University of Southern Queensland (USQ)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

USQ tilbyr opptil 25% internasjonale studentstipend.
Les mer om stipendene som tilbys nedenfor:

Internasjonalt stipend
Internasjonalt studiestøtte-stipend
Internasjonalt stipend om støtte til sykepleie

University of Southern Queensland (USQ) Australia er et dynamisk universitet dedikert til å tilby kvalitetsstudier på nettet og studenter online for studenter på alle studienivåer fra over 110 land. USQ er rangert som Australias nummer et universitet for en høyere lønn [1] og har en femstjerners rangering for internasjonalisering og ansettelsesevne [2] .

Om oss

På over 50 år har USQ blitt en fremtredende undervisnings- og forskningsinstitusjon, og tilbyr utdanning fra tre studiesteder ( Toowoomba , Springfield og Ipswich ), et oppsøkende knutepunkt ( Stanthorpe ), online og gjennom pålitelige utdanningspartnere .

I dag opprettholder USQ fremragende samfunnsstøtte og gir nåværende og relevante studieprogrammer for å bygge studentenes karrierer for å utmerke seg i det nåværende konkurrerende globale miljøet.

USQ er ledende innen viktige, valgte forskningsfelt som landbruk, ingeniørfag og bygd miljø, astrofysikk og helse, og har blitt anerkjent for sine prestasjoner via Australian Research Councils 2018 Excellence in Research for Australia (ERA) rangering. USQ har oppnådd ERA-rangeringer for 18 forskningsfelt som 'godt over verdens standard' og 12 forskningsfelt som 'over eller ved verdensstandard' [3] .

Programmer og kurs

USQs studiesteder gir studentene en samfunnsfokusert og karrieresentrert opplevelse. Mindre klassestørrelser gir større engasjement fra foreleser til student og økt fagfelleforbindelse. Over 25 000 studenter fra hele Australia og over hele verden velger å studere på USQ i:

 • Jordbruk og miljø
 • Kunst og humaniora
 • Aviation
 • Business & Management
 • Media og kommunikasjon
 • Utdanning og undervisning
 • Informasjonsteknologi
 • Lov og kriminologi
 • Sykepleie og alliert helse
 • Psykologi og menneskelige tjenester
 • Vitenskap og ingeniørfag
 • Kartlegging og bygd miljø
 • Visuell & utøvende kunst
 • Forskning
 • English Language & Pathway programmer

USQ Toowoomba er et regionalt universitetscampus utstyrt med et bredt spekter av fasiliteter og støttetjenester som imøtekommer studentenes behov. Det tilbyr fullstendig opplevelse på campus med og et stort utvalg av studentlivsaktiviteter som kompletterer det akademiske programmet.

Toowoombas avslappede livsstil og familievennlige atmosfære er et godt valg for studenter som ønsker lettelse fra det store bylivet mens de fremdeles forfølger sine karrieremål. Toowoomba ligger bare 1 time og 45 minutter fra Brisbane og 2 timer fra Gold Coast.

122951_campus.jpg

USQ Springfield gir et studentfokusert utdanningsmiljø med det siste innen programlevering og teknologi. Med fasiliteter av høy kvalitet som digital produksjon og ytelsesknutepunkt og en flysimulator i verdensklasse, har den nære bransjebånd for å knytte studenter til arbeidserfaringsmuligheter. Det ligger omtrent 45 minutter fra Brisbane by.

122952_two.jpg

USQ Ipswich tilbyr spesialbygde paramedisinske treningsfasiliteter og nye kliniske sykepleierlaboratorier, et jordmorssimuleringssenter, idrettsbaner, kafé og treningsstudio. USQ har vært en del av Ipswich-samfunnet siden 2006 og har nå over 1000 studenter som studerer på dette campus, med et fantastisk bibliotek med en levende regnskog. USQ Ipswich ligger en 55-minutters kjøretur fra Brisbane by og er tilgjengelig med offentlig transport.

122954_purple.jpg

på nett

Bli med over 70 prosent av USQ-studenter som velger å oppnå sine karrieremål gjennom online-studier . Med over 100 kurs tilgjengelig har studentene fleksible klasserom på nettet for å velge hvor, når og hvordan de skal studere.

122956_online.jpg

stipend

USQ tilbyr en rekke stipender og stipend som serverer studenter fra alle bakgrunner. Disse oppdateres jevnlig.

Internasjonal studentstøtte

USQ sikrer at studentene får mest mulig ut av læringsopplevelsen sin ved å tilby fleksible studiemuligheter i et støttende miljø. Enten studenter studerer på campus eller på nettet, har de tilgang til dedikerte studenterforholdsansvarlige for å gi støtte på alle trinn, fra påmelding, helt til eksamen.

Som en internasjonal student som ankommer for å studere med USQ i Australia, blir studentene tilbudt følgende:

 • Gratis flyplasssamling og overføring til overnatting (for nyankomne studenter)
 • Gratis daglig skyttelbuss for intercampus
 • Bostedskollegier og råd om overnatting utenfor campus
 • Internasjonal studentkarriereråd
 • Studentenes velferd, helse, rådgivning og velvære
 • Multi-faith-støtte og -tjenester
 • Vanlige studentarrangementer og aktiviteter
 • Ressurser for funksjonshemminger
 • Karriereutvikling
 • Bibliotekressurser, inkludert studiestøtte.

122957_fair.jpg

Hvor skal jeg bo?

USQ letter innkvarteringen på sine tre campusplasser. I Toowoomba og Springfield er innkvartering på campus tilgjengelig for å gi et vennlig miljø for studentene. I umiddelbar nærhet til Ipswich campus er uavhengig eid og drevet overnatting utenfor campus tilgjengelig.

Forskning

USQ er opptatt av å drive forskning som er faglig relevant og bidrar med innovasjoner til fordel for våre samfunn, nasjon og verden.

USQs forskningskultur er å gjøre en forskjell, og forskerne involverer, samarbeider og forstår interessenter og industri for å levere verdensforandrende løsninger.

USQ legger til rette for et bredt utvalg av forskningsprogrammer på tvers av flere fagfelt innen forskningsinstitutter, sentre, fakulteter og skoler. De tre instituttene og ni sentre representerer det pulserende og støttende forskningsmiljøet, og bidrar til suksess innen de viktigste forskningsområdene for forskning, målt ved den australske regjeringens Excellence in Research Australia (ERA) -vurderinger.

Forskning excellence

USQ streber etter å produsere banebrytende forskning med global rekkevidde og innvirkning. Det har forskjellige forskningsstyrker som er tydelige på en rekke sentrale forskningsområder.

Kvaliteten på forskningsinnsatsen i verdensklasse er bekreftet av resultater fra rapporten Excellence in Research for Australia (ERA) fra 2018–2019 [4] .

Følgende forskningsområder ble vurdert:

122958_Capture1.JPG 122960_Capture2.JPG

[1] Good Universities Guide, 2020
Quacquarelli Symonds, QS Stars 2019
Australian Research Councils rangering for Excellence in Research for Australia (ERA) i 2018.
Australian Research Councils rangering for Excellence in Research for Australia (ERA) i 2018.

Steder

Toowoomba

University of Southern Queensland

Address
USQ Toowoomba
West St

4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Telefon
+61 74631 5543

Springfield

Address
USQ Springfield
Sinnathamby Boulevard


4300 Springfield, Queensland, Australia

Brisbane

Address
USQ Ipswich
11 Salisbury Road

4305 Brisbane, Queensland, Australia

Australia Online

Address
Australia Online, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss