Deakin University - Institute for Frontier Materials

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Deakin universitet er en topp-karakter universitet med verdensklasse akademikere. Deakin er rangert på topp 3% av universiteter over hele verden og har et sterkt rykte for student tilfredshet.

Industri-fokuserte studieprogrammene og en sterk internasjonal outlook bety at Deakin kandidater er klare for den globale arbeidsplassen.

Vår tilnærming til læring legger vekt på praktisk erfaring og faglig praksis, men uten å ofre vår forpliktelse til forskning av høy kvalitet. Deakin er en ung dynamisk universitet som tilbyr forskning studenter muligheten til å skape noe nytt og blomstre.

Institutt for Frontier Materials

Anerkjent som en av Australias ledende materialer forskningsorganisasjoner, fremmer Institute for Frontier Materials (IFM) innovasjon og dyktighet i materialteknologi forskning.

IFM ble etablert for å ta opp noen av de store utfordringene samfunnet står overfor gjennom innovasjoner i materialer design og ytelse. Vårt mål er å utvikle innovative produksjonsteknologier; og energieffektivitet, ressurs og infrastruktur bærekraft.

Steder

Burwood

Deakin University, Geelong Waurn Ponds Campus

Address
221 Burwood Highway
Burwood
Victoria 3125 Australia

Burwood, New South Wales, Australia
Telefon
+61 3 5227 1100