La Trobe University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår visjon

La Trobe vil være et universitet kjent for sin dyktighet og innovasjon i forhold til de store spørsmålene i vår tid, og for sin entusiasme for å gjøre en forskjell. La Trobe vil være en av de tre ledende universiteter i Victoria, en av de øverste dusin nasjonalt og en av de topp 300 internasjonalt.

Våre verdier

I 2012, som en del av utviklingen av universitetets fem års strategisk plan 'Future Ready' vi formulert et sett av verdier. Vi utviklet disse verdiene gjennom en høringsprosess som involverer mange La Trobe ansatte. De fem verdiene veilede alt vi gjør.

På La Trobe University vi:

Ta et verdensbilde Forfølge ideer og fortreffelighet med energi Behandle folk med respekt og samarbeide Er åpne, vennlige og ærlige Hold oss ​​ansvarlige for å gjøre store ting skje

Verdiene er uttrykt gjennom atferd og i løpet av første del av 2013 vil vi utforske hvordan La Trobe ansatte og studenter kan oversette våre verdier i atferd som genererer fordeler for de lokalsamfunn vi samhandler med og tjener.

Vår fortid

La Trobe var den tredje universitetet opprettet for Victoria, og ble etablert til å være komplementært til, men forskjellig fra, de to andre. Dets grunnleggere håpet på å lage en som ville universitet:

Gi et tilgjengelig alternativ til de to eksisterende universiteter Ta med universitetsutdanning til de nordlige forstedene til Melbourne Utmerker seg i en rekke utvalgte fag

Formet av æra av vår fødsel, utviklet La Trobe en særegen ethos som sluttet 'sosiale engasjement "til jakten på faglig dyktighet. Reflekterer vårt ønske om å engasjere seg med omverdenen, våre offentlige intellektuelle ble og fortsatt blant de mest engasjert i landet, og våre tidligere studenter er noen av de mest innflytelsesrike deres generasjoner har produsert. På 1980 og 90-tallet endret vi universitetet gjennom nye relasjoner, spesielt i land Victoria. Vi er nå en multi-campus universitet og den største leverandøren av høyere utdanning til Victorias regioner. Videre har vi den største regionale innmelding av fastlandet australske universiteter i Academic Ranking of World universiteter 'Top 500 ". La Trobe University har nå noen av verdens beste forskere innen realfag og humaniora som bidrar til oppnåelse av denne rangeringen.

La Trobe er en globalt anerkjent universitet, transformere livene til sine studenter, mange å være den første i sin familie til å gå på universitetet, og spiller en viktig rolle i sine lokalsamfunn. Dette er prestasjoner som vi kan være med rette stolt.

Vår fremtid

Tidene har forandret seg, og på hvilken måte må vi gjøre vår del av verden, så vel som kompleksiteten og kostnadene for akademisk forskning, har endret seg med dem. For eksempel, er Melbournes Nord blir forvandlet av befolkningen ekspansjon og økende etterspørsel etter høyere utdanning. Alle regionene vi betjener møte nye utfordringer som følge av strukturelle endringer i nasjonale og globale økonomier sammen med miljømessige og sosiale utfordringer. Studentene har større utvalg enn noen gang før, og forventer en høy kvalitet pedagogisk erfaring, sammen med engasjerende, relevant og fleksibelt pensum. De problemer mot vårt samfunn, og som våre kurs og forskning må svare, inkluderer klimaendringer, aldringen av befolkningen vår, økningen av Asias relevans og innflytelse, revolusjonen i medisinske fag, og robusthet av samfunn i møte med rask endring. Andre utfordringer vil oppstå i løpet av levetiden for denne planen, og La Trobe vil være smidig i å svare på dem.

Vår historie utstyrer oss med riktig formel for suksess i et slikt miljø. Vår geografi, ethos og faglige styrker kan være utgangspunktet for en enda livligere og sterkere La Trobe som beholder sin relevans og forblir tro mot sine idealer.

Internasjonale aktiviteter

La Trobe er dedikert til å hjelpe det globale samfunnet gjennom internasjonalisering, nyskapende undervisning og læringsmetoder, og forskning.

Dette inkluderer å oppmuntre våre studenter og ansatte til å få internasjonal erfaring, utvikling av en internasjonalisert læreplanen og forskningsprogrammer, og diversifiseringen av våre studentmiljøet.

Universitetets sterkt internasjonalt fokus er manifestert og kontinuerlig forbedret i flere viktige områder av universitetet:

undervisning

en internasjonalt relevant pensum, som forbereder studentene til å være globale borgere, entreprenører, arbeidsgivere og arbeidstakere en rekke kurs og stier som oppfyller kravene i de ulike markedene vi opererer i, og som leveres på land i Victoria og Sydney, eller offshore med høy kvalitet transnasjonale lærerinnepar høy kvalitet akademiske relasjoner sterke og produktive partnerskap med pathway leverandører onshore og offshore

Forskning

sterke internasjonale forskningssamarbeid og internasjonalt fokusert forskning

Samfunnsengasjement

muligheter og støtte for internasjonale studenter til å engasjere seg med hell i sin Universitetet liv og i sine lokalsamfunn eksepsjonelt sterkt engasjement med arbeidsgivere, industri og med alumni

studentmobilitet

muligheter for våre studenter til å delta i utvekslings akademiske programmer i utlandet og aktive partnerskap med over 150 institusjoner i mer enn 40 land.

Steder

Melbourne

Address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

3086 Melbourne, Victoria, Australia

Bendigo

Address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

3550 Bendigo, Victoria, Australia

Albury

Address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

3689 Albury, New South Wales, Australia

Melbourne

Address
La Trobe University,
215 Franklin Street

3000 Melbourne, Victoria, Australia

Mildura

Address
La Trobe University,
Benetook Avenue

3502 Mildura, Victoria, Australia

Shepparton

Address
La Trobe University,
210 Fryers Street

3262 Shepparton, Victoria, Australia

Sydney

Address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia