Curtin University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studere ved et universitet rangert i topp en prosent i verden.

Curtin University er et innovativt, globalt universitet kjent for sin forskning med høy innvirkning og sterke bransjepartnerskap og for å forberede studentene til å utmerke seg på fremtidige arbeidsplasser.

Rankings

  • Topp 1% av universitetene over hele verden Academic Rankings of World Universities 2019
  • Nest i verden i Mineral and Mining Engineering QS World University Rankings etter emne 2019
  • 5-stjerners ansettelsesvurdering QS Stars 2018
  • 5-stjerners rangering for over samlet erfaring, startlønn, undervisningskvalitet, elevengasjement og læringsressurser The Good Universities Guide 2019-2020
  • 95% av forskningen rangert på eller over verdens standard Excellence in Research Australia 2018

Arbeid integrert læring

Opplevelseslæring verdsettes høyt av arbeidsgivere og brukes i alle kursene våre. I løpet av studiene dine vil du bli fordypet i teknologirike miljøer som gjenskaper virkelige arbeidsplasser, noe som gir deg sann opplevelse.

Avhengig av kurset ditt, vil du bruke ferdighetene og kunnskapene dine gjennom bransjeprosjekter, praksisplasser, feltarbeid, forskningsinitiativer eller nettstedsbesøk. Denne virkelige verdenen lærer deg et skritt foran konkurransen og gir deg verdifull profesjonell eksponering.

Du vil også dra nytte av Curtins sterke bånd til næringslivet , og ha muligheter til å delta på nettverksarrangementer, bransjegjesteforelesninger og workshops. Noen av våre industripartnere inkluderer BHP, Cisco, Chevron, NASA, Tencent og Woodside.

Graduate resultater

En ph.d.-grad fra Curtin kan forbedre fremtidsutsiktene dine. Rapporten om kvalitetsindikatorer for læring og undervisning (QILT) i 2018 fant at Curtin-kandidater med en doktorgrad oppnådde de høyeste lønningene blant forskere i Vest-Australia.

Den praktiske læringen og praktisk erfaring styrker ferdighetene dine på arbeidsplassen, slik at du kan blomstre i karrieren når du oppgraderer. Som nyutdannet vil du bli med i et globalt alumni-samfunn som er 230 000 sterke, som gir næringer og fagfelleforbindelser gjennom hele din profesjonelle reise.

Curtin-studentopplevelsen

Curtin Perth i Vest-Australia er et livlig og innbydende campus, med moderne bygninger og vakre innfødte hager. Vi ligger bare 15 minutter fra sentrum, så du er i nærheten av store utsalgssteder, forretningsområdet og kulturelle begivenheter.

På campus kan du glede deg over en rekke aktiviteter, inkludert sport og fitness, sosiale klubber, gratis underholdning og frivillig arbeid. Det er forskjellige matalternativer, og områder du kan studere, slappe av og slappe av. Du vil også ha tilgang til støttetjenester inkludert helse, barnepass, bolig, læring og karrieresupport.

123304_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722e7cd3944dc55c_1280.jpgStockSnap / Pixabay

stipend

Vi tilbyr en rekke stipend for å hjelpe deg i studiene dine . Stipend er tilgjengelige for gradsstudier på tvers av forretningsområder, humaniora, helsefag, vitenskap og ingeniørfag.

Forskning

Vi er en ledende institusjon for fremragende forskning og innovasjon . Forskningen vår har som mål å løse definerte problemer for industri og samfunn, og utvide grensene for menneskelig kunnskap.

Våre sterke samarbeid med bransjer, akademiske grupper og regjeringsgrupper tiltrekker seg fremragende studenter og ansatte fra hele verden, som bidrar til forskningsresultater som er til stor nytte for lokale og globale samfunn. Noen av våre forskningsinitiativer er blitt oversatt med suksess til nye produkter og tjenester, og har blitt ASX-børsnoterte selskaper.

Steder

Perth

Curtin University

Address
Kent Street
6102 Perth, Vest-Australia, Australia
Telefon
+61 8 9266 9266

Dubai

Curtin Dubai

Address
Block 11, 4th floor
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Telefon
+971 4 245 2500

Moka

Curtin Mauritius

Address
QGC7+G8 Moka
Moka, Moka-distriktet, Mauritius
Telefon
+230 401 6511

Singapore

Curtin Singapore

Address
90 & 92 Jalan Rajah
Singapore, Singapore
Telefon
+65 6593 8000

Miri

Curtin Malaysia

Address
CDT 250
98009 Miri, Sarawak, Malaysia
Telefon
+60 85 63 0100 (GMT +8)

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss