Les den offisielle beskrivelsen

RMIT er et globalt universitet innen teknologi, design og bedrift.

Et av Australias opprinnelige tertiære institusjoner, RMIT University har et internasjonalt rykte for ekspertise innen profesjonell og yrkesrettet utdanning, anvendt forskning og engasjement med industri og samfunns behov.

RMIT er verdensledende innen kunst og design; Arkitektur; Utdanning; engineering; Utvikling; Datavitenskap og informasjonssystemer; Bedrift og ledelse; og kommunikasjons- og medievitenskap.

Vår arv

RMIT ble etablert i 1887 som Working Men's College med sikte på å bringe utdanning til de arbeidende menneskene i Melbourne.

Våre steder og fasiliteter

Våre campus i Melbourne og Vietnam har prisbelønte bygninger og noen av de mest teknologisk avanserte fasilitetene i verden.

Vår utdanning

RMIT gjør en forskjell for våre studenter, våre ansatte og vårt samfunns liv gjennom våre utdanningsprogrammer.

Styring og ledelse

God styring og ledelse er viktig for å sikre suksess og bærekraft ved universitetet.

Våre høyskoler

RMIT University tilbyr studieprogrammer på 17 skoler på tre akademiske høyskoler.

Et av Australias opprinnelige utdanningsinstitusjoner grunnlagt i 1887, RMIT University er nå nasjonens største tertiære institusjon med over 84 000 studenter, inkludert 13 000 på høyere nivå.

Våre rangeringer

QS-rangeringer

RMIT har en 5-stjerners QS-rangering for fortreffelighet i høyere utdanning.

15. høyest rangerte universitet i Australia og 250 i verden *

21 i verden og 5. i Australia blant universiteter under 50 år (2019 QS Top 50 Under 50 index)

40. i verden for den internasjonale profilen til universitetets akademiske ansatte *

108. i verden for arbeidsgiveromdømme (8. i Australia og 3. i Victoria) *

12. i verden for kunst og design (høyest rangert i Australia) ^

22. i verden for arkitektur og det byggede miljøet (4. høyeste i Australia) ^

95. globalt for høyere utdanning (8. i Australia) #

Blant verdens 100 beste universiteter i ^:

 • utdanning
 • Ingeniørfag (sivil og strukturell)
 • Engineering (elektrisk og elektronisk)
 • Datavitenskap og informasjonssystemer
 • Kommunikasjons- og medievitenskap
 • Utviklingsstudier
 • Business og Management Studies
 • Regnskap og finans

Blant verdens topp 150 universiteter i ^:

 • Ingeniørfag (Kjemisk)
 • Ingeniørfag (Mekanisk, Aeronautisk og Produksjon)
 • Geografi
 • Samfunnsvitenskap og ledelse

* 2018-19 QS World University Rankings

^ 2019 QS World University Rangeringer etter emne

# 2019 QS Graduate Employability Rankings

QS-rangeringer er blant de mest innflytelsesrike og allment observerte internasjonale universitetets rangeringer.

Andre rangeringer

RMIT er rangert blant verdens topp 400 universiteter globalt i 2018 Academic Ranking of World Universities.

RMIT er også rangert i 401-500-bandet i Times Higher Education World University Rankings 2017-18, og 74 i Asia-Pacific-regionen.

RMIT er rangert som 268 i 2018 Leiden Ranking 4, rangeringen av verdens beste forskningsintensive universiteter.

RMIT er 19th i verden i Business of Fashion 2017 Global Fashion School Rankings og 9 i BoFs topp 10 Global Graduate Fashion Business Courses.

RMIT er 97. globalt og 13. i Asia-Stillehavsområdet i 2018 QS Global Executive MBA-rangering; og rangert i verdens topp 151-200 i 2018 QS Full-Time MBA.

RMIT er 33 år i Global Executive MBA Rankings og 19th globalt for Executive MBA-programmet i 2018 Global MBA Rankings ( CEO Magazine ).

Excellence in Research

Kvaliteten på RMITs forskningsarbeid har blitt godkjent av Australian Research Council.

I den nyeste Excellence i Research for Australia evaluering ble RMIT rangert "godt over verdensstandard" i 13 forskningsområder og "over verdensstandard" i ytterligere ni felt.

Vår forskning på 11 områder av vitenskap (inkludert medisinsk vitenskap), ingeniørfag og anvendt matematikk, samt i arkitektur og media og kommunikasjon, ble rangert blant de beste i verden.

Victorian International Education Awards

Ved den innledende viktorianske internasjonale utdannelsesprisen mottok RMIT premierprisen til International Education Provider of the Year og prisen for Excellence in International Education (University).

Alumni

Vårt alumni-fellesskap på mer enn 300.000 strekker seg over hele verden, og inkluderer ledere som News Corporation CEO, Robert Thomson; BHP Billiton Chair, Jacques Nasser; multi-prisbelønte teoretisk fysiker, dr Amanda Barnard; og tidligere Edinburgh International Festival Director, Sir Jonathan Mills AO.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Forbedre dine ferdigheter for å kunne levere komplekse prosjekter på tvers av mange bransjer. ... [+]

Oversikt

Utvikle din karriere i prosjektledelse med en kvalifikasjon som er etterspurt i ulike bransjer.

RMITs Master of Project Management vil utstyre deg med etterspørsel ledelse og lederskap ferdigheter som er avgjørende for bedrifter over alle bransjer.

Dette programmet er utviklet for fagfolk som jobber eller ser på jobb innen prosjektledelse. Det er spesielt relevant for fagfolk som ønsker å ta neste skritt i sin karriere.

Dette programmet legger vekt på den praktiske anvendelsen av teori for å utvikle din evne til å svare på nåværende og nye problemer og trender. Du vil kritisk engasjere seg i prosjektledelse teori og beste praksis prinsipper og evaluere og implementere prosjektledelse strategier ved hjelp av real-world prosjektbaserte eksempler.... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Med data-drevne beslutninger som nå er en grunnleggende del av forretningsvirksomheten, gir dette programmet deg plattformen for å være en forretningsklar problemløser. ... [+]

Oversikt

Analytics er vitenskapen og kunsten til å analysere data for å gjøre bedre informerte beslutninger.

Den bygger på tradisjonen med statistikk og operasjonsforskning, og kombinerer verktøy og kompetanse fra datavitenskap, ingeniørfag og næringsliv.

Denne blandingen av disipliner gjør analysen unik i sin evne til å løse kritiske virkelige problemer. Du lærer hvordan du bruker data for å ta informerte beslutninger som gir betydelige bidrag til suksess for organisasjoner, noe som gir en givende og verdsatt karrierevei.

Programmet lar deg velge mellom et mangfoldig utvalg av valgfag kombinert med en sterk kjerne av statistikk og operasjonsforskning.

Med syv kjernekurs og ni valgfag, inneholder programmet en høy grad av fleksibilitet. Du kan spesialisere deg innen datavitenskap, økonomi, økonomi, logistikk eller markedsføring eller få bredere forståelse av alle felt.... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Med et sterkt fokus på ideell ledet venturøs designutforskning, vil RMITs Master of Architecture hjelpe deg med å utvikle en sofistikert forståelse av arkitektur, samtidi ... [+]

Oversikt

RMIT Arkitektur har et internasjonalt rykte for designkvalitet og leder veien både i Australia og i utlandet ved å produsere nyutdannede som er designinnovatorer.

Med et sterkt fokus på ideell ledet venturøs designutforskning, vil RMITs Master of Architecture hjelpe deg med å utvikle en sofistikert forståelse av arkitektur, samtidig som du gir deg et mangfoldig sett av avanserte ferdigheter og læringserfaringer.

Du vil fortsette å utvikle kjernevitenskapene til arkitektonisk design som læres i graden til et avansert nivå. Du vil forbedre forståelsen av arkitektur og designbasert forskning, skaffe seg mangfoldige ferdigheter, gjennomføre et bredt spekter av læringsopplevelser og få kritisk bevissthet om ditt eget arbeid.... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Du vil utvikle tekniske og ledende evner for å forberede deg på utfordrende stillinger i nærings- og regjeringsorganisasjoner. Vårt program produserer etisk og sosialt an ... [+]

Oversikt

Ta karrieren din til neste nivå

Få toppkvalitets IT-kunnskap og lær hvordan du oppretter vellykkede forretningssystemløsninger.

Hvorfor studere bedriftsinformasjonsteknologi?

Du vil utvikle tekniske og ledende evner for å forberede deg på utfordrende stillinger i nærings- og regjeringsorganisasjoner. Vårt program produserer etisk og sosialt ansvarlige fagfolk klar til å innovere og lede i det skiftende IT-miljøet.

Forbedre dine ferdigheter

Gjennom kombinasjon av forretnings-og IT-studier, er dette programmet designet for å produsere etisk og sosialt ansvarlig fagpersoner som kan trekke på tekniske og ledende evner, effektive kommunikasjonsevner, nyskapende faglig praksis og strategiske og organisatoriske ferdigheter.... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Enten du er ute etter en karriereendring eller ønsker å få en dypere forståelse av kjernevirksomhetsfunksjonene, er dette masterprogrammet designet med evolusjonerende gl ... [+]

Oversikt

Din karriere etter en Master of Commerce

Enten du er ute etter en karriereendring eller ønsker å få en dypere forståelse av kjernevirksomhetsfunksjonene, er dette masterprogrammet designet med evolusjonerende globale arbeidsplasser i tankene.

Hvorfor studere handel?

RMIT er rangert blant de 100 beste institusjonene i verden for undervisning i nærings- og styringsprogrammer. Å studere en Master of Commerce gjennom RMIT tilbyr følgende fordeler:

Forbedre din karriere

RMITs Master of Commerce er designet for å bygge bro over gapet mellom klasserommet og arbeidsplassen ved å utstyre nyutdannede med de ferdighetene som kreves for å utmerke seg på høyt ledelses- og rådgivende roller hvor som helst i verden. Ta det neste trinnet i din karriere ved å utvikle ferdighetene som trengs for å utmerke seg i lederrollene innen din valgte bransje.... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Master of Cyber Security vil gi deg det spekteret av ferdigheter som kreves for en stadig mer tilkoblet verden, hvor informasjonssikkerhet er kritisk. ... [+]

Oversikt

Master of Cyber Security vil gi deg det spekteret av ferdigheter som kreves for en stadig mer tilkoblet verden, hvor informasjonssikkerhet er kritisk.

Programmet tar sikte på å utstyre deg med matematiske, tekniske og forretningsmessige verktøy for å sikre en organisasjons informasjonssystemer.

Cyber-sikkerhet er et viktig ansvar for organisasjoner av alle størrelser, og i dagens nettverksverden er det viktigere enn noensinne.

Fra den siste internettormen til identitetstyveri er fare ikke mer enn et klikk unna.

Du vil lære om sikkerhet for lokalnettverk (LAN), kryptering, Advanced Encryption Standard, RSA, smartcards, biometri, etisk hacking og risikostyring av informasjonssystemer.... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Dette programmet forbereder deg for lederroller i ledelsen av ingeniør- og teknologibaserte organisasjoner med et program tilpasset dine individuelle behov. ... [+]

Oversikt

Du vil utvikle ferdigheter og kompetanse i et bredt spekter av prosjekteringsteknikk.

Gjennom dette programmet får du viktige styrker som:

tenker strategiskadressere problemer fra et nytt synspunktutfordrende etablerte praksis og normerutvikle innovative tilnærmingerforstå hvordan man håndterer en stadig skiftende teknologibaseutvikle en systemtilnærming til problem og / eller mulighetsdefinisjon

Du vil bli utsatt for virkelige problemer i områdene:

risiko og gjennomførbarhetadministrere innovasjonutvikle system tenkning tilnærmingerkvalitetsstyringmiljøledelsessystemerrenere produksjonstrategisk planleggingøkonomistyringytelsesstyringinternasjonale problemerteknologiledelsedetaljer... [-]
Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Få IT-ferdighetene du trenger, uansett hvilken programmeringsbakgrunn du har. ... [+]

Din karriere innen informasjonsteknologi

Med kontinuerlige IKT-ferdigheter mangler og etterspørsel etter kandidater som vokser år etter år, vil du være godt rustet til å sikre givende roller over hele verden, uansett teknisk spesialisering.

Hvorfor studere hos RMIT?

Med pågående mangel på IT-ferdigheter og vekst i jobben, behøves teknisk dyktige medarbeidere som aldri før. Velg en av våre IT-spesialiseringer og koden din karriere for suksess.

Industrifokuserte ferdigheter innen viktige områder av IT

Programmet er designet med industripartnere, og gir deg viktige tekniske ferdigheter skreddersydd for ditt valg av spesialisering: stor datahåndtering, cloud computing, mobil databehandling, sikkerhet, programvarearkitektur eller websystemer og søketeknologi.... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Bli en leder og innovatør i landskapsarkitektur praksis med dette prisbelønte kurset. ... [+]

Oversikt

Landskapsarkitektur er en designdisiplin som fungerer på tvers av en rekke kreative ideer, levende systemer, fysiske materialer og fremtidige muligheter. Det handler om å forestille, undersøke og foreslå bedre måter å leve i en kompleks og raskt foranderlig verden.

RMIT tilbyr en profesjonell utdanning, Master of Landscape Architecture-programmet er akkreditert av Australian Institute of Landscape Architects (AILA). Programmet er anerkjent som en verdensklasse anlegg for å fremme design kunnskap, kritisk tenkning og design advocacy gjennom nyskapende undervisning og forskning.

RMITs Master of Landscape Architecture vil utstyre deg til å bli en leder og innovatør innen landskapsarkitektur.... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Ta karrieren din til neste nivå! Ved å studere MPA, gjør du en langsiktig investering i karriereutvikling og utvikling av regnskapsbransjen globalt. ... [+]

Oversikt

Ta karrieren din til neste nivå

Ved å studere MPA, gjør du en langsiktig investering i karriereutvikling og utvikling av regnskapsbransjen globalt.

Hvorfor studere profesjonell regnskap?

RMITs Master of Professional Accounting er utformet primært for studenter fra ikke-regnskapsbakgrunn som ønsker å utvikle en forståelse for de tekniske og sosiale dimensjonene i regnskap og virksomhet.

Forbedre dine ferdigheter Den internasjonale føderasjonen av regnskapsførere (IFAC), CPA Australia og Chartered Accountants Australia og New Zealand har hjulpet med å utforme RMITs profesjonelle regnskapsprogrammer for å sikre at vi er i tråd med fremtidige behov for faglige organer og arbeidsgivere.Utvide dine karrierevalg Den MPA gir en bred bokføring og business kvalifisering for en karriere i mange bransjer og sektorer. Den er designet for kandidater fra enhver disiplin som vurderer en karriere i regnskap for første gang, og gir mange muligheter for industribasert, praktisk læring.Nettverk med likesinnede fagfolk Hvis du for tiden er i en rolle som krever regnskapskunnskap, får vi deg raskt med de nyeste bransjens praksis og standarder. Hvis du tenker på å gå ut på egenhånd, vil Business Skills for Start-Up valgfelt hjelpe deg med å sette din beste fot fremover.... [-]
Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 - 24 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Address
124 La Trobe Street
3000 Melbourne, Victoria, Australia