Impact English College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Impact

Impact Norsk College ble nominert i de siste fem høgskolene i 2012 STM Star Awards - sørlige halvkule. Kun fire høyskoler i Australia laget denne listen, og bare ett college i Melbourne gjorde shortlist-Impact!

Vi er veldig stolte over at dette shortlisting anerkjenner kvaliteten og engasjementet til våre ansatte og lærere, og Impact kjøring å gjøre det beste den kan. Dette er ett av punktene i forskjell at du vil oppleve på Impact Norsk College. Våre ansatte og lærere kan være klarert for å alltid gjøre sitt aller beste for deg.

Impact Norsk College tilbyr et bredt spekter av intensive og praktiske engelsk språkkurs levert av fullt kvalifiserte og profesjonelle lærere. Vi kan hjelpe deg å oppnå det IELTS score, lære engelsk for den jobben du har eller ønsker å ha, eller bare hjelpe deg å komme rundt denne fantastiske byen og landet. Impact Norsk College er en innovatør. Nye kurs og programmer for å fylle behovene til våre studenter har blitt introdusert på en jevnlig basis, og senest har vi sett innføringen av Barista Kick-Start arbeidserfaring program og åpningen av Impact Cambridge eksamen Centre. Og det er fortsatt mer å komme!

Impact gir sine studenter med moderne, rene og komfortable fasiliteter og et levende læring atmosfære er tydelig i hele høgskolen. Vi er beleilig plassert i hjertet av byen, omgitt av butikker, restauranter og uteliv. Ett kvartal fra Melbourne Southern Cross Station og med Melbournes trikker passerer rett ved døren, betyr at vi er lett å finne og lett å komme til fra hvor som helst i Melbourne.

Melbourne har blitt kåret til verdens mest levelig by på mange anledninger, senest i august 2012, og som Melbourne er den uoffisielle kultur-og læringssenteret i Australia, er det bare fornuftig å velge byen vår for å lære engelsk, eller noe annet for den saks skyld .

Hvorfor Impact? Points of Difference:

Prisbelønt skolen

Et bredt spekter av kurs

Generelt Norsk | Business English | IELTS / EAP | Cambridge FCE og CAE Forberedelse | Barista / Café Norsk | ferdigheter for TESOL / TKT

Mindre klasser - gjennomsnittlig 13 elever per klasse

Klasse på Impact er nøye overvåket i forhold til størrelse for å maksimere mengden av individuell oppmerksomhet hver student kan motta og effektiviteten av våre interaktive læringsprogrammer.

Streng engelsk Kun politikk

Den beste måten å forbedre din engelsk er å bruke det hele tiden. Studenter ved Impact er pålagt å forplikte seg til vår 'engelsk Only' politikk.

Resultatene taler for seg selv! Impact studenter er mer trygg på å bruke engelsk hverdagen i enhver situasjon.

Nasjonalt akkreditert kurs (NEAS, ASQA / TESQA)

Alle kurs i Impact er akkreditert av Nasjonalt organ - NEAS) og registrert gjennom australske offentlige etater - ASQA / TESQA. Dette betyr at kvaliteten på college og kursene er sikret.

Praktisk / virkelige engelske læringsprogrammer

Leksjoner på Impact Norsk College er fokusert på bestemte ferdigheter og situasjoner som vil være av størst verdi for studenter i å nå sine mål.

Kontinuerlig vurdering

Våre lærere overvåke og rapportere om fremdriften av studenter på en pågående basis, gjennom observasjon av undervisningen, lekser og oppgaver og mer formell testing. Vår fleksibelt system tillater elevene å gå videre til neste nivå i sitt eget tempo.

Kvalifiserte lærere som er lidenskapelig og engasjert

Alle Impact lærere er fullt kvalifiserte og erfarne i å undervise engelsk som andrespråk. Impact lærere omfatter lærere som er IELTS og Cambridge ESOL sensorer. Vi tilbyr også løpende faglig utvikling program for lærere og ansatte.

Folk som forstår

Alle ansatte og lærere ved Impact Norsk College har hatt opplevelsen av å leve, studere eller arbeide i et fremmed land, slik at de forstår første hånd nøyaktig hva våre studenter opplever. Impact personalet snakker en rekke språk, og bør elevene trenger hjelp i sitt første språk, er det vanligvis mulig.

Steder

Melbourne

Address
Level 5, 620 Bourke Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Programmer

Denne skolen tilbyr også: