Les den offisielle beskrivelsen

Tenker du på å studere i Australia? University of Southern Queensland (USQ) stolt av å gi den beste støtten som er mulig for å hjelpe deg med å nå dine studie- og karrieremål. USQ-studenter trives med små klassestørrelser, samarbeidende læringsrom og en rekke støttetjenester for å forbedre studien din. Med studenter fra mer enn 80 land og internasjonalt godkjente grader og programmer, kan du velge å studere på campus, ekstern eller online.

Om oss

Universitetet i sørlige Queensland er et dynamisk universitet dedikert til å gi kvalitetsgrader og programmer i et fleksibelt og støttende miljø. På over 50 år har USQ blitt en fremtredende lærings- og forskningsinstitusjon, og tilbyr utdanning over hele verden fra tre regionale steder: Toowoomba, Springfield og Ipswich. Vi har også en oppsøkelsesnav lokalisert i Stanthorpe.
Våre studenter blir undervist av forelesere som er ledere på sine fagområder, som, som våre programmer, holder seg oppdatert med det stadig skiftende ansiktet i bransjen. Vi er stolte av å være nr. 1 i Queensland for nyutdannede i heltidsarbeid (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Uansett om studentene våre studerer online eller på campus, er vårt fokus å gi dem personlig støtte.
Hver student har tilgang til USQs Student Relationship Officers (SROs) som kan støtte dem gjennom deres læringsreise.

kurs

Programmene som tilbys på USQ, er utformet med det formål å forberede industrielle, internasjonalt anerkjente og kvalifiserte kandidater. På USQ, kan du studere på diplom, lavere, postgraduate og forskningsnivå. Du kan også dra nytte av våre Professional Development Single Courses, Pathway programmer og engelskspråkkurs for å forbedre din karriere.

Nesten 28000 studenter fra hele Australia og rundt om i verden velger å studere ved USQ innen:

 • Næringsliv og handel
 • Kreative kunst og medier
 • utdanning
 • Ingeniør og byggemiljø
 • Helse og fellesskap
 • Humaniora og kommunikasjon
 • Informasjonsteknologi
 • Lov og rettferdighet
 • Sciences
 • Forskning
 • Engelsk språk og Pathway
 • Profesjonell utvikling.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba er den opprinnelige universitetsområdet og er godt utstyrt med et bredt utvalg av fasiliteter som serverer en rekke studentbehov. Den største av USQs tre campuser om sin størrelse, USQ Toowoomba, tilbyr den fullstendige campus-opplevelsen med boligkvarter og et stort utvalg av studentlivsaktiviteter som supplerer det akademiske programmet.

USQ Toowoomba ligger i en av Australias største innlandet, bare en times førti minutters kjøretur vest for Brisbane og i nærheten av Toowoomba Wellcamp Airport.

USQ tilbyr også en gratis daglig intercampus bussbuss mellom USQ Toowoomba, USQ Springfield og USQ Ipswich, noe som gir studentene flere muligheter og fleksibilitet til å delta på klasser avhengig av deres behov.

USQ Springfield

USQ Springfield er en fersk, moderne campus som ligger i hjertet av en av Queenslands raskest voksende regioner.

USQ Springfield tilbyr et bredt spekter av bachelor og postgraduate alternativer i en levende setting bare 25 minutter fra Ipswich CBD, 45 minutter fra Brisbane city og en time fra Gold Coast.

Et knutepunkt for digital produksjon og ytelse for universitetet, inkluderer campus en industriell standard kringkastings-tv og radio produksjonsanlegg og repetisjoner, samt samarbeidende undervisningsrom, helt nye laboratorier.

USQ Springfields verdensklasse flysimulator er den første i sitt slag i Queensland. USQs simulator er en smal kroppsstråle, hvor luftfartsstudenter kan gjenskape et helt fly, både vanlige og unormale scenarier, mens du fullfører kontroller og prosedyrer.

USQ Ipswich

USQs Ipswich campus ligger på et arvsted i en av Australias eldste byer. Vi har vært en del av Ipswich siden 2006, og etter hvert som regionen vokser, utvider vi vår forpliktelse til regionen.

USQ Ipswichs grønne campus har flotte utsikter over hele byen, samt et fantastisk bibliotek med levende regnskog. Campus er 55 minutter fra Brisbane city, en time og 15 minutter fra Gold Coast, og er tilgjengelig via offentlig transport. Hjemme til USQs skole for helse og velvære, USQ Ipswich inkluderer spesialbygde paramediske treningsfasiliteter og nye kliniske sykepleielaboratorier, idrettsbaner, en kafé og et treningsstudio.

på nett

Med online studie ved USQ er det enklere enn noensinne for en studie å passe inn i livet ditt. Vi er fokusert på studentenes suksess, slik at vi letter det for deg å tilpasse våre karrierefokuserte, fullt akkrediterte grader i ditt travle liv. Faktisk er vi det første universitetet i Queensland for nyutdannede i heltidsarbeid (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Du kan studere deltid eller heltid, eller endre studiebelastningen når livet forandres for deg - klasserommet ditt er like nært som datamaskinen.

Våre studenter som velger å studere på nettet, er veldig mye en del av våre lokalsamfunn og er veldig velkommen til å være på campus hos oss, samt dra nytte av det brede utvalget av fasiliteter og støttetjenester vi har å tilby.

Nettstudenter kan få tilgang til sitt fleksible online klasserom som gir dem muligheten til å velge hvor de studerer når de studerer, og til og med hvordan de studerer. Det er ikke rart at over 75% av våre studenter velger å studere gjennom denne modusen.

Internasjonal studentstøtte

 • Gratis flyplass samling og overføring til din innkvartering for nykommende studenter
 • Residential høgskoler og off-campus innkvartering
 • Internasjonal studentarbeidsgruppe på USQ Career Hub
 • Studentvelferd, helse, rådgivning og velvære
 • Multi-faith-støtte og -tjenester
 • Vanlige studentarrangementer og aktiviteter
 • Funksjonshemmede ressurser.

Finn ut mer informasjon om USQ International-tjenester.

Hvor å bo?

Hvis du planlegger å studere på campus med USQ, finnes det en rekke overnattingsmuligheter som passer for hvert budsjett - alt i nærheten av hver av USQs campus. Finn ut mer om overnatting med USQ.

Er du klar til å søke på USQ?

Å søke å studere med USQ er enkelt! Finn ut mer om vår søknadsprosess, og få søknaden startet. Husk at det ikke er noen avgift for søknad på USQ.

Forskning

USQ er forpliktet til å utføre forskning som ikke bare er av akademisk relevans, men er engasjerende med industrien og våre interessenter og bidrar til innovasjon som fordeler våre lokalsamfunn, nasjonen og utover.

Nøkkelen til vår forskningskultur er å samarbeide med industrien for å forstå problemer som står overfor sektoren og samarbeide med å utvikle nye ideer og teknologier som har en reell innvirkning på en konkret fordel. Vi har betydelig forskningskapasitet og kompetanse på følgende områder;

 • Landbruk og agribusiness
 • astrofysikk
 • Kulturarv og arkeologi
 • Digitalt liv
 • Miljøvitenskap
 • Helse- og adferdsvitenskap
 • Matematisk vitenskap og hypersonisk
 • Materialteknikk og ingeniørteknologi
 • Regionalt samfunn og økonomisk utvikling

Vi er internasjonalt anerkjent for vårt arbeid i fremtidige materialer og kompositter, i nært samarbeid med internasjonale industripartnere og andre forskningsinstitusjoner, for å fastslå levedyktige miljøvennlige løsninger på noen av verdens største varer.

USQ utvikler seg også raskt som en global forskningsleder innen landbrukssystemer og forvaltningen av bærekraftige landlige landskap, med forskning innen miljøvitenskap, beregningsfag og matematikk, landbruksvitenskap og ingeniørfag. Internasjonale forskningsprosjekter i Asia bidrar blant annet til å forbedre vanning, vegetabilsk produksjon og kaffehandel.

Fra superfoods til regional kreftoverlevelse arbeider forskerne for å forbedre livskvaliteten for alle gjennom vår helseforskning. Prosjekter inkluderer å adressere de unike behovene til regionale og landlige befolkninger med forskning som dekker helsystem, vitenskap og teknologi, tilgang og omsorg, infrastruktur og innovasjon. USQ forskere undersøker også potensialet for funksjonell mat for å reversere menneskelig fedme og kroniske inflammatoriske sykdommer, noe som gir grunnlaget for å gi optimal helsefordeler for å redusere risikoen forbundet med kroniske livsstilsforstyrrelser.

Forskerstudenter ved USQ har tilgang til et bredt spekter av fasiliteter og er mentorert av våre forskere og partnere, for å fremme et dynamisk og givende miljø. USQs nyskapende høyere grad ved forskningsprogrammer (HDR) utvider studenters horisonter og forbereder dem for utfordrende karrierer i sine utvalgte fagområder, for å forbedre deres arbeidsevne og innovasjonsferdigheter.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du har en bachelor grad i noen andre enn utdanningssektoren og ønsker å bli lærer på en skole, vil USQ Master of Learning and Teaching komme deg dit. Denne helt nye ... [+]

Bli en grunnskole eller videregående skole lærer

Hvis du har en bachelor grad i noen andre enn utdanningssektoren og ønsker å bli lærer på en skole, vil USQ Master of Learning and Teaching komme deg dit. Denne helt nye masternivå grad vil utstyre deg med en avansert og helhetlig forståelse av utdanning og grundig forberede deg for din nye karriere.

Majors

primær SECONDARY

Yrkeserfaring

Det er 60 dager veiledet yrkespraksis og 20 dager etter at en unsupervised internship på 50 prosent undervisning belastning på en skole eller annen godkjent pedagogisk sammenheng. Du har også mulighet til å gjennomføre noen av dine yrkeserfaring utenlands.

... [-]
Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

USQ Master of Information Systems vil gi deg kompetanse til å lykkes i en stadig koblet verden der nye utfordringer presenteres hver dag. Dette grad vil gi deg de nødvend ... [+]

Legg ut på en dynamisk karriere

USQ Master of Information Systems vil gi deg kompetanse til å lykkes i en stadig koblet verden der nye utfordringer presenteres hver dag. Dette grad vil gi deg de nødvendige ferdigheter og kompetanse for å realisere potensialet i eksisterende teknologier, for å utnytte mulighetene i nye og kommende teknologier, for å hjelpe organisasjoner med å få forretningsverdi ved bruk av informasjonsteknologi og systemer.

IT-bransjen har blitt identifisert som å ha en betydelig mangel på fagfolk. Nå er en fin tid for å ta fatt på en karriere som vil være dynamiske, globale og etterspurt. Å studere Master of Information Systems er ideelt for fagfolk med kompetanse på andre områder enn informasjonsteknologi områder.... [-]

Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Målet med Master of Business Research er å trene deg i høyt nivå virksomheten forskning, for enten faglig eller toppledelsen formål. ... [+]

Ta dine forskning ferdigheter til et helt nytt nivå

Formålet med den Master of Business forskning er å trene deg i høyt nivå virksomheten forskning, for enten faglig eller toppledelsen formål. Du vil foreta en betydelig stykke forskning i ditt område av interesse, ved hjelp av spesialisert kunnskap og avansert forskning teknikker for å utforske oppløsningen av en ledelse problem. Det er forventet at forskningen du gjennomfører over flere år vil gi et viktig bidrag til utvikling av ny kunnskap, utvikling av lokalsamfunn og løsninger for industrien og myndighetene.

karriere utfall

The Master of Business Research vil forbedre din rolle i toppledelsen, eller forberede deg på en karriere i akademia. Det er også et springbrett til videre forskning grader, for eksempel en doktorgrad.... [-]

Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 semestre
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Gjør din neste store karrierevalg med USQ Master of Business and Innovation. Du vil kunne velge to spesialiseringer som vil utvide din kunnskap, forbedre din kompetanse o ... [+]

Er du klar for din fremtidige karriere?

Gjør din neste store karrierevalg med USQ Master of Business and Innovation.

Du vil kunne velge to spesialiseringer som vil utvide din kunnskap, forbedre din kompetanse og utfyller dine karriereambisjoner.

Majors

Agribusiness (ikke tilgjengelig i 2017) Big Data og Visualisering Krisehåndtering DIGITAL TRANSFORMASJON Enterprise Leadership finans Generelt internasjonal virksomhet Profesjonell kommunikasjon Sustainable Business

Den tredje komponenten av studiet vil være et forskningsprosjekt som vil utvide dine kunnskaper i innovativ virksomhet og entreprenørskap. Velg enten en Applied Research eller innlate seg på Advanced Research.... [-]

Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 72 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du har oppgradert i et annet område og ønsker å flytte inn i IT eller allerede har studert en beregningsgrad og ønsker å forbedre dine faglige ferdigheter, så er det ... [+]

Forbedre datamaskinens ferdigheter

Hvis du har oppgradert i et annet område og ønsker å flytte inn i IT eller allerede har studert en beregningsgrad og ønsker å forbedre dine faglige ferdigheter, så er dette graden for deg. Master of Computing Technology er designet for å legge til din nåværende kunnskap og ferdigheter og relaterer til behovene til ditt yrke eller industri.

Coursework spesialiseringer

Programvare og Internett Nettverks- og systemsikkerhet Uspesifisert spesialisering - har mulighet til å velge ti godkjente kurs fra Master of Computer Technology for å forme din grad til dine mål og ambisjoner.

Forskningspesialiseringer

I tillegg til en av kursene spesialiseringer, kan du velge ett av følgende: ... [-]

Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

En Master of Education (språklig) er ideelt hvis du arbeider med andre språk høyttalere og deres lokalsamfunn, eller innen logopedi og patologi, alliert helse, psykologi ... [+]

Forbedre kommunikasjon lederegenskaper

A Master of Education (språklig) er ideelt hvis du arbeider med andre språk høyttalere og deres lokalsamfunn, eller innen logopedi og patologi, alliert helse, psykologi eller trening i en rekke innstillinger som krever ferdigheter i kommunikasjon ledelse og tverrkulturell samhandling.

Study fleksibilitet

Hvis du er usikker på om du ønsker å fullføre en hel mastergrad, søke å studere USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Støttet Place) eller Graduate Diploma of Education (full avgift betaler) og ta æren fra studier til Master of Education hvis du bestemmer deg for å fortsette å studere.

Utvikle forskning ferdigheter ... [-]
Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Lærere spiller en viktig rolle i utviklingen av kapasiteten til borgere å bruke kunnskap til å lære, utvikle og delta i vår moderne verden. ... [+]

Commonwealth støttet sted

Videreutvikle din undervisning karriere

Lærere spiller en viktig rolle i utviklingen av kapasiteten til borgere å bruke kunnskap til å lære, utvikle og delta i vår moderne verden. The Master of Education:

tar sikte på å utvide din kompetanse, hjelpe deg å bli en leder i Utdannings tilbys helt på nett, noe som gir fleksibilitet til å studere hvor som helst, når som helst.

Majors

Tidlig barndom Veiledning og rådgivning Spesialpedagogikk TESOL

Andre spesialiseringer som et forskningsprosjekt sti og en student-ledede veien slik at du kan velge åtte kurs fra de mange Utdanning praktisk kurs gjør det mulig å tilpasse studiene til dine personlige og profesjonelle mål, som er tilgjengelig innenfor Masters of Education full avgift betaler program.... [-]

Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du ønsker å bli en profesjonell ingeniør, og har en tre-årig ingeniørutdannelse, men ingen arbeidserfaring, vil Master of Engineering komme deg dit. ... [+]

Skaff bransjeerfaring

Hvis du vil bli profesjonell ingeniør, og ha en treårig ingeniørfag, men ingen arbeidserfaring, vil Master of Engineering få deg dit. I denne grad vil du:

få hands-on praktisk lab og bransjeerfaring til å forberede deg for arbeid i prosjekteringen yrke anvende studiet kunnskap til en real-world problem i ditt forskningsprosjekt - et flott springbrett til videre forskning grader, inkludert din PhD.

