University of Southern Queensland (USQ)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Visste du at du kan studere på campus eller online, heltid eller deltid?

Uansett hvor du vil studere, gjør University of Southern Queensland (USQ) det enklere enn noensinne for deg å passe studie i livet ditt. Med over 75 prosent av studentene som studerer på nettet, fortsetter USQs leveranse av eksterne utdanningsressurser å lede veien.

OM OSS

På over 50 år har University of Southern Queensland (USQ) blitt en fremtredende lærings- og forskningsinstitusjon. USQ er anerkjent for å levere kvalitetsopplæring over hele verden. Internasjonalt akkreditert program, og en rekke måter å studere, har USQ studenter fra mer enn 80 land. erkjennelse

 • USQ er rangert som nr. 1 i Queensland for kandidater i heltidsarbeid - Graduate Destinations Survey 2014-2016
 • USQ er QLDs nr. 1 leverandør av nettstudier på forskerutdanningen, Department of Education, 2015
 • USQ har 14 forskningsområder som er vurdert til eller over, verdensstandard - Excellence in Research for Australia (ERA), 2015
 • USQ er rangert på topp 5 MBA-programmer i Australia - Financial Review Group, 2015
 • USQ har 3500 ingeniørstudenter med 87% som studerer eksternt fra 20 + land.
 • Bachelor i kommunikasjon og media (PR) er akkreditert med PRIA (Public Relations Institute of Australia)
 • Bachelor of Information Technology (unntatt Data Analytics Major) er akkreditert av Australian Computer Society (ACS)

Hvor er vi lokalisert?

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba er hovedcampus. USQ Toowoomba tilbyr TV-studioer, et scenekunstteater, vitenskaps- og ingeniørlaboratorier og 24-timers tilgangsdatorlaboratorier, med den profesjonelle opplevelsen og fasilitetene studiet fortjener. USQ Toowoomba campus tilbyr deg fordelene med et bymiljø i en avslappet landlig atmosfære. Brisbane ligger ca 90 minutters kjøring fra Australias nest største innlandsby, men Toowoomba tilbyr mange aktiviteter å gjøre når studietiden er over. Hvis du er usikker på innkvartering, tilbyr USQ deg sjansen til å oppleve å bo hos USQ Residential Colleges.

USQ Springfield

USQ Springfield er et knutepunkt for digital produksjon og ytelse. USQ Springfield er ledende innen produksjon og forskning, en toppmoderne tv-studio, radiostasjon og repeteringsrom, samt samarbeidslære og splitter nye laboratorier for vitenskap og teknologi. Ligger bare 35 minutter fra Brisbane CBD, vil det alltid være noe å gjøre når bøkene er stengt for dagen.

USQ Ipswich

USQ Ipswich tilbyr fasiliteter for den beste opplevelsen mens du studerer våre helse- og fellesskapsprogrammer. Studere sykepleie, idrettsøvelse vitenskap eller psykologi mens du opplever Ipswichs luksuriøse utsikt over hele byen, samt den yndefulle blanding av historiske og moderne bygninger som utgjør campus. USQ Ipswich bibliotek inneholder en av de mest fantastiske funksjonene, en levende regnskog. USQ Ipswich ligger bare 55 minutter fra CBD i Brisbane, og er lett tilgjengelig via offentlig transport.

Student Services

University of Southern Queensland (USQ) omdefinerer måten du tenker på fleksibel og online studie. USQ er en av Australias topp tre universiteter for online utdanning * og mottatt en 5-stjerners rating for Student Support ^.

Hvis du ønsker å studere et baneprogram eller din første grad, er USQ stolt av å gi den beste støtten som er mulig for å hjelpe deg med å nå dine karrieremål. Du vil ha din egen Student Relationship Officer (SRO) for å støtte deg hvert trinn på veien på din læringsreise.

USQ-studenter nyter små klassestørrelser, samarbeidende læringsrom, en rekke støttetjenester for å hjelpe dem å komme seg gjennom høyder og nedganger i studien, enten de studerer ansikt til ansikt hos oss eller via vår støttende online læringsmodus. USQ-studenter som velger å studere på nettet, er veldig mye en del av campussamfunnene og er velkommen til å være på campus hos oss i løpet av en del av studieturen.

(Kilder: * Online Study Australia, 2016; ^ Good Universities Guide, 2017) USQ er her for å hjelpe deg med å nå dine mål, støtte deg gjennom eventuelle utfordringer og feire suksessen din. Tjenester inkluderer: • Gratis flyplassen mottak og overføring til USQ Campus • Boligkollegier og utleie av campus • Internasjonal studentarbeidsgruppe på USQ Career Hub • Studentvelferd, helse, rådgivning og velvære • Multi-Faith Support og tjenester • Vanlige studentarrangementer og aktiviteter • Disability Resources.

For mer informasjon om de oppførte og tilleggstjenester som USQ International har å tilby, vennligst besøk følgende nettside: https://www.usq.edu.au/study/international

Hvor du skal bo?

Hvis du planlegger å studere på campus med USQ, finnes det en rekke overnattingsmuligheter som passer for hvert budsjett - alt i nærheten av hver av USQs campus. Du kan finne ut mer om innkvartering med USQ på:

Kurs

Programmene som tilbys på USQ er utformet med det formål å forberede industri-klare, internasjonalt anerkjente og kvalifiserte kandidater. På USQ, kan du studere på diplom, lavere, postgraduate og forskningsnivå. Du kan også dra nytte av vår Professional Development Single Courses, baneprogrammer og engelskspråkkurs for å forbedre din karriere. USQ tilbyr grader i følgende fagområder:

 • Virksomhet og handel
 • Creative Arts og Media
 • Utdanning
 • Ingeniør og byggemiljø
 • Helse og samfunn
 • Humaniora og kommunikasjon
 • informasjonsteknologi
 • Law and Justice
 • vitenskaper
 • Forskning
 • Engelsk språk og baneprogrammer
 • Profesjonell utvikling

Er du klar til å søke på USQ?

Søker å studere med USQ er enkelt! For å finne ut mer om denne søknadsprosessen og for å få søknaden startet, besøk følgende nettside: https://www.usq.edu.au/study/international/apply Husk at det ikke er noen avgift for søknad på USQ.

Steder

  USQ Toowoomba
  West Street, Toowoomba, QLD, Australia

  USQ Springfield
  Sinnathamby Boulevard, Springfield Lakes, QLD, Australia

  USQ Ipswich
  Salisbury Road, Ipswich, QLD, Australia
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se Kurs » Se Masters » Se Master - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Høyere Diplomer » Se Høyere Sertifikater » Se Juris Doctor » Se PhD - PhDStudies » Se Bachelor - Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science-forskning (mscr)

Campus Heltidsstudier Deltid 3 semestre February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 fler

Master of Science (Research) gir deg ferdigheter og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskapelig forskning området. [+]

Forbedre faglig forskning karriere Den Master of Science (Research) gir deg ferdigheter og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskapelig forskning området. I denne graden, høyt motiverte og høyt kvalifiserte studentene gjennomføre avanserte studier for å produsere en forskningsbasert avhandling som vil hjelpe deg å utvikle din forskning ferdigheter i et spesialisert område av kunnskap og fortsette videre med vitenskap forskerkarriere. Innenfor denne graden vil du ha valget mellom tre spesialiseringer "for å fokusere dine studier. De omfatter: Anvendt forskning Advanced Research psykologi Forskning I denne graden vil du finne vekt for å være på utvikling av kunnskap og ferdigheter slik at du kan gjennomføre selvstendig forskning og yrkesutøvelse i valgt område. De Master of Science (Research) (Applied Research) gir deg verktøy og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskap forskningsfeltet. I denne graden, høyt motiverte og høyt kvalifiserte studentene gjennomføre avanserte studier for å produsere en forskningsbasert avhandling som vil hjelpe deg å utvikle din forskning ferdigheter i et spesialisert område av kunnskap og fortsette videre med din karriere. Den Applied Research større kombinerer forskning og kurs for å øke din kunnskap på tvers av en rekke ulike vitenskapsbaserte disipliner. Gjennom Master of Science (Research), vil du finne vekt for å være på utvikling av kunnskap og ferdigheter slik at du kan foreta uavhengig forskning og profesjonell praksis i den valgte vitenskap spesialitet område. Dine studier innen denne spesialiseringen vil inkludere et forskningsprosjekt, forskerkurs og valgfag å spesialisere din... [-]

Master

Master I Læring Og Undervisning (molt)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 2 - 6 år February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

Hvis du har en bachelor grad i noen andre enn utdanningssektoren og ønsker å bli lærer på en skole, vil USQ Master of Learning and Teaching komme deg dit. Denne helt nye masternivå grad vil utstyre deg med en avansert og helhetlig forståelse av utdanning og grundig forberede deg for din nye karriere. [+]

Bli en grunnskole eller videregående skole lærer Hvis du har en bachelor grad i noen andre enn utdanningssektoren og ønsker å bli lærer på en skole, vil USQ Master of Learning and Teaching komme deg dit. Denne helt nye masternivå grad vil utstyre deg med en avansert og helhetlig forståelse av utdanning og grundig forberede deg for din nye karriere. Majors primær SECONDARY Yrkeserfaring Det er 60 dager veiledet yrkespraksis og 20 dager etter at en unsupervised internship på 50 prosent undervisning belastning på en skole eller annen godkjent pedagogisk sammenheng. Du har også mulighet til å gjennomføre noen av dine yrkeserfaring utenlands. Profesjonell akkreditering Nyutdannede av Master of Learning and Teaching (Primary) er kvalifisert til å søke til Queensland College of Teachers for læreren registrering. I tillegg til å fullføre alle krav til graden, må studentene passere Personal Literacy and Numeracy Test (PLANTITE) før oppgradering. Det anbefales at studentene passerer PLANTITE før vellykket gjennomføring av 8 kurs. Vennligst registrer deg for PLANTITE testen gjennom Australian Council for Educational Research (ACER) wesite. Karriereutfall Som utdannet master i læring og undervisning vil du være kvalifisert til lærerregistrering. Dette gir mange spennende muligheter for å finne arbeid som lærer i hele Queensland og i verden. Opptakskrav 3-årig bachelorgrad eller tilsvarende i et annet land enn utdanning med minimum GPA på 4.5 på 7,0 disiplin. søkere må vise hvordan deres tidligere studier oppfyller disse kravene ved å sende et utfylt Undervisning området - Form G med sin søknad. English Language Krav Du må... [-]

Master Informasjonssystemer (misp)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 2 - 6 år February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 fler

USQ Master of Information Systems vil gi deg kompetanse til å lykkes i en stadig koblet verden der nye utfordringer presenteres hver dag. Dette grad vil gi deg de nødvendige ferdigheter og kompetanse for å realisere potensialet i eksisterende teknologier, for å utnytte mulighetene i nye og kommende teknologier, for å hjelpe organisasjoner med å få forretningsverdi ved bruk av informasjonsteknologi og systemer. [+]

Legg ut på en dynamisk karriere USQ Master of Information Systems vil gi deg kompetanse til å lykkes i en stadig koblet verden der nye utfordringer presenteres hver dag. Dette grad vil gi deg de nødvendige ferdigheter og kompetanse for å realisere potensialet i eksisterende teknologier, for å utnytte mulighetene i nye og kommende teknologier, for å hjelpe organisasjoner med å få forretningsverdi ved bruk av informasjonsteknologi og systemer. IT-bransjen har blitt identifisert som å ha en betydelig mangel på fagfolk. Nå er en fin tid for å ta fatt på en karriere som vil være dynamiske, globale og etterspurt. Å studere Master of Information Systems er ideelt for fagfolk med kompetanse på andre områder enn informasjonsteknologi områder. Profesjonell akkreditering The Master of Information Systems Programmet er foreløpig akkreditert på profesjonelt nivå av Australian Computer Society. Karriereutfall Implementer dine kunnskaper og ferdigheter som IT-profesjonell, og start karrieren din på en rekke områder, inkludert: forretningsanalytiker, systemanalytiker, datarchitect, forretningsprosess / datamodeller, ERP-analytiker, datatrener / support, dataprogrammerer , Assistentstøtte, IT-leder, IT-salgs- og markedsføringsspesialist, endringsleder, forretningsprosessingeniør, IT-prosjektleder, konsulent, forretnings kontinuitet (BCM) spesialist, IT-sikkerhetsspesialist eller serviceadministrasjon. Opptakskrav 3-årig bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikasjoner fra en anerkjent universitet English Language Krav Du må oppfylle gjeldende engelskspråklige krav. Dette programmet krever en Minimum IELTS 6.0 eller tilsvarende. Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du søke om å studere et universitet godkjent engelsksprogsprogram. [-]

Master Of Business Forskning (MBSR)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 3 - 6 semestre February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

Målet med Master of Business Research er å trene deg i høyt nivå virksomheten forskning, for enten faglig eller toppledelsen formål. [+]

Ta dine forskning ferdigheter til et helt nytt nivå Formålet med den Master of Business forskning er å trene deg i høyt nivå virksomheten forskning, for enten faglig eller toppledelsen formål. Du vil foreta en betydelig stykke forskning i ditt område av interesse, ved hjelp av spesialisert kunnskap og avansert forskning teknikker for å utforske oppløsningen av en ledelse problem. Det er forventet at forskningen du gjennomfører over flere år vil gi et viktig bidrag til utvikling av ny kunnskap, utvikling av lokalsamfunn og løsninger for industrien og myndighetene. karriere utfall The Master of Business Research vil forbedre din rolle i toppledelsen, eller forberede deg på en karriere i akademia. Det er også et springbrett til videre forskning grader, for eksempel en doktorgrad. Opptakskrav 3-årig bachelor-aktuelle grad i business, handel eller et beslektet felt fra en anerkjent universitet Minimum GPA på 5,0 på en 7,0 poengs skala i lavere grad, eller minimum 5,5 for 2. og 3. års graden Søkere som har til hensikt å gjennomføre en avhandling i informasjonssystemer må ha tidligere studier i informasjonssystemer eller databehandling. Etter søknad, må kandidatene være i stand til å gi et omriss av avhandlingens tema de har tenkt å forfølge English Language Krav Alle studenter er pålagt å oppfylle gjeldende engelsk språkkrav. Dette programmet krever et minimum av IELTS 6.5 eller tilsvarende. Hvis du ikke oppfyller de engelske språkkrav kan du søke om å studere et universitet-godkjente engelsk språkprogram. [-]

Master Of Business Og Innovasjon (mbsi)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 18 - 72 måneder February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 fler

Gjør din neste store karrierevalg med USQ Master of Business and Innovation. Du vil kunne velge to spesialiseringer som vil utvide din kunnskap, forbedre din kompetanse og utfyller dine karriereambisjoner. [+]

Er du klar for din fremtidige karriere? Gjør din neste store karrierevalg med USQ Master of Business and Innovation. Du vil kunne velge to spesialiseringer som vil utvide din kunnskap, forbedre din kompetanse og utfyller dine karriereambisjoner. Majors Agribusiness (ikke tilgjengelig i 2017) Big Data og Visualisering Krisehåndtering DIGITAL TRANSFORMASJON Enterprise Leadership finans Generelt internasjonal virksomhet Profesjonell kommunikasjon Sustainable Business Den tredje komponenten av studiet vil være et forskningsprosjekt som vil utvide dine kunnskaper i innovativ virksomhet og entreprenørskap. Velg enten en Applied Research eller innlate seg på Advanced Research. Den Applied Research har en praktisk vekt på innovative og kreative tilnærminger til aktuelle problemstillinger i virksomheten miljøet. Du kan bruke dine egne erfaringer som bakgrunn for dine studier og utvikle et forskningsprosjekt basert på din nåværende arbeidsplass. Den Advanced Research spesialisering vil tillate deg å få en grundig forståelse av virksomhetens interesser. Ved hjelp av forskningsmetoder, vil du utforske ulike tilnærminger til virksomheten og entreprenør problemer å løse. Denne spesialiseringen har også en forskningsbasert vei inn i en PhD. Dette grad vektlegger samarbeid med andre spesialiseringer for å forberede deg for beslutninger i fremtiden - og sikrer at du er godt rustet for denne epoken av innovasjon. Opptakskrav En bachelorgrad eller tilsvarende i en business-relaterte disiplin * USQ Graduate Certificate of Business gir en vei inn i Master of Business and Innovation for studenter som oppfyller arbeidserfaring krav, men ikke holder en Graduate Certificate i AQF nivå 8 eller tilsvarende. English Language Krav Alle studenter er pålagt å tilfredsstille... [-]

Master Of Computing Teknologi

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 2 - 6 år February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

Hvis du har oppgradert i et annet område og ønsker å flytte inn i IT eller allerede har studert en beregningsgrad og ønsker å forbedre dine faglige ferdigheter, så er dette graden for deg. Master of Computing Technology er designet for å legge til din nåværende kunnskap og ferdigheter og relaterer til behovene til ditt yrke eller industri. [+]

Forbedre datamaskinens ferdigheter Hvis du har oppgradert i et annet område og ønsker å flytte inn i IT eller allerede har studert en beregningsgrad og ønsker å forbedre dine faglige ferdigheter, så er dette graden for deg. Master of Computing Technology er designet for å legge til din nåværende kunnskap og ferdigheter og relaterer til behovene til ditt yrke eller industri. Coursework spesialiseringer Programvare og Internett Nettverks- og systemsikkerhet Uspesifisert spesialisering - har mulighet til å velge ti godkjente kurs fra Master of Computer Technology for å forme din grad til dine mål og ambisjoner. Forskningspesialiseringer I tillegg til en av kursene spesialiseringer, kan du velge ett av følgende: Anvendt forskning - Lær om forskningspraksis og etikk, datavitenskap og visualisering innen forskerutdanning, forbereder deg til forskning grundig og effektivt. Avansert forskning - Ta et spennende forskningsprosjekt under veiledning av en ledig veileder. Du vil lære å samle, organisere og analysere informasjon og ideer, å gjennomgå, undersøke og rapportere om ditt valgte prosjektområde. Videre studier Etter vellykket gjennomføring av Master of Computer Technology, med Advanced Research Research spesialisering, kan du være kvalifisert til å søke doktorgrad i PhD hvis du har oppnådd en samlet GPA på 5,5 eller høyere. Profesjonell akkreditering Master of Computing Technology er akkreditert på profesjonelt nivå av Australian Computer Society. Eiere USQs Master of Computing Technology er fleksibel og relevant for en arbeidsstyrke som trives på vitenskap og teknologi. Du vil ha høyt ferdigheter i datateknikk, praksis og forskning, noe som gir deg en konkurransefortrinn i en... [-]

Master Of Education (anvendt Språkvitenskap)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 3 semestre February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

En Master of Education (språklig) er ideelt hvis du arbeider med andre språk høyttalere og deres lokalsamfunn, eller innen logopedi og patologi, alliert helse, psykologi eller trening i en rekke innstillinger som krever ferdigheter i kommunikasjon ledelse og tverr -cultural interaksjon. [+]

Forbedre kommunikasjon lederegenskaper A Master of Education (språklig) er ideelt hvis du arbeider med andre språk høyttalere og deres lokalsamfunn, eller innen logopedi og patologi, alliert helse, psykologi eller trening i en rekke innstillinger som krever ferdigheter i kommunikasjon ledelse og tverrkulturell samhandling. Study fleksibilitet Hvis du er usikker på om du ønsker å fullføre en hel mastergrad, søke å studere USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Støttet Place) eller Graduate Diploma of Education (full avgift betaler) og ta æren fra studier til Master of Education hvis du bestemmer deg for å fortsette å studere. Utvikle forskning ferdigheter En betydelig del av dine studier vil være forskerkurs utviklet for å utvide din forståelse av utdanningens rolle i samfunnet, og hvilke utfordringer lærere i rask endring, flerkulturelle samfunn. Velg mellom en Applied Research eller Advanced Research prosjekt. Den Anvendt forskning har en praktisk vekt på innovative og kreative måter å løse aktuelle problemstillinger i utdanningsmiljøet. Du kan bruke dine egne erfaringer som bakgrunn for dine studier og utvikle et forskningsprosjekt basert på din nåværende arbeidsplass. Den Advanced Research spesialisering vil tillate deg å få en grundig forståelse av din utdanning interesser. Ved hjelp av forskningsmetoder, vil du utforske ulike tilnærminger til moderne utdanning, og utvikle faglig forskning ferdigheter avgjørende for å gjennomføre videre læring. Denne spesialiseringen gir en forskningsbasert vei inn i en PhD, underlagt møte alle opptakskrav. karriere utfall Arbeidsmuligheter finnes også i utlandet med multinasjonale organisasjoner som ansetter kandidater med kompetanse i internasjonale relasjoner med... [-]

Master Of Education (medf)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 3 semestre February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

Lærere spiller en viktig rolle i utviklingen av kapasiteten til borgere å bruke kunnskap til å lære, utvikle og delta i vår moderne verden. [+]

Commonwealth støttet sted Videreutvikle din undervisning karriere Lærere spiller en viktig rolle i utviklingen av kapasiteten til borgere å bruke kunnskap til å lære, utvikle og delta i vår moderne verden. The Master of Education: tar sikte på å utvide din kompetanse, hjelpe deg å bli en leder i Utdannings tilbys helt på nett, noe som gir fleksibilitet til å studere hvor som helst, når som helst. Majors Tidlig barndom Veiledning og rådgivning Spesialpedagogikk TESOL Andre spesialiseringer som et forskningsprosjekt sti og en student-ledede veien slik at du kan velge åtte kurs fra de mange Utdanning praktisk kurs gjør det mulig å tilpasse studiene til dine personlige og profesjonelle mål, som er tilgjengelig innenfor Masters of Education full avgift betaler program. En betydelig del av dine studier vil være forskerkurs utviklet for å utvide din forståelse av utdanningens rolle i samfunnet, og hvilke utfordringer lærere i rask endring, flerkulturelle samfunn. Velg mellom en Applied Research eller Advanced Research prosjekt. Den Applied Research har en praktisk vekt på innovative og kreative måter å løse aktuelle problemstillinger i utdanningsmiljøet. Du kan bruke dine egne erfaringer som bakgrunn for dine studier og utvikle et forskningsprosjekt basert på din nåværende arbeidsplass. Den Advanced Research spesialisering vil tillate deg å få en grundig forståelse av din utdanning interesser. Ved hjelp av forskningsmetoder, vil du utforske ulike tilnærminger til moderne utdanning, og utvikle faglig forskning ferdigheter avgjørende for å gjennomføre videre læring. Denne spesialiseringen gir en forskningsbasert vei inn i en PhD, underlagt møte alle opptakskrav.... [-]

Master Of Engineering Science (Menn)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 fler

Hvis du ønsker å bli en profesjonell ingeniør, og har en tre-årig ingeniørutdannelse, men ingen arbeidserfaring, vil Master of Engineering komme deg dit. [+]

Skaff bransjeerfaring Hvis du vil bli profesjonell ingeniør, og ha en treårig ingeniørfag, men ingen arbeidserfaring, vil Master of Engineering få deg dit. I denne grad vil du: få hands-on praktisk lab og bransjeerfaring til å forberede deg for arbeid i prosjekteringen yrke anvende studiet kunnskap til en real-world problem i ditt forskningsprosjekt - et flott springbrett til videre forskning grader, inkludert din PhD. Majors landbruksteknikk Anvendt Telekommunikasjon sivilingeniør Elektrisk og elektronisk Engineering miljøteknikk Geografiske informasjonssystemer maskinteknikk Power Engineering konstruksjonsteknikk Landmåling. Profesjonell akkreditering Hovedfag of Agricultural Engineering, Civil Engineering, Elektrisk og elektronisk Engineering, miljøteknikk, maskinteknikk, elkraftteknikk og konstruksjonsteknikk har vært tilstås full akkreditering på nivå med Professional Engineer av Engineers Australia og kandidater er kvalifisert for Graduate medlemskap på profesjonelt nivå . De majors av geografiske informasjonssystemer og landmåling har blitt tillagt foreløpig akkreditering på nivå med Professional Engineer av Engineers Australia. Foreløpig akkreditering vil bli gjennomgått av Engineers Australia for full akkreditering etter fremveksten av den første representativ gruppe av akademikere. USQ søker foreløpig akkreditering av Engineers Australia for den nye Applied tele major. Opptakskrav 3 eller 4 års ingeniørfag i relevant spesialisering eller tilsvarende eller En passende 4 års ingeniørfag i en ikke-relatert spesialisering eller tilsvarende English Language Krav Du må oppfylle gjeldende engelskspråklige krav. Dette programmet krever en Minimum IELTS 6,5 eller tilsvarende. Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du søke om å studere et universitet godkjent engelsksprogsprogram. [-]

Master Of Professional Accounting (MPAC)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 2 - 6 år February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 fler

Hvis du ønsker å bli en revisor og allerede har en bachelor eller 8-enhet ikke-regnskap mastergrad, vil Master of Professional Accounting komme deg dit. Det legges vekt på praktisk erfaring og forberede deg grundig for regnskap yrke gjennom denne master konvertering program. [+]

