University of Technology Sydney

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Technology Sydney (UTS) er et moderne universitet med et internasjonalt perspektiv. UTS er rangert i verdens topp 400 universiteter i Shanghai Jiao Tong University Academic Ranking of World Universities 2014 og i topp 250 i Times Higher Education World University Rankings 2014. UTS er også plassert 24th i de "100 mest internasjonale universitetene i verden», ifølge Times Higher Education.

UTS tilbyr innovative og bransje relevant utdanning i hjertet av den globale byen Sydney. The City campus ligger en kort spasertur fra sentralstasjonen, Sydneys hovedjernbanestasjonen og bussterminalen. Med nye state-of-the-art fasiliteter, gir UTS en levende campus miljø der studentene kan samarbeide, studere og slappe av. Den nye Engineering og IT Bygg har en avansert data arena og software design studio. Dr Chau Chak Wing Building, vil Australias eneste Frank Gehry-designet bygningen være hjemme til UTS Business School i 2015, og åpningen i 2015, vil Science and Graduate School of Health Building har spesialiserte avanserte laboratorier og en "super lab '.

Andre cutting-edge fasiliteter inkluderer: En av de mest teknologisk stand bibliotekene i den sørlige halvkule; en multi-purpose idrettshall og fullt utstyrt treningssenter; studiearealer med det siste innen teknologisk utstyr for å legge til rette for samarbeidslæring; 24 timers-tilgang datarom At UTS, studenter setter sin kunnskap i en reell sammenheng gjennom store prosjekter, omfattende gruppearbeid og real-life case-studier. Mer enn 150 selskaper partner med UTS å gi ressurser, kompetanse og arbeid plassering muligheter.

UTS Model of Learning er en praksis-orientert, globalt relevant og forskningsfokusert tilnærming brukes til å utvikle høyt verdsatte kandidater for den globale arbeidsplassen. Understøttet av denne modellen, utformingen av de nye campusarealer sette studentene i stand til å oppleve kreative, integrert og samarbeidslæring støttet gjennom bruk av moderne teknologi.

UTS gir også omfattende tjenester for internasjonale studenter, hvorav mange er gratis. Disse inkluderer engelsk språkstøtte, en multi-tro bønnerom, karriere rådgivning og helse- og boligtjenester.

Mer enn 180 praktisk kurs er på tilbud, så vel som forskningsprogrammer i Business; Kommunikasjon; Creative Intelligence og innovasjon; Design, arkitektur og bygnings; Utdanning; Engineering; Helse; Informasjon teknologi; Internasjonale studier; Lov; Apotek og Science.

Forskning ved UTS

UTS er fokusert på anvendt, slagstyrt forskning, og gir relevante løsninger til gjeldende nasjonale og internasjonale problemer.

Forskning ved UTS er delt inn i seks temaområder: Fremtidige tjenester og industri; Kommunikasjon og intelligente systemer; Helse futures; Bærekraft og bygde omgivelser; Kreative næringer og sivilsamfunn; Forretnings innovasjon.

Universitetet samarbeider med en rekke industripartnere for å tilby praktiske forsknings løsninger, tilgang til et bredt spekter av ledende anlegg, eiendeler og ferdigheter, kompetanse og innovasjonsevne av sine talentfulle forskere. UTS forskning er testet på verdens standard eller høyere av Excellence in Research for Australia (ERA) 2012.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se MLS » Se Diplomer - Lawstudies » Se Kurs - HealthcareStudies » Se Diplomer - HealthcareStudies » Se Certificates » Se Master - HealthcareStudies » Se Høyere Diplomer » Se Høyere Sertifikater » Se Doctors of Education » Se Sertifikater » Se PhD - Lawstudies » Se Kurs - AcademicCourses » Se PhD - PhDStudies » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Juris Lege Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier 4 år January 2019 Australia Sydney

Den Juris Doctor Master of Business Administration er utdannet lov og siviløkonom som bygger på de etablerte omdømme UTS: Law og UTS Business School for å gi høy kaliber, graduate-nivå opplæring i teori og praksis av loven og virksomheten. Det er spesielt utformet for avgangselever på andre enn loven disipliner. [+]

Dette kurset gir studentene en integrert eksponering for yrkesutøvelse i både juridiske og forretningsmessige sammenhenger.

Karriere alternativene inkluderer, men er ikke begrenset til, advokat innenfor et privat firma, departement eller community Law Center, regulatoriske saker og politisk rådgiver i offentlig eller privat sektor eller rettslige spesialisering relatert til studentenes forrige grad eller forbedrede karriere alternativer innenfor en eksisterende profesjonell sfære.

[-]

Juris Lege Utdannet Sertifikat I Profesjonell Juridisk Praksis

Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 5 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Nytt i 2017, er UTS det eneste universitetet i Sydney for å tilby en integrert lov og PLT program som kan være ferdig i tilsvarende tre års fulltids studium, inkludert noen sommer studien. Den Juris Doctor Graduate Certificate i Professional advokatvirksomhet er utdannet jurist som kombinerer både faglige og praktiske juridiske opplæring komponenter for opptak som advokat i Høyesterett i NSW. Det er spesielt utformet for avgangselever på andre enn loven disipliner. Kurset kvalifiserer som en australsk kvalifikasjonsrammeverk nivå 9 mastergrad. Den fleksible natur kurset gir studentene til å jobbe mens de studerer og å skreddersy sin arbeidsmengden som passer til faglige og personlige forpliktelser. [+]

Kurset gir en alternativ vei til å praktisere som advokat for kandidater som har fullført en første grad. I en globalisert miljø, er kurset internasjonalt anerkjent som en graduate-nivå lov kvalifisering. UTS: Law integrerer fleksible læringsmuligheter, inkludert dag og natt klasser, blokk intensive klasser, online læring og autentiske vurderinger.

Karriere alternativene inkluderer, men er ikke begrenset til, advokat innenfor et privat firma, selskap, departement eller samfunnet Law Center, regulatoriske saker og politisk rådgiver i offentlig eller privat sektor eller juridisk spesialisering knyttet til elevenes tidligere grad eller bedre karrieremuligheter innen en eksisterende profesjonell sfære.... [-]


Master Av Design

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Unik i Australia, er intellektuelt levende, sosialt engasjerende, visjonære Master of Design, praksis fokusert og aktivt knyttet til industrien. Dette kurset er sentrert rundt å bygge et design samfunnet nettverk. Kurset har to hovedkomponenter: spesialiserte mesterklasser ledet av et studio leder og industripartnere og teori og teknologiske fag undervist over programmet. [+]

Programmet fokuserer på og integrerer forskning, næringsliv samarbeid, internasjonalisering og en design kultur gjennom levering av spesialist, kjerne og trans-disiplinære fag. Det gir en etterutdanning som er fleksibelt både i sin praksis orientering og forskning integration.With fokus på design evolusjon, innovative integrasjon av ny teknologi, praksis og student eksperimentering, er dette Master of Design levert av erfarne studio ledere som er anerkjent ledere i spesifikke bransjer og yrker.

Designet for å produsere en balanse mellom høye nivåer av spesialisering og lateral tenkning, gjør at studiet å undersøke design fra en trans-disiplinær perspective.It gjør elevene til å utforske utforming under tilsyn av en praksis leder, å lære nye strategier og anvendelse av forskning og teori. Den støtter beste praksis i videreutdanning utforming utdanning gjennom læring og forskning strategier som kritisk undersøke motiv practice.Graduates av dette kurset er ledere i utforming og relaterte næringer gjennom sin kompetanse på produkt- og tjenesteutvikling. De er i stand til å utnytte strategiske prosesser, kreative verktøy og forskning ferdigheter for innovasjon i design.The programmet tilbyr en rekke fag for videreutdanning designere i områdene samhandling, strategi og bedrift, lysdesign, technotextiles, og tekst og bilde. Fellesfag utforske relaterte konseptuelle utfordringer og spørsmål av visuelle uttrykk i søken etter å utvikle nyttige, brukbare og resonant design. Disse inkluderer forståelse og bevegelig viktigheten av "brukeropplevelse", rollen av design i menneskelig informasjon, estetiske og konseptuelle dynamikk effektiv kommunikasjon, strategisk tenkning, og aspekter ved prosjekteringsledelse, merkevarebygging og kommunikasjon.... [-]


Master Bærekraftig Futures (forskning)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette grad innebærer en periode med veiledet studier og forskning, som kulminerte i innlevering av en avhandling. Det er et tilbud til både lokale og internasjonale studenter. [+]

Nyutdannede fra mesterens har konsekvent oppnådd gode sensorer rapporter fra internasjonale ledende innen sitt felt. Mange har vært kvalifisert for UTS kansler sin Award, og flere har blitt plassert på Chancellor liste.

Instituttet har som mål å støtte studenter som tar en trans-disiplinær eller tverrfaglig tilnærming til forskning, mens bygge på sin eksisterende kompetanse.

[-]

Master Helsetjenester (forskning)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Denne graden er beregnet for helsearbeidere som ønsker å utvikle forskning ferdigheter som har praktisk anvendelse for innovasjoner og politikk i helsesektoren, og vitenskapelig forståelse av helsetjenester bestemmelsen. Det gjør informert deltakelse i forskning bestrebelser og helsetjenester innovasjon og forbedring. Studenter utvide og utdype sin kunnskap om et spesialisert område i helsetjenesten gjennom et program av veiledet forskning. [+]

Dette kurset hjelper studenter å fullføre original forskning som bidrar til kunnskap på sitt felt i en internasjonal sammenheng. Forskning ved UTS foregår i en dynamisk og resultater-orientert miljø. Universitetet tiltrekker seg studenter som ønsker å utvikle sin kunnskap og kompetanse innenfor et profesjonelt og stimulerende rammebetingelser. Studentene er en del av en livlig og energisk forskning kultur, og arbeider tett med akademiske personalet og helse industripartnere.

Denne graden gir solid forskerutdanning til helsearbeidere som er pålagt å drive forskning i sitt nåværende arbeid eller som aspirerer til slike stillinger.

[-]

Master I Animasjon Og Visualisering

Campus Heltidsstudier 1 år January 2019 Australia Sydney

Den UTS Master of Animation og Visualisering er utviklet i samarbeid med Animal Logic og tilbys gjennom UTS Animal Logic Academy. Kurset utvikler samarbeids problemløsning ferdigheter og kompetanse gjennom kreativ og teknisk samarbeid i en spesialbygd studio med reelle produksjonsarbeidsstrukturer og kreative og tekniske prosjekter under veiledning og mentorer for utøvere og kreative ledere fra industrien, herunder Animal Logic. [+]

Kurset gir utfordringer og muligheter som oppmuntrer til utforsking og kompetansebygging over hele spekteret av roller i digital produksjon, animasjon, visuelle effekter og nye visualiserings disipliner. Delte arbeidspraksis lede utviklingen av sterk kompetanse i kritisk tenkning, problemløsning, design tenkning og effektiv kommunikasjon i et produksjonsmiljø. Nyutdannede er i stand til å arbeide produktivt og effektivt i en profesjonell arbeidsplass miljø.

Nyutdannede få ferdigheter som kan brukes på tvers av en rekke roller, fra animasjon og utvikling av programvare til datavisualisering, datavitenskap og på tvers av nye teknologier. De er også i stand til å skape noe nytt i tradisjonelle yrker samt drive utviklingen av nye industrisektorer.... [-]


Master I Arkitektur

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Architecture er et fokusert, profesjonell grad og er nødvendig for å bli en praktiserende arkitekt. Det er den andre av to grader, foretatt etter vellykket gjennomføring av Bachelor of Design i Arkitektur (C10004) eller tilsvarende. [+]

Dette kurset er en innovativ og fleksibel profesjonelle grad. Gjennom en ikke-sekvensiell struktur, som tillater elevene å velge fra en rekke sentrale og valgfrie emner, gir det elevene valg angående sin faglige fordypning som best kan tjene dem i deres fremtidige karriere. Arkitektoniske utforming fag forsterke en kritisk forståelse av arkitektur som både en disiplin med en eksisterende kropp av kunnskap og et sett med rutiner som kontinuerlig utfordrer og legger til at kroppen av kunnskap. Forskning er gjennomført som en foreløpig å designe beslutningstaking, under prosjektering og i refleksjon på design utvikling. Arkitektoniske praksis fag forberede studentene for utvidet praksis i nye medier og markeder, moderne næringsliv praksis og globale økonomier og innenfor utfordrende sosiale, miljømessige, politiske og regulatoriske sammenhenger.Studenter som fullfører en Master of Architecture og påfølgende praktisk erfaring er kvalifisert til å bli registrerte arkitekter. ... [-]


Master I Eiendomsutvikling Og Investering

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er designet for både eiendom og eiendomsinvesterings utøvere og akademikere i beslektede felt som ønsker å utvide sine kvalifikasjoner og kompetanse i eiendomsutvikling og investering. Nyutdannede har en forpliktelse til profesjonalitet i eiendommen og eiendom investeringer. [+]

Dette kurset er for eiendom og profesjonelle investorer som ønsker å oppgradere sine kvalifikasjoner eller kompetanse eller for de som ønsker å gå inn i eiendom og eiendomsinvesterings bransjer. I det første året studentene utvikle en forståelse av hvordan å balansere private og offentlige interesser i byutviklingen, hvordan man skal vurdere eiendomsmegling eiendeler, og hvordan å vurdere utviklingen gjennomførbarhet.

Karriere alternativene inkluderer stillinger i bank og offentlige virkemidler, eiendomsmegling finans, eiendomsforvaltning og utvikling, og eiendomsmegling investering.

[-]

Master I Eiendomsutvikling Og Planlegging

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er designet for både eiendom og planlegging utøvere og akademikere i relaterte felt som ønsker å utvide sine kvalifikasjoner og kompetanse i eiendomsutvikling og planlegging. Nyutdannede har en forpliktelse til profesjonalitet i eiendommen og planlegging sektor. [+]

Dette kurset er for eiendom og planlegging fagfolk som ønsker å oppgradere sine kvalifikasjoner eller kompetanse eller for de som ønsker å gå inn i eiendom og planlegging bransjer. I sitt første år studentene utvikle en forståelse av hvordan å balansere private og offentlige interesser i byutviklingen, hvordan urbane økonomier fungerer, hvordan urban design og bærekraftsprinsipper er anvendt, og hvordan utvikling gjennomførbarhet vurderes.

Karriere alternativene inkluderer stillinger i planlegging på lokalt, metropolitan, og regionalt nivå, og eiendomsutvikling i privat og offentlig sektor.

[-]

Master I Eiendomsutvikling Og Prosjektledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er designet for både eiendom og prosjektledelse utøvere og akademikere i relaterte felt som ønsker å utvide sine kvalifikasjoner og kompetanse i eiendomsutvikling og prosjektledelse. Nyutdannede har en forpliktelse til profesjonalitet i eiendommen og prosjektledelse sektor. [+]

Dette kurset er for eiendom og prosjektledelse fagfolk som ønsker å oppgradere sine kvalifikasjoner eller kompetanse eller for de som ønsker å gå inn i eiendom eller prosjektledelse bransjer. I sin første yeat studentene utvikle en forståelse av hvordan å balansere private og offentlige interesser i byutviklingen, hvordan å anvende prinsippene for prosjektledelse, og hvordan å vurdere utviklingen gjennomførbarhet.

Karriere alternativene inkluderer stillinger i eiendomsutvikling i offentlig og privat sektor, og prosjektledelse.

[-]

Master I Fast Eiendom Investering

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Kurset forbereder studentene til å forstå investering kjøretøy, kapitalmarkedene, økonomistyring, og de underliggende driverne av eiendomsverdier. Spesialiserte fag undersøke investeringshensyn forbundet med detaljhandel, kontor, og andre kommersielle eiendeler. Eiendomsinvesteringsfond og fondsforvaltning er dekket i dybden i egne fag. Kursutvikling og pensum design gjenspeiler kompetansen til ledende industri utøvere. Profesjonelt fokusert vurderinger og workshops utvikle de ferdighetene som trengs for å gjennomføre forskning og analyse som ligger til grunn utvikle en portefølje av fast eiendom eiendeler med balansert risiko, å tolke flyktige nasjonale og globale trender, og å vurdere de enkelte komponentene i en eiendomsportefølje. [+]

De fleste av fagene som tilbys i blokk-modus, og inkluderer en blanding av gjesteforelesninger fra industriledere, anvendt analytiske workshops, og dyptgående case study analyse. Mens flertallet av fagene er basert i School of Built Environment, noen er trukket fra School of Finance. Valgfag alternativer er tilgjengelige for å gi ytterligere teknisk og analytisk kompetanseutvikling, og mulighet til å studere eiendom trender i utlandet.

Kurset er rettet mot å forberede fagfolk for tiden i enten eiendommen eller finans og investeringsfelt for en spesialisert karriere i fast eiendom investering.

Karriere alternativene inkluderer stillinger i porteføljestyring, kapitalforvaltning, investeringsanalyse, eiendomsforvaltning, leasing og salg, eiendom gjennomførbarhet og verdivurdering, eiendom kjøp og salg.... [-]


Master I Idrett Og Mosjon (forskning)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Sport and Exercise (Research) Programmet er for nyutdannede som ønsker å forbedre sine kunnskaper i et område, adresse politiske eller administrative spørsmål, eller satse på en forskning / akademisk karriere. [+]

Dette programmet er egnet for studenter som har fullført et kurs grad og ønsker å utvikle seg i en mer fokusert måte ved hjelp av forskning. Studentene utvikle kritiske og analytiske ferdigheter og avansert forskning ferdigheter for å muliggjøre inngående utforskning av sitt valgte område.

Karriere alternativene inkluderer management-nivå stillinger i næringslivet eller offentlig, og vitenskapelige stillinger.

[-]

Master I Ikke-for-profit Og Sosial Business Management

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset reflekterer beste praksis, aktuelle problemstillinger og nye trender i ikke-for-profit og sosial virksomhet, og har blitt utviklet for personer som er lidenskapelig om sosial innovasjon og sosial rettferdighet, slik at de kan utvikle innovative løsninger som har sosial påvirkning. Kurset er spesielt relevant for politikere, toppledere og ledere i sosialøkonomi, samfunn, offentlig og / eller tredje sektor. Det gjelder også for de som ønsker å søke business og ledelse prinsipper for å hjelpe et bredere spekter av organisasjoner - regjeringer, bedrifter og sosiale ventures - og dermed skape økonomisk og sosial verdi samtidig. [+]

Dette kurset tilbyr avanserte innsikt i sosialt entreprenørskap og sosial innovasjon som førere av ikke-for-profit, community-orienterte bedrifter.

Kurset fokuserer på hvordan ledelse kan bidra til samfunnet og miljøet i innovative og bærekraftige måter samtidig ta grunnleggende ferdigheter og kunnskaper kritiske til den vellykkede jakten på en karriere i den stadig voksende sosial økonomi, herunder gi skriftlig, fundraising, frivillig ledelse, sosialt program design og ferdigheter til å måle sosial påvirkning. Studentene også utvikle en forståelse av samfunnsøkonomien og dens økonomiske og politiske kontekst, og blir introdusert til måter å tenke systematisk om samfunnets utfordringer og utvikle innovative løsninger for å møte disse utfordringene.... [-]


Master I Informasjonsteknologi (avansert)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er utformet for å sette studentene i stand til å oppnå en helhetlig og større forståelse av informasjonsteknologi i spesialiserte tekniske eller forvaltningsområdene for IT-profesjonelle. Det brede spekter av spesialiseringer tillater elevene å skreddersy kurs for å tilfredsstille og utvide sin karriere utviklingsbehov. [+]

Det er viktig å holde IT kunnskaper og ferdigheter oppdatert. Dette kurset gir studentene en bedre forståelse av forretningskonteksten og den tekniske utviklingen som skaper moderne informasjon og kommunikasjonsteknologi (IKT), og gir dem mulighet til å møte utfordringene ved å jobbe i IT-bransjen med sikte på å gi en større grad av forskning.

Emnet gir studentene en forståelse av de avanserte konseptene for informasjonsteknologi som videreutvikles gjennom gjennomføring av et forskningsprosjekt. Forskningsprosjektet gir studentene mulighet til å demonstrere sin evne til å gjennomføre en høyere grad ved forskning i fremtiden.

Karrieremuligheter inkluderer et bredt spekter av stillinger i IT-bransjen, inkludert forretningsunderretningsekspert, e-business utvikler, spillutvikler, informasjonssjef, IT-sikkerhetsanalytiker, IT-sikkerhetsleder, IKT-sikkerhetsanalytiker, IT-sikkerhetskonsulent, penntesting, IT prosjektleder, film animator, software arkitekt, programvare kvalitet / testing spesialist og system analytiker.... [-]


Master I Klinisk Psykologi

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Australia Sydney

The Master of Clinical Psychology gir den femte og sjette året av stipend som kreves for å registrere seg som psykolog i Australia. Nyutdannede er kvalifisert, etter to års veiledet praksis for påtegning som kliniske psykologer med Psychology Board of Australia og medlemskap i Clinical College of Australian Psychological Society. [+]

Dette kurset gir studentene en praksisbasert og forskning-ledede undervisning i klinisk psykologi, som omfatter on-campus læring, on-campus og off-campus klinisk plassering og forskning. Kurset leveres i spesialbygde, state-of-the-art fasiliteter, inkludert on-campus klinikker.

Karriere alternativene inkluderer klinisk psykologi, rådgivning, veiledning, og rettsmedisinske psykologi.

[-]

Master I Klinisk Psykologi (forskning)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er ment for registrerte kliniske psykologer, eller studenter som har fullført en registrable psykologi grad, som ønsker å satse på en karriere innen forskning eller få et konkurransefortrinn i sin karriere ved å fylle en ekstra videreutdanning kvalifisering. Studentene får forskning ferdigheter og kompetanse i sitt område av forskning interesse, og demonstrere sine fremragende akademiske evner og engasjement for klinisk psykologi ved fullføring av graden. [+]

Dette kurset gir studentene mulighet til å arbeide med ledende nasjonale og internasjonale forskere i deres område av interesse for å utvikle og gjennomføre en original forskningsprosjekt, noe som bidrar til kunnskap. Studentene får forskerutdanning og ferdigheter, samt utvikle omfattende kunnskap og kompetanse i et område av forskning. Studentene er støttet av en sterk og levende forskningskultur, både innenfor School og University og har tilgang til andre forskere, et bredt utvalg av workshops, Universitetsbiblioteket og forskning anlegg.

Dette kurset er god forberedelse for de studentene som ønsker å forfølge doktorgradsarbeid studien, en karriere innen forskning eller høyere nivå psykologi stillinger. Karriere alternativene inkluderer akademiske avtaler, utvidet praksis roller, rådgivende stillinger og bransje roller. ... [-]


Master I Kommunene

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Master Kommunal- gir fagfolk, ledere og ledere i kommunene med en avansert kroppen av kunnskap og ferdigheter til å reflektere kritisk over teori og praksis. Dette gjør dem i stand til å anvende denne kunnskapen i sine roller i strategisk tenkning, planlegging og forme lokalsamfunn. [+]

Dette kurset gir en tverrfaglig program med undervisning, læring, forsknings- og utviklingsaktiviteter som spenner over, og utover fakultetet. Det er informert av forskning og kapasitetsbygging aktiviteter til både UTS Centre for Kommunal- og den australske Centre of Excellence for Kommunal-. Et utdanningsprogram er utviklet for å matche kravene til hver deltakers individuelle behov, og fagene kan studeres på arbeidsplassen, gjennom intensiv blokk utgivelsen, eller i noen tilfeller gjennom online levering modus. Programmet gir kandidater med en kunnskapsbasert tilnærming til læring for å bygge et høyt nivå av innflytelse og lederskap i deres lokale myndigheter arbeidsplassen.

... [-]

Master I Landskapsarkitektur

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Som den eneste praktisk landskapsarkitektur profesjonell grad tilgjengelig i Sydney, Master of Landscape Architecture gir studentene mulighet til å samarbeide sammen med kjente utøvere fra prisbelønte internasjonale designstudioer og ledende eksperter på området urban design. Studenter engasjere seg i en rekke prosjekter som er basert på de store spørsmålene som møter globale moderne byer og landskap: fortetting, klimaendringer, fallende ressurstilførsel (land, mat og vann) og tap av biologisk mangfold gjennom økologisk fragmentering og habitatødeleggelse . Ved hjelp av de mest relevante og up-to-date metoder og teknologier, studentene delta i praksis-baserte studioer til å utvikle sine komplekse problemløsning ferdigheter for å løse den kritiske rollen landskapet i byene i fremtiden. [+]

Ved å bygge avanserte spesialkunnskap, UTS studenter utdannet med en rekke advokatvirksomhet, politisk og profesjonelt byrå, prosjektledelse og finansiell kompetanse for å takle aktuelle tema i lokale og globale sammenhenger. The Master of Landscape Architecture gir mulighet for studentene til aktivt og kritisk vurdere etaten av landskapet i fremtiden byen og bli aktiv i diskusjonen om hva fremtidige byer kan bli gjennom en integrert design-fokusert tilnærming. Nyutdannede fra Master of Landscape Architecture er godt rustet til å takle aktuelle tema i lokale og / eller globale sammenhenger gjennom en utvidet forståelse av de mest relevante og up-to-date metoder, verktøy og teknologier.... [-]


Master I Media Kunst Og Produksjon

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 2.5 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er utviklet for nyutdannede i medieproduksjon, eller de med betydelig erfaring i feltet, for å tillate dem å fremme sine ferdigheter og teoretisk forståelse av forbruk og produksjon av medieprodukter. Kurset utvikler videre profesjonelle, spesialiserte ferdigheter og kunnskaper i minst ett område av medieproduksjon: digitale medier, lyd, samhandling og bevegelige bilder. Med veiledning fra fakultetet eksperter, kan elevene også lage en stor del av produksjonsarbeid i film, video, lyd, radio, digitale medier, ytelse eller installasjon. [+]

Dette kurset tar sikte på å gi studentene mulighet til å utvikle avansert produksjon og konseptuelle ferdigheter i medieproduksjon. Gjennom forskning og produksjon av et kreativt prosjekt, studenter øke deres evne til å utvikle selvstendige, kreative og nyskapende prosjekter. Kurset gir studentene mulighet til å oppleve den kreative og tekniske utviklingen av en betydelig produksjon, eller å fokusere sine ferdigheter i ett sentralt område av mediebransjen.

Karriere alternativene inkluderer å ta del i et kreativt team som forfatter, produsent, regissør, eller arbeider i bestemte roller i produksjon og post-produksjon av bevegelige bilder, lyd, digitale media og samhandling. Nyutdannede har kapasitet og erfaring til å utvikle, iverksette og produsere sine egne medieprosjekter.... [-]


Master I Miljøteknikk Styring

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er utformet slik at ingeniører og andre tekniske spesialister til å ta en lederrolle innen miljøteknikk og ledelse. Kurset tar for seg de brede aspekter av miljøledelse relevant for praktiserende fagfolk i ingeniørvitenskap, planlegging, arkitektur, jus, oppmåling, helse og bygg. Ingeniører, forskere, byplanleggere og andre fagfolk som arbeider i dette feltet har en overbevisende plikt til å sørge for at de negative effektene av utviklingen på det totale miljøet er minimert. Varigheten av dette kurset er ett og et halvt år, men søkere med en anerkjent bachelorgrad i ingeniørfag er kvalifisert for kreditt anerkjennelse av opp til fire fag, og er dermed i stand til å fullføre kurset i ett år på en full-time basis. [+]

Kurset kombinerer et sett med viktige emner som inneholder opplysninger om arten av miljøproblemene sammen med engineering teknikker for løsningen deres. Dette er supplert med forvaltning og politikk fag for å styrke den ingeniør eller teknisk spesialist, å lede tverrfaglige team som arbeider innen miljøteknikk og ledelse. Fagene som tilbys i dette kurset følger en integrert tilnærming til yrkesutøvelse gjennom obligatoriske profesjonelle ingeniørfag, obligatoriske fag som er relevante for miljøteknikk styring major, en uavhengig graduate prosjekt og et sett av valgfag (helst ingeniør eller IT fag, noen med forhåndsgodkjenning).

Kurset tar sikte på å utvikle en bevissthet og forståelse av den menneskelige påvirkningen på miljøet med hensyn til avfallsminimering og vannkvalitet ledelse, og de faglige ferdigheter som kreves for å jobbe som en del av et integrert team som er ansvarlig for miljøplanlegging og forvaltning.... [-]


Master I Planlegging

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Master of Planning gir en ny karrierevei for design, planlegging og eiendom fagfolk, utstyre nyutdannede med en bred forståelse av planlegging problemer sammen med forhandlingsevner og kreativ tenkning som kreves for å løse dem. [+]

Mens planlegging ofte har blitt sett på som en godkjenningsprosess, nærmer UTS disiplinen som en kritisk oppgave, en som forbinder samfunn med regjeringer, institusjoner og utviklere. UTS er overbevist om at de beste planleggerne ikke bare bruker eksisterende forskrifter. UTS-kandidater er kreative problemløsere og forhandlere, som kan fungere effektivt i lag og med interessenter for å levere praktiske løsninger på komplekse bolig-, kommersielle og infrastrukturutviklingsproblemer.

Gjennom dette kurset arbeider studentene aktivt med politiske, miljømessige og demografiske rammer for å forstå hvordan planleggingsbeslutninger formener bymiljøet på lang sikt.

Graden gjør fagfolk til å skifte karriere på grunn av tverrfaglig karakter av læring. Nyutdannede er i offentlige stillinger, blant annet jobbe for statlige og lokale myndigheter, og i private konsulent og eiendomsutviklingsselskaper. Det er også yrker i strategisk planlegging på store utbygginger og prosjekter, master planlegging med økonomisk analyse, og stadig viktigere område av sub-regional planlegging.... [-]


Master I Regnskap

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Professional Accounting er utformet for å gi nyutdannede med liten eller ingen regnskapsmessig eksponering med de nødvendige ferdigheter og kunnskap som kreves for en karriere i profesjonell regnskapsføring. Kurset tilfredsstiller de faglige krav for innreise til de profesjonelle programmer for CPA Australia og Institute of Chartered Accountants i Australia (ICAA). [+]

Dette kurset gir en ideell faglig grunnlag for å forfølge en karriere innen regnskap, med fagene som gir den nødvendige kunnskap, forståelse og kompetanse er nødvendig for sysselsettingen i regnskap yrke. Videre gir faglig anerkjennelse av kurset ved CPA Australia og ICAA studenter med internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner som øker både deres arbeid og utviklingsmuligheter.

Kurset tar sikte på å gi lokale og internasjonale akademikere med nødvendig kunnskap i regnskap og rollen regnskap spiller i å gi informasjon til støtte for næringsvirksomhet. I tillegg til å gi et profesjonelt anerkjent kvalifikasjon, utgjør selvfølgelig en blanding av regnskap, finans, juridisk og økonomi fag som samlet gir en rekke viktige virksomheten ferdigheter og kunnskap som er nødvendig for sysselsettingen i dag 's dynamiske forretningsmiljø.... [-]


Master I Strategisk Supply Chain Management

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Den stadig voksende interessen blant bedriftsledere og akademikere i forsyningskjeder, fremveksten av avanserte serviceøkonomier, tilkoblede informasjonssystemer, inkludert forstyrrende teknologier, cloud computing og dataanalyse, nye administrasjonspraksis og tilnærminger, og presset av global konkurranse har gitt en premie på de som har bred forståelse av hvordan man skal planlegge og administrere komplekse forretningsaktiviteter og relaterte prosesser. Videre, i dagens volatile miljø, risiko og kompleksitet i forsyningskjeder har vært store problemstillinger overfor bransjen som oppfordrer bedrifter til å skape en mer organisk evne til å håndtere uventede avbrudd. Master of Strategic Supply Chain Management er utviklet for de som ønsker å få betydelig innsikt og ferdigheter i disse områdene. [+]

Kurset er utformet for å imøtekomme behovene til de som er ansatt i alle bransjer, og som søker avansert kunnskap om forsyningskjedenettverk, anskaffelsesstrategier, drift og logistikkstyring.

Kurset gir fagfolk med avanserte verdikjedestyring ferdigheter og kunnskap til å øke deres forståelse av naturen, kontekst og bidrag av virksomheten ledelse, supply chain management, innkjøp og logistikkfunksjoner på et profesjonelt nivå.

Karrieremuligheter inkluderer stillinger i driftsledelse, driftstyreadministrasjon, supply chain management, risiko- og kompleksitetsadministrasjon og strategisk innkjøp.

[-]

Master I Undervisningen I Videregående Opplæring

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette lærerutdanning forberedende kurs gir studentene en mastergrad kvalifisering til å undervise i australske skoler. Studenter som har både den nødvendige lavere grad og spesialisering fagene kan fullføre kurset i to år med fulltidsstudier. Kurset tilbys i en rekke fagområder. Kjernen komponenten gir forskningsbaserte studier av pedagogisk teori og praksis som grunnlag for faglig beslutningsgrunnlag i den videregående skole sammenheng; hovedkomponenten gir undervisningsmetoder, og den yrkeserfaring komponent omfatter både campus-baserte og feltbaserte opplevelser, og er tilgjengelig i hver av spesialisering områder. [+]

Dette kurset er en australsk videregående skole undervisning forberedelseskurset. Det passer for studenter om å oppgradere med en bachelorgrad og for modne-alderen akademikere som er i endring karrierer og ønsker undervisningskompetanse. Det inkluderer et intensivt yrkeserfaring program hvor studenter tilbringer 60 dager i praktisk erfaring undervisning og tilbyr omfattende, strukturert og støttet tett opplevelser av videregående skole undervisning i ulike settinger. Kurset har fleksibilitet til at studentene som har gjennomført de fleste, men ikke alle de nødvendige undergraduate spesialisering fagene til å påta seg de ekstra nødvendige fagene som del av graden.

Målet med dette kurset er å gi framtidige lærere og pedagogiske ledere til å generere avansert kunnskap om pedagogisk praksis, pedagogikk, politikk, pensum og systemer, for å undersøke og forskningspraksis å forbedre pedagogiske erfaringer og resultater, for å bygge evnen til kritisk å analysere, reflektere over og syntetisere teorier om læring og undervisning, for å utvikle omfattende kunnskap og respekt for ulike samfunn, kulturer og evner til å informere inkluderende praksis, for å anvende sin forståelse og ferdigheter med kreativitet og ekspertvurderinger, å bli fagfolk med en dyp etisk fundament, følelse av sosialt ansvar og en forpliktelse til sosial rettferdighet, til å operere som selvstendige profesjonelle elever i skiftende globale samfunn; å bli effektive kommunikatorer dyktige i nye literacies, og å gjøre godt informerte bidrag til dagens debatter som angår utdanning.... [-]


Master I økonomisk Analyse

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Financial Analysis gir avansert nivå studie i en rekke moderne regnskap og økonomi saker. [+]

Basisfagene er designet for å tilby en balansert dekning av regnskap, finans og investering emner.

Karriere alternativene inkluderer finansanalytiker og finansiell planlegging posisjoner i finanssektoren, industri og myndigheter.

[-]

Master Of Advanced Journalistikk

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 2.5 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Advanced Journalistikk utstyrer elevene med ferdigheter, dyp kunnskap og adaptive evner til å bygge en karriere i dagens raskt skiftende og ofte svært forstyrret medielandskapet. [+]

Studentene får praktisk erfaring i rapportering, redigering og relaterte produksjon og design ferdigheter i et bredt spekter av tekst, lyd og visuelle medier. De har mulighet til å bruke, erfaring og tenke på nye områder av journalistisk praksis, inkludert droner, virtuell virkelighet og datastøttet rapportering, og arbeide med ledende utøvere i undersøkende, sport og gründer journalistikk. Det overordnede målet er å fremme smidighet og innovasjon i lokal, regional og global medielandskap. Dette kurset er en del av en artikulert studieprogram og er egnet for alle som er interessert i å lære hvordan å fullt ut utnytte kraften i journalistikk, fra eksisterende mediefolk og journalistikk nyutdannede som ønsker å oppgradere ferdigheter eller prøve nye ting til folk som er interessert i å realisere det fulle potensialet av digital avbrudd.... [-]


Master Of Analytics (forskning)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

UTS er i forkant av analytics utdanning i Australia med sitt fokus på praksis-baserte, tverrfaglige analyser og beslutningstaking forskning. Store data på internett alder er svært kompleks og vokser eksponentielt, posing større utfordringer for organisasjoner. I dette kurset, kan elevene fokusere på den virkelige verden virksomheten problemer i sine egne organisasjoner og utvikle løsninger som en del av sin forskning. Dette kurset gjør at nyutdannede til å utvide og utdype sin kunnskap i et spesialisert område av analytics ved å gjennomføre forskning under veiledning av et medlem av vitenskapelig ansatte. Kjernen Programmet er supplert med korte kurs, seminarer og prosjekter. Disse kursene gir faglig rigor mens du bruker cutting-edge teknologi. [+]

Kurset gir fleksibilitet i valg av forskningstema, slik at forskningen blir nært knyttet til student 's profesjonelle krav. Studenter kan drive forskning i analyser for å løse de problemene som har direkte innvirkning deres organisasjoner: forskning med et formål. Avanserte analyser teknikker og løsninger er i økende grad brukt av industrien for å drive produktivitet, transformere virksomheten og øke konkurranseevnen. Etterspørselen etter dyktige analyse professsionals med evnen til å arbeide i både tradisjonelle og nye næringer fortsetter å vokse. Med høyt nivå analyse ferdigheter kandidater er i stand til å gi et betydelig bidrag til organisasjonen. Studentene også nytte av å være i stand til å arbeide med verdensledende forskere på dette området. ... [-]


Master Of Applied Lingvistikk Og TESOL

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

UTS er en ledende leverandør av hovedfags språk og leseferdighet kurs, med akademikere som blir publisert forfattere og internasjonalt anerkjente eksperter på området. Dette kurset tilfredsstiller de faglige utviklingen behovene til et bredt spekter av engelskspråklige lærere i Australia og internasjonalt, undervise barn, ungdom og voksne. Kurset fokuserer på moderne modeller av språklæring og undervisning samt fag som spesifikt konsentrerer seg om språk og språkvitenskap. Det passer for de som søker en innledende undervisningskompetanse i å undervise engelsk til voksne som snakker andre språk, med profesjonelle praksis plasseringer i Australia eller utvalgte utenlandske institusjoner. Det er også godt egnet til søkere som allerede har undervisningskompetanse og ønsker å få en spesialist grad i feltet. Kurset består av fag som utstyre lærere med kompetanse og inngående kunnskap i de områdene av praksis, pedagogiske grammatikker, global Englishes, diskursanalyse, fonologi og uttale, språkopplæring teknologier, språkutvikling, språk for bestemte formål, og mer. [+]

Dette kurset er utformet for å møte de nødvendige faglige kravene i TESOL og anvendt lingvistikk felt. Den henvender for behovene til deltakere med og uten pedagogiske kvalifikasjoner og erfaring. Kurset har fleksible studietilbud, med klasser holdt til tider som passer for studenter som arbeider standard heltids timer. Utvalgte fag tilbys via avstand modus. Kurset eksplisitt oppfyller behovene til studenter som jobber eller ønsker å jobbe i følgende sammenhenger: arbeider med innvandrere og urfolk studenter på tvers av alle nivåer av lærere som ønsker å endre fagområdene undervise engelsk utenfor Australia internasjonale studenter som ønsker å studere TESOL på masternivå. ... [-]


Master Of Applied Politikk

Campus Heltidsstudier Deltid 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Applied Policy, som tilbys av UTS Institute for Public Policy and Governance (UTS: IPPG), er designet for middels nivå og senior teknikere og utøvere i det offentlige, private og ideelle sektorer som ønsker å forbedre sine kunnskaper, ferdigheter base og karrieremuligheter. Det gir et tverrfaglig grunnlag for å forstå politikk på tvers av disse sektorene. Kurset tar for utvikling og implementering av politikk i praksis; politikk forskning ferdigheter og metoder; inngåelse og evaluering av politikk; og program gjennomføring og ledelse. Kurset er informert av anvendt politikk og samfunnsforskning opplevelsen av UTS: IPPG med myndigheter, næringsliv og samfunn i den australske sammenheng og internasjonalt. [+]

Kurset er utformet for å ha en anvendt fokus som er teoretisk underbygget. Kurset gir studentene mulighet til å arbeide på tvers av bransjer på reelle problemer og kritisk anvende sin læring til case-studier hentet fra UTS: IPPG forskningsprogram og sine egne arbeidsplasser å innovere løsninger. Det inkluderer aktive tilnærminger til læring, blant annet debatter, case studies, rollespill, gruppediskusjoner, presentasjoner og gjesteforelesere. Alle studentene gjennomføre et forskningsprosjekt, og få nødvendig kunnskap og erfaring til å engasjere seg i effektiv politikk utvikling, gjennomføring og evaluering. Kurset gir en generell policy strøm med fokus på profesjonell praksis, samt større bekker i kommunale studier; urban og regional politikk; og samfunnsforskning. Basisfagene kurset undersøke samtidige politiske utfordringer; politikk i praksis; politikk og ressurser og bevis og beslutningsprosesser. Å skreddersy sine kurs, kan studentene velge sine valgfag fra en rekke fag fra UTS: IPPG, Fakultet for design, arkitektur og bygnings, og UTS Business School. Kurset gir også en sub-dur i Project Management. Kurset benytter flere undervisningsformater, inkludert intensiv blokk-modus og online levering, designet av akademikere, praktikere og industriledere. De fleste fag tilbys i fleksible modus og levert i blokker eller på nettet for mer effektiv integrering av studie- og arbeidsforpliktelser.... [-]


Master of Architecture (Research)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

A limited number of places are offered each year to suitably qualified students to follow a program of study leading to this award. This degree is for graduates seeking to extend and deepen their knowledge by undertaking an appropriate research investigation under professional supervision by UTS: Design, Architecture and Building academic staff. [+]

[-]

Master Of Arts (forskning) I Humaniora Og Samfunnsvitenskap

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Arts i humaniora og samfunnsvitenskap (Research) gir en mulighet for nyutdannede til å utvikle sin forskning ferdigheter, å utdype sin kunnskap i et område av samfunnsfagene eller humaniora, og til å gjennomføre noen original forskning. [+]

Forsknings grader tilbys av UTS: Kommunikasjon er spesielt verdifullt for de som ønsker å forfølge en akademisk karriere, en karriere innen forskning eller et avansert nivå av faglig praksis.

[-]

Master Of Arts (forskning) I Internasjonale Studier

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Denne graden gir en mulighet for nyutdannede til å utvikle sin forskning ferdigheter, å utdype sin kunnskap i enkelte område av internasjonal studie og til å gjennomføre noen originale, uavhengig forskning. [+]

Fakultet for humaniora og samfunnsvitenskap har sterk kompetanse i Kina-studier. Universitets regler tillater for innlevering av en avhandling i et annet språk enn engelsk forutsatt at bestemte vilkår er oppfylt språk.

Forsknings grader tilbys av UTS: International Studies er spesielt verdifullt for de som ønsker å forfølge en akademisk karriere eller en karriere innen forskning.

[-]

Master Of Arts I Kommunikasjon Ledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Arts i Communication Management gir avansert moderne studier og praksis i profesjonell kommunikasjon ledelse. Det er egnet for nåværende og aspirerende utøvere som ønsker å oppnå relevant kompetanse for å nå sine karrieremål. Studenter kan store i områdene PR, integrert kommunikasjon, eller Organisasjonsendring og kommunikasjon. Alternativt kan elevene velge å fullføre generalist studier som gir grunnlag for det brede feltet kommunikasjon ledelse praksis. [+]

Vitenskapelig ansatte som er involvert i kurset har betydelig bransjeerfaring og har gjennomført forskning på området.

Nyutdannede av dette kurset har: avansert forståelse av kommunikasjon og dens managementthe evne til å syntetisere kommunikasjonsteori og practicethe evne til å analysere, design, pris og evaluere en kommunikasjon strategya følsomhet for etiske og juridiske problemstillinger knyttet til communicationa kapasitet til å reflektere over roller og ansvar communicatorsthe kapasitet til å gjelde perspektiver som er interkulturell og global, Anda følsomhet for spørsmål om eksklusjon, er egenkapital og justice.A full liste av Graduate attributter av kurset tilgjengelig fra UTS: Kommunikasjon.... [-]


Master Of Arts I Kreativ Skriving

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Arts i Creative Writing er beregnet på erfarne forfattere som ønsker å videreutvikle sine teoretiske kunnskaper og ferdigheter. Studentene lærer verdifull kompetanse og arbeide for å utvikle et større prosjekt under veiledning av en akademisk ansatt med kompetanse i kreativ skriving. [+]

Studenter studerer en sjanger i dybden eller utforske en rekke sjangere og medier.

Nyutdannede av dette kurset utvikle: generelle og spesifikke ferdigheter i skriving på tvers en rekke genresan evne til å utvikle og kritisk revidere sitt eget workan forståelse av relasjoner for å skrive praksis og publisering på tvers av en rekke medier og moderne kulturelle formsa kritisk kunnskap om kulturelle og estetiske debatter, andan evne til å tenke kreativt og kritisk om, og bidra til utviklingen i kulturelle næringer.

Karriere alternativene inkluderer annonsering, databehandling, kreativ skriving, freelance skriving og redigering, journalistikk, media forskning, publisering eller tekstskriving, og redigering i samfunnet organisasjoner eller offentlige etater.... [-]


Master of Built Environment (Research)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

A limited number of places are offered each year to suitably qualified students to follow a program of study leading to this award. This degree is for graduates seeking to extend and deepen their knowledge by undertaking an appropriate research investigation under professional supervision by UTS: Design, Architecture and Building academic staff. [+]

[-]

Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

UTS MBA skiller seg fra konkurrentene ved sin praktiske, yrkesorientering og ved den åpne arkitekturen av kurset design. Alle MBA fag er godkjent av en bransje bord som insisterer på 'relevans til arbeidsplassen "som en pre-eminente emne designprinsipp. MBA gir kunnskap og ferdigheter som er avgjørende for overlegen ledelse ytelse. [+]

Kurset gir enestående program fleksibilitet. Studenter designe sine MBA å matche deres ansettelses ambisjoner. Et bredt spekter av spesialiserte ferdigheter er også innført gjennom et utvalg av fagretninger og sub-majors. Undervisningspersonalet er hentet fra blant de fineste forskere og universitetslærere over hele verden, holde studentene à jour med dagens trender og fokusere på det globale bildet.

Generelle lederegenskaper utvikle kompetanse i strategisk tenkning, kritisk analyse, utvikling og implementering av forretningsplaner, beslutningstaking under usikkerhet, forståelse organisatorisk dynamikk, motivere andre, effektiv kommunikasjon, ledelse, og fremme endring i dynamiske miljøer. Funksjonelle ferdigheter utvikle kompetanse i en rekke sentrale disipliner, inkludert regnskap, økonomi, markedsføring og menneskelige ressurser. Spisskompetanse er innført i områder som: internasjonal markedsføring; human resource management; Ledelsen ved de offentlige, private og internasjonale sfærer; turisme; sport; arts management; prosjektering ledelse; og informasjonsteknologi. ... [-]


Master Of Design (forskning)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Denne graden er for nyutdannede som ønsker å utdype sin forståelse og hands-on ferdigheter i både forskning-for-design og forskning-by-design som en måte å definere fremtiden for design yrket. [+]

Designutfordringer blir mer og mer komplekse: digitalisering, globalisering, den økende betydningen av tjenester og overgang til kulturelt og sosialt intelligent design betyr at profil og rolle designer er i endring. Forskning for design og forske gjennom utforming eksperimenter blir del av nytt design praksis. I dette kurset blir studentene utfordret til å utvikle en dyp forståelse av hva dette betyr for dem som praktiserende designere. De er opplært i innsikt og hands-on ferdigheter til å gjøre de ulike typer forskning som blir alle viktige i moderne design praksis.

Nyutdannede er den nye vakt av faglig utdannede designere som har utdypet sin innsikt i hvor design kommer, og kan tilby arbeidsgivere kombinasjonen av design og forskning ferdigheter som de trenger for deres langsiktige velstand. Det er også en klar bane fra denne graden mot en mer forsknings-fokusert karriere, enten i industrien eller i akademia.... [-]


Master Of Digital Informasjonshåndtering

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Arts i Digital Information Management er en del av en artikulert program utviklet for å produsere informasjons fagfolk i stand til å opprette og administrere informasjon som er stadig i digitale formater. Den undersøker også strategier og praksis for levering av kunnskapstjenester for både organisasjoner og samfunn i det 21. århundre. [+]

Programmet utstyrer kandidater med en dyp, teoretisk informert forståelse av hvordan kunnskap og informasjon er opprettet, representert, kommuniseres og brukes av enkeltpersoner og grupper både online og i den fysiske verden. I tillegg skal studentene utvikle de tekniske og prosjektledelse ferdigheter som trengs for å designe, bygge og administrere online informasjonsressurser som for eksempel nettsteder og digitale arkiver. Studentene får en forståelse av moderne problemstillinger, trender, innovasjoner og krefter for endring i informasjon praksis; av etisk praksis og evnen til å operere med integritet, rigor, selvtillit og samarbeid i faglige sammenhenger.

Nyutdannede av programmet har: demonstrert sofistikert informasjon håndtering ferdigheter passer for yrkesutøvelse i ulike environmentsan forståelse av hvordan å oppnå organisatoriske mål ved å skape, dele og bruke knowledgean forståelse av moderne problemstillinger, trender, innovasjoner og krefter for endring i informasjon og kunnskap praksis, samt bredere politisk, politikk og teknologisk contextsan forståelse av etisk praksis og evnen til å operere med integritet, rigor, selvtillit og samarbeid i profesjonelle contextsdemonstrated kreative, kritiske, reflekterende problemløsende evner innenfor rammen av deres profesjonelle roller og en forpliktelse til livslang læring, anddemonstrated evner i planlegging og gjennomføring av et prosjekt.... [-]


Master Of Education (læring Og Ledelse)

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er for lærere og læring og utvikling fagfolk som ønsker å forbedre sin praksis og fremtidige karrieremuligheter. Den fokuserer på nyskapende, ledende, læring og forskning - alt avgjørende for moderne yrkesutøvelse. Den bruker cutting-edge praksisbaserte tilnærminger som tilbyr en høy grad av tilpasning. Studenter fra ulike arbeidsbakgrunn nytte av samspill med jevnaldrende fra en rekke bransje sammenhenger, mens fokus sitt arbeid med saker som er relevante for dem og deres praksis. Kurset er spesielt designet for å bringe det siste innen teknologistøttet undervisning til travle forretningsfolk som bruker en blended learning tilnærming. [+]

Dette kurset gir en høy grad av tilpasning. Studenter kan skreddersy sine kurs, læringsutbytte og vurderinger til sin egen arbeidsplass praksis og karriereutvikling gjennom innovative Capability Wrap. Kurset bygger på UTS berømte Learning.Futures tilnærming, spesielt utviklet for travle forretningsfolk. Forskningen-inspirerte pedagogisk tilnærming omfatter UTS: Utdanning sterke internasjonale omdømme for forskning på profesjonell og læring på arbeidsplassen.

Karriere alternativene inkluderer stillinger i lederskap; politikk; utdanning, læring og utvikling, og opplæring stillinger i skolene; VET leverandører; høyere utdanning; universiteter; næringslivet; helsetjenester; regjeringen; samfunnet og frivillige organisasjoner; peak organer; og yrkesorganisasjoner.... [-]


Master of Education (Research)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Education (Research) is intended for those who wish to pursue advanced research in one of the areas of faculty expertise. [+]

Career options include management-level positions in industry or government, and academic positions.

[-]

Master Of Engineering

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset gir en mulighet på masternivå for nylig uteksaminerte ingeniører og tekniske spesialister til å utdype kunnskaper og ferdigheter oppnådd i sin første grad samtidig utvide sine ledelsesmessige og faglige tekniske kunnskaper. Kurset er utviklet for å tillate studentene å få inngående kunnskaper og ferdigheter i den spesielle store at de foretok som en del av deres undergraduate ingeniørstudier. Fagtilbudet følge en integrert tilnærming til yrkesutøvelse gjennom obligatoriske disiplinære og faglige tekniske fag, obligatoriske fag som er relevante for den valgte major, en uavhengig sivilingeniør prosjektet i minst ett felt av engineering, og et sett av valgfag (helst ingeniør eller IT fag , noen med forhåndsgodkjenning). Studentene har også muligheten til ikke å velge en major. [+]

Dette kurset tillater elevene å velge et studieprogram som utdyper kroppen av kunnskap ervervet i sin første grad samt utvider kunnskap grenser til politikk og engineering forvaltningsområdene. Det gir også en unik mulighet til å utdype sin kunnskap og få praktiske ferdigheter ved å gjennomføre en selvstendig sivilingeniør prosjekt i en bestemt større. Studentene har også muligheten til ikke å velge en major.

Studenter som har en grunnleggende undergraduate ingeniørutdannelse er i stand til å forbedre sin evne og kunnskap gjennom master-nivå kurs i sine respektive fagretninger, slik at de kan få og holde sysselsettingen i sine respektive tekniske felt.

[-]

Master Of Engineering (avansert)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset gir en mulighet på masternivå for faglig kvalifiserte ingeniører til å utforske i dybden spesifikke tekniske aspekter ved foretaket en betydelig forskningsstudie i et større felt av engineering. Som en del av dette kurset elevene gjennomføre minst 48 studiepoeng med kurs og et forskningsprosjekt på 48 studiepoeng (over en periode på ett år) under individuell veiledning. Fagene som tilbys i dette kurset følger en integrert tilnærming til yrkesutøvelse gjennom obligatoriske faglige tekniske fag, obligatoriske fag som er relevante for den valgte major, en uavhengig sivilingeniør prosjektet i minst ett felt av engineering, og et sett av valgfag (noen ingeniør eller IT fag, noen med forhåndsgodkjenning). [+]

Dette kurset er laget for å skape baner for kvalifiserte studenter i høyere grad ved forskning (HDR) programmer som Master of Engineering (Forskning) og doktorgrad i filosofi (PhD). Studenter som søker opptak til HDR-programmer fortsatt trenger å gå gjennom relevante vurderingsprosessen.

Studenter som har en grunnleggende undergraduate ingeniørutdannelse er i stand til å forbedre sin evne og kunnskap gjennom master-nivå kurs i sine respektive fagretninger, slik at de kan få og holde sysselsettingen i sine respektive tekniske felt. Studenter som er for tiden ansatt er i stand til å forbedre sine muligheter til å løse tekniske problemer som oppstår i sitt yrke og dermed kan få ros for sine prestasjoner. Det kan være muligheter i forskning og utviklingsområder knyttet til deres spesifikke engineering feltet. ... [-]


Master of Engineering (Extension)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset gir en mulighet på masternivå for faglig kvalifiserte ingeniører til å utvide i dybde og bredde i kunnskap og ferdigheter oppnådd fra sine ingeniør lavere grads studier. Studentene kan full en major i engineering og også velge en sub-dur i et annet felt av engineering, informasjonsteknologi eller annen disiplin. Ferdigstillelse av fagene og en uavhengig graduate prosjekt i minst ett felt av engineering er sentral i dette kravet. Fagene som tilbys i dette kurset følger en integrert tilnærming til yrkesutøvelse gjennom obligatoriske faglige tekniske fag, obligatoriske fag som er relevante for valg av major og sub-dur, en uavhengig sivilingeniør prosjektet i minst ett felt av engineering, og et sett av valgfag ( eventuelle tekniske eller IT-fag, noen med forhåndsgodkjenning). [+]

Dette kurset tillater elevene å velge et studieprogram som utdyper kroppen av kunnskap ervervet i sin første grad samt utvider kunnskap grenser til politikk og engineering forvaltningsområdene. Det gir også en unik mulighet til å utvide kunnskapen i en annen disiplin gjennom en sub-dur, noe som gir en ekstra fordel for studenter som søker karriere alternativer i tverrfaglige områder.

Studenter som har en grunnleggende undergraduate ingeniørutdannelse er i stand til å forbedre sin evne og kunnskap gjennom master-nivå kurs i sine respektive fagretninger, slik at de kan få og holde sysselsettingen i sine respektive tekniske felt.

[-]

Master Of Engineering (forskning)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Denne graden kan gis til kandidater som har fullført et individuelt program veiledet arbeid og fremlagt en avhandling kroppsliggjøre resultatene. Emner som involverer tett samarbeid med industrien er sterkt oppmuntret, og et flertall av aktuelle kandidatene er engasjert i temaer som er aktivt støttet av sine arbeidsgivere. [+]

Denne graden gir praktiserende ingeniører med en mulighet til å forfølge, i dybden, løsningen av en teknisk problem som krever individuell innsats utenfor rammen av en bachelorgrad. I tråd med fakultetets samlede politikk, er det vekt på anvendt forskning og utviklingsarbeid, selv om grunnleggende forskning forslag er også velkommen og støttet.

Karriere alternativene inkluderer stillinger i universiteter og andre institusjoner foretaket forskning eller annen akademisk arbeid, inkludert undervisning. Muligheter som involverer forskning og utvikling også eksisterer med nasjonale og internasjonale bedrifter.

[-]

Master Of Engineering Ledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Engineering Management (MEM) er en mulighet for ingeniører, tekniske spesialister og ikke-tekniske fagfolk til å bygge og strekke sine ledelsesmessige ferdigheter og integrere sin virksomhet og teknisk kunnskap. [+]

MEM er spesielt designet for å understreke grensesnittet mellom engineering, teknologi og ledelse. Integreringen av nøye skreddersydd kurs og et selvstendig prosjekt leverer kandidater som forstår det faglige, sosiale og miljøsammenheng og har utviklet en rekke ledelse og engineering evner å svare på det.

MEM Studiet gir en mulighet for de som ønsker å fortreffelighet å utfordre seg selv på masternivå, utdype sine ferdigheter og kunnskaper og få et konkurransefortrinn i bransjen.

[-]

Master Of Engineering Management Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Fakultet for ingeniørvitenskap og informasjonsteknologi og Avdeling for økonomi har utviklet denne mastergrad som gir alle fordelene av en generalist Master of Business Administration med en fokusert ingeniør management program. Fagene som tilbys i dette kurset følger en integrert tilnærming til yrkesutøvelse gjennom tvungen ingeniør ledelse / profesjonelle ingeniørfag, obligatoriske fag som er relevante for bedriftsøkonomi og en uavhengig sivilingeniør prosjekt innen engineering ledelse. [+]

Dette programmet lar elevene til å fullføre Master of Engineering Management og Master of Business Administration i to år med fulltidsstudier. Denne unike kurset er for studenter som har en bachelor er i engineering og som ønsker å kombinere en Master of Engineering Management med en Master of Business Administration.

Dette kurset passer for profesjonelle ingeniører som ønsker å mestre ferdigheter i ingeniør ledelse og bedriftsøkonomi. Det passer for praktiserende ingeniører som ønsker å ta opp utfordrende og lederroller i deres organisasjon eller karriere.

[-]

Master Of Engineering Master Of Engineering Management

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette programmet tillater elevene å fullføre Master of Engineering (ME) og Master of Engineering Management (MEM) i to år med fulltidsstudier. Fagene som tilbys i dette kurset følger en integrert tilnærming til yrkesutøvelse gjennom obligatoriske faglige tekniske fag, obligatoriske fag som er relevante for de store (som en del av Master of Engineering), en uavhengig sivilingeniør prosjektet i dur og et sett av valgfag (noen ingeniør eller IT-fag). [+]

Dette kurset er for studenter som har en bachelor-kvalifisering i engineering og som ønsker å kombinere Master of Engineering med en bestemt stor med Master of Engineering Management. Dette gjør det mulig for elevene å få ingeniørspesifikke ferdigheter og ingeniør lederegenskaper i en akselererende måte og fullføre to kurs i to år i stedet for tre år hver for seg.

Studenter som har en grunnleggende ingeniør lavere grad er i stand til å forbedre sin evne og kunnskap gjennom master-nivå kurs i sine respektive fagretninger, og få kunnskap og ferdigheter som forbedrer deres evne til å utvikle seg til ingeniør lederfunksjoner.

[-]

Master Of Event Management

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Master of Event Management er utformet for å utvikle høyt nivå ledelse og kunnskap nok til å utruste studentene for lederstillinger i den brede og mangefasettert hendelsen industrien. [+]

Dette kurset søker å bygge faglig kompetanse innen event management, sammen med en anvendt forståelse av prosesser og rutiner knyttet til generell forretningsdrift. Med denne hensikt i tankene, inneholder kurset emner som søker å utvikle en forståelse av hendelsen skapelse, planlegging og levering prosess og generelle virksomhet fag som tjener til å bygge opp en forståelse av organisatorisk ledelse og styring. I tillegg tilbyr kurset studentene mulighet til å gjennomføre tre valgfag fra hele UTS Business School for å videreutvikle sine ferdigheter og kunnskapsbase i sine interesseområder.

Målet med dette kurset er å utvikle studentene både faglig kompetanse og kunnskap knyttet til stillingen som arrangementssjef, samt høyt nivå generell business management kompetanse tilstrekkelig for å utvikle eller leder en organisasjon som er involvert i produksjonen av offentlige, bedrifter eller andre hendelsestyper.... [-]


Master Of Finance

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Master of Finance gir en omfattende spekter av ferdigheter og kompetanse som forventes av ledende utøvere innen bank og finans. [+]

Finans programmet gir deltakerne mulighet til å tilegne seg kunnskap om finans teori og teknikker for ledende profesjonelle praksis formål.

Karriere alternativene inkluderer management-nivå stillinger i næringslivet eller regjeringen.

[-]

Master Of Finance (forlengelse)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Master of Finance (Extension) gir et omfattende spekter av ferdigheter og kompetanse som forventes av ledende utøvere innen bank og finans. [+]

Finans programmet gir deltakerne mulighet til å tilegne seg kunnskap om finans teori og teknikker for ledende profesjonelle praksis formål. De ekstra valgfag valg gir en mulighet til å spesialisere seg mer dypt i finans disiplin og å ytterligere styrke elevenes ferdigheter, faglig praksis, spesialist kunnskap og evner.

Karriere alternativene inkluderer management-nivå stillinger i næringslivet eller regjeringen.

[-]

Master Of Fysioterapi (forskning)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er beregnet for fysioterapeuter, eller studenter som har fullført en fysioterapi enten grad ved en bachelor-nivå eller graduate-entry masternivå registrable i Australia, og som ønsker å forfølge en karriere innen forskning eller få et konkurransefortrinn i sin karriere ved å fullføre en ekstra videreutdanning kvalifisering. Studentene får forskningskompetanse i sitt område av forskning interesse, og demonstrere sine fremragende akademiske evner og engasjement for fysioterapi ved fullføring av graden. [+]

Dette kurset gir studentene mulighet til å arbeide med ledende nasjonale og internasjonale forskere i deres område av interesse, og for å utvikle og gjennomføre en original forskningsprosjekt som bidrar til kunnskap. Studentene får forskerutdanning og ferdigheter, samt utvikle omfattende kunnskap og kompetanse i et område av forskning. Studentene er støttet av en sterk og levende forskningskultur, både i skolen og universitetet, og har tilgang til andre forskere, et bredt utvalg av workshops, Universitetsbiblioteket og forskningsfasiliteter.

Dette kurset er god forberedelse for studenter som ønsker å forfølge doktorgradsarbeid studien, en karriere innen forskning eller høyere nivå fysioterapistillinger. Karriere alternativene inkluderer akademiske avtaler, utvidet praksis roller, rådgivende stillinger og bransje roller.... [-]


Master Of Good Manufacturing Practice

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Master of Good Manufacturing Practice gir deg oppdatert og i dybden Good Manufacturing Practice (GMP) kunnskap innenfor den farmasøytiske, bioteknologi og medisinsk utstyr bransjer. Kurset gir kritisk kunnskap om lovgivning om registrering, produksjon, lagring og tilførsel av lisensierte terapeutiske varer, GxP og kvalitetssystemer etterlevelse, og begrepene kvalitetsstyring, risikostyring, kvalitetssikring og kvalitetskontroll innen dette sterkt regulert industri, alt essensielle ingredienser for karriereutvikling. [+]

Dette er det eneste løpet av sitt slag i Asia-Pacific-regionen. Justert i UTS: Apotek, det gir studentene en praksisbasert og forskning-ledede undervisning, arbeider med ledende eksperter på feltet. Kurset gir faglige utviklingsmuligheter og karriereveier for studenter på alle nivåer i bransjeorganisasjoner. Det er ideelt for studenter som ønsker å starte eller forbedre deres farmasøytisk industri produksjon karriere med en industri-anerkjent kvalifikasjon. Kurset er utviklet av ledende eksperter på området.

Karriere alternativene inkluderer laboratorium og produksjon ansatte, ledere og utøvere i selskaper hvor god produksjon praksis er nødvendig.

[-]

Master Of Human Resource Management

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Human Resource Management fokuserer på utvikling av kompetanse i moderne human resource management problemer. Kurset er for nåværende og håper HR fagfolk som søker inngående kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å delta i beslutningsprosesser på senior nivå i en organisasjon. [+]

The Master of Human Resource Management fokuserer på å utvikle større forståelse av human resource management, ansettelsesforhold og organisatorisk atferd. Det gir deltakerne en grundig forståelse av forretningsmessige problemstillinger og utfordringer rundt HRM og IR, og utstyrer deltakere med den kompetansen som trengs for å tilføre verdi til en organisasjon.

Kurset tar sikte på å tilby ledende konseptuelle og praktiske forståelser av human resource management i komplekse og uvante arbeidsplass situasjoner for å lette forvaltningen beslutningsprosesser.

Karriere alternativene inkluderer stillinger i endringsledelse og generell ledelse, menneskelige ressurser, og organisatorisk opplæring og utvikling.... [-]


Master Of Human Resource Management (forlengelse)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Human Resource Management (Extension) gir studentene inngående kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å bidra på en senior nivå til organisasjonens menneskelige ressurser og industrielle relasjoner funksjoner. [+]

Kurset er utviklet primært for personer som er for tiden ansatt, eller vise potensialet for sysselsetting, på senior policy-making nivåer innen human resource management, industrielle relasjoner, helse og kvotering. De ekstra valgfag valg gir en mulighet til å spesialisere seg mer dypt i den menneskelige ressursforvaltning disiplin og å ytterligere styrke elevenes ferdigheter, faglig praksis, spesialist kunnskap og evner.

Kurset tar sikte på å tilby ledende konseptuelle og praktiske forståelser av human resource management i komplekse og uvante arbeidsplass situasjoner for å lette forvaltningen beslutningsprosesser.

Karriere alternativene inkluderer stillinger i endringsledelse og generell ledelse, menneskelige ressurser, og organisatorisk opplæring og utvikling.... [-]


Master Of Information Technology

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er utformet for å sette studentene i stand til å oppnå en helhetlig og større forståelse av informasjonsteknologi i spesialiserte tekniske eller ledelse områder. Det brede spekter av spesialiseringer tillater elevene å skreddersy kurs for å tilfredsstille deres karriereutvikling behov. Studenter med grunnskole i et informasjonsteknologi-relatert felt anbefales å vurdere Master of Information Technology (Extension) (C04296). [+]

Det er viktig å holde IT kunnskaper og ferdigheter oppdatert. Dette kurset gir studentene en forbedret forståelse av virksomheten kontekst og teknisk utvikling forme moderne informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT), og utstyrer dem til å møte utfordringene med å jobbe i IT-bransjen.

Kurset gir studentene en forståelse av de avanserte konsepter av informasjonsteknologi i et kommersielt miljø slik at de kan bidra til utvikling av IT-løsninger i sin organisasjon.

Karrieremuligheter inkluderer, blant annet, forretningsmessig ekspert, e-business utvikler, spillutvikler, informasjonssjef, IT-sikkerhetsanalytiker, IT-sikkerhetsleder, IKT-sikkerhetsanalytiker, IT-sikkerhet, avhengig av de store utvalgte karrierealternativene. konsulent, pen testing, IT prosjektleder, film animator, software arkitekt, programvare kvalitet / testing spesialist og system analytiker.... [-]


Master of Information Technology (Extension)

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Australia Sydney

[+]

Dette kurset gir studentene en forbedret forståelse av virksomheten kontekst og teknisk utvikling forme moderne informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT), og utstyrer dem til å møte utfordringene med å jobbe i IT-bransjen, samt gi mulighet til å utvikle ferdigheter i alternativ IT disipliner.

Kurset gir studentene en forståelse av de avanserte konsepter av informasjonsteknologi i et kommersielt miljø slik at de kan bidra til utvikling av IT-løsninger i sin organisasjon.

Karrieremuligheter inkluderer, blant annet, forretningsmessig ekspert, e-business utvikler, spillutvikler, informasjonssjef, IT-sikkerhetsanalytiker, IT-sikkerhetsleder, IKT-sikkerhetsanalytiker, IT-sikkerhet, avhengig av de store utvalgte karrierealternativene. konsulent, pen testing, IT prosjektleder, film animator, software arkitekt, programvare kvalitet / testing spesialist og system analytiker.... [-]


Master Of Intellektuell Eiendom

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 2.5 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

UTS har etablert kompetanse og et rykte for å levere kurs som er relevante for behovene til patent og varemerker yrker. Den UTS Master of Intellectual Property er den første ved et australsk universitet som oppfyller hele pedagogiske krav til registrering som registrerte varemerker advokat og patent advokat i Australia under de relevante bestemmelser. [+]

Det unike med dette kurset er at det kan bli gjennomført helhet på nettet, fjerner behovet for studenter å delta ansikt til ansikt klasser.

Dette kurset gir kandidater med en forståelse av prinsippene for det registrerte varemerket system, beskyttelse av uregistrerte merker og beslektede former for beskyttelse mot villedende eller urettferdig handel opptreden i Australia. I tillegg nyutdannede forstå innholdet og implikasjonen av et patent spesifikasjon, slik at de kan gi råd på mulige spørsmål om krenkelse, gyldighet og etterlevelse.

Avhengig av fagene er tatt, kan nyutdannede søke registrering som varemerke advokat og / eller patent advokat i Australia. Arts administratorer eller media fagfolk kan forsterke karriere muligheter gjennom å bygge kompetanse i kommersialisering eller forvaltning av immaterielle eiendeler.Andre karriere inkluderer patent og varemerker advokat, IP advokat, IP porteføljeforvalter, beslutningstaker og regjeringen regulator.... [-]


Master Of Kreativ Kunst (forskning)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Master of Creative Arts (Research) er generelt beregnet for personer med bransjeerfaring i media og skapende kunst som ønsker å påta seg kreativ forskning som involverer utarbeidelse og presentasjon av en stor skapende arbeid og en avhandling på ca 10,000-15,000 ord. Kandidater kan også delta i klasserommet eller online seminarer om oppgaven forberedelse i første semester av innmelding. [+]

Kurset gir en mulighet for de som ønsker å utvikle spesifikk kunnskap, forskning og kreative ferdigheter knyttet til de kreative næringene som dukker opp lokalt og internasjonalt.

Karriere alternativene inkluderer stillinger i de kreative næringene.

[-]

Master Of Laws

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Den UTS Master of Laws (LLM) henvender seg til de endrede krav til den juridiske profesjon. Gir mulighet for loven nyutdannede til å spesialisere seg i bestemte områder som er relevante for deres område av rettspraksis, er UTS LLM yrkes relevant og intellektuelt givende. [+]

Tett samspill mellom den juridiske profesjon og UTS: Law garanterer en tett kamp mellom en førsteklasses utdanning og en salgbar videreutdanning juridisk kvalifisering. Klassene blir undervist av en blanding av praktiserende fagfolk, heltid vitenskapelig ansatte og internasjonale besøk akademikere, og muligheter for tverrinstitusjonelt studie, både innenfor og utenfor Australia, oppfordres.

Spesialisering og kompetanseutvikling fører til karrierer i en rekke ettertraktet spesialist yrker i praktisering av loven.

[-]

Master Of Laws (forskning)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Laws (Research) gir en mulighet for nyutdannede til å utvikle sin forskning ferdigheter, utdype sin kunnskap i enkelte område av loven og påta original forskning. Graden tildeles kandidater som viser kompetanse i forskning, en forståelse av forskningsmetoder og en evne til å lage et originalt bidrag til kunnskap. [+]

Dette kurset passer for studenter som har fullført et kurs grad og ønsker å utdype sin kunnskap i et bestemt juridisk område ved hjelp av forskning. Studentene utvikle kritiske og analytiske ferdigheter og avansert forskning ferdigheter for å muliggjøre inngående utforskning av sitt valgte område. Denne graden er verdifullt for de som ønsker å forfølge en karriere innen forskning.

Karriere alternativene inkluderer stillinger i universiteter, foretak forskning, bidrag til offentlig politikk, eller annet akademisk arbeid, inkludert undervisning, interessegrupper og juridiske publisering.

[-]

Master Of Management

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Master of Management gir kunnskaper, ferdigheter og konseptuelle rammeverk for å sette studentene i stand til å identifisere og løse et bredt spekter av problemstillinger som preger arbeidsmiljøet av toppledere - det vil si i forhold til kompleksitet og usikkerhet, der dom og beslektede ansvarsområder definerer evner. Studentene tilegne seg de konseptuelle og analytiske ferdigheter som er nødvendige for vellykket ledelse ytelse i en rekke sammenhenger, blant annet næringsliv, offentlige og ikke-for-profit sektor, og en rekke profesjonelle innstillinger. [+]

Kurset gir studentene kunnskap og erfaringer til å forbedre sine faglige / offentlig ansvar i ledende, administrasjon og forvaltning av ressursene og bedrifter. En innovativ, fleksibel struktur gir studentene med maksimal valg i å velge fag og studieprogrammer skreddersydd for å møte deres personlige og profesjonelle behov.

Master of Management er utviklet for å møte behovene til enkeltpersoner, klient organisasjoner og faginstanser for ledelse utdanning.

Karriere alternativene inkluderer management-nivå stillinger i næringslivet eller regjeringen.

[-]

Master Of Management (forlengelse)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Master of Management (Extension) gir kunnskap, ferdigheter og konseptuelle rammeverk for å sette studentene i stand til å identifisere og løse komplekse problemstillinger som preger arbeidsmiljøer av toppledere i fremtiden. Studentene tilegne seg de konseptuelle og analytiske ferdigheter som er nødvendige for vellykket resultatstyring i en rekke sammenhenger, blant annet næringsliv, offentlige og non-profit sektor, og en rekke profesjonelle innstillinger. [+]

Kurset gir studentene kunnskap og erfaringer til å forbedre sine faglige ferdigheter og forståelse av forvaltningen av mennesker, ressurser og organisatoriske prosesser. En innovativ, fleksibel struktur gir studentene med maksimal valg i å velge fag og studieprogrammer skreddersydd for å møte deres personlige og profesjonelle behov. De ekstra valgfag valg gir en mulighet til å spesialisere seg mer dypt i ledelse disiplin og å ytterligere styrke elevenes ferdigheter, faglig praksis, spesialist kunnskap og evner.

Dette kurset er utformet for å møte behovene til enkeltpersoner, klient organisasjoner og faginstanser for ledelse utdanning.

Karriere alternativene inkluderer management-nivå stillinger i næringslivet eller regjeringen.... [-]


Master Of Marketing

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Marketing gir mulighet for studentene til å utvide sine kunnskaper innen kommunikasjon, salgsledelse, utvikling og introduksjon av nye produkter, business-to-business markedsføring, teknologi og markedsføring, samt de juridiske begrensninger på og etiske implikasjoner av markedsføring i Australia. [+]

Markedsføringen Programmet gir moderne teoretisk markedsføring kunnskap og praktiske ferdigheter som kreves for overlegen ytelse i australske og internasjonale markeder.

Karriere alternativene inkluderer management-nivå stillinger i næringslivet eller regjeringen.

[-]

Master Of Marketing (forlengelse)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Master of Marketing (Extension) gir mulighet for studentene til å utvide sine kunnskaper innen kommunikasjon, salgsledelse, utvikling og introduksjon av nye produkter, business-to-business markedsføring, teknologi og markedsføring, samt de juridiske begrensninger på og de etiske implikasjonene av markedsføring i Australia. [+]

Markedsføringen Programmet gir moderne teoretisk markedsføring kunnskap og praktiske ferdigheter som kreves for overlegen ytelse i australske og internasjonale markeder. De ekstra valgfag valg gir en mulighet til å spesialisere seg mer dypt i markedsføringen disiplin og å ytterligere styrke elevenes ferdigheter, faglig praksis, spesialist kunnskap og evner.

Karriere alternativene inkluderer management-nivå stillinger i næringslivet eller regjeringen.

[-]

Master Of Professional Accounting (forlengelse)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Master of Professional Accounting (Extension) er utformet for å gi ikke-regnskap kandidater med de nødvendige ferdigheter og kunnskap som kreves for en karriere i profesjonell regnskapsføring. Gjennomføringen av kurset tilfredsstiller de faglige krav for innreise til profesjonelle programmer av CPA Australia og Institute of Chartered Accountants i Australia (ICAA). [+]

Dette kurset gir den ideelle faglige grunnlaget for å forfølge en karriere innen regnskap. Det gir kunnskap, forståelse og kompetanse er nødvendig for sysselsettingen i regnskap yrke. Videre, den faglig anerkjennelse av kurset ved CPA Australia og ICAA gir studenter med internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner som øker både deres sysselsetting og utviklingsmuligheter.

Kurset tar sikte på å gi lokale og internasjonale studenter med nødvendig kunnskap i regnskap og rollen regnskap spiller i å gi informasjon om produkter som støtter alle områder av næringsvirksomhet. I tillegg til å gi et profesjonelt anerkjent kvalifikasjon, utgjør selvfølgelig en blanding av regnskap, finans, juridisk, kommunikasjon og økonomi fag som samlet gir en rekke viktige virksomheten ferdigheter og kunnskap som er nødvendig for sysselsettingen i dagens dynamiske forretningsmiljø.... [-]


Master Of Professional Engineering

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset gir en mulighet på masternivå for nyutdannede ingeniører som har fullført enten en tre- eller fireårig Bachelor of Engineering eller Technology. Studentene kan melde seg inn i Master of Professional Engineering og fortsette innen spesialisering. Dette kurset gjør elevene til å utdype kunnskap og kompetanse på sitt felt, og være klar til praksis i engineering. Studenter kan påta seg en stor og anerkjennes for denne spesialiseringen på deres testamur. Master of Professional Engineering er utformet for å innlemme en integrert tilnærming til profesjonell ingeniørfag ved å bruke obligatoriske fagfaglige fag, obligatoriske fag som er relevante for de store, en uavhengig engineering graduate prosjektkomponent og obligatorisk engineering praksis strøm. [+]

Det gir også en unik mulighet til å utdype sin kunnskap og få praktiske ferdigheter ved å gjennomføre en selvstendig sivilingeniør prosjekt i en bestemt større.

[-]

Master of Property Development

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

[+]

UTS anerkjenner også bredden av eiendomsbransjen. Studentene kan skreddersy sin grad takket være det omfattende spekteret av spesialiserte valgfag som er tilgjengelige, inkludert økonomi, bevaring, urban design, globale trender og næringseiendom. Med et sterkt grunnlag i planlegging, er studentene også kvalifisert for betydelig blokkkreditt i Master of Planning (C04007).

Graden gir eiendomsrelaterte fagfolk som arkitekter, ingeniører, byggeledere, verdsettere, planleggere og forretnings- eller finansfagfolk muligheten til å utvide sin kunnskap og kvalifikasjoner og få en mer helhetlig forståelse av eiendomsutvikling og relaterte prosesser. Dette gjør at nyutdannede kan utvide sin karriere eller flytte utenfor sitt opprinnelige fagområde til høyere eller bredere roller innen eiendomsutviklingsbransjen og / eller tilby nye tjenester til kunder.... [-]


Master Of Prosjektledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Med tett industri kontakt, er kurset levert gjennom blokk workshops designet for å etterligne prosjektet miljøer, noe som gir studentene mulighet til å direkte utvikle sin evne til å håndtere reelle prosjekter. Programmet er strenge, og er globalt anerkjent for sin tradisjon av fortreffelighet. Den UTS programmet var den første australske programmet å bli akkreditert av Project Management Institute 's (PMI) Global Akkreditering Centre. Grunnlaget fagene er kompatible med de strukturene som brukes av PMI og Australian Institute of Project Management (AIPM) for å sertifisere utøvere. [+]

Dette programmet gir praksis-baserte kunnskaper, ferdigheter og verktøy for levering av ulike typer og størrelser av prosjekter og programmer på tvers av alle bransjer, understøttet av teori og forskning. I forkant av trender, inkorporerer UTS programmet prosjektenes kompleksitet, programledelse, styresett, reflekterende praksis og leadership.Drawing på områder av fortreffelighet fra hele UTS, kan studentene velge en sub-dur i virksomheten, IT, engineering eller bygging (fra 2013), eller foreta en ren prosjektledelse høyere grad.

Vellykket nyutdannede av kurset kan: velge og kritisk anvende relevant teori til practicedevelop og anvende egnede prosjektstyringsmetodikk å dekke ulike prosjekt og organisatoriske contextsdemonstrate anvendelse av reflekterende practicecommunicate i en rekke former på tvers kulturelt mangfoldig prosjekt og organisatoriske contextsdemonstrate kapasitet til å ta en ledende rolle i prosjektet, program og portefølje managementdemonstrate avansert nivå ferdigheter i å håndtere relasjoner mellom sentrale aktører i en rekke sammenhenger både i Australia og internationallyexhibit en forståelse av anvendelsen av etiske praksis til prosjektet styresett i en rekke innstillinger både i Australia og internationallyselect og bruk kreative problemløsning ferdigheter til alle faser av prosjektet liv cycleapply kritisk tenkning, analytiske og forskning ferdigheter til en rekke prosjekt og programledelse contextsunderstand, velger og bruke en rekke systemer thinking tilnærminger til en rekke prosjekt og organisatoriske sammenhenger. ... [-]


Master Of Science

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er designet for å tilfredsstille to forskjellige grupper av studenter: profesjonelle forskere som ønsker å oppdatere sine industri-relaterte ferdigheter for karriereutvikling og studenter som vurderer et forskningsprosjekt grad. [+]

Kurset inneholder en obligatorisk kjerne av profesjonelle fag som er relevante for alle disipliner. Fagene i kjernen gir en ryggrad av kompetanse viktig for en profesjonell vitenskapsmann, bli de er engasjert i forskning, vitenskap næringsliv, industri eller offentlige organisasjoner. Dette er ferdigheter for kommunikasjon, kritisk analyse, prosjektledelse og innovasjon og kommersialisering. Den profesjonelle tråd er supplert med et utvalg av stor studie i en bestemt vitenskap eller matematikk disiplin, eller i vitenskapen ledelse. Studenter har også mulighet til å gjennomføre et forskningsprosjekt, må godkjennes av fakultetet. For studenter med passende prestasjonsnivå vurderer et forskningsprosjekt grad, gir dette kurset en vei til en doktorgrad.Studenter i Marine Science and Management store er utsatt for tverrfaglig og tverrinstitusjonelle kurs, med en hjørnestein prosjekt undervist ved Sydney Institute of Marine Science (SIMS) og multippel foredrag og praktiske komponenter ved å bruke virkelige data fra den australske Integrert Marine Observatory System. ... [-]


Master Of Science (forlengelse)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset tar sikte på å fornye og utvide studentenes faglige og bransjeerfaring med ledelsesmessige og forretningssans. Det gir studentene mange muligheter ved verdiskapende til sine eksisterende spesialiseringer og bringe dem opp til hastigheten på kunnskap og teknologi, eller ved å utvide inn i ulike fagretninger av interesse å få faglig og lederegenskaper. [+]

Kurset inneholder en obligatorisk kjerne av faglige emner som er relevante for alle disipliner. Fagene i kjernen gir en ryggrad av kompetanse viktig for en profesjonell vitenskapsmann, blir de engasjert i forskning, vitenskap bedrifter, bransjer eller offentlige organisasjoner. Dette er ferdigheter for kommunikasjon, kritisk analyse, prosjektledelse og innovasjon og kommersialisering. Den profesjonelle tråd er supplert med et utvalg av større studie i en bestemt vitenskap eller matematikk disiplin, eller i vitenskapen ledelse. Studenter har også muligheten til å gjennomføre et forskningsprosjekt, med forbehold om godkjenning av fakultetet. For studenter med passende prestasjonsnivåer vurderer et forskningsprosjekt grad, gir dette kurset en vei til en PhD. Den siste semester av valgfag tillater elevene å komplettere sine eksisterende ferdigheter ved hjelp av skreddersydd fag fra beslektede disipliner hele helse, engineering og business.... [-]


Master Of Science (forskning)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset gir en mulighet for nyutdannede å skaffe forskning ferdigheter og utdype sin kunnskap i et område av vitenskap. [+]

Målet med programmet er den faglige utviklingen av kandidaten, og gir erfaring med problemdefinisjon, hypotese formulering og testing, datainnsamling, analyse og tolkning, og prosjektpresentasjon.

Karriere alternativene inkluderer miljøkonsulent, medisinsk vitenskapsmann, forsker, ressursleder, vitenskapsmann eller teknolog.

[-]

Master Of Science (forskning) I Datavitenskap

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset gjør at nyutdannede til å utvide og utdype sin kunnskap i et spesialisert område av databehandling ved å arbeide under veiledning av et medlem av vitenskapelig ansatte. [+]

Kurset gir studentene å fremme seg selv i sin karriere i databehandling og informasjonsteknologi, og gir fleksibilitet i valg av forskningstema, så det kan ligge nært opp til elevenes yrkeskarriere.

Dette kurset gjør at nyutdannede til å utvide og utdype sin kunnskap om et spesialisert område av databehandling ved å gjennomføre forskning. Kurset gir studentene å fremme seg selv i sin karriere i databehandling og informasjonsteknologi, og gir fleksibilitet i valg av forskningstema, så det kan ligge nært opp til elevenes yrkeskarriere. Karriere alternativene inkluderer stillinger i universiteter og andre institusjoner foretaket forskning eller annen akademisk arbeid, inkludert undervisning. Muligheter som involverer forskning og utvikling også eksisterer med nasjonale og internasjonale bedrifter.... [-]


Master Of Science (forskning) I Matematiske Fag

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset gir en mulighet til å skaffe forskning ferdigheter og til å utdype kunnskaper i ett av de områder av matematikken. Målet med programmet er den faglige utviklingen av kandidater gjennom mestring av en betydelig mengde matematisk litteratur sammen med originalt forskningsarbeid under veiledning av en veileder. [+]

Ferdigheter i forskning og evne til å tenke matematisk er økende etterspørsel i industri, finans og ulike statlige organisasjoner. Som en konsekvens, avgangselever på dette kurset vesentlig utvide sine karrierevalg, og forskningstema kan velges å ytterligere lette deres karriereveier, for eksempel i senior nivå av markedsundersøkelser, kvantitative forvaltning og kvantitativ finans.

[-]

Master Of Science (laud)

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Australia Sydney

Dette kurset gir studentene en unik mulighet til å påta original forskning og få inngående kunnskap i sine spesielle fagfelt. Studentene har tilgang til ansatte som er ledende forskere og eksperter på sitt felt. Gjennomføre dette kurset tillater elevene å utforske sin forskning potensial og utvikle forskning ferdigheter. Dette kurset er utformet for å gi et stipend vei til ph.d.-programmet. [+]

Kurset inneholder en obligatorisk kjerne av faglige emner som er relevante for alle disipliner. Fagene i kjernen gir en ryggrad av kompetanse viktig for en profesjonell vitenskapsmann, blir de engasjert i forskning, vitenskap bedrifter, bransjer eller offentlige organisasjoner. Dette er ferdigheter for kommunikasjon, kritisk analyse, prosjektledelse og innovasjon og kommersialisering. Den profesjonelle tråd er supplert med et utvalg av større studie i en bestemt vitenskap eller matematikk disiplin. Studenter i Marine Science and Management store, for eksempel, er utsatt for tverrfaglig og tverrinstitusjonelt kurs, med en hjørnestein prosjekt undervist ved Sydney Institute of Marine Science (SIMS) og flere forelesningsrekker og praktiske komponenter ved hjelp av real-life data fra den australske Integrated Marine Observatory System. Den andre halvdelen av kurset består av en betydelig forsknings-komponent, som gir studentene en mulighet til å gjennomføre originale, banebrytende forskning. For studenter med passende prestasjonsnivåer, gir dette en direkte vei til en doktorgrad, og bærer poeng som kan brukes i stipend søknadsprosessen.... [-]


Master Of Science I Internettkommunikasjon

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er beregnet for databehandling vitenskap, informasjonsteknologi eller tekniske nyutdannede, med eller uten nettverk erfaring, som ønsker å lære eller utvide sine kunnskaper om nettverk og nettverksteknologier. Som studenter kommer fra en rekke bakgrunner, det er en grad av faget valg i programmet for å møte individuelle behov. [+]

Den Internettkommunikasjon Programmet gir praktisk, hands-on erfaring ved hjelp av ulike ressurser, inkludert støtte levert av Cisco Systems for bred datanettverk og relevante bruksområder, inkludert routing, switching, sikkerhet, trådløst og VoIP, mobil databehandling, web system, cloud computing og operativsystem . Avanserte valgfag i Internettkommunikasjon er tilgjengelig. Programmet dekker alle aspekter av de organisatoriske bruk av nettverk: design, implementering, sikkerhet, ledelse, end systemer og applikasjoner. Dette kurset tillater elevene å utvikle flere ferdigheter på tvers av Internettkommunikasjon feltet og relevant applikasjonsutvikling feltet, i henhold til interesse og elektiv valg, for eksempel, svitsjing og ruting, systemer og nettverk styring og analyse, nettverk sikkerhet, mobilitet, cloud computing, datanettverk applikasjonsutvikling og webtjenester utvikling.... [-]


Master Of Science I Internettkommunikasjon (forlengelse)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Dette kurset er beregnet for kandidater fra alle felt som ønsker å lære eller utvide sin kunnskap om nettverk og nettverksteknologier. Som studenter kommer fra en rekke bakgrunner, det er en grad av faget valg i programmet for å møte individuelle behov. [+]

Den Internettkommunikasjon Programmet gir studentene en praktisk, hands-on erfaring i bruk ressurser som tilbys av Cisco Systems for internettkommunikasjon inkludert ruting, svitsjing, sikkerhet og trådløst. Avanserte valgfag i Internettkommunikasjon er tilgjengelig. Programmet dekker alle aspekter av de organisatoriske bruk av nettverk: design, implementering, sikkerhet, ledelse, end systemer og applikasjoner. Dette kurset forbereder studentene med lavere kvalifikasjoner som ikke er innenfor IKT, for adgang til arbeidslivet som en IKT-nettverk profesjonell. Studenter som har IKT-kompetanse kan forlenge deres læring. Studenter kan utvikle flere ferdigheter på tvers av Internettkommunikasjon feltet, i henhold til interesse og elektiv valg, for eksempel, svitsjing og ruting, systemer og nettverk styring og analyse, nettverk sikkerhet, mobilitet og webutvikling. Studentene har muligheten til å forberede for Cisco CCNA og CCNP sertifiseringer i programmet.... [-]


Master Of Sport Management

Campus Heltidsstudier Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Master of Sport Management er utformet for å utvikle kritiske, fortolkende og problemløsende ferdigheter, og å gi en betydelig oversikt over sportsbransjen. [+]

Kurset utvikler avanserte ferdigheter som trengs for ledere å operere i sportsbransjen.

Kurset gir teorier, modeller og case-studier for å forstå den komplekse natur av sportsbransjen.

Nyutdannede kan forfølge karrierer i slike felt som: sport markedsføring sport event management arena og facility management sport utvikling idrett administrasjonsdriftsadministrasjon.

[-]

Master of Strategic Supply Chain Management (Extension)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

Videre i dagens volatile miljø har risiko og kompleksitet i forsyningskjeder vært store problemer som industrien oppfordrer til å skape en mer organisk evne til å håndtere uventede forstyrrelser. Dette kurset er designet for å imøtekomme behovene til de som er ansatt i alle bransjer, og som søker avansert kunnskap om forsyningskjedenettverk, anskaffelsesstrategier, drift og logistikkledelse. Master of Strategic Supply Chain Management (Extension) er designet for studenter som ønsker å få betydelig innsikt og ferdigheter i disse områdene. De ekstra fagvalgene som dette programmet gir, inkluderer mulighet til å spesialisere seg dypere i det strategiske og taktiske aspektet av nettverksdesign og nettverkslogistikk, samt systematisk bruk av forbedringsmetodikk innen innkjøps- og forsyningskjedeprosesser som bidrar til å redusere variabilitet og usikkerhet gjennom forsyningskjede, noe som muliggjør bedre kontroll over produkt- og tjenestekvalitet. I tillegg til drift og supply chain management evner, studentene ytterligere forbedre ferdigheter, faglig praksis, spesialist kunnskap og evner gjennom bedre forståelse av organisatoriske og ledelsesmetoder og internasjonale sammenhenger. [+]

Kurset er utviklet for å imøtekomme behovene til de som er ansatt i alle deler av virksomheten.

[-]

Master Orthoptics

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Australia Sydney

The Master of Orthoptics er en profesjonell praktisk kurs grad. Vellykket nyutdannede er kvalifisert til å registrere seg som orthoptist. Kurset gir den nødvendige dybdekunnskap, ferdigheter og erfaring er nødvendig for å jobbe som orthoptist i tverrfaglig øye helsesektoren. Kurset utvikler dyktighet i klinisk praksis og oppfordrer høyt nivå klinisk resonnement for optimal pasientsentrert omsorg. [+]

Dette kurset er levert i en student-fokusert måte som integrerer teoretisk kunnskap med faglig praksis, og bygge på sterke forbindelser med orthoptic yrket samt andre faggrupper involvert i øyet og visjon omsorg og med industrien. I løpet av kurset skal studentene gjennomføre kliniske plasseringer på en rekke områder, inkludert sykehus, privat praksis og rehabilitering innstillinger. Studenter oppfordres til å ta kliniske plasseringer i landlige og regionale områder av Australia, inkludert urfolk, mens det er også mulighet til å foreta godkjente internasjonale plasseringer. Studenter har mulighet til å forbedre sine lederegenskaper mens læring fra internasjonalt anerkjente lærere og forskere, og fra utøvere som er i forkant av implementering av ny kunnskap og teknologi i klinisk praksis.... [-]


Videoer

UTS: Future Students

UTS: Postgraduate

UTS International Student: Barsha Karki, Nepal

UTS International Student: Haris Kamal, Pakistan

Kontakt

University of Technology, Sydney

Adresse, linje 1 15 Broadway Ultimo, Sydney
2007 Sydney, New South Wales, Australia
HJemmeside http://www.uts.edu.au/international
Telefon +61 3 9627 4816