RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

RMIT er et globalt universitet innen teknologi, design og bedrift.

Et av Australias opprinnelige tertiære institusjoner, RMIT University har et internasjonalt rykte for ekspertise innen profesjonell og yrkesrettet utdanning, anvendt forskning og engasjement med industri og samfunns behov.

RMIT er verdensledende innen kunst og design; Arkitektur; Utdanning; engineering; Utvikling; Datavitenskap og informasjonssystemer; Bedrift og ledelse; og kommunikasjons- og medievitenskap.

Vår arv

RMIT ble etablert i 1887 som Working Men's College med sikte på å bringe utdanning til de arbeidende menneskene i Melbourne.

Våre steder og fasiliteter

Våre campus i Melbourne og Vietnam har prisbelønte bygninger og noen av de mest teknologisk avanserte fasilitetene i verden.

Vår utdanning

RMIT gjør en forskjell for våre studenter, våre ansatte og vårt samfunns liv gjennom våre utdanningsprogrammer.

Styring og ledelse

God styring og ledelse er viktig for å sikre suksess og bærekraft ved universitetet.

Våre høyskoler

RMIT University tilbyr studieprogrammer på 17 skoler på tre akademiske høyskoler.

Et av Australias opprinnelige utdanningsinstitusjoner grunnlagt i 1887, RMIT University er nå nasjonens største tertiære institusjon med over 84 000 studenter, inkludert 13 000 på høyere nivå.

Våre rangeringer

QS-rangeringer

15. høyest rangerte universitet i Australia og 250 i verden 1

15. globalt for høyere utdanning (2. i Australia og 6. i Asia-Stillehavsområdet) 2

40. i verden for den internasjonale profilen til akademiske medarbeidere 1

11. i verden for kunst og design (høyest rangert i Australia) 3

20. i verden for bibliotek og informasjonsforvaltning (2. i Australia) 3

26 i verden for arkitektur (4. høyeste i Australia) 3

Blant verdens topp 100 universiteter i

 • utdanning
 • Ingeniørfag (sivil
 • Engineering (Electrical
 • Datavitenskap
 • Kommunikasjon
 • Utviklingsstudier
 • Virksomhet
 • regnskap

Blant verdens topp 150 universiteter i

 • Ingeniørfag (Kjemisk)
 • Ingeniørfag (Mekanisk, Aeronautisk og Produksjon)
 • Geografi
 • Samfunnsfag

Blant verdens topp 100 fakulteter i kunst

21 i verden og 5. i Australia blant universiteter under 50 år (2019 QS Top 50 Under 50 index)

Andre rangeringer

RMIT er rangert blant verdens topp 400 universiteter globalt i 2018 Academic Ranking of World Universities.

RMIT er også rangert i 401-500-bandet i Times Higher Education World University Rankings 2017-18, og 74 i Asia-Pacific-regionen.

RMIT er rangert som 268 i 2018 Leiden Ranking 4, rangeringen av verdens beste forskningsintensive universiteter.

RMIT er 19th i verden i Business of Fashion 2017 Global Fashion School Rankings og 9 i BoFs topp 10 Global Graduate Fashion Business Courses.

RMIT er 97. globalt og 13. i Asia-Stillehavsområdet i 2018 QS Global Executive MBA-rangering; og rangert i verdens topp 151-200 i 2018 QS Full-Time MBA.

RMIT er 33 år i Global Executive MBA Rankings og 19th globalt for Executive MBA-programmet i 2018 Global MBA Rankings ( CEO Magazine ).

Excellence in Research

Kvaliteten på RMITs forskningsarbeid har blitt godkjent av Australian Research Council.

I den nyeste Excellence i Research for Australia evaluering ble RMIT rangert "godt over verdensstandard" i 13 forskningsområder og "over verdensstandard" i ytterligere ni felt.

Vår forskning på 11 områder av vitenskap (inkludert medisinsk vitenskap), ingeniørfag og anvendt matematikk, samt i arkitektur og media og kommunikasjon, ble rangert blant de beste i verden.

Victorian International Education Awards

Ved den innledende viktorianske internasjonale utdannelsesprisen mottok RMIT premierprisen til International Education Provider of the Year og prisen for Excellence in International Education (University).

Alumni

Vårt alumni-fellesskap på mer enn 300.000 strekker seg over hele verden, og inkluderer ledere som News Corporation CEO, Robert Thomson; BHP Billiton Chair, Jacques Nasser; multi-prisbelønte teoretisk fysiker, dr Amanda Barnard; og tidligere Edinburgh International Festival Director, Sir Jonathan Mills AO.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Høyere Diplomer » Se Associate Degrees » Se Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master i datavitenskap

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Australia Melbourne + 1 fler

Master of Data Science adresserer krav til spesialist datavitenskapere å administrere og analysere store data som akkumuleres fra kilder som sosiale medier, sensorer, mobil og transaksjonsdata. [+]

Master of Data Science adresserer krav til spesialist datavitenskapere å administrere og analysere store data som akkumuleres fra kilder som sosiale medier, sensorer, mobil og transaksjonsdata.

Oversikt

Hent kraften til store data med Master of Data Science . Med en blanding av analytikk og datavitenskap vil du være sentral i bedriftsbeslutninger, bedriftsstrategi og regjeringsplanlegging.

Vi lever i en data-drevet verden som genererer enorme mengder informasjon til stadig økende priser, via sosiale medier, finansielle transaksjoner, telekommunikasjon og til og med vitenskapelig funn.

Håndtering av disse store dataene er derfor en topp prioritet for oss alle, uansett om dere er i næringsliv, industri, regjering eller til og med individuelt, som borgere og forbrukere.... [-]


Master i prosjektledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Australia Melbourne + 1 fler

Forbedre dine ferdigheter for å kunne levere komplekse prosjekter på tvers av mange bransjer. [+]

Oversikt

Utvikle din karriere i prosjektledelse med en kvalifikasjon som er etterspurt i ulike bransjer.

RMITs Master of Project Management vil utstyre deg med etterspørsel ledelse og lederskap ferdigheter som er avgjørende for bedrifter over alle bransjer.

Dette programmet er utviklet for fagfolk som jobber eller ser på jobb innen prosjektledelse. Det er spesielt relevant for fagfolk som ønsker å ta neste skritt i sin karriere.

Dette programmet legger vekt på den praktiske anvendelsen av teori for å utvikle din evne til å svare på nåværende og nye problemer og trender. Du vil kritisk engasjere seg i prosjektledelse teori og beste praksis prinsipper og evaluere og implementere prosjektledelse strategier ved hjelp av real-world prosjektbaserte eksempler.... [-]


Master of Architecture

Campus Heltidsstudier 2 år February 2019 Australia Melbourne

Ta det neste skrittet til å bli en profesjonelt akkreditert designarkitekt med denne internasjonalt anerkjente mastergraden. [+]

Ta det neste skrittet til å bli en profesjonelt akkreditert designarkitekt med denne internasjonalt anerkjente mastergraden.

Oversikt

RMIT Arkitektur har et internasjonalt rykte for designkvalitet og leder veien både i Australia og i utlandet ved å produsere nyutdannede som er designinnovatorer.

Med et sterkt fokus på ideell ledet venturøs designutforskning, vil RMITs Master of Architecture hjelpe deg med å utvikle en sofistikert forståelse av arkitektur, samtidig som du gir deg et mangfoldig sett av avanserte ferdigheter og læringserfaringer.

Du vil fortsette å utvikle kjernevitenskapene til arkitektonisk design som læres i graden til et avansert nivå. Du vil forbedre forståelsen av arkitektur og designbasert forskning, skaffe seg mangfoldige ferdigheter, gjennomføre et bredt spekter av læringsopplevelser og få kritisk bevissthet om ditt eget arbeid.... [-]


Master of Information Technology

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4  February 2019 Australia Melbourne + 1 fler

Få IT-ferdighetene du trenger, uansett hvilken programmeringsbakgrunn du har. [+]

Din karriere innen informasjonsteknologi

Med kontinuerlige IKT-ferdigheter mangler og etterspørsel etter kandidater som vokser år etter år, vil du være godt rustet til å sikre givende roller over hele verden, uansett teknisk spesialisering.

Hvorfor studere hos RMIT?

Med pågående mangel på IT-ferdigheter og vekst i jobben, behøves teknisk dyktige medarbeidere som aldri før. Velg en av våre IT-spesialiseringer og koden din karriere for suksess.

Industrifokuserte ferdigheter innen viktige områder av IT

Programmet er designet med industripartnere, og gir deg viktige tekniske ferdigheter skreddersydd for ditt valg av spesialisering: stor datahåndtering, cloud computing, mobil databehandling, sikkerhet, programvarearkitektur eller websystemer og søketeknologi.... [-]