Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den belgisk-italienske Chamber of Commerce ble grunnlagt i 1950 for å fremme kontakt mellom Belgia og Italia. Det er referansepunkt par excellence for enhver bedrift er villig til å fremme sin egen virksomhet og utvide sitt nettverk i Italia og i Belgia, og ligger i sentrum av Brussel i nærheten av de europeiske institusjonene.

The Chamber tilbyr faktisk et bredt spekter av salgsfremmende tjenester, treninger, bistand og rådgivning, som representerer en fordel for sine medlemmer. Fra 2009, er den belgisk-italienske Chamber of Commerce involvert, som leder eller som partner, i ulike EU-anbud og prosjekter.

I over ti år har Belgisk-italiensk Chamber of Commerce, I samarbeid med Institutt for europeiske studier ved Universitetet i Louvain-La-Neuve, Gir til 30 studentene mulighet til å forstå og oppleve Europa og europeiske prosjekter med internasjonale Master i europeiske studier, som finner sted to ganger i året, fra april til juli og fra september til desember, i Brussel, hovedstaden i Europa.

Steder

Brussel

Belgian-Italian Chamber of Commerce

Address
Belgian-Italian Chamber of Commerce
Avenue Henri Jaspar, 113

1060 Brussel, Belgia
Telefon
+32 2 534 45 79

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss