Southern Cross Education Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Southern Cross Education Institute er stolte av å kunne tilby både våre lokale Melbourne studenter og internasjonale studenter fra hele verden de beste mulighetene for å sikre alle får den ultimate opplevelsen i å få kvalifikasjonen de leter etter.

Om studenten studerer et sertifikat kurs eller en avansert Diplomstudium, kombinerer en morsom interaktiv atmosfære supplert med en energisk metode for undervisning vår Institute. All trening inkorporerer en på en individuell tilnærming for å møte de behov og ferdighetsnivå av studenten. Vårt kurstilbud er omfattende med nye kurs legges ofte. Korte seminarer og sertifikat kurs som for eksempel førstehjelp leveres ofte for lokale studenter, bedrifter og familiemedlemmer som ønsker å utvide sin kunnskap når tiden er begrenset.

Alle elevene oppleve en avslappet læringsmiljøet på alle våre studiesteder. Våre utenlandske student besøkende vil ikke bare ta hjem en australsk kvalifisering anerkjent over hele verden, men også oppleve mangfoldet Australia har å tilby. Fra den praktfulle naturskjønne forbauselse Australia har å tilby rett gjennom til den store utvalg av jobb plassering muligheter du vil ha når kvalifiseringen er ferdig, er Southern Cross Education Institute det riktige valget. Ulike mennesker, mangfoldig læring og mangfoldig levering vil sikre din suksess.

Steder

Melbourne

Address
Melbourne City Campus,
155-161 Boundary Road

VIC 3051 Melbourne, Victoria, Australia

Adelaide

Address
Adelaide Campus,
Level2 14-16 Grote Street

SA 5000 Adelaide, Sør-Australia, Australia