The University of Melbourne - Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Positive, sammenhengende, givende erfaringer

Her på University of Melbourne har vi opprettet en samling spesialkurs for å oppmuntre de største sinnene til å utforske, utfordre seg selv og fremme. Vi er lidenskapelige og motiverte for å levere dette, og så har vi med hensikt utviklet og skapt kurs som tilbyr høyeste kvalitet utdanning og gir eksepsjonelle læringsopplevelser, 100% online. Ved å studere med University of Melbourne lærer du fra industrieksperter og ledende akademikere, med omfattende bakgrunn i forskning, og samhandler med studenter fra hele verden gjennom et berikende og tilkoblet virtuelt samfunn.

University of Melbourne har et fremragende rykte for fortreffelighet i undervisning og forskning. Dette engasjementet for fortreffelighet har sett at universitetet samler de klareste sinnene for å omdefinere beste praksis i nettbasert utdanning for å levere enestående utdanning av høy kvalitet, 100% online, til studenter over hele verden.

Utforming av denne erfaringen er vårt eksperimentelle læringsdesignteam, som samarbeider med akademikere ved hjelp av en kombinasjon av verktøy og teknikker, drevet av nyskapende teknologi, sammen med et dedikert supportteam for å gi hver student den beste opplevelsen.

100% online, relevant og støttet.

Progressive, nisje og uovertruffen kurs for de som ønsker å gå videre i karrieren, gjenoppfinne seg selv eller være en leder innen sitt fagområde.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomer - Lawstudies » Se Høyere Sertifikater » Se Sertifikater » Se Kurs » Se Masters » Se Diplomer - HealthcareStudies » Se Certificates » Se Master » Se LLM »

Kontakt
Besøksadresse
Australia Online, AU
Sosiale medier