Les den offisielle beskrivelsen

Khazar University

Khazar University er en privat utdanningsinstitusjon for bachelor, utdannet og profesjonell studier som fremmer avansert studie og forskning, utdanningspolitikk og utvikling i Republikken Aserbajdsjan.

Khazar University er den første universitetet i Aserbajdsjan, sammensatt av flere uavhengige skoler, forenet av samme akademiske politikk og prinsipper, som tilbyr et bredt spekter av ulike hovedfag i kunst, humaniora og samfunnsvitenskap, arkitektur, ingeniørfag og anvendt naturvitenskap, økonomi, ledelse og Bedriftsøkonomi, utdanning .

Khazar også et av de ledende universitetene i Aserbajdsjan når det gjelder forholdet til industrien.

I dag har universitetet etablert effektive forhold til de ledende lokale og internasjonale selskapene.

Professorer i Khazar har oppnådd anerkjennelse og lederskap i sine fagområder, eller er forretningsledere, kunstnere og advokater med nasjonalt og internasjonalt rykte.

Graduate studier inkludert profesjonelle, ph.d. og master programmer, og det mest omfattende MBA-programmet i Aserbajdsjan har et viktig sted i universitetets utdanningsprofil.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

Khazar University

Den toårige Master of Arts i International Relations and Diplomacy Program gir studenter med faglig og praktisk utdanning i internasjonale relasjoner og diplomati. Progra ... [+]

Den toårige Master of Arts i International Relations and Diplomacy Program gir studenter med faglig og praktisk utdanning i internasjonale relasjoner og diplomati. Programmet utfordrer elevene til å utvikle sin inngående forståelse av internasjonale saker og internasjonal diplomati.

Pensumet dekker fagområder som:

Historie om internasjonale relasjonerGlobal sikkerhetUtenrikspolitisk analyseVerden økonomiForskningsmetoderTransnasjonal terrorisme etc.

Studentene lærer kursene med forelesere utdannet i ledende verdensuniversiteter samt erfarne forelesere. De får en mulighet til å delta i interaktive seminarer, utvikle sine analytiske, forskningsferdigheter. Etter oppgradering er elevene forberedt på å gå videre til karriere i internasjonale organisasjoner, myndigheter, forskningssentre, ambassader, etc.... [-]

Aserbajdsjan Baku
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
Khazar University (Neftcilar Campus)
11 Mehseti Str.

Baku, Baku, AZ1096 AZ