Management Development Centre International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

MDCI jobber i Storbritannia, Midtøsten og Afrika gir logistikk, administrasjon og markedsføring støtte for høyere akademiske programmer på vegne av en rekke Storbritannia universiteter.

Bahrain-baserte selskapet tilbyr også lederutviklingsprogrammer og skreddersydde programmer.

I tretti år med å gi executive programmer MDCI har hjulpet to og et halvt tusen Gulf baserte fagfolk til å forbedre sin karriere med faglige kvalifikasjoner anerkjent over hele verden, og har bidratt til å innføre den nyeste virksomheten tenkning og ferdigheter til Gulf.

Et sentralt element i MDCI programmer er at britiske forelesere fly til Golfen til å levere sine moduler slik at de lokale fagfolk til å fortsette deres pårørende mens han studerte for sin Masters of Doktorgrad.

The Executive utvikling (Masterclass) og skreddersydde programmer fra MDCI innlemme den nyeste akademisk tenkning og sin søknad til organisatorisk ytelse, og har blitt designet for å reflektere den spesifikke kulturen i vertslandet. Programmene blir levert for mange offentlige, private og ikke for profitt disipliner, egnet for alle typer organisasjoner og spesielt utviklet for ambisiøse ledere og ledere.

Treningsprogrammene utvikle de kunnskaper og ferdigheter base av dagens ledere og ledere, og hjelpe elevene anvende ideer og konsepter til reelle organisatoriske spørsmål, problemer og visjoner. Programmene er levert av et svært erfarent team av britiske statsborgere, som alle har lang erfaring fra en verden av utøvende utdanning i ulike nasjonale innstillinger. Andre tjenester gir etter MDCI inkluderer: Pedagogisk rådgivning, eksamen, ledelse rådgivning.

historie

På begynnelsen av 1990-tallet MDCI etablert en base i Bahrain for å betjene behovene til de store Saudi Arabian petrokjemisk industri og oljeselskaper. Senere har programmene blitt tilbudt å modne studenter fra andre GCC-landene fra sin Bahrain base og Saudi-Arabia, UAE, Qatar og Oman satellitt kontorer. Over 2500 modne ledere har dratt nytte av tjenestene som tilbys av MDCI.

Selskapet har både departementet for handel og Ministry of Education registreringer i kongedømmet Bahrain som et representasjonskontor i morselskapet i Storbritannia.

Dronningens Award

Hvert år Hennes Majestet Dronning Elizabeth tildelinger henne anerkjennelse i forståelse av arbeid utført i utlandet av Storbritannia organisasjoner i eksportsektoren. MDCI og moderselskapet DA konsernet ble tildelt denne æren og tillitsvalgte var invitert til en formell mottakelse på Buckingham Palace. Prisen ble overrakt til selskapet ved Rt Hon. Tony Blair - statsministeren.

Executive-modell "Modellen" er et begrep som refererer til den tiden servert metoden for å levere britiske universitets hovedfags-programmer, på en deltid til travle ledere. Det gir den lokale utøvende student med samme erfaring som de ville nyte på lignende deltid programmer, på universitetsområdet.

Generelt elevene er modne ledere normalt med betydelig erfaring i bransjen. Gjennomsnittsalderen for dagens MDCI studenter er 35 og de fleste har i overkant av 8 års relevant erfaring.

Universitetet partner gir de samme faglige komponenter av programmet, herunder undervisning som studentene nyte på campus. MDCI gir lokal støtte for både universitet og student.

Management Development Centre International Ltd er et Storbritannia registrert selskap. Selskapet er en del av Durham Associates gruppen, basert på den gamle Coach House, Castle Eden, County Durham. Lederen av gruppen er den internasjonalt anerkjente ledelse faglig og forfatter Professor Geoff Lancaster.

MDCI ledes av et styre basert i Storbritannia. Administrerende direktør Robert LF Rice, som har Bahrain bosted og har bodd og arbeidet i Midtøsten og Afrika for rundt 35 år. I 2009 ble han identifisert som en av lederne i utøvende utdanning i MENA-land ved Middle East Economic Digest MDCI avhengig av informasjonsteknologi og menneskelig grensesnitt for å oppnå sin høye nivå av student støtte og sikre vedlikehold av universitetets driftsprosedyrer.

Studenter og deres sponsor organisasjoner setter pris på den utøvende modell for levering for en rekke årsaker, særlig:

  • Travle ledere er ikke fjernet fra sitt arbeid i lengre perioder
  • Studenter har ingen vanskeligheter i acclimatising til fremmede kulturer
  • Programmer integrere studentens liv og arbeidserfaring med den nyeste akademisk tenkning
  • Organisasjoner nytte av studenter som søker sin kunnskap inn i arbeidsmiljøet på en gjentagende basis
  • Studentenes kunnskaper blir forsterket ved å legge til ny faglig kunnskap til deres eksisterende erfaring - et viktig pedagogisk konsept i seg selv
  • Hele pakken inkludert materialer leveres til student i Bahrain, dette slipper dem for eksempel fra bortkastet tid å finne lærebøker
  • I tillegg gebyrene for programmet speile den britiske avgifter, men uten kostbare overnatting, kost og reisekostnader.
  • Organisasjoner setter pris på å beholde sine ansatte i løpet av studieperioden og ofte dra nytte av den umiddelbare anvendelse av ny tenkning

Steder

Manama

Address
Suite 705/6
7th Floor, Entrance 3
Manama Centre, Government Avenue,

P.O. Box: 26305 Manama, Capital Governorate, Bahrain
Telefon
+973 17216002

Muscat

Gulf College

Address
Gulf College, Al Wadi Al Kabir,

Postal Code 117 Muscat, Muscat Governorate, Oman
Telefon
+968 24607625

Durham

Address
UK Headoffice
The Old Brewery
Castle Eden

TS27 4SU Durham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: