The University of Western Australia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Få innblikk i hva livet egentlig liker på UWA og lær hva våre studenter nyter mest.

Vi er stolte av å rangere først i Vest-Australia og plassere i topp 100 av universiteter globalt.

5 stjerner for student:

  • Lærerforhold og studentbehov (GUG 2018)
  • Sju av fagene våre er rangert i verdens topp 50 (QS 2018)
  • Rangerte 91 i topp 100 av universiteter rundt om i verden (ARWU 2017)

Levende studentopplevelse

I tilknytning til Svanen er vår Perth campus blant de mest pittoreske i Australia med ikoniske sandsteinsbygninger som sitter blant kulturarvene. Vi er bare 10 minutter fra Perths største shopping- og forretningsdistrikt, og i nærheten av mange av byens fantastiske strender.

På campus har du en rekke viktige fasiliteter å nyte, inkludert kafeer, biblioteker, bokhandlere, et levende kulturområde og tonn klubber og samfunn for å bli med og oppleve studentlivet fullt ut. Vårt støttende Studentgilde betyr at du kan prøve deg på frivillig arbeid, få uavhengig rådgivning i en rekke saker eller delta i en av de mange varierte hendelsene på og utenfor campus.

Innovativ kursstruktur

Uansett hva du må ha, skaper en UWA-grad en verden av muligheter. Om lag 40 prosent av dagens jobber vil ikke eksistere om 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bedre forberedelse til fremtidens karrierer.

Vår innovative kursstruktur er den eneste i sitt slag i WA og er basert på en global modell. Det betyr at du kan forfølge dine interesser og maksimere dine karrieremuligheter på samme tid. Denne fleksibiliteten setter deg fra mengden og er nøkkelen til fremtidssikring av karrieren din.

Rangeringer og rangeringer

Vi mottok femstjerners rangeringer i studentefterspørsel og student: personalforhold i Good Universities Guide 2018. UWA rangerer først i Vest-Australia og anerkjennes internasjonalt som topp 100-universitet. Syv av fagområdene våre er rangert i verdens topp 50, ifølge QS World University Rankings etter emne 2018.

  • Landbruk og skogbruk
  • Anatomi og fysiologi (13)
  • Sivil og strukturell ingeniørfag
  • Jord- og havvitenskap
  • Mineral og gruvedriftsteknikk (11.)
  • Scenekunst
  • Sportsrelaterte emner

Graduate resultater

Din UWA-grad er en investering i fremtiden. Våre nyutdannede overgår konsekvent de nasjonale gjennomsnittlige startlønnene og statsskoleutdanningen. Vi feirer sterke industripartnerskap, og tilbyr deg praktiske, virkelige erfaringer i tillegg til verdifulle profesjonelle nettverksmuligheter. Denne praktiske læringsmetoden er høyt verdsatt av arbeidsgivere og sikrer at du er karriereberedd. Våre alumni fortsetter å inspirere og gi positiv innvirkning på samfunnet.

Endre verden gjennom forskning

Som et forskningsintensivt universitet er vi en del av gruppen Åtte (en koalisjon av toppforskningsuniversiteter i landet) og en av kun to australske medlemmer av Worldwide Universities Network. Vi er også et grunnleggende medlem av Matariki-nettverket av høyverdige, forskningsintensive universiteter med særlig fokus på studentopplevelse.

Gjennom årene har vi fortsatt å tiltrekke seg høykaliberte, globalt anerkjente medarbeidere, forskere og studenter, blant annet Nobelprisvinner, professor Barry Marshall, og vi mottar årlig 80 prosent av all forskningsfinansiering til WA-universitet.

Steder

Crawley

Address
Stirling Highway, 35
6009 Crawley, Vest-Australia, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss