Royal University for Women

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den første private universitetet i kongedømmet Bahrain for å oppnå HEC Akkreditering

Den Kongelige universitet for kvinner (RUW) er den første private, spesialbygd, internasjonalt universitet i kongedømmet Bahrain dedikert utelukkende til å utdanne kvinner. RUW gir et behagelig miljø for å skape ledere, utvikle levende personligheter, dynamiske beslutningstakere, selvstendige tenkere og samfunnsbevisste individer. Vårt hovedfokus er på faglig dyktighet og personlig utvikling. RUW innledende studieprogrammene ble utviklet i samarbeid med to anerkjente universiteter, McGill University i Canada og Middlesex University i Storbritannia

Kongelige universitet for kvinner

Vår misjon

Å tilby våre elever en givende og utfordrende flerkulturelt læringsmiljø som dyrker sterke, godt avrundet personligheter, oppfordrer ledelse, og bygger karakter, sosial bevissthet og samfunnet. For å realisere vår forpliktelse til undervisning, læring, forskning og service gjennom virksomheten til alle medlemmer av universitetssamfunnet.

Vår visjon

Den kongelige universitet for kvinner vil bli regional leder i faglig dyktighet for kvinner. Programmer og praksis som oppfyller internasjonale standarder vil forberede våre kandidater til å bli ledere som er engasjerte medlemmer av deres samfunn som viser initiativ og livslang vaner for læring og individuell utvikling. Den RUW akademiker vil være kreativ, trygg og fremtidsrettede.

Kongelige universitet for kvinner

Stipend

I tråd med sitt engasjement for å gi høyere utdanning for kvinner, kongelige universitet for kvinner tilbyr økonomisk bistand til kvalifiserte studenter. Denne hjelpen er tilgjengelig for studenter som tilgang til høyere utdanning kan bli hindret på grunn av økonomiske begrensninger. Studenter availing av støtte gjennom økonomisk støtte programmet er pålagt å opprettholde en kumulativ GPA gjennom hele studiet. Utdeling av økonomisk støtte er regulert gjennom kriterier fastsatt av RUW forstanderskapet.

RUW tilbyr et begrenset antall finansielle hjelpemidler ved begynnelsen av hvert studieår:

 • Søkere som er kvalifisert for RUW økonomisk støtte må vise bevis for å ha høy faglig nivå i sin high school klasse. Kun søkere med videregående skole gjennomsnitt på 85% og oppover vil bli vurdert. * Høy faglig karakterer ikke garantere økonomisk støtte.
 • RUW økonomisk støtte dekker bare en godkjent andel over skolepenger bare.
 • RUW tilbyr økonomisk støtte i form av delvis stipend på skolepenger bare avhengig av den skriftlige klagen og bevis gitt.
 • Stipendet Utvalget skal vurdere hver søknad på eget grunnlag, og gi anbefalinger.
 • Søkere må følge de vanlige opptaket ved å sende inn all nødvendig dokumentasjon sammen med en anmodning brev som forklarer deres økonomiske situasjon.
 • Riks registratoren vil være ansvarlig for å følge opp med søkeren og for å informere søkeren om den endelige avgjørelsen.
Kongelige universitet for kvinner

Opptak Regler

RUW Opptak Regler følger Bahrain Higher Education retningslinjer. For hvert program som tilbys på RUW, er det spesifikke opptakskrav. Opptak til et studieprogram er basert på faglig grunnlag av søkerens høye skolekarakterer. Undervisningsspråket på RUW er engelsk.

 • Vis bevis på bestått videregående skole eller tilsvarende i kongedømmet Bahrain eller utenlands, attestert av Kunnskapsdepartementet, Kingdom of Bahrain (MoE).
 • Viser tegn på et minimum av engelskkunnskaper.
 • Følgende er eksempler på internasjonalt akkrediterte tester av engelsk språk med de tilsvarende nivåer av ferdigheter som kreves av RUW: IELTS samlet bandet 5.5. TOEFL papirbaserte 513; Databasert 183; Internett-baserte 65
 • Noen programmer kan også kreve at søkerne skal ta et intervju og / eller sende inn ytterligere dokumentasjon.
 • Alle dokumenter som følger med søknad om opptak tilfaller RUW.

Obligatoriske Attester

Det er svært viktig at studentene får en rekke attester på de offisielle dokumentene før eller under prosessen med å søke på RUW. Attester er obligatorisk som de er pålagt av Higher Education Council of Ministry of Education i Bahrain.

Regjeringen og private videregående skoler i andre land: skal stemple sine "opprinnelige high school sertifikater" med følgende:

 • Videregående
 • Kunnskapsdepartementet utstederlandets
 • Bahrain ambassaden i det landet
 • Utenriksdepartementet i det landet

Bolig

The Residence ligger på RUW Campus og kun tilgjengelig for kvinner. Her tilbys romslige og komfortable enkle og doble enheter, med flott utsikt over universitetet og Riffa Valley. Det er tjuefire timers sikkerhet kontrollere tilgang til Campus, men elevene står fritt til å komme og gå som sine rutetider tillater.

Kongelige universitet for kvinner

Office of Student Affairs

Office of Student Affairs er et hjem borte fra hjemmet for internasjonale studenter og tilbyr ulike tjenester. OSA organiserer aktiviteter for studenter (ekskursjoner) og overvåker våre fremragende fasiliteter.

RUW Clinic

Kongelige universitet for kvinner

RUW er forpliktet til helse og sikkerhet for studenter og ansatte. En full tid sykepleier klarer det velutstyrte Campus Clinic, som ligger i første etasje av Studentsenteret. Sykepleieren er også trent til å reagere på kriser overalt på campus.

En sosialarbeider er også tilgjengelig i campus klinikken. The Social Worker er ansvarlig for den følelsesmessige velvære for alle studenter. Hun overvåker campus aktiviteter og hjelpe elevene håndtere personlige og mellommenneskelige problemer.

Studentsenteret

Den RUW Studentsenteret ligger i midten av campus tilbyr flere tjenester for studenter, inkludert en studentklinikken, en bare kvinner bønnerommet og en Majlis bare for studenter.

Kaffebarer og restauranter

Det er flere kafeer og restauranter er tilgjengelig på campus.

Kongelige universitet for kvinner

Sportssenter

RUW er stolte av å gi studenter og besøkende med en moderne idrett og rekreasjon anlegget. Studenter kan også nytte av vakre, luksuriøse spa-fasiliteter som badstue og dampbad. En 25 meters oppvarmet basseng plass til undervisning i ulike svømme stiler under tilsyn av en kvalifisert instruktør. Et velutstyrt aerobic rommet har de nyeste maskinene for å holde kropp og sinn i form. Studentene har også tilgang til et dansestudio med full lengde speil, bordtennis, biljard eller foosball. Den student- opererte klubber i fotball og basketball få støtte fra en trener.

Kongelige universitet for kvinner
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master of Arts in Design Management

Campus Heltidsstudier Deltid 36 timer September 2018 Bahrain Riffa + 1 fler

[+]

Etablere College of Art and Design som en spesialisert forskningssenter for design management. [-]

Master of Fine Arts in Drawing and Painting

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Bahrain Riffa

[+]

Tildelings Krav Å oppfylle alle vilkårene forhåndsbestemte i regelverket for masterstudiet. [-]

Videoer

Royal University For Women الجامعة الملكية للبنات

Kontakt

Royal University for Women - RUW

Adresse, linje 1 GATE 366 MUASKAR HIGHWAY WEST RIFFA 942 KINGDOM OF BAHRAIN
Riffa, Southern Governorate, Bahrain
HJemmeside http://www.ruw.edu.bh/
Telefon +973 1776 4444