Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge UWA


Utforsk våre campus og fasiliteter, bli kjent med historien til vårt stats eldste universitet og oppdag hvorfor en UWA-grad kan sette deg opp for fremtidens karriere, ikke bare morgendagens arbeid.

Vi er stolte av å rangere først i Vest-Australia og plassere i topp 100 av universiteter globalt.

No1 - Like første samlet for student etterspørsel og forskning

7 - Syv av fagene våre er rangert i verdens topp 50

Topp 100 - rangert 96 i topp 100 av universiteter rundt om i verden


Fem grunner til å studere ved UWA

Finn ut hva som inspirerer folk til å forfølge sine mål med oss.


Levende studentopplevelse

I tilknytning til Svanen er vår Perth campus blant de mest pittoreske i Australia med ikoniske sandsteinsbygninger som sitter blant kulturarvene. Vi er bare 10 minutter fra Perths største shopping- og forretningsdistrikt, og i nærheten av mange av byens fantastiske strender.

På campus har du en rekke viktige fasiliteter å nyte, inkludert kafeer, biblioteker, bokhandlere, et levende kulturområde og tonn klubber og samfunn for å bli med og oppleve studentlivet fullt ut. Vårt støttende Studentgilde betyr at du kan prøve deg på frivillig arbeid, få uavhengig rådgivning i en rekke saker eller delta i en av de mange varierte hendelsene på og utenfor campus.


Innovativ kursstruktur

Uansett hva du må ha, skaper en UWA-grad en verden av muligheter. Om lag 40 prosent av dagens jobber vil ikke eksistere om 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bedre forberedelse for fremtidens karrierer.

Vår innovative kursstruktur er den eneste i sitt slag i WA og er basert på en global modell. Det betyr at du kan forfølge dine interesser og maksimere dine karrieremuligheter på samme tid. Denne fleksibiliteten setter deg fra mengden og er nøkkelen til fremtidssikring av karrieren din.


Rangeringer og rangeringer

Vi plasserer like første i Australia for student etterspørsel, tar opp startlønn, forskningsintensitet og forskningsbidrag basert på sentrale tiltak i Good Universities Guide 2016. QS World Rankings har gitt oss sin høyeste vurdering mulig - 5 Stjerner - og vi rangerer i den øverste en prosent av universiteter over hele verden. Syv av fagområdene våre er rangert i verdens topp 50, i henhold til QS World University-rangeringer etter emne.


Graduate resultater

Din UWA-grad er en investering i fremtiden. Våre nyutdannede overgår konsekvent de nasjonale gjennomsnittlige startlønnene og statsskoleutdanningen. Vi feirer sterke industripartnerskap, og tilbyr deg praktiske, virkelige erfaringer i tillegg til verdifulle profesjonelle nettverksmuligheter. Denne praktiske læringsmetoden er høyt verdsatt av arbeidsgivere og sikrer at du er karriereberedd. Våre alumni fortsetter å inspirere og få en positiv innvirkning på samfunnet.


Endre verden gjennom forskning

Som et forskningsintensivt universitet er vi en del av gruppen Åtte (en koalisjon av toppforskningsuniversiteter i landet) og en av kun to australske medlemmer av Worldwide Universities Network. Vi er også et grunnleggende medlem av Matariki-nettverket av høyverdige, forskningsintensive universiteter med særlig fokus på studentopplevelse.

Gjennom årene har vi fortsatt å tiltrekke seg høykaliberte, globalt anerkjente medarbeidere, forskere og studenter, blant annet Nobelprisvinners professor Barry Marshall, og vi mottar ca 80 prosent av all forskningsfinansiering til WA universiteter årlig.


Industriforbindelser

På UWA vil du ikke bare studere mot en grad, men ha muligheten til å få verdifull erfaring med din fremtidige karriere.


mentoring

Koble med en bransje profesjonell for en-til-en råd og utvikle dine ferdigheter.


Ikke-for-kreditt-opplevelse

Vårt nettverk av bransjeplasseringer gjør at du kan finne ukrediterte plasseringer.


Plassering for kreditt

For-kreditt plasseringer eller praktikum er arrangert som en del av din grad.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


University of Western Australia Business School

UWA Business School's Master of Applied Finance er din vei til en global finans karriere. ... [+]

Dekker et bredt spekter av anvendt økonomi emner, fører denne spesialiserte mastergrad til karriere innen bedriftsbank og finans, aksjemarked, forsikring, investeringsforvaltning og andre anvendte områder.

Du vil studere under veiledning av erfarne finansfagfolk, inkludert professorer som har tjent på Commonwealth Government Superannuation Roundtable, opptrådt som sakkyndige vitner i rettssaker, og utviklet et Equity Preference Index i samarbeid med Colonial First State.

Om kurset

Master of Applied Finance er en praktisk kurs designet for både kandidater som allerede jobber i finanssektoren, samt de med en ikke-finansiell bakgrunn som ønsker å flytte inn på finansområdet.... [-]

Australia Perth
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Western Australia Business School

Master of Professional Accounting vil gi deg trening i de tekniske aspektene ved utarbeidelse av regnskapsdata; utvikle dine ferdigheter i bruk av regnskapsinformasjon fo ... [+]

Master of Professional Accounting vil gi deg trening i de tekniske aspektene ved utarbeidelse av regnskapsdata; utvikle dine ferdigheter i bruk av regnskapsinformasjon for å løse problemer og ta avgjørelser; og utvikle dine kunnskaper og ferdigheter i relaterte fagområder som økonomi, skatt, revisjon og ledelse.

Om kurset

Dette kurset gir en mulighet for nyutdannede å skaffe seg en kvalifisering som er anerkjent av profesjonelle regnskapsorganer og det bredere næringslivet.

Regnskap ved UWA

UWA er rangert i de 100 beste universitetene i verden for regnskap (QS 2014)

UWAs Master of Professional Accounting er akkreditert av Chartered Accountants Australia og New Zealand, CPA Australia, og Institute of Public Accountants... [-]

Australia Perth
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Western Australia Business School

Mastergradspolitikken vil gi deg en tverrfaglig forståelse av statens rolle i økonomisk aktivitet og beslutningsprosesser i offentlig politikk. Kurset fokuserer på hvorda ... [+]

Mastergradspolitikken vil gi deg en tverrfaglig forståelse av statens rolle i økonomisk aktivitet og beslutningsprosesser i offentlig politikk. Kurset fokuserer på hvordan regjeringen samhandler med økonomien og samfunnet. Emner inkluderer økonomisk vekst, stabilitet, skatt, infrastruktur, regulering, helse, forsvar, utdanning og trygd. Den integrerer teori og praksis for å forbedre kunnskap og praktiske ferdigheter som gjør at du kan reagere proaktivt og strategisk på offentlige, økonomiske og sosiale behov. Du kan velge å fullføre spesialiseringer i økonomi eller offentlig forvaltning og styring eller begge deler.

Om kurset

Med seminarer ledet av lærde, kompletteres kurset med gjesteforelesninger fra ledende utøvere, og case-studier som gir studentene flere muligheter til å søke hva de har lært å effektivt takle offentlige, sosiale og økonomiske problemer. Studentene kan velge å fullføre spesialiseringer i økonomi eller offentlig forvaltning og styring eller begge deler.... [-]

Australia Perth
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk