Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge VU

På Victoria University (VU) ønsker vi at du følger din lidenskap og utmerker seg i bransjen du alltid har drømt om.

Vi er en av Australias mest næringslivstilknyttede institusjoner og er en av verdens 2% høyeste universiteter.

Du lærer fra ledende bransjepersonell som kombinerer teori med praksis for å forberede deg på karrieren din fra dag ett.

Opplev vårt førsteårsmodell

Vi har endret måten vi lærer på kursene våre, slik at du opplever det første året som ingen andre - fokusert på deg og din suksess.

Oppnå de tidlige gevinsten og selvtilliten som satte deg opp for en vellykket universitetserfaring, med mer en-til-en-time med lærere og flere nivåer av støtte.

Blokkemodus for undervisning vil bli utvidet til andre års emner i 2019 og tredje og fjerde år i 2020.

Studenter som begynte på VU i 2018, vil gjennomføre alle sine studier under blokkmodus gjennom sine grader.

Oppdag bransjeledende kurs

Vi forstår at den første grunnen til studien er å oppnå din valgte karriere. Derfor er våre kurs utformet sammen med industrien for å sikre at du lærer de ferdighetene arbeidsgivere er ute etter - nå og i fremtiden.

Fordi våre kurs er så relevante for arbeidsplassen, har mange blitt anerkjent av ledende organisasjoner som industristandard. Bare noen av våre mange akkrediterende organisasjoner inkluderer:

  • Australian Marketing Institute
  • Australsk Nursing and Midwifery Accreditation Council
  • Australian Psychology Accreditation Council
  • CPA Australia
  • Chartered Institute of Logistics and Transport Australia
  • Institutt for Chartered Accountants Australia
  • Viktoriansk institutt for undervisning.

Fleksible studiemuligheter

Å kunne velge hvordan du studerer er viktig for å nå dine mål. Derfor tilbyr vi en rekke fleksible studiemuligheter.

Enten du kombinerer studium med en heltidsjobb, balanserer familielivet eller trenger videreutdanning for å oppnå karrieremål, kan vi bidra til å gjøre studiearbeid for deg.

Støttetjenester som fungerer for deg

Vi tilbyr studenter et bredt spekter av støttetjenester - fra stipend og økonomisk støtte, til akademisk støtte, barnepass og helse og velvære.

Vi forstår at balansering av studie med arbeid og livsforpliktelser ikke alltid er lett. Derfor er våre kurs og støtteprogrammer designet for å tilby studenter fra ulike bakgrunner muligheten til å nå sine mål.

Uansett din tidligere erfaring, økonomisk og pedagogisk bakgrunn, vil vi at du skal lykkes.

Et innbydende samfunn

Opplev et mangfoldig utvalg av kulturer, religioner og språk på Victoria University (VU).

Når du studerer hos oss, deler du klasser, samtaler og vennskap med studenter fra over 175 forskjellige land.

Fordi våre studenter går med oss fra så mange forskjellige steder, har vi også mer enn 240.000 VU alumni som bor og jobber rundt om i verden.

Vi vant den viktorianske regjeringens flerkulturelle forretningspris (ekstern link) i 2018 for vår fremragende service til flerkulturelle samfunn.

Vår globale rangering

Når du velger et universitet, er det viktig å vurdere hvor godt det er rangert i Australia og internasjonalt.

Selv om en relativt ny institusjon, mottar VU hvert år større global anerkjennelse.

Forskningsmuligheter i verdensklasse

På Victoria University (VU) kan du foreta samarbeidsforskning for og med industri, regjering og samfunn.

Våre utdannede forskere er basert på våre høgskoler og spesialiserte forsknings sentre og institutter, arbeider med anerkjent forskningspersonell og bidrar til de 600 papirene som blir publisert årlig - mer enn halvparten av disse vises i verdens beste tidsskrifter.

En nylig undersøkelse av våre utdannede forskere fant en tilfredsstillelse på 93% med våre støtte- og ferdighetsutviklingsprogrammer.

Vi er også en av bare sju australske universiteter for å motta en femstjerners vurdering fra Council of Australian Postgraduate Associations for våre fasiliteter.

Ledere i sport

Victoria University (VU) er rangert som nummer 12 globalt for idrettsfaglig utdanning. *

Som ledere i sport tilbyr vi over 40 sportsrelaterte kurs på grunnnivå, høyere utdanning og yrkesutdanning (TAFE). Vår forskning innen menneskelig bevegelse og sportvitenskap har et omdømme i verdensklasse.

Vi har sterke ambisjoner om å være Australias ledende sportsuniversitet og en global leder innen sport.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Victoria University

Master of Applied Information Technology (NMIT) er et fleksibelt, akkreditert kurs, og gir avansert opplæring for studenter med en IT-grad. ... [+]

Oversikt

Master of Applied Information Technology (NMIT) er et fleksibelt, akkreditert kurs, og gir avansert opplæring for studenter med en IT-grad.

Du vil bygge på dine datakompetanse, forberede deg på eldre IT-roller. Praktiske, praktiske klasser lar deg utvikle og forbedre ferdighetene som er formet ut fra teorien. Dette kurset gir fleksibilitet gjennom ansikt til ansikt og online læring.

Vi fokuserer på å løse virkelige problemer i:

cloud computing (med praktisk bruk av Amazon Web Services)Cybersecurityavansert programmeringprogramvare engineeringtrådløst og mobilnettverkmobile applikasjonerdataanalyseprosjektledelse.

Du skal utvikle nye ideer til IT-feltet, enten gjennom et industriprosjekt eller forskningsaktiviteter som er utformet for å lede inn i en Ph.D. Våre erfarne forelesere, gode forskningsfasiliteter og tilkoblinger til industrien gir deg muligheten og støtte til å bidra med originale og viktige ideer.... [-]

Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Victoria University

I dette kurset Master of Business Enterprise Resource Planning Systems vil du finne ut hvordan du bruker forretnings- og teknologitrender til virkelige problemer ved å læ ... [+]

Oversikt

I dette kurset Master of Business Enterprise Resource Planning Systems vil du finne ut hvordan du bruker forretnings- og teknologitrender til virkelige problemer ved å lære av lærere som er eksperter på deres felt.

I dette kurset i verdensklasse utvikler du databehandling og forretningsferdigheter for å implementere og vedlikeholde Enterprise Resource Planning (ERP) -systemer. Viktig, dette kurset vil gi deg en forståelse av hvilke konsekvenser disse systemene har på virksomheten.

Du lærer om de nyeste SAP-modulene, slik at du kan slå bakken når du jobber i en ERP / SAP-rolle.

Få grundig kunnskap om systemapplikasjoner og produkter (SAP) -programvare gjennom praktisk erfaring og 24-timers online-tilgang. Du lærer viktige ferdigheter, inkludert:... [-]

Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Victoria University

Studie en globalt anerkjent regnskap grad med Master of Business (Regnskap). ... [+]

Oversikt

Studie en globalt anerkjent regnskap grad med Master of Business (Regnskap).

Få et sterkt fundament og konseptkunnskap om den siste utviklingen i bærekraft og globale trender innen regnskap. Du vil utvikle spesialkunnskaper i regnskap, økonomi og økonomi og lære de ferdighetene du trenger for å lykkes i en senior regnskapsposisjon i en rekke bransjer.

Etter gjennomføring av dette kurset vil du kunne søke om akkreditering med CPA Australia og / eller Charted Accountants - Australia og New Zealand (CA ANZ).

Karriere

Sysselsettingsmuligheter for regnskapsførere er svært vanlige og spenner over en rekke roller i mange forskjellige bransjeinnstillinger, inkludert offentlig regnskapspraksis, kommersielle og offentlige organisasjoner.... [-]

Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Victoria University

Bli en bransjeleder innen ERP-systemer (Enterprise Resource Management Planning) og SAP med VUs Master of Business Analytics (Professional). ... [+]

Oversikt

Bli en bransjeleder innen ERP-systemer (Enterprise Resource Management Planning) og SAP med VUs Master of Business Analytics (Professional).

VUs business masterprogrammer er i verdensklasse, og høyt verdsatt i bransjen. Vi har sterke bransjeforbindelser, og tilbyr virkelige erfaringer og nettverksmuligheter.

I løpet av studiet utvikler du praktisk, oppdatert kunnskap om SAP-programvare. Vi tilbyr praktisk erfaring og online-tilgang til en omfattende pakke med SAP Business Intelligence / Business Analytics (BI / BA) -programmer og -teknologi.

Forbedre dine karrieremuligheter i SAP-relaterte felt med en kandidatkvalifikasjon. Vårt kurs dekker ledelse og organisatoriske ferdigheter som trengs for å lede forretningsanalyseprogrammer.... [-]

Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Victoria University

Utvikle forståelse av teorien og praksis med rådgivning med Master of Counseling ved VU. ... [+]

Oversikt

Utvikle forståelse av teorien og praksis med rådgivning med Master of Counseling ved VU.

Du får erfaring med voksen-, barn- og ungdomsrådgivning, med fokus på læring på:

rådgivning og psykologisk teorirådgivningsintervensjoner og psykologiske terapier (for voksne, barn, ungdom og familier)praktiske ferdigheter gjennom bransjebasert læring og plassering.

Akkreditert av Australian Counseling Association (ACA), omfatter Master of Counseling:

innsikt i en rekke presentasjonsproblemer, inkludert depresjon, angst, sorg, tap og avhengigheten forståelse av etikk av rådgivninggjennomføring av en praksisbasert mindre oppgave.

Vær oppmerksom på: Dette er ikke en psykologi kurs akkreditert av Australian Psychological Society.... [-]

Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Victoria University

Bli ledende innen sosial endring, menneskerettigheter og bærekraftig utvikling på globalt eller lokalt nivå, med Master of International Community Development. ... [+]

Oversikt

Bli ledende innen sosial endring, menneskerettigheter og bærekraftig utvikling på globalt eller lokalt nivå, med Master of International Community Development.

Dette unike, populære programmet gir deg en personlig utdanning. Den inkluderer praktisk på-stedet læring og dypt engasjement med samfunn og eksperter på feltet. Den perfekte blandingen av studier og praktisk erfaring vil få deg til jobb for en tilfredsstillende karriere.

Viktige studieområder inkluderer:

kritisk bevissthet og etikk for utviklingsamfunnsutviklingsprosjektdesign og ledelsedeltakende forskning og evalueringglobalisering og sosiale bevegelserledelse i samfunnsutviklingVirkninger av Trump og Brexit på styring av internasjonale organisasjonerkonfliktløsning og fredsbygging.... [-]
Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Footscray Park Campus
Address
6V4X+GF Footscray, Vitória, Austrália
Saint Albans, Victoria, Australia
City Flinders Campus
Address
300 Flinders Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia
City Flinders Lane Campus
Address
301 Flinders Lane
Melbourne, Victoria, Australia
City King Campus
Address
225 King Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia
City Queen Campus
Address
256, 283, 295 & 300 Queen Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia
Footscray Nicholson Campus
Address
Corner of Nicholson and Buckley Streets, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Victoria, Australia
Saint Albans Campus
Address
McKechnie St, St Albans VIC 3021
Saint Albans, Victoria, Australia
Sunshine Campus
Address
460 Ballarat Road, Sunshine VIC 3338
3020 Sunshine, Victoria, Australia
VU at MetroWest (Footscray) Campus
Address
138 Nicholson Street, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Victoria, Australia
Sydney Campus
Address
160-166 Sussex Street, Sydney NSW 2000
Sydney, New South Wales, Australia
Werribee Campus
Address
Hoppers Lane, Werribee VIC 3030
Werribee, Victoria, Australia