Les den offisielle beskrivelsen

James Cook University (JCU) er det nest eldste universitetet i Queensland og Australias ledende universitet i tropene. JCU er et pulserende universitets universitet med sine hovedsteder i de tropiske Queensland-byene Townsville og Cairns, og moderne byområder i Singapore og Brisbane.

JCU er anerkjent over hele verden for sin kompetanse innen marinbiologi, miljøstudier, tropisk helse og turisme. Våre profesjonelle kursprogrammer er akkreditert av næringsliv og profesjonelle foreninger, og mange fagfolk er gjestelærere for våre postgraduate programmer. I løpet av de siste fem årene har JCU akademikere vunnet 31 nasjonale utmerkelser for å undervise ekspertise fra Australian Teaching and Learning Council - mer enn mange større universiteter.

  • JCU er ledende innen undervisning og forskning som adresserer de kritiske utfordringene Tropics står overfor, over hele verden.
  • JCU er rangert i topp 2% av universitetene i det fremtredende globale rangeringssystemet, Academic Ranking of World Universities (ARWU, 2017).
  • Nylig rangert av Times Higher Education (THE) i 'Top 150 Universities under 50' (2016).
  • Først i verden for sitater innen korallrev økologi og er i de tre øverste innenfor områdene forskningsstyrke i økologi og miljø, plante- og dyrevitenskap og geovitenskap.
  • JCU er internasjonalt anerkjent for sitt lederskap innen turismeundervisning og forskning.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

James Cook University Brisbane Campus

Master of Information Technology, hovedfag i Computer ... [+]

Oversikt

Master of Information Technology, hovedfag i Computer

Programmet legger vekt på arbeidsintegrert læring og utvikler ansettelsesevner gjennom praktiske prosjekter og muligheten for en internship som øker graduate employability.

Du kan fullføre Master of Information Technology som en selvstendig pris eller kombinere den med Master of Business Administration (MBA) som en felles grad.

Kursstruktur

MIT, hovedfag i Computing and Networking består av 16 fag. Studentene må gjennomføre fire (4) grunnfag, åtte obligatoriske fag og valg av (4) fire valgfrie emner. Valgfrie fag består av (2) to informasjonsteknologi og bedriftsfag fra informasjonsteknologi og forretningsenheter tilbys av JCU Brisbane og to (2) av alle relevante Masters nivå emner tilbys på JCU Brisbane som godkjent av Campus Director. Studenter som tilfredsstiller kravene til dette programmet, oppfyller kravene til søknad om medlemskap med Australian Computer Society (ACS).... [-]

Australia Brisbane City
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
James Cook University Brisbane Campus

Business Informatics er et spesialisert IT-område som kombinerer informasjonsteknologi, ledelse og forretningsvirksomhet. Fremme dine ferdigheter og kunnskaper med vår Ma ... [+]

Oversikt

Business Informatics er et spesialisert IT-område som kombinerer informasjonsteknologi, ledelse og forretningsvirksomhet. Fremme dine ferdigheter og kunnskaper med vår Master of Information Technology, hovedfag i Business Informatics programmet vil gi deg kanten på andre kandidater starter en karriere i dette spennende feltet.

Mulighetene for IT-kandidater er uendelige, og tilbyr arbeidsplasser over hele verden. IT-ferdigheter kreves av alle bransjer, og vår ekspertpersonell skal lære deg de avanserte ferdighetene som trengs for å holde tritt med raske teknologiske utviklingstendenser. Programmet legger vekt på arbeidsintegrert læring og utvikler ansettelsesevner gjennom praktiske prosjekter og muligheten for en internship som øker graduate employability.... [-]

Australia Brisbane City
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
James Cook University Brisbane Campus

Ved å velge å studere en MPA på JCU Brisbane, vil du gjennomføre avansert læring både i teori og profesjonell praksis, mens du lærer å løse regnskaps- og forretnings prob ... [+]

Oversikt

Ved å velge å studere en MPA på JCU Brisbane, vil du gjennomføre avansert læring både i teori og profesjonell praksis, mens du lærer å løse regnskaps- og forretnings problemer på innovative måter. Studentene vil være utstyrt med ferdigheter til å gi råd til selskaper om nåværende og fremtidige økonomiske problemer, slik at strategiske mål kan oppnås.

Studenter som fullfører MPA-graden, har en utmerket posisjon til å lykkes i lederstillinger i en rekke regjerings- og kommersielle organisasjoner. MPA-kandidater fra JCU er godt rustet til å delta i organisasjoner i næringer som gruvedrift, produksjon, detaljhandel, rådgivning, menneskelige ressurser og markedsføring.... [-]

Australia Brisbane City
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Campus Tour - Welcome to James Cook Universtiy Brisbane