Chifley Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Chifley Business School er et boutique handelshøyskole drevet av bransjeeksperter med høyt nivå opplæring og yrkeserfaring, og pågående industri engasjement, som leverer en unik posisjon Postgraduate programmer, sammen med en rekke bransjefokuserte kurs tilpasset behovene til organisasjoner og bransjer der de opererer.

Med studenter i over 50 land på alle syv kontinenter, har Chifley over 13.000 kandidater og er i dag den største MBA-leverandøren i UAE.

Vi rutinemessig tilpasse vår egen høyt nivå MBA materiale som passer til en bedrifts-retters sammenheng; opererer i et corporate-læringsmiljø med samme evne og assuredness som vi driver vår presisjonskonstruerte MBA-program.

Chifley er en uavhengig institusjon som reagerer raskt til et økende behov hos våre studenter og klienter ved å innlemme kritisk relevant kursmateriell, og opprettholde en gjennomgående høy grad av student oppmerksomhet.

Chifley tar sitt navn og har som mål fra Australias 16. statsminister, Joseph Benedict Chifley (1885-1951), en livslang slitar som økte fra lokomotivfører til den høyeste kontor i landet gjennom sin egen styrke av overbevisning og lederevner.

Chifley tilstreber verdiene nedfelt og personifisert av Ben Chifley, innkapslet i sin berømte tale, 'The Light on the Hill ", da han erklærte:" Vi har et stort mål - lyset på bakken - som vi tar sikte på å nå ved å arbeide for betterment av menneskeheten ikke bare her, men overalt vi kan gi en hjelpende hånd. ' Chifley fremmer forretnings kvalifikasjoner og evner av et globalt nettverk av studenter og klienter som arbeider fra Vest-Afrika til Midtøsten, fra Nord-Europa til Sør-Asia, og alt i mellom, i alle tenkelige industrien.

Vår visjon

Chifley Business School har som mål å være Australias handelshøyskole for industrien ved bransjen: tilkoblet, smidig, nyskapende, kunde-fokusert og kommersielle.

Vår misjon

Chifley leverer relevant, tilgjengelig og høy kvalitet og business utdanning til tekniske fagfolk og til bedriftskunder: vi streber etter å levere mulighet for suksess.

Våre verdier

Integritet. Forpliktelse overfor kundene. Innovation. Respekt. Excellence. Tilknytning. Dette er de seks kjerneverdier som ligger til grunn for vår virksomhet og måten vi jobber på Chifley.

Integritet

Vi er ærlige og åpne med våre kunder, partnere og kolleger.

Forpliktelse til kunder

Vi samarbeider med våre kunder for å utvikle enestående produkter og tjenester.

Innovasjon

Vi er nyskapende, oppfinnsom og ser alltid etter måter å forbedre våre interne prosesser og vår klient tilbud.

Respekt

Vi oppfordrer, respekt og tillit til hverandre fordi vi erkjenner at hver enkelt bidrar til vår suksess.

Excellence

Vi jobber etter og belønning excellence.

Samhørighet

Vi er i kontakt med våre kunder, våre interessenter og våre bransjer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se Høyere Sertifikater » Se Høyere Diplomer » Se Masters »