International Institute of Business & Technology - Australia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

International Institute of Business and Technology (IIBT) er en høyt respektert, godkjente regjeringen Høyere utdanning og VET leverandør av pre-universitet, første året universitet og engelske programmer.

Vi tilbyr fullt akkreditert og nasjonalt anerkjente vitnemål og attester, inkludert Diploma of Business Administration generell engelsk og sertifikater III & IV i Akademisk engelsk. Våre programmer er laget for å utstyre deg med de grunnleggende ferdigheter for universitetet og vellykket gjennomføring av våre programmer garantert deg adgang til en av IIBT partner universiteter.

Studier med IIBT på vår nye spesialbygde høyteknologiske anlegget i Victoria Park like utenfor Perth CBD og nyte det beste i læringsmiljøer med høyeste caliber av lærerstaben.

IIBT Stipend

Forskning viser oss at de beste achievers i livet og universitet er ikke alltid de beste studentene på high school. I erkjennelsen av dette IIBT har utviklet en rekke stipender designet for å gjenkjenne potensialet for prestasjoner i et spekter av mennesker.

Disse stipendene alle gjelder for IIBT Diploma of Business Administration (Dip BA) som er en høyere utdanning kvalifisering tilsvarer det første året av universitetsstudium. Ved vellykket gjennomføring nyutdannede vil artikulere inn i en av en rekke topp universiteter direkte inn andre året, inkludert Curtin og ECU i WA. Den Dip BA er en virksomhet basert kvalifisering, men elevene kan artikulere inn i de fleste grad kurs på ECU og en rekke forretninger og Humanity kurs ved Curtin med full kreditt. Snakk gjerne med en karriere rådgiver ved IIBT for mer informasjon.

Frank Pyke stipend

The Frank Pyke Scholarship er utformet for å belønne og fremme West Australian videregående skole og modne alder achievers som ikke er anerkjent gjennom de vanlige tiltak som Atar score.

Student Type: Innenlandske studenter Åpne til: ett stipend per WA skole og to modne alderen. Gjeldende kurs: Dip BA Beløp: 20% tilskudd av kursavgiften. Bestemmes av Scholarship utvalg.

President stipend

The Presidents Scholarship er designet for å gjenkjenne høy akademisk prestasjon i internasjonale studenter. Studenter som oppnådde toppkarakterer i hjemlandet kurs / universitet eller i topp 10% av deres English Language kohort på IIBT engelske språk college er kvalifisert for dette stipendet.

Student Type: International student Åpne til: Topp 10% av elevene i sin årsklasse i Akademisk engelsk ved IIBT eller de internasjonale studentene som oppnådde mer enn 85% i deres High School Graduate eksamen. Gjeldende kurs: Dip BA Beløp: 20% reduksjon av kursavgiften. Bestemmes av Scholarship utvalg.

Fred Emery Excellence in Academic Achievement Scholarship

Fred Emery Excellence in Academic Achievement Scholarship er designet for å belønne høy ytelse studenter og modne alderen enkeltpersoner som gjennom sine studier, har vist eksepsjonell personlig innsats, vilje og engasjement.

Student Type: Innenlandske studenter Åpne til: Høye faglige og andre prestasjons høye achievers. Må ha skoleprinsippet og eller annet egnet påtegning. Begrenset til en per inntak av Dip BA Gjeldende kurs: Dip BA Beløp: 50% eller 100% av totale kurskostnader. Bestemmes av Scholarship utvalg.

IIBT Financial Support stipend

Dette stipendet er utformet for å støtte studenter som er ute av stand til å dekke kostnadene ved høyere utdanning på grunn av økonomiske problemer.

Student Type: Innenriks Studenter og tiden registrert internasjonale studenter. Åpen for: Potensielle og aktuelle nasjonale og internasjonale registrerte studentene. Begrenset til en per inntak av Dip BA Gjeldende kurs: Dip BA Beløp: 50% eller 100% av totale kurskostnader. Bestemmes av Scholarship utvalg.

IIBT kvinner stipend

Dette stipendet er for modne alderen kvinner (20 år og over) som tidligere har gått glipp av muligheten til å studere på et høyere utdanningsnivå.

Student Type: Innenlandske studenter Åpen for: Eldre alder kvinner (20yo +) Begrenset til en per inntak av Dip BA Gjeldende kurs: Dip BA Beløp: 50% eller 100% av totale kurskostnader. Bestemmes av Scholarship utvalg.

IIBT Indigenous stipend

Dette stipendet er for urfolkene som er i stand til å demonstrere en forpliktelse til urfolkssamfunn og en forpliktelse til å studere på et høyere utdanningsnivå.

Student Type: Innenlandske Indigenous studenter Åpen for: Alle australske urfolk Begrenset til en per inntak av Dip BA Gjeldende kurs: Dip BA Beløp: 50% eller 100% av totale kurskostnader. Bestemmes av Scholarship utvalg.

Alle stipend krever søkere må oppfylle de faglige og engelske kravene i kurset i tillegg til de spesifikke kriterier for stipendet de søker på.

Steder

Perth

Address
Perth Campus,
350 Albany Highway,
Victoria Park

6100 Perth, Vest-Australia, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss