Blue Mountains International Hotel Management School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Number 1 Hotel Management School i Australia og Asia-Pacific. (TNS undersøkelsen 2013) The Blue Mountains International Hotel Management School (BMIHMS) ved Torrens University er Australias ledende hotell skolen for gjestfrihet utdanning. The School er kjent for sine internasjonalt anerkjente gjestfrihet og business grad kurs, som alle er høyt ansett innen serveringsbransjen.

For over 25 år BMIHMS 'nyskapende tilnærming til undervisning har blandet praktisk praktisk erfaring med teoretisk virksomhet kunnskap. Denne metodikken har vist seg avgjørende for å lykkes med sine kandidater, mange av dem går videre til å bli industriledere i et mangfoldig rekke bransjer. BMIHMS har produsert mer enn 4000 kandidater fra over 50 land. På grunn av sin vellykkede Industry Placement program og omfattende nettverk av gjestfrihet industripartnere, inkludert store hotellkjeder, boutique egenskaper, ferie og hendelser selskaper, BMIHMS studentene har gode arbeidsmarkedet.

BMIHMS gir studentene mulighet til å studere på et lavere og høyere nivå.

Studentene kan fullføre en Bachelor of Business spesialisering i International Hotel and Resort Management, eller International Event Management. Hvert kurs er gjennomført i bare to og et halvt år og omfatter to bransje plasseringer.

Hovedfagsstudenter kan fullføre en mastergrad i International Hotel Management eller Global Business Management. Hver mastergrad er ferdig i to år og omfatter seks måneders profesjonell arbeidserfaring. Kursene er levert over to spesialdesignede studiesteder. Studentene studerer på campus på Leura i Blue Mountains, på praktisk læring Centre. Studenter studerer som gjester og trene for å være medlemmer av staben i en simulert hotell og restaurant miljø, før du går videre til å fullføre utdannelsen sin i Executive Business Centre i Sydney. Hovedfagsstudenter også studere ved Sydney Campus, som ligger i hjertet av byen. BMIHMS ved Torrens Universitetet har full nasjonal og offentlig godkjenning innen Australia og er en avdeling av prisvinner internasjonale universiteter, som er verdens ledende høyere utdanning leverandør.

Leura Campus - Praktisk Læringssenter

Ligger på 2 hektar med anlagte private hager, 1,5 timer fra Sydney, bolig Leura Campus har velutstyrt innkvartering og moderne undervisningsutstyr. Ulike fritidsmuligheter for studenter inkluderer besøk til uavhengige butikker, bokhandlere, sjokolade, håndverksbutikker, kunstgallerier, kjøpesentre, kinoer, barer, klubber, et stort utvalg av restauranter og flere lokale festivaler. Hvis du er atletisk, er det ulike lokale, moderne sportsfasiliteter, som golfbaner, treningssentre, og et treningssenter og badeanlegg for deg å nyte. Den Leura Campus ligger i Blue Mountains, en av Australias mest spektakulære og populære turistreisemål. Det finnes utallige utendørs attraksjoner minutter fra campus: verdensarv-listede nasjonalparker, den berømte Three Sisters fjellformasjoner, bush turer, turer, rafting, ridning og mye mer.

Sydney Campus - Executive Business Centre

Ligger i det sentrale forretningsstrøket i byen, kan skryte av Sydney Campus state-of-the-art undervisning fasiliteter og et profesjonelt læringsmiljø. På campus, salongområder er tilgjengelige for elevene å sitte, snakke, spise og studere sammen. Denne ideelle posisjon betyr at elevene er i sentrum av sammenhengende transportruter, noe som gjør det enkelt å pendle til klasser. Mange av Sydneys turist og sportslige attraksjoner, samt shopping og underholdning natteliv er bokstavelig talt på campus dørstokken. Et blomstrende levende lokale økonomien innebærer at studentene har en rekke deltidsarbeidsmuligheter like ved, samt tilgang til store hoteller, turisme ventures og hendelser selskaper.

Overnatting - Leura

Studenter bor på campus og gjøre livslange vennskap med studenter fra over 40 land. Universitetsområdet drives som et simulert hotellet med studenter å være gjester, så vel som de ansatte, som betyr at de er midt i en verden av gjestfrihet. Studenter lever i to aksje hotel stil rom, alle med eget eget bad, telefon og 24/7 internettilgang via Wi-Fi. Rommene er betjent en gang i uken og sengetøy er inkludert.

Overnatting - Sydney

The Sydney campus er yrkesbygg, og elevene sikre sin egen bolig. Studenter kan lett finne overnatting som det er mange alternativer tilgjengelig i nærheten.