Majors

landbruksteknikk Anvendt Telekommunikasjon sivilingeniør Elektrisk og elektronisk Engineering miljøteknikk Geografiske informasjonssystemer maskinteknikk Power Engineering konstruksjonsteknikk Landmåling. ... [-]
Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du ønsker å bli en revisor og allerede har en bachelor eller 8-enhet ikke-regnskap mastergrad, vil Master of Professional Accounting komme deg dit. Det legges vekt p ... [+]

Regnskap er kritisk

Regnskap er en kritisk komponent i enhver bedrift eller institusjon. Regnskap som et yrke har sett et stort skifte i de siste tiårene, fra et strengt økonomisk fokus på økonomisk ansvarlighet til en mer kompleks rolle innenfor næringslivsorganisasjoner og ledelse. Den regnskapsmessige yrke har også utvidet til å omfatte områder som informasjonssystemer, insolvens og rettsmedisinske undersøkelser.

Bytt til en karriere innen regnskap

Hvis du vil bli regnskapsfører og allerede ha en bachelor eller 8-studie ikke-regnskapsmessig mastergrad, vil Master of Professional Accounting få deg der. Det legges vekt på praktisk erfaring og forberede deg grundig for regnskap yrke gjennom denne master konvertering program.... [-]

Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Ønsker du å levere innovative løsninger ved hjelp av avanserte ferdigheter i prosjektledelse? Utviklet i samarbeid med industrien, Australian Institute of Project Managem ... [+]

Mestre kunsten av prosjektledelse

Ønsker du å levere innovative løsninger ved hjelp av avanserte ferdigheter i prosjektledelse? Utviklet i samarbeid med industrien, Australian Institute of Project Management og Project Management Institute, vil USQ Master of Project Management gir deg ferdigheter og kunnskaper for å være ledende innen prosjektledelse.

I tillegg til temaer som team ledelse, prosjektleveranse, prosjektbasert ledelse og risikostyring, vil du være i stand til å tilpasse grad ved å velge valgfag fra vår MBA eller Master of Business and Innovation grader slik det passer din karriere.

En av våre nyutdannede ble belønnet med Australian Institute of Project Management er 2015 Queensland prosjektleder av året.... [-]

Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 72 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

Master of Science (Research) gir deg ferdigheter og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskapelig forskning området. ... [+]

Forbedre faglig forskning karriere

Den Master of Science (Research) gir deg ferdigheter og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskapelig forskning området. I denne graden, høyt motiverte og høyt kvalifiserte studentene gjennomføre avanserte studier for å produsere en forskningsbasert avhandling som vil hjelpe deg å utvikle din forskning ferdigheter i et spesialisert område av kunnskap og fortsette videre med vitenskap forskerkarriere.

Innenfor denne graden vil du ha valget mellom tre spesialiseringer "for å fokusere dine studier. De omfatter:

Anvendt forskning Advanced Research psykologi Forskning

I denne graden vil du finne vekt for å være på utvikling av kunnskap og ferdigheter slik at du kan gjennomføre selvstendig forskning og yrkesutøvelse i valgt område. De Master of Science (Research) (Applied Research) gir deg verktøy og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskap forskningsfeltet. I denne graden, høyt motiverte og høyt kvalifiserte studentene gjennomføre avanserte studier for å produsere en forskningsbasert avhandling som vil hjelpe deg å utvikle din forskning ferdigheter i et spesialisert område av kunnskap og fortsette videre med din karriere.... [-]

Australia Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 semestre
Campus
Les mer på norsk

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Nettsted
Telefon
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australia
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australia
Address
Australia Online, Australia
Telefon
undefined