Melbourne Polytechnic

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Melbourne Polytechnic har levert yrkesopplæring siden 1912, og tilbyr i dag et variert utvalg av innovative, hands-on TAFE (VET) og Higher Education (Degree) programmer for å utstyre deg med kunnskap og ferdigheter til å utmerke seg i en utviklende og utfordrende markedsplass.

Melbourne Polytechnic kurs er designet og utviklet med industrien deltakelse for å gi studentene de beste sysselsetting utfall.

Melbourne Polytechnic har sju storbyområder , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Greensborough Campus og Heidelberg. Hver campus gir en individuell, unik og berikende studentopplevelse.

Det er også seks treningssenter , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, Nord AMEP (Adult Migrant English Program) Senter i Broadmeadows, Growling Frog Vineyard og Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Med over 26 000 påmeldinger årlig, er Melbourne Polytechnic akkreditert til å levere ca 550 nasjonalt akkreditert kurs , mange som er tilgjengelige på heltid eller deltid. Det gir også over 400 institutt-akkreditert kurs.

Melbourne Polytechnic tilbyr i dag tre år (og fire år), spesialist bachelor og master grad i vårt unike praktisk læringsmiljø og optimal eksponering i bransjen i:

 • regnskap
 • Jordbruk
 • Virksomhet
 • Creative Industries
 • Utdanning (tidlig år)
 • Early Years Studies
 • Gjestfrihet
 • Illustrasjon
 • Informasjonsteknologi
 • Musikk
 • Musikk industri

Vi utvikler hele tiden nye artikulasjon Pathways og grader å vokse muligheter for våre studenter. I 2016 introduserte vi Masters of Professional og Practice Accounting med CPA akkreditering, som viser seg å være veldig populær allerede som vår første kursutdanning. Vi vil legge inn detaljer om nye kurs på nettstedet vårt så snart de er ferdige.

Melbourne Polytechnic grad kurs tilbyr kredittoverføring og anerkjennelse av tidligere læring til studenter som allerede har fullført et nasjonalt anerkjent Diploma, Avansert Diploma eller andre kvalifikasjoner.

Direkte oppføring Associate grader (2 år) innebygd i alle Melbourne Polytechnic grad programmer tilbyr flott Pathway (kredittoverføring og anerkjennelse av tidligere læring) muligheter til videreutdanning.

Melbourne Polytechnic har oppnådd internasjonal anerkjennelse med over mer enn 6.000 offshore-registreringer årlig og 24 utdannelsespartnerskap over hele Asia, og anerkjennes av den viktorianske regjeringen for fremragende internasjonal utdanning, og vinner den beste leverandøren i sin kategori i 2014 og løper opp i 2015.

Melbourne Polytechnic nær tilknytning til industrien sikrer at studentene har mulighet til å bli tildelt studiebidrag donert av industrisponsorer, og også utvide sine egne nettverk for fremtidig suksess.

I likhet med å velge et kurs, er hver students omstendigheter annerledes når det kommer tid til studieavgift, og vi kan veilede deg gjennom avgiftsstrukturen. Hver kursside vil skissere spesifikke gebyrer, eller besøke siden Internasjonalt studieavgift for mer informasjon.

Steder

Melbourne

Melbourne Polytechnic

Address
Melbourne, Victoria, Australia
Telefon
+61 3 9269 1200