Les den offisielle beskrivelsen

University of Southern Queensland (USQ) Australia er et dynamisk universitet dedikert til å tilby kvalitetsstudier på nettet og studenter online for studenter på alle studienivåer fra over 110 land. USQ er rangert som Australias nummer et universitet for hovedfagslønn [1] og har en femstjerners rangering for internasjonalisering og ansettelsesevne [2] .

Om oss

På over 50 år har USQ blitt en fremtredende undervisnings- og forskningsinstitusjon, og tilbyr utdanning fra tre studiesteder ( Toowoomba , Springfield og Ipswich ), et oppsøkende knutepunkt ( Stanthorpe ), online og gjennom pålitelige utdanningspartnere .

I dag opprettholder USQ fremragende samfunnsstøtte og gir nåværende og relevante studieprogram for å bygge studentenes karrierer for å utmerke seg i det nåværende konkurrerende globale miljøet.

USQ er ledende innen viktige, valgte forskningsfelt som landbruk, ingeniørfag og bygd miljø, astrofysikk og helse, og har blitt anerkjent for sine prestasjoner via Australian Research Councils 2018 Excellence in Research for Australia (ERA) rangering. USQ har oppnådd ERA-rangeringer for 18 forskningsfelt som 'godt over verdens standard' og 12 forskningsfelt som 'over eller ved verdensstandard' [3] .

Programmer og kurs

USQs studiesteder gir studentene en samfunnsfokusert og karrieresentrert opplevelse. Mindre klassestørrelser gir større engasjement fra foreleser til student og økt fagfelleforbindelse. Over 25 000 studenter fra hele Australia og over hele verden velger å studere på USQ i:

 • Jordbruk
 • Arts
 • Aviation
 • Virksomhet
 • Media
 • utdanning
 • Informasjonsteknologi
 • Lov og kriminologi
 • Sykepleie
 • psykologi
 • Vitenskap
 • kartlegging
 • Visuell
 • Forskning
 • Engelske språk

Toowoombas avslappede livsstil og familievennlige atmosfære er et godt valg for studenter som ønsker lettelse fra det store bylivet mens de fremdeles forfølger sine karrieremål. Toowoomba ligger bare 1 time og 45 minutter fra Brisbane og 2 timer fra Gold Coast.

USQ Springfield gir et studentfokusert utdanningsmiljø med det siste innen programlevering og teknologi. Med fasiliteter av høy kvalitet som digital produksjons- og ytelsesknutepunkt og en flysimulator i verdensklasse, har den nære bransjebånd for å knytte studenter til arbeidserfaringsmuligheter. Det ligger omtrent 45 minutter fra Brisbane by.

USQ Ipswich tilbyr spesialbygde paramedisinsk treningsfasiliteter og nye kliniske sykepleierlaboratorier, et jordmorssimuleringssenter, idrettsbaner, kafé og treningsstudio. USQ har vært en del av Ipswich-samfunnet siden 2006 og har nå over 1000 studenter som studerer på dette campus, med et fantastisk bibliotek med en levende regnskog. USQ Ipswich ligger en 55 minutters kjøretur fra Brisbane by og er tilgjengelig med offentlig transport.

på nett

Bli med over 70 prosent av USQ-studenter som velger å oppnå sine karrieremål gjennom online-studier . Med over 100 kurs tilgjengelig har studentene fleksible klasserom på nettet for å velge hvor, når og hvordan de skal studere.

stipend

USQ tilbyr en rekke stipender og stipend som serverer studenter fra alle bakgrunner. Disse oppdateres jevnlig.

Internasjonal studentstøtte

USQ sikrer at studentene får mest mulig ut av læringsopplevelsen sin ved å tilby fleksible studiemuligheter i et støttende miljø. Enten studenter studerer på campus eller på nettet, har de tilgang til dedikerte studenterforholdsansvarlige for å gi støtte på alle trinn, fra påmelding, helt til eksamen.

Som en internasjonal student som ankommer for å studere med USQ i Australia, blir studentene tilbudt følgende:

 • Gratis flyplasssamling og overføring til overnatting (for nyankomne studenter)
 • Gratis daglig skyttelbuss for intercampus
 • Bostedskollegier og råd om overnatting utenfor campus
 • Internasjonal studentkarriereråd
 • Studentenes velferd, helse, rådgivning og velvære
 • Multi-faith-støtte og -tjenester
 • Vanlige studentarrangementer og aktiviteter
 • Ressurser for funksjonshemminger
 • Karriereutvikling
 • Bibliotekressurser, inkludert studiestøtte.

Hvor skal jeg bo?

USQ letter innkvarteringen på sine tre campusplasser. I Toowoomba og Springfield er innkvartering på campus tilgjengelig for å gi et vennlig miljø for studentene. I umiddelbar nærhet til Ipswich campus er uavhengig eid og drevet overnatting utenfor campus tilgjengelig.

Forskning

USQ er opptatt av å drive forskning som er faglig relevant og bidrar med innovasjoner til fordel for våre samfunn, nasjon og verden.

USQs forskningskultur er å gjøre en forskjell, og forskerne involverer, samarbeider og forstår interessenter og industri for å levere verdensforandrende løsninger.

USQ legger til rette for et bredt utvalg av forskningsprogrammer på tvers av flere fagfelt innen forskningsinstitutter, sentre, fakulteter og skoler. De tre instituttene og ni sentre representerer det pulserende og støttende forskningsmiljøet, og bidrar til suksess innen de viktigste forskningsområdene for forskning, målt ved den australske regjeringens Excellence in Research Australia (ERA) -vurderinger.

Forskning excellence

USQ streber etter å produsere banebrytende forskning med global rekkevidde og innvirkning. Det har forskjellige forskningsstyrker som er tydelige på en rekke sentrale forskningsområder.

Kvaliteten på forskningsinnsatsen i verdensklasse er bekreftet av resultater fra Australian Research Councils Excellence in Research for Australia (ERA) -rapport 2018–2019 [4] .

Følgende forskningsområder ble vurdert:

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du har en bachelor grad i noen andre enn utdanningssektoren og ønsker å bli lærer på en skole, vil USQ Master of Learning and Teaching komme deg dit. Denne helt nye ... [+]

Bli en grunnskole eller videregående skole lærer

Hvis du har en bachelor grad i noen andre enn utdanningssektoren og ønsker å bli lærer på en skole, vil USQ Master of Learning and Teaching komme deg dit. Denne helt nye masternivå grad vil utstyre deg med en avansert og helhetlig forståelse av utdanning og grundig forberede deg for din nye karriere.

Majors

primær SECONDARY

Yrkeserfaring

Det er 60 dager veiledet yrkespraksis og 20 dager etter at en unsupervised internship på 50 prosent undervisning belastning på en skole eller annen godkjent pedagogisk sammenheng. Du har også mulighet til å gjennomføre noen av dine yrkeserfaring utenlands.

... [-]
Australia Toowoomba Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

USQ Master of Information Systems vil gi deg kompetanse til å lykkes i en stadig koblet verden der nye utfordringer presenteres hver dag. Dette grad vil gi deg de nødvend ... [+]

Legg ut på en dynamisk karriere

USQ Master of Information Systems vil gi deg kompetanse til å lykkes i en stadig koblet verden der nye utfordringer presenteres hver dag. Dette grad vil gi deg de nødvendige ferdigheter og kompetanse for å realisere potensialet i eksisterende teknologier, for å utnytte mulighetene i nye og kommende teknologier, for å hjelpe organisasjoner med å få forretningsverdi ved bruk av informasjonsteknologi og systemer.

IT-bransjen har blitt identifisert som å ha en betydelig mangel på fagfolk. Nå er en fin tid for å ta fatt på en karriere som vil være dynamiske, globale og etterspurt. Å studere Master of Information Systems er ideelt for fagfolk med kompetanse på andre områder enn informasjonsteknologi områder.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Målet med Master of Business Research er å trene deg i høyt nivå virksomheten forskning, for enten faglig eller toppledelsen formål. ... [+]

Ta dine forskning ferdigheter til et helt nytt nivå

Formålet med den Master of Business forskning er å trene deg i høyt nivå virksomheten forskning, for enten faglig eller toppledelsen formål. Du vil foreta en betydelig stykke forskning i ditt område av interesse, ved hjelp av spesialisert kunnskap og avansert forskning teknikker for å utforske oppløsningen av en ledelse problem. Det er forventet at forskningen du gjennomfører over flere år vil gi et viktig bidrag til utvikling av ny kunnskap, utvikling av lokalsamfunn og løsninger for industrien og myndighetene.

karriere utfall

The Master of Business Research vil forbedre din rolle i toppledelsen, eller forberede deg på en karriere i akademia. Det er også et springbrett til videre forskning grader, for eksempel en doktorgrad.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 semestre
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Gjør din neste store karrierevalg med USQ Master of Business and Innovation. Du vil kunne velge to spesialiseringer som vil utvide din kunnskap, forbedre din kompetanse o ... [+]

Er du klar for din fremtidige karriere?

