Melbourne Polytechnic

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Melbourne Polytechnic har vært å levere yrkesopplæring siden 1912 og tilbyr i dag et variert utvalg av innovative, hands-on TAFE (VET) og høyere utdanning (grad) programmer for å utstyre deg med kunnskap og ferdigheter til å utmerke seg i et utviklende og utfordrende marked.

Melbourne Polytechnic kurs er designet og utviklet med bransjedeltagelse for å gi elevene de beste sysselsetting utfall.

Melbourne Polytechnic har fem storstudiesteder, Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, og Heidelberg. Hver campus gir en individuell, unike og berikende student erfaring. Det er også seks treningssentre, Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Centre, Northern AMEP (Adult Migrant engelsk Program) Senter i Broadmeadows, Growling Frog Vineyard og Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Med over 60 000 påmeldinger i året, er Melbourne Polytechnic akkreditert til å levere ca 550 nasjonalt akkreditert kursMange som er tilgjengelige enten på heltid eller deltid. Det gir også mer enn 400 institutt-akkreditert kurs. Melbourne Polytechnic tilbyr i dag tre år (og en fire år), spesialist bachelor- og mastergrader innenfor våre unike hendene på læringsmiljø og optimal eksponering industrien i:

regnskap Landbruk og Land Management virksomhet Education (Early Years) Early Years Studies Equine Studies hospitality management illustrasjon informasjonsteknologi musikk Music Industry Vindyrking, Klagenfurt Skrive og forlagsvirksomhet

Vi jobber hele tiden med å utvikle nye artikulasjon trasé og grader for å vokse muligheter for våre studenter. I 2016 introduserte vi Masters of Professional og Practising Regnskap med CPA akkreditering, vist seg svært populær allerede som vår første praktisk kurs som tilbys. Vi vil legge ut detaljer om eventuelle nye kurs på våre nettsider så snart de er ferdigstilt.

Melbourne Polytechnic grad kurs tilbyr kreditt overføring og godkjenning av realkompetanse for studenter som allerede har fullført en nasjonalt anerkjent diplom, Advanced Diploma eller andre kvalifikasjoner.

Direkte inngang Knytte grader (2 år) innebygd i alle Melbourne Polytechnic grad tilbyr stor sti (kreditt overføring og godkjenning av realkompetanse) muligheter for videreutdanning.

Melbourne Polytechnic har oppnådd internasjonal anerkjennelse med over mer enn 10.000 offshore påmeldingene årlig og 24 utdanningssamarbeid på tvers av Asia, og er anerkjent av den viktorianske regjeringen for excellence i internasjonal utdanning, og vant den beste leverandøren i sin kategori i 2014 og runner up i 2015.

Melbourne Polytechnic nære bånd til industrien sikre at studentene har mulighet til å være tildelt studiestipend donert av bransje sponsorer, også strekker sine egne nettverk for fremtidig suksess.

Mye som å velge et kurs, hver elevs omstendighetene er annerledes når det gjelder tid for studieavgift og vi kan veilede deg gjennom gebyrstruktur. Hvert kurs siden vil skissere konkrete avgifter, eller besøke International Student side avgifter for mer informasjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Avanserte Diplomer » Se Sertifikater » Se Diplomer » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master I Profesjonell Praktiserende Regnskap

Campus Heltidsstudier 2 år February 2019 Australia Melbourne

Advance ditt regnskap ferdigheter og forretningssans inn i forskning, videre læring eller yrkesutøvelse, med Melbourne Polytechnic Master of Professional og Praktisering Accounting (MPPA). [+]

Advance ditt regnskap ferdigheter og forretningssans inn i forskning, videre læring eller yrkesutøvelse, med Melbourne Polytechnic Master of Professional og Praktisering Accounting (MPPA).

Den MPPA designet for progressive, hardtarbeidende, business-minded akademikere og for de som ønsker å utmerke seg i det profesjonelle regnskap feltet, og tilbyr en mengde jobbmuligheter, fra å arbeide som en akademisk til en CFO, i alle verdenshjørner!

Holde opp, flytte på og komme videre

Den globale næringslivet utvikler seg på en stadig økende rente. Selskaper ønsker fagfolk som er i stand til å identifisere trender og foreslå bedrifts tilpasninger som sikrer finansiell og operasjonell levedyktighet.... [-]


Kontakt

Melbourne Polytechnic

Adresse, linje 1 Melbourne, Victoria, Australia
HJemmeside http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Telefon +61 3 9269 1200