Ahlia University Bahrain

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Ahlia University

På Ahlia Universitet er vi stolte av vårt voksende rykte som leverandør av kvalitets høyere utdanning i Kongeriket Bahrain og den bredere golfregionen. Den høye kvaliteten på utdanningen ved Ahlia Universitet er kjernen i alt vi gjør, og vurderingene fra Kvalitetsstyrelsen fortsetter å gjenkjenne kvaliteten på vår undervisning og læring.117209_pexels-photo-1370296.jpeg

Hvorfor studere på AU

1. Høyest kvalitetsundervisning og læring

Det er ikke bare oss som mener at vi har den høyeste kvaliteten på undervisning og læring i Bahrain, kvalitetssikringsbyrået gjennomgår kontinuerlig våre programmer og rapporterer at vi er topp private universitetet i Bahrain.

2. Vår Internasjonale Forskning

Våre akademikere og utdannede studenter gjennomgår kontinuerlig forskning. Utgitt i hundrevis av internasjonale tidsskrifter, har forskningen blitt gjennomført i fag som er så forskjellige som "Kvinner og politikken for militærkonfrontasjon" og "Byggekunnskapskapasitet for bærekraftig utvikling i den arabiske verden".

3. En fantastisk beliggenhet

Blå himmel, vakre landskap, alle typer sport, Formula One racingkrets, en åpen og variert kultur, gode shoppingmuligheter, sentrale for Europa og Asia og de mest fantastiske solnedgangene. hva mer kan du be om.

4. Bredt utvalg av programmer

Med fem høgskoler som tilbyr PhD og MBA er gjennom til bachelorprogram i en rekke emner fra regnskap til interiørdesign og fysioterapi, er det noe som passer dine preferanser på AU.

5. Utrolig karriere muligheter

Våre nyutdannede er svært etterspurt av offentlig og privat sektor både internasjonalt og regionalt. Vårt ledende internshipprogram gjør det mulig for hver student å få førstehånds erfaring i arbeidslivet før oppgradering, og hjelpe dem til å bli bedre forberedt på arbeid etter utdanning.

6. De beste ressursene og fasilitetene

Blant de mange ressursene og fasilitetene som er tilgjengelige for våre studenter; Vårt bibliotek gir deg tilgang til 2,5 millioner e-tidsskrifter, 40.000 e-bøker og 8.000 trykte bøker. Våre laboratorier gjør det mulig å lære og utøve de tekniske ferdighetene som kreves for våre tekniske programmer, og vårt partnerskap med King Hamad Universitetssykehus gir våre Fysioterapi-studenter først -håndsopplevelse.

7. Investering i vår nye campus

I 2017 åpner vi den første fasen av vår nye spesialbygde toppmoderne campus. Plasseringen, på en vakker øy i den nordlige delen av Bahrain, tilgjengelig ved egen vei, vil gi de beste fasiliteter, teknologi og læringsressurser tilgjengelig i Bahrain.

8. Vår studentmangfold

På AU tror vi at alle studenter, uavhengig av farge, rase, religion, fysisk eller treningshemming, har rett til den beste utdanningen vi kan tilby. På AU jobber vi hardt for å sikre at alle våre studenter behandles likt og med respekt.

9. Vår internasjonale kultur

Læring og kunnskapsdeling over hele verden er kritisk for fremtiden. På AU utvikler vi stadig våre internasjonale partnerskap som gir lokale og regionale studenter muligheter til å studere i utlandet, og innbydende internasjonale studenter til våre campus i Bahrain. Sammen med vårt fakultet fra 34 forskjellige land med legitimasjon fra noen av verdens beste universiteter, sikrer dette partnerskapet at vi fortsetter å jobbe sammen med våre studenter for å forberede dem på det globale markedet.

10. Ahila-familien

Ahlia betyr "familie" på arabisk. På AU betyr båndene mellom fakultet, studenter og administrativt ansatte at vi har blitt beskrevet av mange som en nær familie. Vi bryr oss om våre studenter og ansatte og jobber utrettelig for å sikre at uansett engasjement med AU, vil vi gjøre din erfaring det beste det kan være.

Visjon og misjon

Vår visjon

Ahlia Universitet ønsker å bli en fremragende regional og internasjonal akademisk institusjon ved å fremme det høyeste nivået av integritet i oppnåelse av ekspertise innen utdanning og forskning og innenfor et bredt spekter av profesjonelle tjenester av høy kvalitet til samfunnet.

Vårt oppdrag

Som en ledende institusjon for videregående opplæring, er Ahlia Universitets oppdrag å bevege seg fram til grensene for menneskelig kunnskap og heve samfunnets sosiale og levestandard. Til støtte for dette oppdraget er universitetet forpliktet til:

 • Produserer kandidater som er preget av sin faglige kompetanse, humanistiske utsikter og kompromissløs etikk.
 • Å gi fasilitetene og støtte for sine ansatte til å forfølge innovativ forskning.
 • Etablere Ahlia University som et anerkjent kompetansesenter innen visse fagområder.
 • Arbeide i partnerskap med lokale og regionale samfunn for å støtte samfunnsøkonomiske og økonomiske behov.

Våre strategiske initiativer og kjerneverdier

Ahlia har et rammeverk på ti strategiske tiltak, som fungerer som rammeverk for å levere vår visjon og oppdrag. Viktig for vår visjon, oppdrag og strategi er våre kjerneverdier, som dekker

 • Akademisk fortreffelighet
 • Opplæringsmulighet
 • Personlig vekst
 • Samfunnsansvar
 • Respekt
 • Høye etiske og moralske standarder
 • Integritet
 • Støtte for forskning og utvikling
 • åpenhet
 • Gir service av høyeste kvalitet

Steder

Manama

Address
Exhibitions Avenue
Manama, Capital Governorate, Bahrain