Les den offisielle beskrivelsen

Deakin universitet er en topp-karakter universitet med verdensklasse akademikere. Deakin er rangert på topp 3% av universiteter over hele verden og har et sterkt rykte for student tilfredshet.

Industri-fokuserte studieprogrammene og en sterk internasjonal outlook bety at Deakin kandidater er klare for den globale arbeidsplassen.

Vår tilnærming til læring legger vekt på praktisk erfaring og faglig praksis, men uten å ofre vår forpliktelse til forskning av høy kvalitet. Deakin er en ung dynamisk universitet som tilbyr forskning studenter muligheten til å skape noe nytt og blomstre.

Institutt for Frontier Materials

Anerkjent som en av Australias ledende materialer forskningsorganisasjoner, fremmer Institute for Frontier Materials (IFM) innovasjon og dyktighet i materialteknologi forskning.

IFM ble etablert for å ta opp noen av de store utfordringene samfunnet står overfor gjennom innovasjoner i materialer design og ytelse. Vårt mål er å utvikle innovative produksjonsteknologier; og energieffektivitet, ressurs og infrastruktur bærekraft.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Master of Philosophy (Electromaterials) gir unik forskningstrening for å utstyre deg for en rekke spennende fremtidige karrierer. Det gir både en vei til fremtidige dokto ... [+]

Master of Philosophy (Electromaterials) gir unik forskningstrening for å utstyre deg for en rekke spennende fremtidige karrierer. Det gir både en vei til fremtidige doktorgradsstudier og trening for fremtidige arbeidsplasser i energi-, produksjons- og helsesektoren.

Dette er din sjanse til å oppdage nye materialer og utvikle smarte enheter for å løse noen av dagens mest utfordrende globale problemer.

Som student i verdens første Master of Philosophy (Electromaterials) kurs, vil studiet være praktisk - oppdage nye materialer ved hjelp av banebrytende karakteriseringsteknikker og montering av nye materialer i elektrokjemiske enheter for applikasjoner i ren energi, helse eller avansert produksjon. Du skal jobbe med ledende, verdenskjente forskere i electromaterials gjennom ARC Centre of Excellence for Electromaterials Science.... [-]

Australia Wollongong Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials