Les den offisielle beskrivelsen

Melbourne Polytechnic har levert yrkesopplæring siden 1912, og tilbyr i dag et variert utvalg av innovative, hands-on TAFE (VET) og Higher Education (Degree) programmer for å utstyre deg med kunnskap og ferdigheter til å utmerke seg i en utviklende og utfordrende markedsplass.

Melbourne Polytechnic kurs er designet og utviklet med industrien deltakelse for å gi studentene de beste sysselsetting utfall.

Melbourne Polytechnic har sju storbyområder , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Greensborough Campus og Heidelberg. Hver campus gir en individuell, unik og berikende studentopplevelse.

Det er også seks treningssenter , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, Nord AMEP (Adult Migrant English Program) Senter i Broadmeadows, Growling Frog Vineyard og Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Med over 26 000 påmeldinger årlig, er Melbourne Polytechnic akkreditert til å levere ca 550 nasjonalt akkreditert kurs , mange som er tilgjengelige på heltid eller deltid. Det gir også over 400 institutt-akkreditert kurs.

Melbourne Polytechnic tilbyr i dag tre år (og fire år), spesialist bachelor og master grad i vårt unike praktisk læringsmiljø og optimal eksponering i bransjen i:

 • regnskap
 • Jordbruk
 • Virksomhet
 • Creative Industries
 • Utdanning (tidlig år)
 • Early Years Studies
 • Gjestfrihet
 • Illustrasjon
 • Informasjonsteknologi
 • Musikk
 • Musikk industri

Vi utvikler hele tiden nye artikulasjon Pathways og grader å vokse muligheter for våre studenter. I 2016 introduserte vi Masters of Professional og Practice Accounting med CPA akkreditering, som viser seg å være veldig populær allerede som vår første kursutdanning. Vi vil legge inn detaljer om nye kurs på nettstedet vårt så snart de er ferdige.

Melbourne Polytechnic grad kurs tilbyr kredittoverføring og anerkjennelse av tidligere læring til studenter som allerede har fullført et nasjonalt anerkjent Diploma, Avansert Diploma eller andre kvalifikasjoner.

Direkte oppføring Associate grader (2 år) innebygd i alle Melbourne Polytechnic grad programmer tilbyr flott Pathway (kredittoverføring og anerkjennelse av tidligere læring) muligheter til videreutdanning.

Melbourne Polytechnic har oppnådd internasjonal anerkjennelse med over mer enn 6.000 offshore-registreringer årlig og 24 utdannelsespartnerskap over hele Asia, og anerkjennes av den viktorianske regjeringen for fremragende internasjonal utdanning, og vinner den beste leverandøren i sin kategori i 2014 og løper opp i 2015.

Melbourne Polytechnic nær tilknytning til industrien sikrer at studentene har mulighet til å bli tildelt studiebidrag donert av industrisponsorer, og også utvide sine egne nettverk for fremtidig suksess.

I likhet med å velge et kurs, er hver students omstendigheter annerledes når det kommer tid til studieavgift, og vi kan veilede deg gjennom avgiftsstrukturen. Hver kursside vil skissere spesifikke gebyrer, eller besøke siden Internasjonalt studieavgift for mer informasjon.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Melbourne Polytechnic

MCI har som mål å bygge på dine kreative nettverk, styrke kunnskapen din om anvendt kreativ forskning, kritisk tenkning og å utvide din praksis med veiledningsveiledning ... [+]

MCI har som mål å bygge på dine kreative nettverk, styrke kunnskapen din om anvendt kreativ forskning, kritisk tenkning og å utvide din praksis med veiledningsveiledning fra eksperter på ditt felt. Disse ferdighetene er avgjørende for å lykkes innenfor konkurransedyktige kreative næringer - melde deg på oss for å komme videre og fortsette.

Kursstruktur

Master of Creative Industries læreplanmodellen er basert på tre tematiske strømmer. Disse er (1) Entreprenørskap og kommersialisering (2), Anvendt Forskning og (3) Creative Practice

Det er tre innebygde utgangspunkter for MCI, som er:

Graduate Certificate of Creative Industries - Entreprenørskap og kommersialisering (ett semester / 48 poeng)Graduate Diploma of Creative Industries - Entreprenørskap og Kommersialisering og Anvendt Forskning (to semester / 96 Kredittpoeng)Master of Creative Industries - alle bekker (tre semestre / 144 poeng)Hva må jeg gjøre for å registrere meg?... [-]
Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
Melbourne Polytechnic

Forbedre dine regnskapsmessige ferdigheter og forretningshendigheter i forskning, videreutdanning eller profesjonell praksis, med Melbourne Polytechnic 's Master of Profe ... [+]

Forbedre dine regnskapsmessige ferdigheter og forretningshendigheter i forskning, videreutdanning eller profesjonell praksis, med Melbourne Polytechnic 's Master of Professional og Practice Accounting (MPPA).

Utviklet for progressive, hardt arbeidende, forretningsmessige kandidater og for de som ønsker å utmerke seg på det faglige regnskapsområdet, tilbyr MPPA en mengde sysselsettingsmuligheter, fra å jobbe som akademisk til økonomidirektør i et hvilket som helst hjørne av kloden!

Fortsett, fortsett og fortsett

Den globale næringslivet utvikler seg i stadig større grad. Bedrifter vil ha fagpersoner som er i stand til å identifisere trender og foreslå bedriftsanpassninger som sikrer økonomisk og operativ levedyktighet.... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Melbourne Polytechnic
Address
Melbourne, Victoria, Australia
Nettsted
Telefon
+61 3 9269 1200