Le Cordon Bleu Australia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bli med oss!

Grunnlagt i Paris i 1895, har Le Cordon Bleu bli den mest respekterte kulinariske, gjestfrihet og turisme skole i verden. Våre kvalifikasjoner er anerkjent verden over.

Le Cordon Bleu Australia programmene er internasjonalt anerkjent og har blitt utviklet utelukkende av ledende eksperter. Med en kvalifikasjon fra Le Cordon Bleu vil du være i forkant av kulinariske og gjestfrihet kunnskap. Vi liker å kalle det pass til verden.

Våre studieprogram

Le Cordon Bleu Australia tilbyr et bredt spekter av yrkes, fagvis programmer i kulinariske kunster, gjestfrihet, entreprenørskap og reiseliv.

Alle våre programmer er utviklet med innspill fra bransjen. De tilbyr en perfekt blanding av teoretisk og praktisk opplæring. Work-baserte Integrated Learning er en integrert del av alle programmer, vil du ha muligheten til å bruke dine kunnskaper og ferdigheter, og bygge din bransjenettverk.

Et fokus på karriereutvikling betyr at når du oppgraderer, er du fullt utstyrt med ferdigheter og personlige egenskaper for å lykkes i en raskt voksende industri.

Hvorfor Australia?

Studenter velger å studere i Australia på grunn av sin fantastisk mangfoldig kultur, befolkning, klima, geografi og historie. De velger også Australia fordi vi er en av de beste landene i verden for studenter basert på student mix, rimelig, livskvalitet og arbeidsgiver aktivitet.

Le Cordon Bleu har en historie på nesten 25 år i Australia. Vi har levende, state-of-the art studiesteder i Sydney, Melbourne, Adelaide og Perth.

Adelaide gir en følelse av plass og frihet. Det er en liten, avslappet og svært rimelig by med et svært berømte mat, vin, produserer og kunst kultur.

Melbourne er svært kosmopolitisk og flerkulturell. Det har blitt kåret til den mest levelige byen i verden på grunn av sin dynamiske livsstil, og fantastisk mat og vin.

Perth har urørte strender, fersk sjømat, varmt vær og overflod av plass og dyreliv. Det er også en kosmopolitisk by og kafé kultur for å tilfredsstille enhver appetitt.

Sydney er en by som aldri sover. Med sin bakgrunn fra den praktfulle Sydney Harbour, er det en juvel av stor skjønnhet. Sydney er et mekka av fantastiske kultur, fritid, mat, vin og shopping opplevelser.

Campus Steder - Levering Partnere

Adelaide, South Australia: TAFE SA Regency International Centre for Tourism, gjestfrihet og mat studier, Days Road, Regency Park, South Australia.

Melbourne, Victoria: Holmesglen, Moorabbin Campus, 488 South Road, Moorabbin, Victoria 3189

Sydney, New South Wales: TAFE NSW, Nord Sydney Institute, Ryde College, 250 Blaxland Road, Ryde, New South Wales.

Perth, Western Australia: Nord Metropolitan TAFE, 16 Aberdeen Street, Northbridge, WA 6003

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Avanserte Diplomer » Se Sertifikater » Se Diplomer » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master of International Hospitality Management

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Australia Adelaide

Sikt høyt og posisjonere deg selv for en vellykket karriere i et utøvende nivå med denne one-of-a-kind praktisk program. [+]

Master of International Hospitality Management

Sikt høyt og posisjonere deg selv for en vellykket karriere i et utøvende nivå med denne one-of-a-kind praktisk program.

Mens han studerte, omfavne jobbmuligheter til å engasjere seg, lære og forme din karriere vei med Le Cordon Bleu strålende Work-Integrated Learning program, hjelpe elevene til å få yrkeserfaring, kunnskap og ferdigheter i reelle arbeidsmiljøer.

Levert på campus ved The University of South Australia ved fakultetet ved School of Management, Master of International Hospitality Management fordeler sterkt fra vår mangeårige partner samlede kompetanse og bransjekunnskap.

Tilbys i: Adelaide

Karriereveier ... [-]

Kontakt

Le Cordon Bleu Australia (Adelaide)

Adresse, linje 1 Le Cordon Bleu Adelaide Days Road Regency Park ,
5010 Adelaide, South Australia, Australia
HJemmeside https://www.cordonbleu.edu/adelaide/home/en
Telefon +61 8 8348 3000

Le Cordon Bleu Australia (Melbourne)

Adresse, linje 1 Le Cordon Bleu Melbourne 488 South Road Moorabbin , Victoria
3189 Melbourne, Victoria, Australia
HJemmeside http://www.cordonbleu.edu/melbourne/home/en
Telefon +61 3 9209 5938

Le Cordon Bleu Perth Institute

Adresse, linje 1 Le Cordon Bleu Perth 16 Aberdeen Street
6000 Perth, Western Australia, Australia
HJemmeside https://www.cordonbleu.edu/perth/home/en
Telefon +61 1300 300 822

Le Cordon Bleu Australia (Sydney)

Adresse, linje 1 Le Cordon Bleu Sydney 250 Blaxland Road Ryde , New South Wales
2112 Sydney, New South Wales, Australia
HJemmeside http://www.cordonbleu.edu/sydney
Telefon +61 1800 064 802