Les den offisielle beskrivelsen

Carnegie Mellon University er et amerikansk universitet etablert i 1900 i Pittsburgh, Pennsylvania. Carnegie Mellon har vært en fødested for innovasjon gjennom sin historie og er verdensledende for å bringe banebrytende ideer til markedet og skape vellykkede oppstartsselskaper.

Carnegie Mellon University i Australia (som åpnet i 2006) er en del av Carnegie Mellon globale fotavtrykk som inkluderer studiesteder i Silicon Valley, Rwanda og Qatar.

Carnegie Mellon Australia ligger i Adelaide, den femte mest Liveable City i verden (Economist Intelligence Unit 2015) og Australias mest prisgunstige fastlands hovedstad. Det er hjemmet til studenter fra over 20 land, og skaper omfattende nettverk av samtidige, globale eksperter Og alumni.

Studenter oppgradere med Carnegie Mellon University amerikansk grad og blir undervist av høyt kvalifiserte lærere som kan skilte med lange karrierer i undervisning, grunnforskning og anvendt forskning, og lederskap i sine respektive felt. Klassene blir undervist av bosatt og besøke fakultetet fra Pittsburgh og Washington, DC Seas fakultet undervise eksternt til Adelaide ved hjelp av avanserte videokonferansefasiliteter. Kontrollerte student-til-fakultetet forholdstall sikre fakultetet gi studentene personlig oppmerksomhet for å møte deres individuelle behov.

Våre grader kombinere praktiske og tekniske kurs som gir studentene faglig kunnskap og problemløsende ferdigheter nødvendig for å lykkes i sine karrierer.

Ved design, gir våre innovative pensum en forankring i teori, med fokus på ferdigheter som vil fremme ledelse praksis, politikk og beslutningstaking.

Våre læreplanen omfatter utfordrende kurs utformet for å utvikle studentens potensial for innovasjon. Studenter tilpasse sin grad ved å velge fra en rekke kurs valgfag, prosjekter og selvstudium.

Erfaringsbasert læring er gitt gjennom praksisplasser og lag og enkeltprosjekter. Kombinasjonen av en amerikansk grad og studere i Australia gir studentene en unik ferdighet-set og internasjonalt perspektiv. Nyutdannede bli ettertraktet enkeltpersoner som tilbyr unike, umiddelbare og målbare fordeler til fremtidige arbeidsgivere som sofistikerte analytikere og effektive ledere.

Misjon og Visjon

Vår misjon

Carnegie Mellon University Australia bygger på forslaget om at studiet av offentlig politikk og informasjonsteknologi, selvstendig og i fellesskap, gir et unikt kraftig plattform for å påvirke verden i det 21. århundre. Vi er den eneste akademiske institusjonen i verden som forfølger dette målet gjennom en enhetlig fakultetet som omfatter ledelsesvitenskap, samfunnsvitenskap, og informasjonsteknologi i omtrent like store deler. Det er vår oppgave å utnytte forskning og utdanning denne plattformen gjør det mulig å ha en positiv innflytelse på utviklingen av samfunn, økonomiske systemer, organisasjoner og enkelt liv rundt om i verden.

Vår visjon

Vi ser en verden der økt spredning av informasjon teknologi, har den globale utviklingen av menneskelig kapital og den resulterende gjensidige avhengigheten mellom marked, politiske, sosiale og kulturelle systemer endret karakter av økonomiske, ledelsesmessige og politiske problemer. Vi tror at vår evne til å mobilisere analytiske modeller, empirisk analyse og teknologisk raffinement å håndtere disse endringene er unik. I forfølge vår intellektuelle agenda håpe vi også å være en akademisk institusjon som er en bro mellom utvikling av ny kunnskap og dens anvendelse for forbedring av organisasjoner, foreninger og enkelt liv.

ARRANGEMENTER

Carnegie Mellon University i Australia holder vanlige webinarer, deltar på utstillinger og besøk agenter og institusjoner over hele verden. Hvis du er interessert i å møte noen av våre ansatte og lære mer om våre programmer, sjekk ut vår nåværende arrangementer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Carnegie Mellon University in Australia

Studenter som studerer i MSN-ITM-programmet (Information Technology Management) (MSIT-ITM), har mulighet til å utføre en informasjonssikkerhetskonsentrasjon som en del av ... [+]

Studenter som studerer i Master of Science i Informasjonsteknologi (IT) 21-måneders spor kan gjennomføre en informasjonssikkerhetskonsentrasjon som en del av deres program.

Den MSIT-ITM (Information Security Konsentrasjon) fokuserer på behovet for å tilpasse seg endrede inntrengeren landskapet og for å få en dypere forståelse av risikostyring, informasjonssikkerhet og personvern. Det trekker på kompetanse innen forskning, drift og analyse fra den verdensberømte CERT Coordination Center (CERT® / CC) ligger ved Carnegie Mellon Software Engineering Institute. Utpekt som et nasjonalt senter for faglig dyktighet i Cyber ​​Defence Utdanning av National Security Agency, er Carnegie Mellon unikt kvalifisert til å gi slik opplæring.... [-]

Australia Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
21 måneder
Campus
Les mer på norsk
Carnegie Mellon University in Australia

Mastergrad i Informasjonsteknologi (IT) 21-måneders spor er skreddersydd for studenter som ønsker å utvikle grunnleggende IT- og IT-ledelse eller starte sin karriere i IT ... [+]

Mastergrad i Informasjonsteknologi (IT) 21-måneders spor er skreddersydd for studenter som ønsker å utvikle grunnleggende IT- og IT-ledelse eller starte sin karriere i IT. Den MSIT-ITM kombinerer en omfattende informasjonsteknologi og ledelse læreplan med en 400 timers internship og en industri basert Information Systems Prosjekt, Og leverer verdifull og omfattende karriere erfaring, teori og kunnskap.

Skolert i tverrfaglig Carnegie Mellon University tradisjon og trent som analytiske problemløsere, vil du bli utstyrt med en integrering av informasjonsteknologi og ledelse som er spesielt utformet for å forberede deg for IT-bransjen lederroller og gir deg mulighet til å starte eller fremme din karriere innen IT og tilknyttede næringer.... [-]

Australia Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
21 måneder
Campus
Les mer på norsk
Carnegie Mellon University in Australia

Velkommen til fremtiden for offentlig politikk praksis, en fremtid hvor langvarig teknikker for politisk analyse møte kraften av store data og nye evner i politiske analy ... [+]

Velkommen til fremtiden for offentlig politikk praksis, en fremtid hvor langvarig teknikker for politisk analyse møte kraften av store data og nye evner i politiske analyser.

Carnegie Mellon University i Australia har utviklet et nytt program som kombinerer streng offentlig politikk pensum med sine ledende kurs i informasjonsteknologi og administrasjon.

Tilgjengeligheten av massive datasett og nye muligheter for å analysere dataene vil endre ansiktet til offentlig politikkutforming og analyse. Vinnerne vil være fagfolk i stand til å forstå den generasjonen av store data, dens potensial og begrensninger og hvordan du kan utnytte det. Disse fagfolk vil være i stand til å bruke disse dataene til å generere evidensbaserte og prediktiv politiske valg; vet hvordan de skal kommunisere disse alternativene; og være i stand til å gjennomføre og evaluere dem.... [-]

Australia Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
21 måneder
Campus
Les mer på norsk
Carnegie Mellon University in Australia

Mastergrad i offentlig politikk og ledelse (MSPPM) 21-måneders spor er et program skreddersydd for studenter som ønsker å starte sin karriere i stillinger i policyutvikli ... [+]

Mastergrad i offentlig politikk og ledelse (MSPPM) 21-måneders spor er et program skreddersydd for studenter som ønsker å øke sin karriere i stillinger i policyutvikling, gjennomføring og evaluering, og for å administrere disse funksjonene i offentlige, ideelle organisasjoner, Internasjonale organisasjoner og privat sektor.

Programmet kombinerer en helhetlig offentlig politikk og ledelse læreplan med en obligatorisk 400 timers internship program og en industri basert System Synthesis ProsjektDisse virkelige komponentene i programmet gi deg arbeidserfaring og bransjekunnskap å kick-starte din karriere og skille deg i det konkurranseutsatte globale markedet.

