Les den offisielle beskrivelsen

Få innblikk i hva livet egentlig liker på UWA og lær hva våre studenter nyter mest.

Vi er stolte av å rangere først i Vest-Australia og plassere i topp 100 av universiteter globalt.

5 stjerner for student:

 • Lærerforhold og studentbehov (GUG 2018)
 • Sju av fagene våre er rangert i verdens topp 50 (QS 2018)
 • Rangerte 91 i topp 100 av universiteter rundt om i verden (ARWU 2017)

Levende studentopplevelse

I tilknytning til Svanen er vår Perth campus blant de mest pittoreske i Australia med ikoniske sandsteinsbygninger som sitter blant kulturarvene. Vi er bare 10 minutter fra Perths største shopping- og forretningsdistrikt, og i nærheten av mange av byens fantastiske strender.

På campus har du en rekke viktige fasiliteter å nyte, inkludert kafeer, biblioteker, bokhandlere, et levende kulturområde og tonn klubber og samfunn for å bli med og oppleve studentlivet fullt ut. Vårt støttende Studentgilde betyr at du kan prøve deg på frivillig arbeid, få uavhengig rådgivning i en rekke saker eller delta i en av de mange varierte hendelsene på og utenfor campus.

Innovativ kursstruktur

Uansett hva du må ha, skaper en UWA-grad en verden av muligheter. Om lag 40 prosent av dagens jobber vil ikke eksistere om 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bedre forberedelse til fremtidens karrierer.

Vår innovative kursstruktur er den eneste i sitt slag i WA og er basert på en global modell. Det betyr at du kan forfølge dine interesser og maksimere dine karrieremuligheter på samme tid. Denne fleksibiliteten setter deg fra mengden og er nøkkelen til fremtidssikring av karrieren din.

Rangeringer og rangeringer

Vi mottok femstjerners rangeringer i studentefterspørsel og student: personalforhold i Good Universities Guide 2018. UWA rangerer først i Vest-Australia og anerkjennes internasjonalt som topp 100-universitet. Syv av fagområdene våre er rangert i verdens topp 50, ifølge QS World University Rankings etter emne 2018.

 • Landbruk og skogbruk
 • Anatomi og fysiologi (13)
 • Sivil og strukturell ingeniørfag
 • Jord- og havvitenskap
 • Mineral og gruvedriftsteknikk (11.)
 • Scenekunst
 • Sportsrelaterte emner

Graduate resultater

Din UWA-grad er en investering i fremtiden. Våre nyutdannede overgår konsekvent de nasjonale gjennomsnittlige startlønnene og statsskoleutdanningen. Vi feirer sterke industripartnerskap, og tilbyr deg praktiske, virkelige erfaringer i tillegg til verdifulle profesjonelle nettverksmuligheter. Denne praktiske læringsmetoden er høyt verdsatt av arbeidsgivere og sikrer at du er karriereberedd. Våre alumni fortsetter å inspirere og gi positiv innvirkning på samfunnet.

Endre verden gjennom forskning

Som et forskningsintensivt universitet er vi en del av gruppen Åtte (en koalisjon av toppforskningsuniversiteter i landet) og en av kun to australske medlemmer av Worldwide Universities Network. Vi er også et grunnleggende medlem av Matariki-nettverket av høyverdige, forskningsintensive universiteter med særlig fokus på studentopplevelse.

Gjennom årene har vi fortsatt å tiltrekke seg høykaliberte, globalt anerkjente medarbeidere, forskere og studenter, blant annet Nobelprisvinner, professor Barry Marshall, og vi mottar årlig 80 prosent av all forskningsfinansiering til WA-universitet.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

The University of Western Australia

Få ferdighetene til å takle store datautfordringer og konkurrere i det digitale riket. ... [+]

Et raskt voksende felt som ikke viser noe tegn på å bremse. Store data og analyser driver nå og informerer strategisk beslutningsprosess og innovasjon om det er i forhold til ingeniørfag, økonomi, helse eller andre fagområder. Utfordringen for organisasjoner over hele verden er hvordan å utnytte stadig økende datamengder som en ressurs.

Master of Data Science gir studentene kunnskap og ferdigheter til å forstå og anvende hensiktsmessige analytiske metoder for å forandre måten en organisasjon oppnår sine mål, for å håndtere store dataadministrasjonsoppgaver, for å mestre de statistiske og maskinlæringsgrunnlagene som dataanalyse er bygget, og å evaluere og kommunisere effektiviteten av ny teknologi.... [-]

Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Forbedre dine kunnskaper og ferdigheter for en fremtid i det raskt utviklede feltet for landbruksvitenskap med en spesialisering av enten Agricultural Economics, Crop and ... [+]

Forbedre dine kunnskaper og ferdigheter for en fremtid i det raskt utviklede feltet for landbruksvitenskap med en spesialisering av enten Agricultural Economics, Crop and Livestock Farming Systems, genetikk og avl eller jordfag og plantenæring .

Utfordringene i en raskt voksende befolkning og begrensningene i land og ferskvann påvirker alle jordbrukets evne til å møte etterspørselen etter mat, fiber og drivstoff.

Agricultural Science gir forskning, teknologi og informasjon for bærekraftig, lønnsom og etisk utvikling av landbruksindustrien.

Om kursetVerdenspopulasjoner og økonomier øker deres krav til mat og fiber. Jordbrukssystemene er under press for å møte miljømessige, sosiale og økonomiske mål. For å opprettholde eller øke produksjonsnivået er det nødvendig med forståelse av de komplekse faktorene som formen til landbrukssystemer. Dette kurset forbereder deg med kunnskapen og ferdighetene du trenger for en fremtid i det raskt utviklende feltet for landbruksvitenskap.Kurs struktur detaljer... [-]
Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Dekker et bredt spekter av anvendt økonomi emner, fører denne spesialiserte mastergrad til karriere innen bedriftsbank og finans, aksjemarked, forsikring, investeringsfor ... [+]

Dekker et bredt spekter av anvendt økonomi emner, fører denne spesialiserte mastergrad til karriere innen bedriftsbank og finans, aksjemarked, forsikring, investeringsforvaltning og andre anvendte områder. Du vil studere under veiledning av erfarne finansfagfolk, inkludert professorer som har tjent på Commonwealth Government Superannuation Roundtable, opptrådt som sakkyndige vitner i rettssaker, og utviklet et Equity Preference Index i samarbeid med Colonial First State.

Om kursetMaster of Applied Finance er en praktisk kurs designet for både kandidater som allerede jobber i finanssektoren, samt de med en ikke-finansiell bakgrunn som ønsker å flytte inn på finansområdet. Læreplanen utfyller Programmet Chartered Financial Analyst (CFA), med temaer som risikostyring, kapitalmarkeder og internasjonal finans. Kandidater som forbereder CFA-kvalifikasjonen oppfordres til å melde seg inn i Master of Applied Finance som en forberedende kurs.Kurs struktur detaljer... [-]
Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Master of Architecture (Design) er et program for uavhengig, overvåket forskning som fører til presentasjon av en utstilling av arkitektonisk design tilsvarende i omfang ... [+]

Master of Architecture (Design) er et program for uavhengig, overvåket forskning som fører til presentasjon av en utstilling av arkitektonisk design tilsvarende i omfang til skjematisk utforming av en bygning av stor kulturell betydning.

Studentene i dette kurset gjennomfører et program for selvstendig, tilsynsforskning. Vurdering er basert på en utstilling av sitt arbeid.

Startdato

Etter avtale med sine veiledere kan studentene påbegynne når som helst gjennom året, unntatt desember

Ukentlig kontakttid

Heltidsstudenter forventes å bruke minst 30 timer i uken på sin forskning gjennom hele året. Deltidsstudenter forventes å bruke minst 15 timer i uken på sin forskning gjennom hele året.OpptakskravKvalifikasjoner som tilsvarer en bachelor i arkitektur med minst øvre andre klasse æresbevisninger og tilstrekkelig arkitektonisk design erfaring å tilfredsstille Arkitektskole, Landskap og Visual Arts og Graduate Research School at søkeren har tilstrekkelig kompetanse til å fullføre kursetEngelsk kompetanse... [-]
Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Business Information and Logistics Management blander studier i informasjonssystemer, ledelsesvitenskap og beslutningsstøttesystemer, som gjør det mulig for studenter å u ... [+]

Business Information and Logistics Management blander studier i informasjonssystemer, ledelsesvitenskap og beslutningsstøttesystemer, som gjør det mulig for studenter å undersøke en rekke kritiske problemer i virksomheten.

Vil du bygge dine ferdigheter i prosjektledelse, og fokusere på å forbedre kvalitet, arbeidsflytstyring, prosesser og systemer?

Master of Business Information og Logistikk Management ved UWA Business School vil utvikle og utvide dine ferdigheter til å administrere IT-infrastrukturprosjekter, fastslå bedriftssystemkrav, analysere organisasjonsdata for forretningsunderretning, lede informasjonssystemstrategier, administrere forsyningskjeder og anvende ny teknologi over hele bedriften. Et hovedfokus for Master of Business Information og Logistics Management er å utvikle din evne til å jobbe med IT-team for å forbedre operasjonen. For eksempel i Enterprise Information Systems-enheten vil du lære å:... [-]

Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

En Master of Commerce fra den internasjonalt akkrediterte UWA Business School kan øke dine sysselsettingsmuligheter over hele verden. Våre verdensklasse akademikere og le ... [+]

En Master of Commerce fra den internasjonalt akkrediterte UWA Business School kan øke dine sysselsettingsmuligheter over hele verden.

Våre verdensklasse akademikere og ledende bransjepartnere vil sikre at du blir utsatt for den nyeste teorien og øvelsen. Ved siden av dette får du muligheten til å delta i utøvende aktiviteter - fra karrieremessige messer og nettverksarrangementer, gjennom å bli med i studentegrupper og delta i profesjonelle utviklingsworkshops og gjestelesninger fra ledende ansatte.

Om kursetMaster of Commerce er ideell for nyutdannede som ønsker å utvikle den videre kompetansen for å forfølge karrierer i virksomheten. Det passer både for kandidater med en ikke-business grad som søker en doktorgradskvalifikasjon i næringslivet, samt til forretningskandidater som ønsker å legge til nye spesialiseringsområder for deres ferdigheter. Studentene fullfører kjerneenheter i etikk, økonomi, finansiell regnskap, global virksomhet, ledelse og markedsføring. I tillegg gir Master of Commerce deg muligheten til å spesialisere seg i: - Regnskap - Bedriftsinformasjon og logistikkledelse - Økonomi - Arbeidsforhold - Finans - Human Resource Management - Ledelse - Markedsføring Den fleksible kursstrukturen gir deg muligheten til å kombinere to spesialiseringer, fullføre mer omfattende studier i en spesialisering, eller kombinere en spesialisering med en rekke valgfag fra andre spesialiseringer. Karrieremuligheter er store og avhenger av ditt valg av spesialisering. Den fleksible strukturen gjør det mulig å designe kurset for å passe dine karriereinteresser.Kurs struktur detaljer... [-]
Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Du får et omfattende ferdighetssett som forbereder deg til sysselsetting eller forfremmelse på tvers av olje- og gassindustrien. Utviklet i samarbeid med UWAs industripar ... [+]

Du får et omfattende ferdighetssett som forbereder deg til sysselsetting eller forfremmelse på tvers av olje- og gassindustrien. Utviklet i samarbeid med UWAs industripartnere, er kurset synkronisert med globale energitrender, med fokus på naturgassutvinning og flytende naturgass (LNG) produksjon. Kurset gir både tekniske grunnleggende, sammen med erfaring med bransjeledende ingeniørprogramvare (inkludert Eclipse / Petrel, OLGA, Multiflash og HYSYS).

Om kursetDu vil utvikle profesjonelle ferdigheter innen en rekke viktige områder, inkludert petroleumsingeniør, gassøkonomi, investeringsstrategier og -forpliktelser, arbeidsflytskonsepter og dagens produksjons- og prosesseringsteknologi. Spesielt fokus ligger på naturgass og både utvinning og etterfølgende konvertering til flytende naturgass (LNG). Forretningsorienterte enheter skal dekke prinsippene for prosjektplanlegging og prosjektledelse innenfor ledelsesmessige sammenhenger av olje- og gassindustrien. Du vil også produsere en rekke skriftlige tekniske rapporter og virksomhetsforslag, og delta i gruppeprosjekter, inkludert et unikt utviklingsprosjekt for hydrokarbonutvikling. Under studiene vil du ha nytte av nært samspill med våre ledende akademikere og deres lenker til industrien.Kurs struktur detaljer... [-]
Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Studie en mastergrad i miljøvitenskap og ta i bruk UWAs lange historie om tverrfaglig forskning i et bredt mangfold av miljøsystemer, og dens unike erfaring med å identif ... [+]

Oversikt

Studie en mastergrad i miljøvitenskap og ta i bruk UWAs lange historie om tverrfaglig forskning i et bredt mangfold av miljøsystemer, og dens unike erfaring med å identifisere langsiktige økonomiske og planleggingsbaserte løsninger basert på en streng forståelse av miljøprosesser.

Om kurset

Miljøforskere vurderer virkningen av menneskelig aktivitet og utvikler vitenskapelige, risikobaserte løsninger for å sikre et bærekraftig globalt miljø. En tverrfaglig tilnærming til problemløsning er viktig på dette feltet, noe som betyr at både biologiske og jordvitenskapelige studier og studier i miljøplanlegging og ledelse er inkludert. Dette kurset forbereder deg til å håndtere saker som klimaendringer, klimagassutslipp og vannforvaltning.... [-]

Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Dette kurset gir sine kandidater med nødvendig kunnskap og ferdigheter til å forklare og anvende passende IT-metoder for å hjelpe en person eller organisasjon til å nå si ... [+]

Oversikt

Dette kurset gir sine kandidater med nødvendig kunnskap og ferdigheter til å forklare og anvende passende IT-metoder for å hjelpe en person eller organisasjon til å nå sine mål og mål. Du vil også lære å sette pris på de vitenskapelige fundamentene som IT er bygget på og forutse den skiftende retningen av IT, og evaluere og kommunisere effektiviteten av ny teknologi.

Om kurset

Dette kurset har stor vekt på bruk av moderne og fremvoksende teknologier, inkludert sky og høy ytelse databehandling, fleksibel webutvikling og programvareprosjektdesign og -administrasjon.

Du vil utvikle dataprogrammer i en rekke samtidige skripts- og programmeringsspråk og bruke logiske og kritiske tenkemåter for å utnytte eksisterende teknologier for å administrere og analysere store datasett.... [-]

Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Markedsføring fokuserer på å lage og holde kunder ved å finne, kommunisere og opprettholde konkurransefortrinnet som gjør et selskap virkelig vellykket. Emner dekket i Ma ... [+]

Oversikt

Markedsføring fokuserer på å lage og holde kunder ved å finne, kommunisere og opprettholde konkurransefortrinnet som gjør et selskap virkelig vellykket. Emner dekket i Markedsføring inkluderer reklame, selskapsstrategi, konkurransedyktig analyse og verdiskaping.

Master of Marketing er egnet både for fagfolk som jobber innen markedsføring og relaterte områder, samt de som ønsker å flytte inn i feltet.

Om kurset

Markedsføring studenter ved UWA har mulighet til å gjennomføre prosjekter for virkelige organisasjoner og har tidligere jobbet med selskaper som Coles, Google, Microsoft, Rio Tinto, Turisme WA, Transperth og Westpac.

Med kurs tilgjengelig om dagen og om kvelden, er dette kurset egnet for både opptatt profesjonell og heltidsstudent.... [-]

Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Dette kurset handler om å forstå verden rundt oss på sitt mest grunnleggende nivå. Kunnskapen fra fysikkstudiet er også drivkraften bak de fleste nye teknologier, fra rad ... [+]

Dette kurset handler om å forstå verden rundt oss på sitt mest grunnleggende nivå. Kunnskapen fra fysikkstudiet er også drivkraften bak de fleste nye teknologier, fra radarer til lasere, fra transistorer til kvante datamaskiner, og fra elektronmikroskop til avanserte medisinske bildeskannere.

Om kursetDu vil utvikle en kombinasjon av forskning, analytiske og problemløsende ferdigheter på høyt nivå som er høyt verdsatt av industri og offentlige arbeidsgivere. Master of Physics kan gjennomføres i ett av følgende:Astronomi og astrofysikk (astronomi teknikker, astrostatistikk, galaktisk dynamikk, kompakte objekter, astrofysiske støt, plasma astrofysikk, romelektrodynamikk og høy-energi astrofysikk)Beregningsfysikk (numeriske metoder, høy ytelse databehandling, grafikkbehandlingsenhet (GPU) programmering og metoder for beregningsfysikk)Eksperimentell fysikk (dataanalyse og metoder for eksperimentell fysikk)Medisinsk fysikk (igangkjøring, kalibrering, sikker drift og vedlikehold av disse medisinske systemene som bidrar til å diagnostisere og behandle tusenvis av mennesker hvert år)Teoretisk fysikk (disiplin-spesifikk kunnskap ved grensen til moderne fysikk).Kurs struktur detaljer... [-]
Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Master of Professional Accounting vil gi deg trening i de tekniske aspektene ved utarbeidelse av regnskapsdata; utvikle dine ferdigheter i bruk av regnskapsinformasjon fo ... [+]

Master of Professional Accounting vil gi deg trening i de tekniske aspektene ved utarbeidelse av regnskapsdata; utvikle dine ferdigheter i bruk av regnskapsinformasjon for å løse problemer og ta avgjørelser; og utvikle dine kunnskaper og ferdigheter i relaterte fagfag som finans, skatt, revisjon og ledelse.

Dette kurset gir en mulighet for nyutdannede å skaffe seg en kvalifisering som er anerkjent av profesjonelle regnskapsorganer og det bredere næringslivet.

Regnskap ved UWA

UWA er rangert blant de 100 beste universiteter i verden for regnskap (QS 2014) UWAs Master of Professional Accounting er akkreditert av Chartered Accountants Australia og New Zealand, CPA Australia, og Institute of Public Accountants UWAs emeritus professor Philip Brown har et stipend som heter til regning og finansforening av Australia og New Zealand... [-]

Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Spesialiserer seg i en av åtte engineering disipliner i Master of Professional Engineering og bli en profesjonelt godkjent ingeniør som er svært ettertraktet av industrie ... [+]

Spesialiserer seg i en av åtte engineering disipliner i Master of Professional Engineering og bli en profesjonelt godkjent ingeniør som er svært ettertraktet av industrien.

Dette kurset er utviklet i samråd med industrien for å utstyre deg med avansert teknisk kompetanse, kritisk tenkning og faglige ferdigheter som kreves for å forbli konkurransedyktige i en global arbeidsstyrke. Fokus på ditt valgte fagområde for å videreutvikle karrieremuligheter. For eksempel kan studenter som er interessert i en karriere innen olje- og gassindustrien velge å spesialisere seg innen kjemisk ingeniørfag, ingeniørfag, elektroteknikk eller maskinteknikk. Ved å velge den disiplinen som interesserer deg mest, vil du ikke bare få en dyp forståelse av disiplinen fra et helhetlig ingeniørperspektiv, men gjennomføre enheter som er relevante for ditt interessepunkt. Master of Professional Engineering er ruten til en profesjonell ingeniørkvalifikasjon for de som har studert Engineering Science major i UWA Engineering Direct Pathway .... [-]

Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Mastergradspolitikken vil gi deg en tverrfaglig forståelse av statens rolle i økonomisk aktivitet og beslutningsprosesser i offentlig politikk. Kurset fokuserer på hvorda ... [+]

Oversikt

Mastergradspolitikken vil gi deg en tverrfaglig forståelse av statens rolle i økonomisk aktivitet og beslutningsprosesser i offentlig politikk. Kurset fokuserer på hvordan regjeringen samhandler med økonomien og samfunnet. Emner inkluderer: økonomisk vekst, stabilitet, skatt, infrastruktur, regulering, helse, forsvar, utdanning og trygd. Den integrerer teori og praksis for å forbedre kunnskap og praktiske ferdigheter som gjør at du kan reagere proaktivt og strategisk på offentlige, økonomiske og sosiale behov. Du kan velge å fullføre spesialiseringer i økonomi eller offentlig forvaltning og regjering eller begge deler.

Om kurset

Med seminarer ledet av lærde, kompletteres kurset med gjesteforelesninger fra ledende utøvere, og case-studier som gir studentene flere muligheter til å søke hva de har lært å effektivt takle offentlige, sosiale og økonomiske problemer.... [-]

Australia Crawley
Januar 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk