Read the Official Description

Fakta, figurer, rangeringer og priser

Southern Cross University er et progressivt, ungt og tilknyttet regionalt forskningsuniversitet, med pulserende campuser i Nord-New South Wales og den sørlige Gold Coast. Vi tilbyr lavere og høyere grad, og mange er tilgjengelige i et dynamisk elektronisk skjema. Enten du studerer på campus, online eller begge deler, leverer vi spennende, moderne og høy kvalitet læringsopplevelser.

Hvorfor SCU?

Times Higher Education Young University Rankings 20Bold, progressiv og bare 23 år - Southern Cross University er en av Asia-Stillehavets topp 100 universiteter og en av verdens topp 50 generasjons Y-universiteter .

Våre moderne campuser, med spesialbygde toppmoderne fasiliteter, ligger på østkysten av Australia, ved Gold Coast i Queensland, og i Lismore og Coffs Harbour i New South Wales. Alle er unike regioner kjent for sin naturlige skjønnhet og økologiske mangfold, og gir levende laboratorier for læring og kreative nav for kunstnerisk innsats.

Branch campus i Sydney, Melbourne og Perth drives i samarbeid med EduCo på vegne av Southern Cross University . Universitetet driver også The Hotel School Sydney og Melbourne i samarbeid med Mulpha Australia. Vi leverer også grader med samarbeidspartnere i Kina, Papua Ny Guinea og New Zealand.

Vi har et stort og mangfoldig utvalg av kurs tilgjengelig på nettet, og tilbyr interaktive og nedsenkende læringsopplevelser hvor våre studenter er.

Enten du studerer på campus, online eller begge deler, leverer vi spennende, moderne og høy kvalitet læringsopplevelser.

Vi tar sikte på å produsere nyutdannede som er karriere klar, verdens klar og digitalt litteratur, og som opplever et akademisk miljø som er karakteristisk for sin personlige tilnærming.

Universitetet har et sterkt fokus på industri og fellesskapssamarbeid for å produsere engasjert undervisning og forskningsresultater.

Denne forbindelsen viser at Southern Cross University leder det nasjonale Farming Together Pilot Programmet på 13,8 millioner dollar, som samarbeider med Northern Rivers Co-operatives Alliance og den australske regjeringen. Universitetet har også introdusert et viktig nytt Center for Organics Research med NSW Department of Primary Industries.

I den nyeste Excellence in Research for Australia-rapporten oppnådde Southern Cross fremragende verdier av "verdensstandard" eller over i 24 forskningsområder. I ni forskningsområder ble universitetet vurdert på høyest mulig klassifisering av "godt over verdensstandard". Dette ble oppnådd innen geokjemi, oceanografi, miljøvitenskap og ledelse, dyre- og jordbruks- og veterinærvitenskap, avlinger og beiteproduksjon, skogbruksvitenskap, sykepleie, komplementær og alternativ medisin.

studie~~POS=TRUNC

Southern Cross University er et pulserende, moderne australsk universitet med vakre campus på Gold Coast, Lismore og Coffs Harbour.

Sydney, Melbourne og Perth gren campus (internasjonale studenter)

Southern Cross University grenskampus i Sydney, Melbourne og Perth ligger beleilig til i de sentrale forretningsområdene.

Studier ved SCU Sydney, Melbourne eller Perth gir internasjonale studenter muligheten til å fullføre lavere eller høyere grad i tre av verdens mest levende byer. Southern Cross University samarbeider med EduCo Sydney Branch Pty Ltd for driften av SCU Sydney, Melbourne og Perth gren campus.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Master

Southern Cross University

Denne 3-årige graden vil gi deg overlegen forskning og kritisk tenkning ferdigheter til å jobbe på nasjonalt og internasjonalt nivå for og med urfolkssamfunn. ... [+]

Hvis du er interessert i å bli en forskningsekspert innen urfolksvitenskap, gir doktoren av urfolksfilosofier deg muligheten. Denne 3-årige graden vil gi deg overlegen forskning og kritisk tenkning ferdigheter til å jobbe på nasjonalt og internasjonalt nivå for og med urfolkssamfunn. Ditt arbeid og forskning vil være rettet mot å fremme kritisk kunnskap på dette feltet til fordel for helse- og menneskeservicen og politikkutvikling. Dette kurset vil tillate deg å gjennomføre ditt eget forskningsprosjekt fokusert på å gi fordel for urbefolkninger under tilsyn av en ekspert. Fullførelsen av doktorgrad er en betydelig prestasjon anerkjent av arbeidsgivere på tvers av sektorer, både nasjonalt og internasjonalt.Karrieremuligheter... [-]
Australia Lismore
March 2019
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Southern Cross University