The School har sikret overnatting på forespørsel (avhengig av tilgjengelighet) og er en 20-minutters spasertur, eller en kort busstur fra campus. Dette overnatting vil være i en leilighet med 3 eller 4 enkle soverom, dele med andre BMIHMS studenter. Inkludert er en møblert soverom og stue, kjøkkenkrok (med servise og bestikk), TV og internettilgang. Studentene vil ha tilgang til vaskerom.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Mastergrad Global Business Management

Campus Heltidsstudier 2 år July 2018 Australia Sydney

Dette kurset er designet for erfarne fagfolk som ønsker å endre eller forbedre sin karriere eller fagfolk med en lavere grad ønsker å ta sine studier til et annet nivå. Det gir en internasjonal business management kvalifikasjoner som forbedrer forretningssans for den globale gjestfrihet og / eller tjenesteorganisasjon tenkemåte. [+]

Kurs Opptakskrav Degree Kvalifisering ALDER Engelskkunnskaper Kvalifisering Globalt Business Management herre 21+ 6,5 IELTS ((i) eller tilsvarende) Anerkjent bachelorgrad (alle felt) Hvordan våre praktisk kurs arbeid Dette kurset er designet for erfarne fagfolk som ønsker å endre eller forbedre sin karriere eller fagfolk med en lavere grad ønsker å ta sine studier til et annet nivå. Det gir en internasjonal business management kvalifikasjoner som forbedrer forretningssans for den globale gjestfrihet og / eller tjenesteorganisasjon tenkemåte. Alle klasser er holdt på vår yrkesbygg Executive Business Centre i Sydney. Dette stedet har den ekstra fordelen av å være nær sentrum av internasjonale selskaper i Australia, som gir mulighet til å bygge nettverk mens du gjennomføre studiene. Delemner Oppsummering Listen nedenfor viser hver av enhetene innenfor Global Business Management Master grad i løpet av 2 år med studier. Alle anstrengelser blir tatt for å sikre nøyaktigheten av informasjonsenheter og forelesere noen ganger endre. Nåværende Studentene skal alltid forholde seg til "Student og Staff Information System" (SSIS) for oppdatert informasjon om forelesere, læringsutbytte og vurderings elementer. År 1 År 2 GBM901 Global Mindset GBM914 forskningsmetode Globalt Organisasjon GBM902 GBM910 Markedsføring Across Borders (E) GBM903 strategisk bevissthet GBM911 Resilient bedrifter (E) GBM904 Entreprenørskap og innovasjon GBM912 Forhandlinger og konfliktløsning (E) GBM905 Global Projects GBM913 Vurderer Teknologi for Global Business (E) GBM906 The Global Economy GBM915 Research Project (E) GBM907 Business Ethics GBM916 Global Human Resources Management (E) GBM908 Financial Decision Making GBM917 Transnasjonale Business Law (E) - MHE615 E-Marketing (E) - MHE616 nye produkter og... [-]

Master Of International Hotellets Ledelse

Campus Heltidsstudier 2 år July 2018 Australia Sydney

Når du vurderer høyere studier er det viktig å ta hensyn til omdømmet til institusjonen. Det vil indikere til en arbeidsgiver kvaliteten på utdanningen studenten har mottatt. The Blue Mountains, Master of International Hotel Management kurset ble utviklet som svar på etterspørsel fra bedrifter organisasjoner. Dette er for å dekke behovet for fagfolk med høyere nivå kvalifikasjoner, og fra konkurrerende personer som ønsker å akselerere sin karriereutvikling. [+]

Master of International Hotel Management Når du vurderer høyere studier er det viktig å ta hensyn til omdømmet til institusjonen. Det vil indikere til en arbeidsgiver kvaliteten på utdanningen studenten har mottatt. The Blue Mountains, Master of International Hotel Management kurset ble utviklet som svar på etterspørsel fra bedrifter organisasjoner. Dette er for å dekke behovet for fagfolk med høyere nivå kvalifikasjoner, og fra konkurrerende personer som ønsker å akselerere sin karriereutvikling. Hvordan våre praktisk kurs arbeid Dette kurset gjør at studenter eller de som ønsker å utvikle sin karriere banen, muligheten til å forbedre deres gjestfrihet kunnskap og evner med en høyere kvalifisering, som kan akselerere karriere progresjon. Den er utført ved Sydney campus med noen praktiske komponenter tatt på Leura campus over blokker på 3/4 dager. Dette er en unik Master Degree gir den ekstra fordelen av en industri plassering som en integrert del av pensum. Delemner Oppsummering Listen nedenfor viser hver av enhetene innenfor International Hotel Management Master grad i løpet av 2 år med studier. Du kan se et sammendrag av en enhet ved å klikke på linken eller avspillingssymbolet. Alle anstrengelser blir tatt for å sikre nøyaktigheten av informasjonsenheter og forelesere noen ganger endre. Nåværende Studentene skal alltid forholde seg til "Student og Staff Information System" (SSIS) for oppdatert informasjon om forelesere, læringsutbytte og vurderings elementer. År 1 År 2 MHC601 Accounting and Finance for ledere MHC609 Industry Placement MHC602 Introduksjon til Hospitality Industry MHC610 Strategisk Hotel Management MHC603 Hotel Operations Management MHC611 selvstendig forskningsprosjekt... [-]

Videoer

Welcome to The Blue Mountains International Hotel Management School

Kontakt
Besøksadresse
Blue Mountains International Hotel Management School
Leura Campus
No 1 Chambers Road

Leura, New South Wales, 2780 AU
Besøksadresse
Blue Mountains International Hotel Management School
Sydney Campus
Level 4, 540 George Street

Sydney, New South Wales, 2000 AU