University of South Australia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of South Australia er et globalt tilknyttet og engasjert universitet med industriinformert undervisning og forskning som er oppfinnsom og eventyrlystne.

Rangerte som nummer ett i Australia for kvalitetsopplæring ^ og med 100% av vurdert forskning vurdert til eller over verdensklasse *, er universitetet ung, nyskapende og gir studentene muligheten til å oppnå reell erfaring.116001_UniSADMAE2.jpg

Fokusert på livet utover klasserommet, tilbyr University of South Australia en praktisk tilnærming til undervisning og læring. Grader er designet med sterk faglig vekt og i samarbeid med industrien, gir studentene muligheter til å oppnå praktiske ferdigheter og utføre karriere klar.

Universitetet samarbeider med over 2500 bedrifter over hele verden for å gi studenter verdifulle nettverk og arbeidsplasser, inkludert plasseringer, praktikplasser og prosjekter. Dens kandidater er de nye fagfolkene, globale borgere på lethed med verden og klar til å skape og svare på endringer.

Universitetet ligger i Adelaide, Sør-Australia, og tilbyr mer enn 200 grader på tvers av fire akademiske divisjoner: næringsliv og lov; utdanning, kunst og samfunnsvitenskap; Helse forskning; og informasjonsteknologi, engineering og miljø. Universitetet støtter også forskning som er inspirert av utfordringer, og sikrer at den knytter seg til industri og samfunnsbehov.116002_UniSA-LMDS-1.jpg

Studenter ved University of South Australia lærer seg på moderne campusanlegg i Adelaide - en av de mest levende byer i verden ^.

^ 2019 University Impact Rankings

* 2018 Excellence in Research for Australia (ERA), 4-sifferfelt

^ Verdens tiende mest levende by i 2018 Economist Intelligence Unit Global Liveability Index

CRICOS leverandør nummer 00121B

Steder

Adelaide

University of South Australia, City West Campus

Address
University of South Australia (UniSA) City West Campus 217-243 Hindley Street
SA 5000 Adelaide, Sør-Australia, Australia
Telefon
+61 8 8302 0114

Adelaide

University of South Australia, Magill Campus

Address
Magill Campus Lorne Avenue
5072 Adelaide, Sør-Australia, Australia
Telefon
+61 8 8302 0114

Adelaide

University of South Australia, Mawson Lakes Campus

Address
Mawson Lakes Campus Mawson Lakes Boulevard
5095 Adelaide, Sør-Australia, Australia
Telefon
+61 8 8302 0114