University of Southern Queensland (USQ)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Southern Queensland (USQ) har en unik kultur som fokuserer på støtte, fleksibilitet og kvalitet på opplæringen. Når du starter studiene med USQ vil du bli en pulserende, flerkulturelt og engasjerende fellesskap av studenter opptatt av å skape lyse futures.

OM OSS

På mindre enn femti år har vi blitt en fremtredende multi-campus undervisning og forskning institusjon som gir utdanning over hele verden. Over 27 000 studenter fra rundt 116 land dra nytte av våre fleksible læringsmuligheter ved å studere:

On-campus på ett av våre tre australske studiesteder Gjennom online og fjernundervisning Gjennom en av våre USQ Utdanning partnere rundt om i verden

erkjennelse

No.1 University i Australia for Graduate arbeidsevne. Good University Guide 2017 USQ er QLD er nr En leverandør av online videreutdanning - Department of Education, 2015 • USQ har 14 forskningsfelt som skåret på, eller over, verden standard - Excellence in Research for Australia (ERA) 2015 USQ er rangert på topp 5 MBA-programmer i Australia - Financial Review Group, 2015 USQ er rangert som nr.1 i QLD for engineering nyutdannede i heltidsarbeid. (95,5%) - Graduate Destinasjoner Survey 2012-2016 Vår Bachelor of Communications (PR) grad er akkreditert med Public Relations Institute of Australia The Bachelor of Information Technology er akkreditert med den australske Computer Society (ACS)

Hvor er vi lokalisert?

USQ har tre studiesteder innenfor Southern Queensland-regionen i Australia; USQ Toowoomba, USQ Springfield og USQ Ipswich. Hver campus ligger innenfor 2 timers kjøring fra Brisbane, hovedstaden i Queensland.

Hver campus tilbyr en unik og mangfoldig studentkultur, små klasse størrelser, enkel tilgang til støtte og en trygg og vennlig atmosfære for å oppleve den laid-back Australian livsstil.

USQ Toowoomba gir et perfekt fristed for studien, ettersom det gir deg fordelene av et bymiljø i en avslappet landet atmosfære. Omtrent to timers kjøreavstand fra Brisbane CBD, Australias største by i innlandet har også mye å gjøre når du lukker disse bøkene for dagen og full on-campus erfaring med Residential College overnatting.

USQ Springfield er et knutepunkt for digital produksjon og ytelse, inkludert en state-of-the-art-TV-studio, radiostasjon og prøvesaler, samt samarbeids undervisningsrom og splitter nye laboratorier for vitenskap og engineering. Hotellet ligger kun 35 minutter fra Brisbane CBD.

USQ Ipswich grønne campus har store utsikter over byen og en grasiøs blanding av historiske og moderne bygninger, inkludert et fantastisk bibliotek med en levende regnskog. Campus er 55 minutter fra Brisbane CBD, og ​​er tilgjengelig via offentlig transport. Hver campus tilbyr en unik og mangfoldig studentkultur, små klasse størrelser, enkel tilgang til støtte og en trygg og vennlig atmosfære for å oppleve den laid-back Australian livsstil.

Support

USQ støtter sin student er hver for-trinn-of-the-way gjennom deres læring reise. Hver student blir tildelt sin egen elev forholdet Officer (SRO) fra dag én for å bidra til å forbedre sine individuelle universitet erfaring og gi dem den beste muligheten til å lykkes på høyere studier, uavhengig av hvordan de velger å studere.

Våre profesjonelt akkreditert ansatte tilbyr også støttetjenester for on-campus og online studenter som spenner fra å møte deg på flyplassen gjennom til online support.

Hvor du skal bo?

Hvis du planlegger å studere på campus med USQ det finnes en rekke alternativer for innkvartering tilgjengelig for ethvert budsjett, alle i nærheten til hver av våre studiesteder.

Du vil ha muligheten til on-campus, off-campus og privat innkvartering og vår vennlige teamet er glade for å hjelpe med å finne et egnet alternativ for deg.

Hva du skal studere?

USQ programmer er utformet med sikte på å utarbeide bransje klar, internasjonalt kvalifiserte kandidater. Du kan studere med USQ på vitnemålet, lavere, høyere og forskningsnivå og kan også dra nytte av våre Professional Development enkeltkurs, Pathway Programmer og engelsk språkkurs for å forbedre din karriere.

USQ tilbyr kurs i følgende fagområder:

Virksomhet og handel Creative Arts og Media Utdanning Engineering & Built Environment Helse og Samfunn Humaniora og kommunikasjon informasjonsteknologi Law and Justice Sciences English Language

Studerer på campus i Australia

Velger å studere på campus i Australia gir deg valget mellom tre studiesteder, som alle ligger i Southern Queensland på Toowoomba, Ipswich og Springfield. Velge plassering vil i stor grad avhenge av graden du ønsker å studere. Som en on-campus USQ student kan du fordype deg i en trygg, vennlig og flerkulturelt miljø. Du vil finne nyttig og imøtekommende personale og overnatting som er praktisk og rimelig.

Studerer ved avstand (online) utdanning

Å velge å studere ved fjernundervisning gir deg fleksibilitet til å fortsette å arbeide mens du studerer og å være nær familie og venner. Graden du får er nøyaktig det samme som studenter som studerer på campus. Den viktigste forskjellen er måten du samhandler med forelesninger og medstudenter. Dette er gjort på nettet.

Klar til å søke om å USQ?

Søker å studere med USQ er enkelt! USQ godtar søknader hele året. USQ mottar tusenvis av søknader hvert år, så det er viktig å søke tidlig, for å sørge for at du sikre seg en plass og for å gi tid for å gjøre nødvendige studieordninger (dvs. visum, organisere familie- og arbeidsforpliktelser).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master I Læring Og Undervisning (molt)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 2 - 6 år February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

Hvis du har en bachelor grad i noen andre enn utdanningssektoren og ønsker å bli lærer på en skole, vil USQ Master of Learning and Teaching komme deg dit. Denne helt nye masternivå grad vil utstyre deg med en avansert og helhetlig forståelse av utdanning og grundig forberede deg for din nye karriere. [+]

Bli en grunnskole eller videregående skole lærer Hvis du har en bachelor grad i noen andre enn utdanningssektoren og ønsker å bli lærer på en skole, vil USQ Master of Learning and Teaching komme deg dit. Denne helt nye masternivå grad vil utstyre deg med en avansert og helhetlig forståelse av utdanning og grundig forberede deg for din nye karriere. Majors primær SECONDARY Yrkeserfaring Det er 60 dager veiledet yrkespraksis og 20 dager etter at en unsupervised internship på 50 prosent undervisning belastning på en skole eller annen godkjent pedagogisk sammenheng. Du har også mulighet til å gjennomføre noen av dine yrkeserfaring utenlands. Profesjonell akkreditering Nyutdannede av Master of Learning and Teaching (Primary) er kvalifisert til å søke til Queensland College of Teachers for læreren registrering. I tillegg til å fullføre alle krav til graden, må studentene passere Personal Literacy and Numeracy Test (PLANTITE) før oppgradering. Det anbefales at studentene passerer PLANTITE før vellykket gjennomføring av 8 kurs. Vennligst registrer deg for PLANTITE testen gjennom Australian Council for Educational Research (ACER) wesite. Karriereutfall Som utdannet master i læring og undervisning vil du være kvalifisert til lærerregistrering. Dette gir mange spennende muligheter for å finne arbeid som lærer i hele Queensland og i verden. Opptakskrav 3-årig bachelorgrad eller tilsvarende i et annet land enn utdanning med minimum GPA på 4.5 på 7,0 disiplin. søkere må vise hvordan deres tidligere studier oppfyller disse kravene ved å sende et utfylt Undervisning området - Form G med sin søknad. English Language Krav Du må... [-]

Master Informasjonssystemer (misp)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 2 - 6 år February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 fler

USQ Master of Information Systems vil gi deg kompetanse til å lykkes i en stadig koblet verden der nye utfordringer presenteres hver dag. Dette grad vil gi deg de nødvendige ferdigheter og kompetanse for å realisere potensialet i eksisterende teknologier, for å utnytte mulighetene i nye og kommende teknologier, for å hjelpe organisasjoner med å få forretningsverdi ved bruk av informasjonsteknologi og systemer. [+]

Legg ut på en dynamisk karriere USQ Master of Information Systems vil gi deg kompetanse til å lykkes i en stadig koblet verden der nye utfordringer presenteres hver dag. Dette grad vil gi deg de nødvendige ferdigheter og kompetanse for å realisere potensialet i eksisterende teknologier, for å utnytte mulighetene i nye og kommende teknologier, for å hjelpe organisasjoner med å få forretningsverdi ved bruk av informasjonsteknologi og systemer. IT-bransjen har blitt identifisert som å ha en betydelig mangel på fagfolk. Nå er en fin tid for å ta fatt på en karriere som vil være dynamiske, globale og etterspurt. Å studere Master of Information Systems er ideelt for fagfolk med kompetanse på andre områder enn informasjonsteknologi områder. Profesjonell akkreditering The Master of Information Systems Programmet er foreløpig akkreditert på profesjonelt nivå av Australian Computer Society. Karriereutfall Implementer dine kunnskaper og ferdigheter som IT-profesjonell, og start karrieren din på en rekke områder, inkludert: forretningsanalytiker, systemanalytiker, datarchitect, forretningsprosess / datamodeller, ERP-analytiker, datatrener / support, dataprogrammerer , Assistentstøtte, IT-leder, IT-salgs- og markedsføringsspesialist, endringsleder, forretningsprosessingeniør, IT-prosjektleder, konsulent, forretnings kontinuitet (BCM) spesialist, IT-sikkerhetsspesialist eller serviceadministrasjon. Opptakskrav 3-årig bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikasjoner fra en anerkjent universitet English Language Krav Du må oppfylle gjeldende engelskspråklige krav. Dette programmet krever en Minimum IELTS 6.0 eller tilsvarende. Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du søke om å studere et universitet godkjent engelsksprogsprogram. [-]

Master Of Business Forskning (MBSR)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 3 - 6 semestre February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

Målet med Master of Business Research er å trene deg i høyt nivå virksomheten forskning, for enten faglig eller toppledelsen formål. [+]

Ta dine forskning ferdigheter til et helt nytt nivå Formålet med den Master of Business forskning er å trene deg i høyt nivå virksomheten forskning, for enten faglig eller toppledelsen formål. Du vil foreta en betydelig stykke forskning i ditt område av interesse, ved hjelp av spesialisert kunnskap og avansert forskning teknikker for å utforske oppløsningen av en ledelse problem. Det er forventet at forskningen du gjennomfører over flere år vil gi et viktig bidrag til utvikling av ny kunnskap, utvikling av lokalsamfunn og løsninger for industrien og myndighetene. karriere utfall The Master of Business Research vil forbedre din rolle i toppledelsen, eller forberede deg på en karriere i akademia. Det er også et springbrett til videre forskning grader, for eksempel en doktorgrad. Opptakskrav 3-årig bachelor-aktuelle grad i business, handel eller et beslektet felt fra en anerkjent universitet Minimum GPA på 5,0 på en 7,0 poengs skala i lavere grad, eller minimum 5,5 for 2. og 3. års graden Søkere som har til hensikt å gjennomføre en avhandling i informasjonssystemer må ha tidligere studier i informasjonssystemer eller databehandling. Etter søknad, må kandidatene være i stand til å gi et omriss av avhandlingens tema de har tenkt å forfølge English Language Krav Alle studenter er pålagt å oppfylle gjeldende engelsk språkkrav. Dette programmet krever et minimum av IELTS 6.5 eller tilsvarende. Hvis du ikke oppfyller de engelske språkkrav kan du søke om å studere et universitet-godkjente engelsk språkprogram. [-]

Master Of Business Og Innovasjon (mbsi)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 18 - 72 måneder February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 fler

Gjør din neste store karrierevalg med USQ Master of Business and Innovation. Du vil kunne velge to spesialiseringer som vil utvide din kunnskap, forbedre din kompetanse og utfyller dine karriereambisjoner. [+]

Er du klar for din fremtidige karriere? Gjør din neste store karrierevalg med USQ Master of Business and Innovation. Du vil kunne velge to spesialiseringer som vil utvide din kunnskap, forbedre din kompetanse og utfyller dine karriereambisjoner. Majors Agribusiness (ikke tilgjengelig i 2017) Big Data og Visualisering Krisehåndtering DIGITAL TRANSFORMASJON Enterprise Leadership finans Generelt internasjonal virksomhet Profesjonell kommunikasjon Sustainable Business Den tredje komponenten av studiet vil være et forskningsprosjekt som vil utvide dine kunnskaper i innovativ virksomhet og entreprenørskap. Velg enten en Applied Research eller innlate seg på Advanced Research. Den Applied Research har en praktisk vekt på innovative og kreative tilnærminger til aktuelle problemstillinger i virksomheten miljøet. Du kan bruke dine egne erfaringer som bakgrunn for dine studier og utvikle et forskningsprosjekt basert på din nåværende arbeidsplass. Den Advanced Research spesialisering vil tillate deg å få en grundig forståelse av virksomhetens interesser. Ved hjelp av forskningsmetoder, vil du utforske ulike tilnærminger til virksomheten og entreprenør problemer å løse. Denne spesialiseringen har også en forskningsbasert vei inn i en PhD. Dette grad vektlegger samarbeid med andre spesialiseringer for å forberede deg for beslutninger i fremtiden - og sikrer at du er godt rustet for denne epoken av innovasjon. Opptakskrav En bachelorgrad eller tilsvarende i en business-relaterte disiplin * USQ Graduate Certificate of Business gir en vei inn i Master of Business and Innovation for studenter som oppfyller arbeidserfaring krav, men ikke holder en Graduate Certificate i AQF nivå 8 eller tilsvarende. English Language Krav Alle studenter er pålagt å tilfredsstille... [-]

Master Of Computing Teknologi

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 2 - 6 år February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

Hvis du har oppgradert i et annet område og ønsker å flytte inn i IT eller allerede har studert en beregningsgrad og ønsker å forbedre dine faglige ferdigheter, så er dette graden for deg. Master of Computing Technology er designet for å legge til din nåværende kunnskap og ferdigheter og relaterer til behovene til ditt yrke eller industri. [+]

Forbedre datamaskinens ferdigheter Hvis du har oppgradert i et annet område og ønsker å flytte inn i IT eller allerede har studert en beregningsgrad og ønsker å forbedre dine faglige ferdigheter, så er dette graden for deg. Master of Computing Technology er designet for å legge til din nåværende kunnskap og ferdigheter og relaterer til behovene til ditt yrke eller industri. Coursework spesialiseringer Programvare og Internett Nettverks- og systemsikkerhet Uspesifisert spesialisering - har mulighet til å velge ti godkjente kurs fra Master of Computer Technology for å forme din grad til dine mål og ambisjoner. Forskningspesialiseringer I tillegg til en av kursene spesialiseringer, kan du velge ett av følgende: Anvendt forskning - Lær om forskningspraksis og etikk, datavitenskap og visualisering innen forskerutdanning, forbereder deg til forskning grundig og effektivt. Avansert forskning - Ta et spennende forskningsprosjekt under veiledning av en ledig veileder. Du vil lære å samle, organisere og analysere informasjon og ideer, å gjennomgå, undersøke og rapportere om ditt valgte prosjektområde. Videre studier Etter vellykket gjennomføring av Master of Computer Technology, med Advanced Research Research spesialisering, kan du være kvalifisert til å søke doktorgrad i PhD hvis du har oppnådd en samlet GPA på 5,5 eller høyere. Profesjonell akkreditering Master of Computing Technology er akkreditert på profesjonelt nivå av Australian Computer Society. Eiere USQs Master of Computing Technology er fleksibel og relevant for en arbeidsstyrke som trives på vitenskap og teknologi. Du vil ha høyt ferdigheter i datateknikk, praksis og forskning, noe som gir deg en konkurransefortrinn i en... [-]

Master Of Education (anvendt Språkvitenskap)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 3 semestre February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

En Master of Education (språklig) er ideelt hvis du arbeider med andre språk høyttalere og deres lokalsamfunn, eller innen logopedi og patologi, alliert helse, psykologi eller trening i en rekke innstillinger som krever ferdigheter i kommunikasjon ledelse og tverr -cultural interaksjon. [+]

Forbedre kommunikasjon lederegenskaper A Master of Education (språklig) er ideelt hvis du arbeider med andre språk høyttalere og deres lokalsamfunn, eller innen logopedi og patologi, alliert helse, psykologi eller trening i en rekke innstillinger som krever ferdigheter i kommunikasjon ledelse og tverrkulturell samhandling. Study fleksibilitet Hvis du er usikker på om du ønsker å fullføre en hel mastergrad, søke å studere USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Støttet Place) eller Graduate Diploma of Education (full avgift betaler) og ta æren fra studier til Master of Education hvis du bestemmer deg for å fortsette å studere. Utvikle forskning ferdigheter En betydelig del av dine studier vil være forskerkurs utviklet for å utvide din forståelse av utdanningens rolle i samfunnet, og hvilke utfordringer lærere i rask endring, flerkulturelle samfunn. Velg mellom en Applied Research eller Advanced Research prosjekt. Den Anvendt forskning har en praktisk vekt på innovative og kreative måter å løse aktuelle problemstillinger i utdanningsmiljøet. Du kan bruke dine egne erfaringer som bakgrunn for dine studier og utvikle et forskningsprosjekt basert på din nåværende arbeidsplass. Den Advanced Research spesialisering vil tillate deg å få en grundig forståelse av din utdanning interesser. Ved hjelp av forskningsmetoder, vil du utforske ulike tilnærminger til moderne utdanning, og utvikle faglig forskning ferdigheter avgjørende for å gjennomføre videre læring. Denne spesialiseringen gir en forskningsbasert vei inn i en PhD, underlagt møte alle opptakskrav. karriere utfall Arbeidsmuligheter finnes også i utlandet med multinasjonale organisasjoner som ansetter kandidater med kompetanse i internasjonale relasjoner med... [-]

Master Of Education (medf)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 3 semestre February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

Lærere spiller en viktig rolle i utviklingen av kapasiteten til borgere å bruke kunnskap til å lære, utvikle og delta i vår moderne verden. [+]

Commonwealth støttet sted Videreutvikle din undervisning karriere Lærere spiller en viktig rolle i utviklingen av kapasiteten til borgere å bruke kunnskap til å lære, utvikle og delta i vår moderne verden. The Master of Education: tar sikte på å utvide din kompetanse, hjelpe deg å bli en leder i Utdannings tilbys helt på nett, noe som gir fleksibilitet til å studere hvor som helst, når som helst. Majors Tidlig barndom Veiledning og rådgivning Spesialpedagogikk TESOL Andre spesialiseringer som et forskningsprosjekt sti og en student-ledede veien slik at du kan velge åtte kurs fra de mange Utdanning praktisk kurs gjør det mulig å tilpasse studiene til dine personlige og profesjonelle mål, som er tilgjengelig innenfor Masters of Education full avgift betaler program. En betydelig del av dine studier vil være forskerkurs utviklet for å utvide din forståelse av utdanningens rolle i samfunnet, og hvilke utfordringer lærere i rask endring, flerkulturelle samfunn. Velg mellom en Applied Research eller Advanced Research prosjekt. Den Applied Research har en praktisk vekt på innovative og kreative måter å løse aktuelle problemstillinger i utdanningsmiljøet. Du kan bruke dine egne erfaringer som bakgrunn for dine studier og utvikle et forskningsprosjekt basert på din nåværende arbeidsplass. Den Advanced Research spesialisering vil tillate deg å få en grundig forståelse av din utdanning interesser. Ved hjelp av forskningsmetoder, vil du utforske ulike tilnærminger til moderne utdanning, og utvikle faglig forskning ferdigheter avgjørende for å gjennomføre videre læring. Denne spesialiseringen gir en forskningsbasert vei inn i en PhD, underlagt møte alle opptakskrav.... [-]

Master Of Engineering Science (Menn)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

Hvis du ønsker å bli en profesjonell ingeniør, og har en tre-årig ingeniørutdannelse, men ingen arbeidserfaring, vil Master of Engineering komme deg dit. [+]

Skaff bransjeerfaring Hvis du vil bli profesjonell ingeniør, og ha en treårig ingeniørfag, men ingen arbeidserfaring, vil Master of Engineering få deg dit. I denne grad vil du: få hands-on praktisk lab og bransjeerfaring til å forberede deg for arbeid i prosjekteringen yrke anvende studiet kunnskap til en real-world problem i ditt forskningsprosjekt - et flott springbrett til videre forskning grader, inkludert din PhD. Majors landbruksteknikk Anvendt Telekommunikasjon sivilingeniør Elektrisk og elektronisk Engineering miljøteknikk Geografiske informasjonssystemer maskinteknikk Power Engineering konstruksjonsteknikk Landmåling. Profesjonell akkreditering Hovedfag of Agricultural Engineering, Civil Engineering, Elektrisk og elektronisk Engineering, miljøteknikk, maskinteknikk, elkraftteknikk og konstruksjonsteknikk har vært tilstås full akkreditering på nivå med Professional Engineer av Engineers Australia og kandidater er kvalifisert for Graduate medlemskap på profesjonelt nivå . De majors av geografiske informasjonssystemer og landmåling har blitt tillagt foreløpig akkreditering på nivå med Professional Engineer av Engineers Australia. Foreløpig akkreditering vil bli gjennomgått av Engineers Australia for full akkreditering etter fremveksten av den første representativ gruppe av akademikere. USQ søker foreløpig akkreditering av Engineers Australia for den nye Applied tele major. Opptakskrav 3 eller 4 års ingeniørfag i relevant spesialisering eller tilsvarende eller En passende 4 års ingeniørfag i en ikke-relatert spesialisering eller tilsvarende English Language Krav Du må oppfylle gjeldende engelskspråklige krav. Dette programmet krever en Minimum IELTS 6,5 eller tilsvarende. Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du søke om å studere et universitet godkjent engelsksprogsprogram. [-]

Master Of Professional Accounting (MPAC)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 2 - 6 år February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 fler

Hvis du ønsker å bli en revisor og allerede har en bachelor eller 8-enhet ikke-regnskap mastergrad, vil Master of Professional Accounting komme deg dit. Det legges vekt på praktisk erfaring og forberede deg grundig for regnskap yrke gjennom denne master konvertering program. [+]

Regnskap er kritisk Regnskap er en kritisk komponent i enhver bedrift eller institusjon. Regnskap som et yrke har sett et stort skifte i de siste tiårene, fra et strengt økonomisk fokus på økonomisk ansvarlighet til en mer kompleks rolle innenfor næringslivsorganisasjoner og ledelse. Den regnskapsmessige yrke har også utvidet til å omfatte områder som informasjonssystemer, insolvens og rettsmedisinske undersøkelser. Bytt til en karriere innen regnskap Hvis du vil bli regnskapsfører og allerede ha en bachelor eller 8-studie ikke-regnskapsmessig mastergrad, vil Master of Professional Accounting få deg der. Det legges vekt på praktisk erfaring og forberede deg grundig for regnskap yrke gjennom denne master konvertering program. Profesjonell akkreditering Nyutdannede fra Master of Professional Accounting vil oppfylle de pedagogiske inngangskravene til både CPA Australia og Chartered Accountants Australia og New Zealand (CAANZ), så lenge en bestemt liste over fag er studert. Dette gir Associate medlemskap i CPA Australia, valgbarhet for å studere CPA Australia profesjonelle eksamener og valgbarhet for å studere CAANZ profesjonelle eksamener. Vellykket gjennomføring av Master of Professional Accounting kan kvalifisere for unntak fra grunnleggende nivå (9 papirer) i Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) eksamener. For ytterligere informasjon henvises til ACCA nettstedet. Karriereutfall Du vil oppgradere som kvalifisert revisor, dine karrieremuligheter kan omfatte revisor, regnskapsfører, bedriftsrevisor, bedriftssekretær, finansadministrator, investeringsrådgiver, rettsmedisinsk regnskapsfører, i regjeringen (i skatteavdelingen, revisjonskontoret, statskassen og kommunen ), Eller i finansinstitusjoner, inkludert banker og byggesamfunn. Opptakskrav En godkjent bachelorgrad English Language Krav Du må oppfylle gjeldende engelskspråklige krav. Dette programmet krever en Minimum IELTS 6.0 eller tilsvarende.... [-]

Master Prosjektledelse (mppm)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 18 - 72 måneder February 2018 Australia Springfield Australia Online + 2 fler

Ønsker du å levere innovative løsninger ved hjelp av avanserte ferdigheter i prosjektledelse? Utviklet i samarbeid med industrien, Australian Institute of Project Management og Project Management Institute, vil USQ Master of Project Management gir deg ferdigheter og kunnskaper for å være ledende innen prosjektledelse. [+]

Mestre kunsten av prosjektledelse Ønsker du å levere innovative løsninger ved hjelp av avanserte ferdigheter i prosjektledelse? Utviklet i samarbeid med industrien, Australian Institute of Project Management og Project Management Institute, vil USQ Master of Project Management gir deg ferdigheter og kunnskaper for å være ledende innen prosjektledelse. I tillegg til temaer som team ledelse, prosjektleveranse, prosjektbasert ledelse og risikostyring, vil du være i stand til å tilpasse grad ved å velge valgfag fra vår MBA eller Master of Business and Innovation grader slik det passer din karriere. En av våre nyutdannede ble belønnet med Australian Institute of Project Management er 2015 Queensland prosjektleder av året. Du kan spesialisere dine studier i: Agribusiness (ikke tilgjengelig i 2017) Big Data og Visualisering Business Leadership Krisehåndtering Digital Marketing Analytics DIGITAL TRANSFORMASJON Nød- og katastrofekommunikasjon Enterprise Leadership finans Global business Ledelse internasjonal virksomhet Prosjektledelse Profesjonell kommunikasjon Property Development and Management Strategic Human Resource Management Strategic Marketing, eller Bærekraftig Business. Studie prosjektledelse på campus eller på nettet og dra nytte av vår intensive verkstedsmodus Du har muligheten til å studere prosjektledelse på campus eller online og velge å studere via vår intensive verkstedsmodus. Med dette alternativet, omfattende studiemateriell sendt til deg, og programmet blir undervist via intensiv undervisning blokker, der et helt semester foredrag kondenseres til to to-dagers workshops. I løpet av disse workshops, holdt på campus ved USQ Springfield, vil du vurdere materialer, undersøke case-studier, og lære fra ledende industri utøvere. Du drar nytte av peer-to-peer learning, mens du nyter fleksibilitet til å... [-]

MSc

Master Of Science-forskning (mscr)

Campus Heltidsstudier Deltid 3 semestre February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 fler

Master of Science (Research) gir deg ferdigheter og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskapelig forskning området. [+]

Forbedre faglig forskning karriere Den Master of Science (Research) gir deg ferdigheter og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskapelig forskning området. I denne graden, høyt motiverte og høyt kvalifiserte studentene gjennomføre avanserte studier for å produsere en forskningsbasert avhandling som vil hjelpe deg å utvikle din forskning ferdigheter i et spesialisert område av kunnskap og fortsette videre med vitenskap forskerkarriere. Innenfor denne graden vil du ha valget mellom tre spesialiseringer "for å fokusere dine studier. De omfatter: Anvendt forskning Advanced Research psykologi Forskning I denne graden vil du finne vekt for å være på utvikling av kunnskap og ferdigheter slik at du kan gjennomføre selvstendig forskning og yrkesutøvelse i valgt område. De Master of Science (Research) (Applied Research) gir deg verktøy og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskap forskningsfeltet. I denne graden, høyt motiverte og høyt kvalifiserte studentene gjennomføre avanserte studier for å produsere en forskningsbasert avhandling som vil hjelpe deg å utvikle din forskning ferdigheter i et spesialisert område av kunnskap og fortsette videre med din karriere. Den Applied Research større kombinerer forskning og kurs for å øke din kunnskap på tvers av en rekke ulike vitenskapsbaserte disipliner. Gjennom Master of Science (Research), vil du finne vekt for å være på utvikling av kunnskap og ferdigheter slik at du kan foreta uavhengig forskning og profesjonell praksis i den valgte vitenskap spesialitet område. Dine studier innen denne spesialiseringen vil inkludere et forskningsprosjekt, forskerkurs og valgfag å spesialisere din... [-]

Videoer

USQ - Unleash Your Fearless

Kontakt

University of Southern Queensland

Adresse, linje 1 West Street 521-535
4350 Darling Heights, Australia
HJemmeside http://www.usq.edu.au/international
Telefon +61 74631 5543

Telefon

Telefon

Telefon undefined