Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Universitetet profil

Rangert på topp 51 * universiteter i verden, University of Queensland (UQ) er en av Australias fineste høyere utdanningsinstitusjoner med:

flere priser for fremragende undervisning enn noen annen australsk universitet eksepsjonell program valg over et bredt spekter av fagområder på lavere, høyere og forsknings høyere gradsnivå muligheter for studentene til å få praktisk erfaring og gjøre verdifulle forbindelser med potensielle arbeidsgivere gjennom praksisplasser og utplasseringer muligheten til å studere deler av utdannelsen sin i utlandet på en av universitetets mange høyt rangert partnerinstitusjoner.

Med campuser basert i og rundt byen Brisbane, vil du nyte en mangfoldig fellesskap av over 50.000 studenter, inkludert over 12 600 internasjonale studenter fra 140 forskjellige land over hele verden.

UQ er en av grunnleggerne av den nasjonale Group of Eight, en ledende gruppe australske universiteter som gjennomfører en betydelig del av all universitetsforskning i Australia, samt en av bare tre australske universiteter være medlem av den globale Universitas 21, en allianse slik UQ å tilby studentene unike muligheter til å delta i studentutveksling og arrangementer over hele verden. Gjennom denne alliansen, har UQ studenter deltok i arrangementer som sommerskolen programmet i Mexico, Undergraduate Research Conference i Japan og sosialt entreprenørskap programmet i Guatemala.

verdensrankingen

Ifølge QS World University emne Rankings 2016, rangerer UQ nummer én i Australia i Mineral Resources og Mining Engineering (10. globalt) og Environmental Science (12. globalt). Universitetet også rangerer 17nde globalt i jordbruk og skogbruk og 18. i utdanningen. UQ øvrige QS globale topp-30 fag er: Psykologi (21), utviklingsstudier (23), Chemical Engineering (25), kommunikasjon og medievitenskap (25), regnskap og finans (26), veterinærhøgskole (29) og sykepleie ( 30).

student erfaring

I tillegg til fleksibilitet i programvalg, UQ studenter også dra nytte av muligheten til å nyte et bredt utvalg av fritidsaktiviteter under studiene. Det er utvekslingsmuligheter til mer enn 185 partnerinstitusjoner i 40 land og tilgang til mer enn 200 klubber og foreninger, samt sports- og kulturtilbud.

Den UQ Advantage Award programmet tilbyr UQ studentene mulighet til å realisere sine ambisjoner og forbedre sin forskning, ledelse og kulturell kommunikasjonsevner for å sikre at de er konkurransedyktige i arbeidsmarkedet. Den kombinerer deltakelse i en rekke co faglige aktiviteter på tvers av tre kjernekategorier - Utland og kulturelle engasjement, forskning og entreprenørskap og samfunnsansvar og ledelse - og vil gi deg tilgang til en unik symposium serien.

kjente alumni

Universitetets utestående 225.000-pluss alumni omfatter en nobelprisvinner, administrerende direktør i et Fortune 500-selskap, en Academy Award vinner, og ledere i regjering, jus, vitenskap, offentlig tjeneste og kunst.

forskningsPOS=TRUNC fokusPOS=HEADCOMP

Universitetet har ni verdensklasse forskningsinstitutter, og forskere som innovasjoner har en global innflytelse, herunder etablering av en livmorhalskreftvaksine, beskyttelse av verdens matforsyning, og installasjonen av de største photovoltaic solcellepanelet på den sørlige halvkule. Som UQ student har du mulighet til å bli undervist av og arbeide sammen med disse forskerne.

Hvor er UQ?

UQ har tre studiesteder i og rundt Brisbane, hovedstaden i delstaten Queensland. Brisbane er den tredje største byen i Australia, etter Sydney og Melbourne, og den har en flerkulturell befolkning på rundt to millioner kroner.

Den har alle fordelene med en stor moderne by, men det beholder den vennlighet og sjarmen til en liten regional byen. I 2013-utgaven av Lonely Planet Australia reiser guidebok, ble Brisbane kåret til "Australia kuleste by".