Master of Marine Science tilbys av Southern Cross University ved National Marine Science Center ligger på nordøstkysten av New South Wales på bredden av Solitary Islands ... [+]

Keen å dykke dypt inn i studiet av hav- og sjøvitenskap med globale ledere innen forskning, i toppmoderne fasiliteter og i noen av de vakreste og mest fascinerende marine økosystemene i verden?Master of Marine Science tilbys av Southern Cross University ved National Marine Science Center ligger på nordøstkysten av New South Wales på bredden av Solitary Islands Marine Park. Som student i denne grad vil du samarbeide med andre inspirerte forskere og studenter på stedet, på og under vannet og i klasserommet for å undersøke sjøforvaltning og økologi, bevaring og biologisk mangfold, tilnærminger til bærekraft og begrensning av forurensning blant andre fascinerende temaer. Nyutdannede av dette kurset vil ha muligheter til å jobbe som forskere, vitenskapskommunikatører, beslutningstakere på tvers av privat og offentlig sektor, og gjør verden til østers!... [-]

Australia Coffs Harbour
March 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Southern Cross University

Master of Forest Science and Management gir deg muligheten til å skaffe seg kompetanse for en industri som er nøkkelen til mange landes økonomiske suksess, men som har ma ... [+]

I tillegg til å være lunger på jorden, må skogene effektivt klare å balansere behovet for treproduksjon, bevaring av biologisk mangfold, beskyttelse av vannkvalitet, karbonlagring og mange andre problemer.Master of Forest Science and Management gir deg muligheten til å skaffe seg kompetanse for en industri som er nøkkelen til mange landes økonomiske suksess, men som har mange utfordringer knyttet til klimaendringer, commoditisering av skogsprodukter og arealforvaltning. Du vil studere emner rettet mot problemløsing og innovasjon for ressursforvaltning, med fokus på miljøvitenskapelige konsekvenser av skogbruk. Du vil også ha mulighet til å fokusere på forskning på et emne som du er lidenskapelig med, med ekspertveiledning for forskere som er verdensledere på feltet. Nyutdannede vil ha karrieremuligheter i en rekke områder relatert til plantasje og naturlig skogsforvaltning i Australia og rundt om i verden.Karrieremuligheter... [-]
Australia Lismore
March 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Southern Cross University

Dette 2-årige postgraduate programmet vil forberede og kvalifisere deg til å gå inn i sosialt arbeid yrke i Australia og jobbe med mennesker og lokalsamfunn for å forbedr ... [+]

Din studie i kunst og samfunnsvitenskap, og interesse for menneskerettigheter og sosial rettferdighet kan tas til faglig nivå med Mastergrad i sosialt arbeid . Dette 2-årige postgraduate programmet vil forberede og kvalifisere deg til å gå inn i sosialt arbeid yrke i Australia og jobbe med mennesker og lokalsamfunn for å forbedre deres sammenhenger. Du vil studere barnevern, sosialpolitikk og lov, helseproblemer som påvirker urfolkssamfunn og lederskap i sosialarbeidsorganisasjoner, og gjennomfører praksis under oppsyn av en erfaren sosialarbeider. Som kandidat vil du ha verdiene og kunnskapen til å være etiske og reflekterende utøvere på dette givende feltet.

Karrieremuligheter... [-]
Australia Bilinga
March 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Southern Cross University

Denne unike toårige dobbelgraden tilbys på vår Gold Coast campus ved stranden - på dørstokken til en internasjonal flyplass - og undervist av eksperter fra industrien for ... [+]

Ledende et stort infrastrukturprosjekt tar en stor dyktighet og kompetanse innen både forretnings- og ingeniørfag - fra å forstå økonomien til å håndtere medarbeidere og ressurser, alt sammen med utrolig effektiv kommunikasjon. Denne unike toårige dobbelgraden tilbys på vår Gold Coast campus ved stranden - på dørstokken til en internasjonal flyplass - og undervist av eksperter fra industrien for å forberede deg som innovatør og leder. Du vil studere for å finpusse dine ferdigheter i prosjekt og strategisk kapitalforvaltning, interessentengasjement, regnskap og økonomi, og administrere digitale bedrifter. Du vil også foreta en forskningsundersøkelse og fullføre et betydelig prosjekt om et tema som du kan søke på virkelige problemer. Kandidater fra Master of Engineering Management, Master of Business Administration vil bli anerkjent som eksperter, med ferdigheter svært attraktive på tvers av bransjer, både i offentlig eller privat sektor eller som konsulent.... [-]

Australia Bilinga
March 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Southern Cross University

Master of Information Technology er designet for både IT og ikke-IT-fagfolk som ønsker å fremme sin karriere i en raskt utviklet bransje. Anvendelsen av IT-verktøy og tek ... [+]

Master of Information Technology

Kurskode: 1209150

Kursoversikt

Master of Information Technology er designet for både IT og ikke-IT-fagfolk som ønsker å fremme sin karriere i en raskt utviklet bransje. Anvendelsen av IT-verktøy og teknologier for å transformere bedrifter og skape nye digitale virksomheter er et fokus.

Emnet støttes av et sterkt bransjelinket program, entreprenørskapsinkubasjon i universitetets Digital Enterprise Lab og bransjelevant forskning. Studentene skal utvikle sine tekniske, ledende og ledelsesmessige ferdigheter med avanserte kursoppgaver og virkelige prosjekter.

Sammen med kjerneenheter innen datavitenskap, nettverkssikkerhet, programvareutvikling og brukeropplevelse, har studentene mulighet til å skreddersy sine studier med avanserte spesialiserte enheter.... [-]

Australia Bilinga
March 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Southern Cross University

Denne dobbelte grad er spesielt utviklet for å gi nyutdannede en konkurransefortrinn i en dynamisk og mangfoldig industri som tilbyr muligheter til å reise og jobbe i noe ... [+]

Master of International Tourism and Hotel Management, Master Of Business Administration

Bankkode: 1229102

Kursoversikt

Denne dobbelte grad er spesielt utviklet for å gi nyutdannede en konkurransefortrinn i en dynamisk og mangfoldig industri som tilbyr muligheter til å reise og jobbe i noen av de mest attraktive destinasjonene i verden.

Kurset kombinerer avanserte fag innen forretnings og turisme ledelse med kjernevirksomhet kunnskap og ledelse ferdigheter utvikling av en MBA, inkludert entreprenørskap og markedsføring, regnskap og ledelse, turisme planlegging, systemer og moderne hotel management.

En industriforskningsprosjektenhet gir studentene mulighet til å demonstrere selvmotivasjon og disiplin i å bestemme og utvikle sitt eget studieprosjekt. Dette prosjektet utvikler studentenes undersøkelsesoppdrag og ferdigheter gjennom et vitenskapelig stykke arbeid som utforsker et emne av individuell interesse i dybden.... [-]

Australia Bilinga
July 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Southern Cross University

Master of International Tourism and Hospitality Management er spesielt utviklet for å gi deg en konkurransefortrinn for å jobbe i lederroller i en svært ettertraktet og m ... [+]

Ta muligheten til å bygge en karriere som gjør at du kan reise og jobbe i noen av de mest attraktive destinasjonene i verden.Master of International Tourism and Hospitality Management er spesielt utviklet for å gi deg en konkurransefortrinn for å jobbe i lederroller i en svært ettertraktet og mangfoldig bransje. Denne fleksible kurset gir deg grunnleggende kunnskap innen næringsliv og turisme, inkludert entreprenørskap og markedsføring, regnskap og ledelse, turisme planlegging, systemer og moderne hotel management. Du vil også få muligheten til å forfølge ditt eget emne og få tilført forskningsferdigheter i et bransjebasert prosjekt. Nyutdannede vil ha muligheter på tvers av en rekke arbeidsgivere fra reiselivsnæringen, fra hotell til flyselskaper, arrangementshåndtering til destinasjonsmarkedsføring, eller i egen turismeoppstart.Karrieremuligheter... [-]
Australia Bilinga Melbourne Sydney
March 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Southern Cross University

Master of Professional Accounting er et 2-årig program - kortere hvis du tidligere har fullført relevant utdanning - designet for å gi deg den karrieren du ønsker. ... [+]

Hvis du er ivrig etter en rask avkastning på investering på oppskilling for en ny karriere, se ikke mer enn Master of Professional Accounting på Southern Cross. Dette CPA Australia og CA-akkreditert kurs gir deg ikke bare en regnskapskvalifikasjon, men også med kommersiell kunnskap, kritisk tenkning og ekspertkommunikasjonsferdigheter for beslutningstaking. Graden vil finpusse lederskap og forskning ferdigheter og gir deg muligheten til å dykke i områder av praksis, for eksempel skatterett, revisjon eller bedriftsstyring på større dybde. Du vil også ha mulighet til å velge et forskningsprosjekt som mest intrigerer deg og gjennomfører det under tilsyn av ledende forretningseksperter. Master of Professional Accounting er et 2-årig program - kortere hvis du tidligere har fullført relevant utdanning - designet for å gi deg den karrieren du ønsker. Døren åpnes for kvalifiserte og dyktige profesjonelle regnskapsførere i et mangfoldig utvalg av arbeidsplasser, felt og steder.... [-]

Australia Bilinga Melbourne Perth Sydney  + 1 Mer
March 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk

Thomas Lynch