University of South Australia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The University of South Australia (Unisa) er et globalt tilkoblet og engasjert universitet, bidrar til å løse problemene i industrien og yrker. Med mer enn 32.000 studenter, inkludert 6000 internasjonale studenter, er Universitetet Sør Australias største. Universitetet er rangert på topp tre prosent av mer enn 10.000 universiteter over hele verden i 2015 QS World University Rankings.

I 2015/16, QS 'Top 50 under 50 "rangert oss på nummer 25 i verden for universiteter mindre enn 50 år gammel.

2015 QS Stars rangering tildelt oss med en samlet fem stjerner, samt fem stjerner i følgende åtte kategorier: Forskning, Arbeidsevne, Undervisning, fasiliteter, internasjonalisering, Samfunnsansvar, inkludering og spesialkriterier. En samlet fem-stjerners rating skiller vanligvis et universitet som verdensklasse i et bredt spekter av områder, nyter høy anseelse, har cutting edge fasiliteter og en internasjonalt anerkjent forskning og undervisning fakultetet.

The 2015 fremragende forskning for Australia (ERA) evaluering vurdert mer enn 97 prosent av universitetets vurderes forskning i verdensklasse eller nyere.

Unisa er rangert på topp 100 (nummer 57) og i topp 10 i Australia (nummer 8) i verden for internasjonale universiteter i Times Higher Education Verden Universitetet rangering 2015-2016 "topp 200 mest internasjonale universiteter '.

Universitetet tilbyr mer enn 400 studieprogrammene over et bredt spekter av emner, inkludert business, jus, utdanning, kunst og samfunnsfag, helsefag, IT, engineering og miljø. Programmene er utformet i samråd med næringsliv og profesjoner og inkluderer feltarbeid, plasseringer, bransjestyrt simuleringer og næringsprosjekter. Dette praktisk erfaring gir studentene de kvaliteter som arbeidsgivere ser etter.

Studenter nytte av moderne fasiliteter og blir undervist av akademikere som er eksperter på sitt felt, med 73 prosent av våre vitenskapelig ansatte holder en doktorgrad. Unisa ble rangert på andreplass i Australia for student støttetjenester i 2015 International Student Barometer.

Vi er den eneste Business School i Adelaide som er EQUIS akkreditert og en av bare ni i Australia.

I 2015 QS Subject rangering ble vi rangert på topp 100 institusjoner i verden i QS fagområdene utdanning og arkitektur / bygningsmiljøer.

CRICOS leverandør nummer 00121B.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Bachelor - Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Arkitekt Arkitektur Dmae

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Australia Adelaide

Master of Architecture består av de siste to årene av den femårig profesjonelt akkreditert arkitekturutdanningen som tilbys ved University of South Australia. Dette programmet har konsekvent registrert toppkarakterer i Good Universities Guides fagområde for arkitektur innen god undervisning og total tilfredshet. [+]

Master of Architecture består av de siste to årene av den femårig profesjonelt akkreditert arkitekturutdanningen som tilbys ved University of South Australia. Dette programmet har konsekvent registrert toppkarakterer i Good Universities Guides fagområde for arkitektur innen god undervisning og total tilfredshet.

I 2016 QS-fagrangeringen rangerte UniSA i verdens topp 100 for kunst, arkitektur og design.

I løpet av denne graden, skal studentene avgrense sine tekniske og kommunikasjonsevner, og løse stadig mer komplekse design problemer gjennom anvendelse av ferdigheter utviklet i integrerte kurs.

Programmet har en kjerne fokus på Design Studio som et sted for integrering for andre strømmer av læring. De Design Studio kurs tillate elevene å utvikle evner i områder som bærekraft, konstruksjon og dokumentasjon, urban design, moderne design teori og digital utforskning.... [-]


Finansdirektør Dmfc

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Australia Adelaide

Våre Master of Finance vil gi deg den avanserte ferdigheter og kunnskap til å løse globale utfordringer og utvikle din karriere i det raskt voksende økonomi yrke. Dette programmet inneholder ekte industri data inn i sin læreplan og er informert av de mest up-to-date industristandarder. [+]

Våre Master of Finance vil gi deg den avanserte ferdigheter og kunnskap til å løse globale utfordringer og utvikle din karriere i det raskt voksende økonomi yrke. Dette programmet inneholder ekte industri data inn i sin læreplan og er informert av de mest up-to-date industristandarder.

I tillegg til en forretningskjerne gir dette programmet muligheten til å studere områder som avansert bedriftsfinansiering, avansert investeringsstyring og atferdsfinansiering. Du vil få en ekspert-nivå forståelse av finans teori og videreutvikle dine forskning ferdigheter. Dette videreutdanning kvalifisering har også et sterkt fokus på erfaringsbasert læring og blir undervist i våre state-of-the-art fasiliteter. ... [-]


Maskiningeniør (engineering Management) Lmeb

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Australia Adelaide

Master of Engineering gir deg muligheten til å få kompetanse innen engineering management. Du vil få kunnskap og ferdigheter i drift, total kvalitetsledelse, supply chain management, enterprise resource planning, automasjon, energi og samfunn, og prosjektledelse. [+]

Master of Engineering gir deg muligheten til å få kompetanse innen engineering management.

Du vil få kunnskap og ferdigheter i drift, total kvalitetsledelse, supply chain management, enterprise resource planning, automasjon, energi og samfunn, og prosjektledelse.

Dette programmet har som mål å samkjøre læring til faglig praksis og gir deg muligheter til å utvikle og anvende ferdigheter mens integrere kunnskap til å fullføre et praktisk industriprosjekt i ditt eget område av interesse eller et prosjekt knyttet til eventuelle forskningsinstitusjoner tilknyttet School of Engineering.

Engineering Management kandidater kan forfølge muligheter som fabrikk drift ledere, engineering avdelingsledere, energiledere, prosjektledere og engineering forretningsutvikling ledere.... [-]


Master Av Cybersecurity Lmcy

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Australia Adelaide

Denne kvalifikasjonen produserer bransjens engasjert fagfolk med kunnskap, ferdigheter og kompetanse som kreves for å utmerke seg i karriere som cybersecurity-fagfolk. Kandidater vil studere tekniske temaer, inkludert nettverkssikkerhet; Applikasjon og web sikkerhet; Identitetsbehandling og tilgangskontroll Digital forensics; Hendelsesrespons; Infrastruktur sikkerhet; Industriell internett sikkerhet (inkludert Internett av ting og mobil enhet sikkerhet); Og penetrasjonstesting. [+]

Dette århundret har sett en dramatisk spredning av digitale enheter og elektroniske tjenester i den grad at personlig og institusjonell informasjon har blitt livsblod av sosial interaksjon og identitet. IT-infrastrukturen som er grunnlaget for livet i den moderne verden, styrer alt fra viktige tjenester som vannforsyning og kraft, og støtter regjeringen, medisinske og finansielle institusjoner som danner sokkelene som vårt samfunn bygger på, må beskyttes.

Det er et kritisk behov for høyt utdannede eksperter som skal ta sikte på å sikre sikkerheten til både informasjon og infrastruktur som definerer våre liv. Den australske regjeringens Cyber ​​Security Strategy * påpeker at effektiv cybersikkerhet er en viktig del av et moderne, velstående og trygt samfunn. ... [-]


Master Av Profesjonell Regnskap Dmpc

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Australia Adelaide

Utformet i samråd med industri og regnskaps yrke, gir vår Master of Professional Accounting deg den spesialiserte kunnskap og forretningsferdigheter som er nødvendig for å utføre som en profesjonell regnskapsfører. Du vil utvikle analytisk, generell forretningsadministrasjon og problemløsende ferdigheter, og få en omfattende forståelse av regnskapspraksis. [+]

Utformet i samråd med industri og regnskaps yrke, gir vår Master of Professional Accounting deg den spesialiserte kunnskap og forretningsferdigheter som er nødvendig for å utføre som en profesjonell regnskapsfører. Du vil utvikle analytisk, generell forretningsadministrasjon og problemløsende ferdigheter, og få en omfattende forståelse av regnskapspraksis.

Våre lærere er næringen erfarne og opprettholder nært samarbeid med ledende faglige organer som CPA Australia og Chartered Accountants Australia og New Zealand. Dette samarbeidet sikrer at kunnskapen du tar i din karriere, møter industriens dynamiske behov, og kvalifikasjonen din fortsatt er relevant og aktuell.

... [-]

Master of Teaching (Secondary) MMET

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Australia Adelaide

[+]

Alle studenter påtar seg minst 60 dager plassering på steder og skoler som må fullføres på heltid.

[-]

Videoer

Join a five star Australian university - University of South Australia

Get ready to start the journey towards your own graduation day

University of South Australia - The Enterprise University

Experience Adelaide - University of South Australia

Jeffrey Smart Building Tour - University of South Australia

Hear from our students: Life in Adelaide

Hear from our students: Accomodation

Hear from our students: Study Life

Hear from our students: Student Support Services

Hear from our students: Teaching Staff

This could be you - University of South Australia

UniSA Campus Life

Kontakt

University of South Australia, City West Campus

Adresse, linje 1 University of South Australia (UniSA) City West Campus 217-243 Hindley Street
SA 5000 Adelaide, Sør-Australia, Australia
HJemmeside http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114

University of South Australia, Magill Campus

Adresse, linje 1 Magill Campus Lorne Avenue
5072 Adelaide, Sør-Australia, Australia
HJemmeside http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114

University of South Australia, Mawson Lakes Campus

Adresse, linje 1 Mawson Lakes Campus Mawson Lakes Boulevard
5095 Adelaide, Sør-Australia, Australia
HJemmeside http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114