Bond University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Akkurat nå, dette øyeblikket, er verden i endring. Store endringer, små endringer, klimaendringer, girskift ... Fremtiden tilhører de som gjør historien nå, de raske tenkere som virker på sine føtter nå, og innovatørene lynrask nye stier nå. Med så mye som skjer i verden, hvorfor ikke ville du lære av akkurat nå?

Måten vi lærer ved Bond University betyr at du aldri stå bak. Du vil oppleve ting på en Bond som vil presse deg fremover. På Bond University, vil du lære hvordan du kan lære i nå. Vi utfordrer, frivillighet, praktisere og samarbeide. Akkurat nå kan du lære fra alt og alle fra et universitet som verdsetter nå.

Som Australias første private non-profit universitet søker Bond University for å bli anerkjent internasjonalt som en ledende uavhengig universitet, gjennomsyret med en ånd å skape noe nytt, en forpliktelse til å påvirke og en dedikasjon til å inspirere morgendagens fagfolk som deler en personlig og transformativ student erfaring.Hvorfor Bond?Fordi vi gjør ting annerledes.Fra en student perspektiv, står Bond University alene. Grunnen til? Vel, egentlig er det tre av dem, alle som legger opp til en langt bedre universitet erfaring og utfall for deg - uavhengig av hvilken studieretning du velger. SLUTT graden SOONER På Bond, vil du ikke miste tid med lange pauser mellom semestre. Vi kjører tre fulle semestre i året, med inntak i januar, mai og september. Dette betyr for enkelte programmer du kan fullføre 12-faget master i løpet av et år. Det betyr også at du ikke trenger å vente til neste februar eller juli for å komme i gang med din grad. Hvis du er klar til å få din fremtid i gang, er vår neste inntak rett rundt hjørnet.Få veiledning av verdens ledende akademikere Bonds personlige pedagogisk filosofi betyr at du vil lære i mindre klasse størrelser med enestående one-on-one tilgang til professorer. Selv utenfor klassen tid, våre akademikere har en åpen dør-politikk som betyr at de ikke bare kjenner deg ved navn, vil de aktivt veilede din fremgang.Graduate bedre forberedt På Bond, tror vi utdanning går utenfor klasserommet. En del av vår unike tilnærming er å hjelpe deg med å utvikle et sterkt fundament av lederskap attributter som vil forberede deg for suksess og rask karriereutvikling. Dette er grunnen til at våre kandidater er førstevalget for mange arbeidsgivere. De er umiddelbart gjenkjennelig på arbeidsplassen for deres tillit, modenhet, global bevissthet, kommunikasjonsevner og lederegenskaper. Bond setter deg opp for å lykkes.

Steder

Robina

Bond University

Address
14 University Drive
4226 Robina, Queensland, Australia
Telefon
+61 7 5595 1111

Programmer

Lederkurs