Skolert i tverrfaglig Carnegie Mellon University tradisjon og trent som en analytisk problemløser, vil du forstå hvordan å produsere og analysere data etter en forsvarlig politikk råd, og ta effektive beslutninger. Du vil se utover tradisjonelle paradigmer ønsker å innovative løsninger på problemer.... [-]

Australia Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
21 måneder
Campus
Les mer på norsk
Carnegie Mellon University in Australia

Den MSIT-BIDA program kombinerer et omfattende informasjonsteknologi og ledelse læreplan med Bida kurs, et obligatorisk 400 timers internship og en industri-basert dataCa ... [+]

Master of Science i informasjonsteknologi - Business Intelligence og Data Analytics (MSIT - BIDA)

Carnegie Mellon University i Australia

Den MSIT-BIDA program kombinerer et omfattende informasjonsteknologi og ledelse læreplan med Bida kurs, et obligatorisk 400 timers internship og en industri-basert dataCapsTone Project Analytics.

MSIT-BIDA er skreddersydd for studenter som søker å utvikle spisskompetanse i IT-ledelse og dataanalyse. Som analytics fagfolk og dataforskere, intelligent i sin anvendelse av teknologi, kan nyutdannede gi verdi for organisasjoner ved å forstå hvordan teknologi virker sammen med forretningsprosesser, strategi og politikk. Disse ønskelig ferdigheter, kombinert med avansert kunnskap innen business intelligence og "big data" teknologier gjør nyutdannede svært ettertraktet individer.... [-]

Australia Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
21 måneder
Campus
Les mer på norsk
Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science i Informasjonsteknologi (Information Technology Management) 12-måneders spor er designet for fagfolk som søker å akselerere sine karrierer med en kort, ... [+]

Master of Science i Informasjonsteknologi (Information Technology Management) 12-måneders spor er designet for fagfolk som søker å akselerere sine karrierer med en kort, fokusert studietid. Programmet vil forberede deg til å bli en teknologi leder, sjef informasjon eller for teknologi og til å lede bedrifter i innovative måter gjennom en verden-klassen, praktisk, IT og ledelse læreplan. Dette inkluderer 48 enheter av valgfag som du kan skreddersy for å oppfylle dine utdannings- og karrieremål. Skolet i tverrfaglig Carnegie Mellon University-tradisjon og trent som analytiske problemløsere, er kandidatene utstyrt med en integrering av informasjonsteknologi og ledelsesevner som er spesielt utviklet for å forberede dem for IT-bransjens lederskap og å utvikle sine karrierer.... [-]

Australia Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Carnegie Mellon University in Australia

Mastergrad i offentlig politikk og ledelse (MSPPM) 12-måneders spor er et program skreddersydd for studenter som ønsker å ta stilling til policyutvikling, gjennomføring o ... [+]

Mastergrad i offentlig politikk og ledelse (MSPPM) 12-måneders spor er et program skreddersydd for personer som ønsker å akselerere sin karriere med en kort, fokusert studietid og påta seg posisjoner i policyutvikling, implementering og evaluering og for å håndtere disse Fungerer i regjeringen, ideelle organisasjoner, internasjonale organisasjoner og privat sektor.

Tilpasset for erfarne fagfolk, kombinerer 12 måneders program en helhetlig offentlig politikk og ledelse læreplan med en industri basert System Synthesis ProsjektDisse virkelige komponentene i programmet gi deg arbeidserfaring og bransjekunnskap for å fremme karrieren din og for ytterligere å skille deg i det konkurranseutsatte globale markedet.... [-]

Australia Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk

Team 26 share their experience from the Hilti Mobile App Competition Finals

Professor Murli Viswanathan on Hilti Mobile App Challenge

Information Technology Management Programs at CMUA

Public Policy and Management Programs at CMUA

Carnegie Mellon University Australia
Address
Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000
5000 Adelaide, South Australia, Australia
Nettsted
Telefon
+61 8 8110 9900