Regnskap er kritisk Regnskap er en kritisk komponent i enhver bedrift eller institusjon. Regnskap som et yrke har sett et stort skifte i de siste tiårene, fra et strengt økonomisk fokus på økonomisk ansvarlighet til en mer kompleks rolle innenfor næringslivsorganisasjoner og ledelse. Den regnskapsmessige yrke har også utvidet til å omfatte områder som informasjonssystemer, insolvens og rettsmedisinske undersøkelser. Bytt til en karriere innen regnskap Hvis du vil bli regnskapsfører og allerede ha en bachelor eller 8-studie ikke-regnskapsmessig mastergrad, vil Master of Professional Accounting få deg der. Det legges vekt på praktisk erfaring og forberede deg grundig for regnskap yrke gjennom denne master konvertering program. Profesjonell akkreditering Nyutdannede fra Master of Professional Accounting vil oppfylle de pedagogiske inngangskravene til både CPA Australia og Chartered Accountants Australia og New Zealand (CAANZ), så lenge en bestemt liste over fag er studert. Dette gir Associate medlemskap i CPA Australia, valgbarhet for å studere CPA Australia profesjonelle eksamener og valgbarhet for å studere CAANZ profesjonelle eksamener. Vellykket gjennomføring av Master of Professional Accounting kan kvalifisere for unntak fra grunnleggende nivå (9 papirer) i Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) eksamener. For ytterligere informasjon henvises til ACCA nettstedet. Karriereutfall Du vil oppgradere som kvalifisert revisor, dine karrieremuligheter kan omfatte revisor, regnskapsfører, bedriftsrevisor, bedriftssekretær, finansadministrator, investeringsrådgiver, rettsmedisinsk regnskapsfører, i regjeringen (i skatteavdelingen, revisjonskontoret, statskassen og kommunen ), Eller i finansinstitusjoner, inkludert banker og byggesamfunn. Opptakskrav En godkjent bachelorgrad English Language Krav Du må oppfylle gjeldende engelskspråklige krav. Dette programmet krever en Minimum IELTS 6.0 eller tilsvarende.... [-]

Master Prosjektledelse (mppm)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 18 - 72 måneder February 2018 Australia Springfield Australia Online + 2 fler

Ønsker du å levere innovative løsninger ved hjelp av avanserte ferdigheter i prosjektledelse? Utviklet i samarbeid med industrien, Australian Institute of Project Management og Project Management Institute, vil USQ Master of Project Management gir deg ferdigheter og kunnskaper for å være ledende innen prosjektledelse. [+]

Mestre kunsten av prosjektledelse Ønsker du å levere innovative løsninger ved hjelp av avanserte ferdigheter i prosjektledelse? Utviklet i samarbeid med industrien, Australian Institute of Project Management og Project Management Institute, vil USQ Master of Project Management gir deg ferdigheter og kunnskaper for å være ledende innen prosjektledelse. I tillegg til temaer som team ledelse, prosjektleveranse, prosjektbasert ledelse og risikostyring, vil du være i stand til å tilpasse grad ved å velge valgfag fra vår MBA eller Master of Business and Innovation grader slik det passer din karriere. En av våre nyutdannede ble belønnet med Australian Institute of Project Management er 2015 Queensland prosjektleder av året. Du kan spesialisere dine studier i: Agribusiness (ikke tilgjengelig i 2017) Big Data og Visualisering Business Leadership Krisehåndtering Digital Marketing Analytics DIGITAL TRANSFORMASJON Nød- og katastrofekommunikasjon Enterprise Leadership finans Global business Ledelse internasjonal virksomhet Prosjektledelse Profesjonell kommunikasjon Property Development and Management Strategic Human Resource Management Strategic Marketing, eller Bærekraftig Business. Studie prosjektledelse på campus eller på nettet og dra nytte av vår intensive verkstedsmodus Du har muligheten til å studere prosjektledelse på campus eller online og velge å studere via vår intensive verkstedsmodus. Med dette alternativet, omfattende studiemateriell sendt til deg, og programmet blir undervist via intensiv undervisning blokker, der et helt semester foredrag kondenseres til to to-dagers workshops. I løpet av disse workshops, holdt på campus ved USQ Springfield, vil du vurdere materialer, undersøke case-studier, og lære fra ledende industri utøvere. Du drar nytte av peer-to-peer learning, mens du nyter fleksibilitet til å... [-]

Videoer

USQ - Unleash Your Fearless

Kontakt

University of Southern Queensland

Adresse, linje 1 USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australia
HJemmeside http://www.usq.edu.au/international
Telefon +61 74631 5543

Adresse, linje 1 USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australia

Adresse, linje 1 USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australia

Adresse, linje 1 Australia Online, Australia
Telefon undefined