Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den belgisk-italienske Chamber of Commerce ble grunnlagt i 1950 for å fremme kontakt mellom Belgia og Italia. Det er referansepunkt par excellence for enhver bedrift er villig til å fremme sin egen virksomhet og utvide sitt nettverk i Italia og i Belgia, og ligger i sentrum av Brussel i nærheten av de europeiske institusjonene.

The Chamber tilbyr faktisk et bredt spekter av salgsfremmende tjenester, treninger, bistand og rådgivning, som representerer en fordel for sine medlemmer. Fra 2009, er den belgisk-italienske Chamber of Commerce involvert, som leder eller som partner, i ulike EU-anbud og prosjekter.

I over ti år har Belgisk-italiensk Chamber of Commerce, I samarbeid med Institutt for europeiske studier ved Universitetet i Louvain-La-Neuve, Gir til 30 studentene mulighet til å forstå og oppleve Europa og europeiske prosjekter med internasjonale Master i europeiske studier, som finner sted to ganger i året, fra april til juli og fra september til desember, i Brussel, hovedstaden i Europa.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Internasjonal Master I Europeiske Studier

Campus Heltidsstudier 3 måneder September 2018 Belgia Brussel

IMES - Regler rådgiver og prosjektrådgiver - Postgraduate intensivkurs på europeiske institusjoner, politikk og utlysninger, forslag utarbeiding, prosjektsyklusen ledelsen [+]

Den IMES (www.europeanmaster.net) er et praktisk intensivkurs på europeiske institusjoner, politikk og utlysninger med spesifikke moduler på finansieringsprogrammer i detaljer, forslag utkast, EU prosjektledelse. Denne intensive Master er organisert i en 3-måneders skjema, slik at studentene skal få spesifikke kompetanse og ferdigheter i løpet av kort tid. The Master undervisning metodikk er en praksis-orientert tilnærming, som tar sikte på å overføre kunnskap gjennom en lærings-by-doing prosess. Rundt 30 elever fra ulike land og ulike pedagogiske bakgrunn har mulighet til å delta på Master for hver utgave; derfor er alle klasser holdes på engelsk og det er en multi-kulturell erfaring som også vil berike personlige evner til å jobbe i en europeisk sammenheng. Det er ingen aldersgrense, men 80% av våre studenter er vanligvis mellom 25 og 35. Også er det ingen grense for bakgrunnen av studentene, men de fleste av studentene holder en bakgrunn i europeisk-relaterte fag, og er nylig nyutdannede eller unge fagfolk. Målet med utvelgelsesprosedyren er å arrangere en gruppe der ulik alder, nasjonalitet, og karriere kan øke både personlig og faglig kompetanse til deltakerne. Den 21. utgaven av Master vil finne sted i Brussel fra 13. april til 10 juli 2015. Søknadsfristen er på den 13 mars 2015. Det er et intensivt, heltid, 3-måneders (400 timer) Master, nøye utformet for å fremskynde prosessen med posisjonering eller re-posisjonering inn i jobbmarkedet. I tillegg er Master holdt i Brussel, og det forutser møter med eksperter allerede arbeider i "Brussel arena". Derfor, rett etter at masterstudenter vanligvis bære på en... [-]

Videoer

European Studies in Brussels! It's a most exciting story!