KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem er vi?

The Royal Academy of Fine Arts (KASK) og Royal Conservatory utgjør School of Arts fra University College Ghent. Skolen samler dyktige og motiverte studenter med fremragende lærere, aktive kunstnere, designere og teoretikere innen kunst og design fra hele verden. Formålsparagraf i skolen definerer sine hovedoppgaver: utviklingen av kunst, utdanning og forskning i et internasjonalt perspektiv.

Variert spekter av kunstneriske disipliner i KASK & Conservatory, gir gjensidig inspirerende og relativt åpne treningsprogrammer. Som tverrfaglighet i kunst blir stadig viktigere, er det rom for kryssbefruktning i vårt treningsprogram. Dessuten vil studentene bli introdusert til noen av de mange teoretiske og kunstneriske forskningsprosjekter våre forelesere er engasjert i.

De Kask & Conservatory studiesteder ligger ved episenteret av Gent. Gent er svært mottakelig for den internasjonale kunstscenen og spesielt innbydende til studenter. I tillegg til å være integrert i denne kunstnerisk rikt miljø, skolen i seg selv er en kulturell aktør, organisere utstillinger, konserter, festivaler, foredrag og filmvisninger og co-produksjon av en internasjonal kunstmagasin.

historie

Den nåværende School of Arts forener to gamle og anerkjente institusjoner. The Royal Academy of Fine Arts (KASK) ble etablert 260 år siden og er en av de eldste institusjoner for høyere utdanning i Ghent. Den ble grunnlagt i 1751 av kunstneren Philippe-Carel Marissal. I løpet av sine studier i Paris, ble Marissal imponert av akademiet. Under østerriksk styre, ble den 'kongelige' kjennetegn gitt til Gent akademi av keiserinne Maria Theresia i 1771. Feltene tegning, maleri, skulptur og grafikk fortsette å oppfylle en sentral plass i programmet. Gjennom årene har akademiet lagt til nye felt som installasjon og media kunst, foto, animasjon og film, samt design, drama og landskapet hagearbeid.

The Royal Conservatory, grunnlagt av Joseph-Martin Mengal i 1835, er mer enn 150 år gammel. Akkurat som Marissal, Mengal også studert i Paris. Etterpå vandret han gjennom Europa med Napoleons hær. I samsvar med den perioden, skrev Mengal patriotiske sanger samt romanser og operaer. Han dukket opp som et horn spesialist. Mengal skole umiddelbart registrert 300 studenter i 1835, et par år senere var det 800 studenter. Alle 10 år og eldre var velkommen.

I det 20. århundre, vintertrening utviklet seg til høyere kunstutdanning på et faglig nivå for kandidater med en videregående skole diplom og tilbud ble utvidet til å omfatte jazz, pop musikk, musikkproduksjon og musikkinstrument konstruksjon.

KASK og Royal Conservatory har vært avdelinger av Høgskolen i Gent siden 1995. Med mer enn 18.000 studenter, er Høgskolen i Gent den største høgskolen i Flandern. Det gir fordeler av skalaen når du utvikler en effektiv administrasjon, styring av infrastruktur, utvikle forskning og tilby sosiale fasiliteter. Plassering av kunst-programmer i en struktur som School of Arts garanterer aktivt den spesifikke kvaliteten på kunst programmer i praksis. The School of Arts gjør dette innenfor HoGent og i nært samarbeid med Ghent universitet. En sterk utvidelse av kunstnerisk og teoretisk forskning innenfor School of Arts, og etablering av atelierer som pode på nye teknologiske medier og nye kunstneriske former, vitner om urokkelig hensikt å forbedre kvaliteten på programmene og til å reflektere dynamikken i kunstnerisk virkefelt i programmene.

grønn Track

Grønn Track er et nettverk som består av mer enn 40 organisasjoner innen kunst og kultursektoren som går sammen om å omgå økologi og bærekraft. The School of Arts Gent har vært en del av denne organisasjonen siden 2014 og bidrar til disse idealene på forskjellige måter.

Som en skole, forplikter vi å utdanne våre studenter til å gjøre dem mer bevisst på miljøet. Vi gjør det i kursene, men også i hele skolepolitikken selv. Vi tar sikte på en bærekraftig politikk, og prøver å huske på vårt økologiske fotavtrykk så mye som mulig.

Vi stimulerer både studenter og professorer til en kreativ tilnærming av bærekraftige, miljøvennlige materialer og prosesser. Dette vil resultere i en ny generasjon kunstnere som disse idealene komme naturlig.

Takket være vår allianse med Grønn Track vi også kan tjene på den kunnskapen og kompetansen til de andre medlemmene, og har tilgang til et omfattende nettverk av samarbeidspartnere i og rundt Ghent.

gent.greentrack.be

Steder

Gent

Address
The Royal Academy of Fine Arts in Ghent
Campus Bijloke
Jozef Kluyskensstraat 2

9000 Gent, Flandern, Belgia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss