Deakin University - Institute for Frontier Materials

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Deakin universitet er en topp-karakter universitet med verdensklasse akademikere. Deakin er rangert på topp 3% av universiteter over hele verden og har et sterkt rykte for student tilfredshet.

Industri-fokuserte studieprogrammene og en sterk internasjonal outlook bety at Deakin kandidater er klare for den globale arbeidsplassen.

Vår tilnærming til læring legger vekt på praktisk erfaring og faglig praksis, men uten å ofre vår forpliktelse til forskning av høy kvalitet. Deakin er en ung dynamisk universitet som tilbyr forskning studenter muligheten til å skape noe nytt og blomstre.

Institutt for Frontier Materials

Anerkjent som en av Australias ledende materialer forskningsorganisasjoner, fremmer Institute for Frontier Materials (IFM) innovasjon og dyktighet i materialteknologi forskning.

IFM ble etablert for å ta opp noen av de store utfordringene samfunnet står overfor gjennom innovasjoner i materialer design og ytelse. Vårt mål er å utvikle innovative produksjonsteknologier; og energieffektivitet, ressurs og infrastruktur bærekraft.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master Of Philosophy (electromaterials)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år March 2018 Australia Melbourne Wollongong + 2 fler

Har du lyst til å oppdage nye materialer og utvikle smarte enheter for å bidra til å løse noen av dagens mest utfordrende globale problemer? [+]

Studere til en forskning Mastergrad i Australia Har du lyst til å oppdage nye materialer og utvikle smarte enheter for å bidra til å løse noen av dagens mest utfordrende globale problemer? Dette er din sjanse. Som student i den verdens første Master of Philosophy (Electromaterials) Selvfølgelig vil studiet være hands-on - oppdage nye materialer, ved hjelp av banebrytende karakterisering teknikker og montering av nye materialer i elektrokjemiske enheter for applikasjoner i ren energi, helse eller avansert produksjon. Du skal jobbe med ledende, verdenskjente forskere i electromaterials gjennom ARC Centre of Excellence for Electromaterials Science. Du vil velge mellom en rekke unike forskningsprosjekter - alt fra medisinske Bionics til bærekraftig energiproduksjon, robot hender til solenergi vann splitting og neste generasjon av batteri design. The Institute for Frontier materialer ved Deakin University har inngått et samarbeid med University of Wollongong å tilby denne unike muligheten. Kjerne enheter vil bli streamet live mellom de to campusene, slik at du får det beste fra begge verdener. Finn ut mer om hvordan du kan spille en rolle i å utvikle løsninger for globale spørsmål gjennom Master of Philosophy (Electromaterials). Studenter i M (Phil) Electromaterials vil bli arrangert av Institutt for Frontier Materials (IFM) og arbeid som en del av et team med IFM forskere, utvikle innovative løsninger for ren energi, helse og neste generasjons produksjonsindustrien. ARC Centre of Excellence for Electromaterials Science (ACES) Den føderale regjeringen finansiert ACES gjennom den australske Forskningsrådet i 2014 for å slå vår kunnskap om materialer til neste generasjon... [-]

Videoer

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials