltid eller tilsvarende deltid. Deltidsstudenter vanligvis fremgang på frekvensen av tre eller fire enheter per år. studiepoeng Tolv enheter på totalt 72 studiepoeng Modus for levering En blended learning tilnærming, utnytte den elektroniske læringsplattformen Moodle, er vedtatt for levering av de fleste enheter, bestående av off-campus læring komponenter og et bolig session på Avondale College of Higher Education (Lake Macquarie Campus), eller annen utpekt sentrum, i juli hvert år. Bolig sesjon gir mulighet for studentene til å være involvert i betydelig student-foreleser og student-student interaksjon. Forelesere og kursansvarlig er tilgjengelig for å kommunisere med elevene på telefon eller e-post. Tittel Master of Leadership and Management Forkortelse: MLM Akkreditering Kurset er godkjent av høyere utdanning Kvalitet og Standards Agency (TEQSA) og kan bli tilbudt australske studenter eller internasjonale studenter (CRICOS Antall 062227A). Internasjonale studenter er regulert i forskrift skissert i ESOS National Code (2007). Inntakskrav En bachelorgrad eller tilsvarende eller tilfredsstillende gjennomføring av kravene i Graduate Certificate i Leadership and... [-]

Master I Utdanning

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 1 år March 2018 Australia Cooranbong Wahroonga + 2 fler

The Master of Education (MED) Kurset er beregnet for lærere og skoleledere som ønsker å forfølge høyere studier i pedagogikk. Spesiell fokus er gitt til rollen som den kristne lærer / administrator i styrke moral og tro utvikling innenfor en kontekst av trosopplæring. [+]

The Master of Education (MED) Kurset er beregnet for lærere og skoleledere som ønsker å forfølge høyere studier i pedagogikk. Spesiell fokus er gitt til rollen som den kristne lærer / administrator i styrke moral og tro utvikling innenfor en kontekst av trosopplæring. The Master of Education tilbys som enten et kurs grad eller en kombinasjon av kurs og prosjekt eller mindre avhandling. Studier er tilgjengelig i fem områder: Pedagogisk Administration Religiøs utdanning Pensum og undervisning Studier TESOL (Undervisning engelsk som andre eller andre språk) Spesialpedagogikk VARIGHET Ett år heltid eller tilsvarende deltid. Deltidsstudenter vanligvis fremgang på frekvensen av to eller tre enheter per år. Fleksibilitet tillater elevene å enten "fast-track" sine kurs ved å ta en overbelastning, eller ta færre enheter i noen år om nødvendig. studiepoeng Åtte enheter på totalt 48 studiepoeng Modus for levering Enheter tilbys enten blandet eller full avstand modus. Blandede enheter modus består av fjernundervisning komponenter og et bolig session på Avondale College of Higher Education (Lake Macquarie Campus), eller annen utpekt sentrum, i juli hvert år. Bolig sesjon gir mulighet for studentene til å være involvert i betydelig student-foreleser og student-student interaksjon. Studentene får informasjon enhet og ressurser via den elektroniske læringsplattformen Moodle. Forelesere og kurs convenor er tilgjengelig for å kommunisere med elevene ved Moodle, telefon eller e-post. Bolig skole komponent er designet for å gi en integrerende perspektiv til enheten. Studenter fullføre oppgaver designet for å utforske teoretiske begreper, anmeldelse av nyere relevant forskning og fosterfeltbasert refleksjon og anvendelse av begrepene... [-]

Videoer

Every Day Will Count at Avondale

Experience It - Avondale - Designed For Life

Kontakt
Postadresse
Lake Macquarie campus,
PO Box 19

Cooranbong, NSW 2265 AU
Besøksadresse
Lake Macquarie campus,
582 Freemans Dr

Cooranbong, New South Wales, NSW 2265 AU
Sosiale medier
Besøksadresse
Sydney campus,
185 Fox Valley Rd

Wahroonga, New South Wales, NSW 2076 AU