Gjør din neste store karrierevalg med USQ Master of Business and Innovation.

Du vil kunne velge to spesialiseringer som vil utvide din kunnskap, forbedre din kompetanse og utfyller dine karriereambisjoner.

Majors

Agribusiness (ikke tilgjengelig i 2017) Big Data og Visualisering Krisehåndtering DIGITAL TRANSFORMASJON Enterprise Leadership finans Generelt internasjonal virksomhet Profesjonell kommunikasjon Sustainable Business

Den tredje komponenten av studiet vil være et forskningsprosjekt som vil utvide dine kunnskaper i innovativ virksomhet og entreprenørskap. Velg enten en Applied Research eller innlate seg på Advanced Research.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 72 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du har oppgradert i et annet område og ønsker å flytte inn i IT eller allerede har studert en beregningsgrad og ønsker å forbedre dine faglige ferdigheter, så er det ... [+]

Forbedre datamaskinens ferdigheter

Hvis du har oppgradert i et annet område og ønsker å flytte inn i IT eller allerede har studert en beregningsgrad og ønsker å forbedre dine faglige ferdigheter, så er dette graden for deg. Master of Computing Technology er designet for å legge til din nåværende kunnskap og ferdigheter og relaterer til behovene til ditt yrke eller industri.

Coursework spesialiseringer

Programvare og Internett Nettverks- og systemsikkerhet Uspesifisert spesialisering - har mulighet til å velge ti godkjente kurs fra Master of Computer Technology for å forme din grad til dine mål og ambisjoner.

Forskningspesialiseringer

I tillegg til en av kursene spesialiseringer, kan du velge ett av følgende: ... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

En Master of Education (språklig) er ideelt hvis du arbeider med andre språk høyttalere og deres lokalsamfunn, eller innen logopedi og patologi, alliert helse, psykologi ... [+]

Forbedre kommunikasjon lederegenskaper

A Master of Education (språklig) er ideelt hvis du arbeider med andre språk høyttalere og deres lokalsamfunn, eller innen logopedi og patologi, alliert helse, psykologi eller trening i en rekke innstillinger som krever ferdigheter i kommunikasjon ledelse og tverrkulturell samhandling.

Study fleksibilitet

Hvis du er usikker på om du ønsker å fullføre en hel mastergrad, søke å studere USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Støttet Place) eller Graduate Diploma of Education (full avgift betaler) og ta æren fra studier til Master of Education hvis du bestemmer deg for å fortsette å studere.

Utvikle forskning ferdigheter ... [-]
Australia Toowoomba Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Lærere spiller en viktig rolle i utviklingen av kapasiteten til borgere å bruke kunnskap til å lære, utvikle og delta i vår moderne verden. ... [+]

Commonwealth støttet sted

Videreutvikle din undervisning karriere

Lærere spiller en viktig rolle i utviklingen av kapasiteten til borgere å bruke kunnskap til å lære, utvikle og delta i vår moderne verden. The Master of Education:

tar sikte på å utvide din kompetanse, hjelpe deg å bli en leder i Utdannings tilbys helt på nett, noe som gir fleksibilitet til å studere hvor som helst, når som helst.

Majors

Tidlig barndom Veiledning og rådgivning Spesialpedagogikk TESOL

Andre spesialiseringer som et forskningsprosjekt sti og en student-ledede veien slik at du kan velge åtte kurs fra de mange Utdanning praktisk kurs gjør det mulig å tilpasse studiene til dine personlige og profesjonelle mål, som er tilgjengelig innenfor Masters of Education full avgift betaler program.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du ønsker å bli en profesjonell ingeniør, og har en tre-årig ingeniørutdannelse, men ingen arbeidserfaring, vil Master of Engineering komme deg dit. ... [+]

Skaff bransjeerfaring

Hvis du vil bli profesjonell ingeniør, og ha en treårig ingeniørfag, men ingen arbeidserfaring, vil Master of Engineering få deg dit. I denne grad vil du:

få hands-on praktisk lab og bransjeerfaring til å forberede deg for arbeid i prosjekteringen yrke anvende studiet kunnskap til en real-world problem i ditt forskningsprosjekt - et flott springbrett til videre forskning grader, inkludert din PhD.

Majors

landbruksteknikk Anvendt Telekommunikasjon sivilingeniør Elektrisk og elektronisk Engineering miljøteknikk Geografiske informasjonssystemer maskinteknikk Power Engineering konstruksjonsteknikk Landmåling. ... [-]
Australia Toowoomba Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du ønsker å bli en revisor og allerede har en bachelor eller 8-enhet ikke-regnskap mastergrad, vil Master of Professional Accounting komme deg dit. Det legges vekt p ... [+]

Regnskap er kritisk

Regnskap er en kritisk komponent i enhver bedrift eller institusjon. Regnskap som et yrke har sett et stort skifte i de siste tiårene, fra et strengt økonomisk fokus på økonomisk ansvarlighet til en mer kompleks rolle innenfor næringslivsorganisasjoner og ledelse. Den regnskapsmessige yrke har også utvidet til å omfatte områder som informasjonssystemer, insolvens og rettsmedisinske undersøkelser.

Bytt til en karriere innen regnskap

Hvis du vil bli regnskapsfører og allerede ha en bachelor eller 8-studie ikke-regnskapsmessig mastergrad, vil Master of Professional Accounting få deg der. Det legges vekt på praktisk erfaring og forberede deg grundig for regnskap yrke gjennom denne master konvertering program.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Southern Queensland (USQ)

Ønsker du å levere innovative løsninger ved hjelp av avanserte ferdigheter i prosjektledelse? Utviklet i samarbeid med industrien, Australian Institute of Project Managem ... [+]

Mestre kunsten av prosjektledelse

Ønsker du å levere innovative løsninger ved hjelp av avanserte ferdigheter i prosjektledelse? Utviklet i samarbeid med industrien, Australian Institute of Project Management og Project Management Institute, vil USQ Master of Project Management gir deg ferdigheter og kunnskaper for å være ledende innen prosjektledelse.

I tillegg til temaer som team ledelse, prosjektleveranse, prosjektbasert ledelse og risikostyring, vil du være i stand til å tilpasse grad ved å velge valgfag fra vår MBA eller Master of Business and Innovation grader slik det passer din karriere.

En av våre nyutdannede ble belønnet med Australian Institute of Project Management er 2015 Queensland prosjektleder av året.... [-]

Australia Springfield Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 72 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

Master of Science (Research) gir deg ferdigheter og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskapelig forskning området. ... [+]

Forbedre faglig forskning karriere

Den Master of Science (Research) gir deg ferdigheter og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskapelig forskning området. I denne graden, høyt motiverte og høyt kvalifiserte studentene gjennomføre avanserte studier for å produsere en forskningsbasert avhandling som vil hjelpe deg å utvikle din forskning ferdigheter i et spesialisert område av kunnskap og fortsette videre med vitenskap forskerkarriere.

Innenfor denne graden vil du ha valget mellom tre spesialiseringer "for å fokusere dine studier. De omfatter:

Anvendt forskning Advanced Research psykologi Forskning

I denne graden vil du finne vekt for å være på utvikling av kunnskap og ferdigheter slik at du kan gjennomføre selvstendig forskning og yrkesutøvelse i valgt område. De Master of Science (Research) (Applied Research) gir deg verktøy og muligheter du trenger for å videreutvikle din karriere i den valgte vitenskap forskningsfeltet. I denne graden, høyt motiverte og høyt kvalifiserte studentene gjennomføre avanserte studier for å produsere en forskningsbasert avhandling som vil hjelpe deg å utvikle din forskning ferdigheter i et spesialisert område av kunnskap og fortsette videre med din karriere.... [-]

Australia Toowoomba Springfield
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 semestre
Campus
Les mer på norsk

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

USQ International | Become more (45 sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Nettsted
Telefon
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australia
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australia
Address
Australia Online, Australia
Telefon
undefined