Les den offisielle beskrivelsen

Torrens University Australia er en del av Laureate International Universities.

Laureat er det største utdanningsnettet i verden. Laureate International University Institutions tilbyr hundrevis av karrierefokuserte, bachelor-, master- og doktorgradskurs på områder som arkitektur, kunst, virksomhet, kulinarisk, kunst, design, utdanning, ingeniørvitenskap, helsefag, gjestfrihetsstyring, informasjonsteknologi, lov og medisin .

Laureat nettverk av mer enn 70 campus-baserte og online universiteter tilbyr lavere og høyere grad kurs til over 1.000.000 studenter over hele verden. Laureat mener samfunnet er best servert når elevene, professorene og de ansatte bruker sine kollektive ferdigheter og erfaringer for å skape positiv og varig endring. Denne forpliktelsen er uttrykt gjennom selskapets filosofi om å være "Here for Good" og er representert ved sin status som et sertifisert B Corporation® og konvertering i 2015 til en US Public Benefit Corporation, en ny klasse av selskap forpliktet til å skape en positiv innvirkning på samfunn.

Torrens University er en spillbyttende institusjon som fokuserer på lønnsomhet med en global kanten. Det er alltid tid til å studere med Torrens University Australia gjennom fleksible online- og campusbaserte grunn- og postgraduate-programmer.

Torrens klassestørrelser holdes små, slik at elevene har mer tid med sine forelesere og har stor sjanse for suksess. Våre akademiske medarbeidere er aktive aktører i bransjen, så elevene vil lære om hvor næringen går, og ikke hvor den allerede har vært. Dette forholdet vil også skape den første av mange bransjekontakter i sin karriere.

Torrens University Australia-programmer er utviklet med bransjeledere for å sikre at nyutdannede er utstyrt med relevant kunnskap og praktisk ferdigheter for dagens arbeidsmarked. Dette betyr at Torrens kandidater er jobber klare.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Torrens University Australia

... [+]

reklamebyråer markedsføring avdelinger

Spatial Graphics [-]
Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland  + 5 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Torrens University Australia

Master of Education (Special Education, Advanced) grundig forbereder lærere til å støtte personer med en rekke spesialpedagogiske behov i vanlige klasserom og fyller et t ... [+]

Bygg spesialiserte ferdigheter for å støtte enkeltpersoner

Master of Education (Special Education, Advanced) grundig forbereder lærere til å støtte personer med en rekke spesialpedagogiske behov i vanlige klasserom og fyller et tiltrukket gap i faglig utvikling for lærere i feltet.

Master of Education (Special Education, Advanced) tar en Design Thinking-tilnærming for å analysere problemer og utfordringer som personer med en rekke tilleggsbehov trenger. Spesielt fokuserer den på problemløsing, informert av avansert teoretisk kunnskap, fra et persons første perspektiv.

Kurset fremhever tre forskjellige streamer; som alle adresserer utfordringene og problemene som de vanlige lærerne møter i det 21. århundre pedagogisk praksis:... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Torrens University Australia

Forbedre og utdyp din forståelse av alle prosesser som er involvert i prosjektledelse. Master of Global Project Management og Master of Global Project Management (Avanser ... [+]

Lær ferdighetene til å håndtere komplekse interessenter og prosjekter fra planlegging til ferdigstillelse mens du oppnår prosjektutfall.

Forbedre og utdyp din forståelse av alle prosesser som er involvert i prosjektledelse. Master of Global Project Management og Master of Global Project Management (Avansert) kurs vil hjelpe deg med å oppnå de ferdighetene som er nødvendige for å administrere komplekse prosjekter fra begynnelse til slutt, i tide og på budsjett. Emnene legger særlig vekt på prosjekter med et globalt aspekt, blant annet å lære hvordan man effektivt kan håndtere prosjekter med internasjonale interessenter.

Effektive prosjektledelsesferdigheter er etterspurt i et bredt spekter av felt, inkludert IT, konstruksjon, produksjon, helsetjenester, naturressurser, utdanning, handel og forskning og utvikling.... [-]

Australia Sydney Melbourne Brisbane Adelaide  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Torrens University Australia

... [+]

Dette kurset gjør at studenter eller de som ønsker å utvikle sin karriere banen, muligheten til å forbedre deres gjestfrihet kunnskap og evner med en høyere kvalifisering, som kan akselerere karriere progresjon. Dette er en unik Master Degree gir den ekstra fordelen av en industri plassering som en integrert del av pensum. Delemner Oppsummering Listen nedenfor viser hver av enhetene innenfor International Hotel Management Master grad i løpet av 2 år med studier. Alle anstrengelser blir tatt for å sikre nøyaktigheten av informasjonsenheter og forelesere noen ganger endre. Nåværende Studentene skal alltid forholde seg til "Student og Staff Information System" (SSIS) for... [-]
Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland  + 5 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Torrens University Australia

... [+]

Master of Professional Accounting

Revisor [-]
Australia Sydney Melbourne Brisbane Adelaide  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

Torrens University Australia | 2016