En times kjøring sør for byen, vil du finne den gylne strender og fornøyelsesparkene i Gold Coast. Nord for Brisbane finner du Sunshine Coast strender, nasjonalparker, regnskog og attraksjoner som Australia Zoo. Like utenfor kysten finner du den uberørte Stradbroke og Moreton Islands, både populær dagstur og feriemål for lokalbefolkningen og tilreisende. Brisbane har arrangert mange store kulturelle og sportslige arrangementer, inkludert Samveldelekene, Rugby World Cup og 2014 G20 ledernes toppmøte.

For mer informasjon vennligst besøk https://future-students.uq.edu.au * UQ rangerer i topp 51 målt ved QS World University Rankings og Performance Rangering av vitenskapelige artikler for verdens universiteter. The University rangerer også 52 i US News Best Global Universities Rankings, 55 i Academic Ranking of World Universities og i 60 i Times Higher Education Verden Universitetet rangering.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

The University of Queensland

Dette programmet blir tilbudt som svar på etterspørselen etter et to-årig masterstudium fra studenter som har fullført MA-nivå studier og ønsker å ta opp en avhandling fø ... [+]

Hvorfor studere Master of Applied Linguistics

Dette programmet blir tilbudt som svar på etterspørselen etter et to-årig masterstudium fra studenter som har fullført MA-nivå studier og ønsker å ta opp en avhandling før fremme til et forskningsprosjekt høyere grad. Dette praktisk kurs som tilbyr studiet innen Anvendt lingvistikk og TESOL. Programmet har to oppdrag. Den første er å gi en god faglig utvikling program for lærere i engelsk og andre andrespråk og språk fagfolk i oversettelse, tolking og andre andre språkområder. Den andre oppgave er å gi kurs studentene mulighet til å utforske forskning alternativer og utvikle spesialiseringer for videre studier.

Inntakskrav ... [-]
Australia Brisbane Saint Lucia Gatton
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Queensland

Data Science programmet ved Universitetet i Queensland vil være den første i Australia for å tilby et avansert nivå av databehandling, statistikk, matematikk og forretnin ... [+]

Hvorfor studere Master i Data Science

Det er en betydelig og vedvarende vekst i etterspørselen etter data Forskere globalt. Data Science er et spennende nytt fagområde som er aktuelt i en lang rekke bransjer som helse, energi, finans, industri, samt i regjeringen. Data Science program ved The University of Queensland vil være den første i Australia for å tilby et avansert nivå av databehandling, statistikk, matematikk og forretningskunnskap anvendt i industrien, regjeringen, sosiale og vitenskapelige sammenhenger og balansert med essensielle attributter relevante data vitenskap herunder etisk bruk av data , juridiske betraktninger for datavitenskap, forretningskommunikasjon, hands-on erfaring med relevante store dataverktøy og teknologier, og kreativ og nedbrytende tenkning brukes på komplekse problemer. Nyutdannede fra dette programmet vil være godt rustet til å håndtere komplekse data vitenskap utfordringer og spille en ledende rolle i den fremtidige utviklingen av data vitenskap løsninger globalt. ... [-]

Australia Brisbane Saint Lucia Gatton
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Queensland

Dette programmet er designet for både jurister og ikke-jurister som ønsker å fokusere sine studier på folkeretten. I en stadig mer internasjonalisert verden, former folke ... [+]

Hvorfor studere Master of International Law

Dette programmet er designet for både jurister og ikke-jurister som ønsker å fokusere sine studier på folkeretten. I en stadig mer internasjonalisert verden, former folkeretten nesten alle former for internasjonal samhandling, fra næringsliv, for å handle, til diplomati, og i krig.

Folk som allerede arbeider eller håper å jobbe i en rekke internasjonalt fokusert felt, for eksempel næringsliv, politikk, regjering, og sektoren NGO vil dra nytte av en klar forståelse av strukturen i de internasjonale lovene som former det internasjonale systemet, og hvordan du arbeider innenfor disse lovene.

Master of International Law har fire obligatoriske kurs: en innføring folkeretten, og en serie av tre kurs som fokuserer på internasjonal lov i aksjon, og sammenhengen mellom folkeretten og nasjonal lovgivning. Studenter deretter velge mellom en rekke valgfrie emner etter personlig vekst og interesse.... [-]

Australia Brisbane Saint Lucia Gatton
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk

Exploring the UQ Advantage

A look at the UQ St Lucia campus