Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

The Mission of ICHEC

ICHEC, talentspeider, trener sine studenter til å bli ansvarlige og åpen for verden ledere.

For å oppnå dette oppdraget, opplæringsprosjektet understreker koblingen feltet i en streng tilnærming drevet av forskning. De kunnskaper, ferdigheter og kompetanse utviklet tillate nyutdannede til å melde deg på en læringsprosess gjennom hele livet.

Respekt, integritet og solidaritet er verdier som bygger ICHEC tankene.

ICHEC, universitetsnivå BI

som er i tradisjonen av gode handelshøyskoler og tilbyr dagers kurs i ledertreningsprogrammer som kveldskurs i grunnutdanningen og etter- og videreutdanning.

ICHEC, en gruppe bestående av 3 spesialiserte sentre i en videreutdanning senter for voksne

ICHEC Enterprises, SMB ICHEC ICHEC-ESSF (College of Fiscal Science) nå danner ICHEC treningssenter, dedikert til kvalitet og dyktighet opplæring for ledelsen.

ICHEC i hjertet av et nettverk

Mer enn 2000 studenter, mer enn 12.000 tidligere møte i en forening, ICHEC Alumni, lærere 200 personer, akademikere og eksperter fra den profesjonelle verden, som bringer deres opplevelse av daglige ledelse.

ICHEC knyttet til Louvain School of Management

De første vellykkede prestasjoner var lanseringen i 2006 av en "International MBA" og et doktorgradsprogram i ledelse, og i 2008 mulighetene for mindre utveksling på Masters. ICHEC organisere en dobbel grad med Louvain School of Management for Master i Business Management, spesialisert finans. Denne treningen har erkjennelsen av CFA ® (Chartered Financial Analyst).

ICHEC signering hundre bilaterale avtaler med universiteter og skoler i Europa og verden

ICHEC har signert en dobbel grad med ESAN i Peru.

ICHEC medlem av EFMD (European Foundation for Management Development).

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

ICHEC Brussels Management School

Denne mastergraden er den logiske forlengelsen av bachelorgraden i økonomi og ingeniørfag. To konkrete spesialisering majors er iverksatt for fremtidige forretnings ingen ... [+]

Dette programmet undervises på fransk.

Master i Business Engineering Denne mastergraden er den logiske forlengelsen av bachelorgraden i økonomi og ingeniørfag. To konkrete spesialisering majors er iverksatt for fremtidige forretnings ingeniører. Videre studenter avrunde denne treningen ved å velge en mindre. I tillegg til den felles 'kjerne' program, blir elevene presentert med to store alternativer:

teknologiledelse Fiscal ingeniørfag

Utvalget av mindreårige som tilbys av ICHEC gjør elevene til å velge et pensum som best passer inn med sine prosjekter og behov. De mindreårige avtale med en av de spesialiserte områder av business management gjennom en tverrfaglig tilnærming. Avgangs prosjekter (internship og Masteroppgave) vil bli fulgt gjennom flere seminarer og vil bli behandlet som in-selskapet prosjektledelse oppdrag. En student uteksaminert fra dette programmet vil kvalifisere som «Master i Business Engineering». Vær oppmerksom på at programmet er kun tilgjengelig på fransk.... [-]

Belgia Brussel
September 2020
Fransk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
ICHEC Brussels Management School

Som en logisk forlengelse av rang bachelor i business management, Master of 120 studiepoeng i selskapets ledelse foreslår en to-årig program. ... [+]

Som en logisk forlengelse av rang bachelor i business management, Master of 120 studiepoeng i selskapets ledelse foreslår en to-årig program.

Alle studentene fullføre felles opplæring av et sett med alternativer i ledelsen disipliner. Det vil da være et alternativ å velge mellom:

Alternativ 1 (blokk 1): Financial Asset eller International Business and Management; Alternativ 2 (blokk 1): Financial Markets, Advanced International Business og ledelse, markedsføring og Regnskap Vedtak og Révisorat (1); Alternativ 3 (blokk 2): Utvikling og nord-sør Management, entreprenørskap og SMB, Sustainable Management, European Perspectives, Regnskap og Révisorat (2), Beskatning, Kompetanse Marketing og International Business and Management. ... [-]
Belgia Brussel
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
ICHEC Brussels Management School

Organisert over en periode på to år, denne 120-studiepoeng mastergradsstudiet, hovedsakelig ikke-spesialiserte, gjør elevene til å forbedre sin kompetanse i ulike emner k ... [+]

Organisert over en periode på to år, denne 120-studiepoeng mastergradsstudiet, hovedsakelig ikke-spesialiserte, gjør elevene til å forbedre sin kompetanse i ulike emner knyttet til kommersielle vitenskaper.

I henhold til avtale mellom ICHEC, ULB og UCL, studentene har til å følge 15 studiepoeng på ULB campus og ett alternativ modul verdt 15 studiepoeng på ett av de UCL studiesteder (Louvain-la-Neuve eller Mons) i tillegg til kjerneprogrammet . Både UCL og ULB også delta i veiledning av masterprosjekter.

Et internship perioden er organisert. En avhandling er også nødvendig.

En student uteksaminert fra dette programmet vil kvalifisere som «Master i Business Management».... [-]

Belgia Brussel
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
ICHEC Brussels Management School

Organisert over en periode på ett år, denne 60-kreditt mastergrad program, hovedsakelig ikke-spesialiserte, gjør elevene, som en forlengelse av bachelorgraden, for å forb ... [+]

Organisert over en periode på ett eller to år (s), denne 60 eller 120 studiepoengs mastergrad program, hovedsakelig ikke-spesialiserte, at studentene, som en forlengelse av bachelorgraden, for å forbedre sin kompetanse i ulike fag knyttet til kommersielle fag .

Et internship perioden arrangeres for 120-kreditt mastergrad, men ikke for 60-kreditt mastergrad.

En student uteksaminert fra dette programmet vil kvalifisere som «Master i kommersielle fag» for MIBM-60 og som «Master i business management» for MIBM-120.

Programmene er også tilgjengelig på fransk (Master i Commercial Sciences og Master i Business Management).

SPRÅK

Språkopplæring er en av de viktigste eiendelene til ICHEC. Faktisk, som ligger i hjertet av Belgia og Europa, er fremtiden lederen forventes å mestre flere fremmedspråk. Språkene undervist ved ICHEC er: engelsk, nederlandsk, tysk, spansk, kinesisk og japansk.... [-]

Belgia Brussel
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Address
ICHEC Brussels Management School rue au Bois 365 a
1150 Brussel, Belgia
Telefon
false