KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vårt fakultet kan skryte av omfattende nasjonale og internasjonale nettverk i både forskning og utdanning. Nasjonalt har vi sterke forbindelser med næringslivet gjennom faste workshops med industriens kapteiner, både innenfor fakultetet - i form av såkalte "fellows" møter - og utenfor fakultetet i samarbeid med Vlerick Leuven Gent Management Skole. Internasjonalt har vi studentutvekslingsprogrammer med ledende utenlandske universiteter som Wharton School of University of Pennsylvania, University of Chicago Business School og Cornell University i USA, University of British Columbia, Queen's University, University of Toronto og Université de Montréal i Canada, IIMene i Calcutta og Bangalore i India, Kinas universitet og byuniversitetet i Hong Kong, Singapore Management University og 65 universiteter i Europa.

I de senere år har flere uavhengige besøkskomiteer anerkjent den høye kvaliteten på utdanning og forskning på vårt fakultet. I vår utdanning og forskning prøver vi å reagere på sosiale trender, for eksempel kredittkrisen, globaliseringen og Kinas rolle i vår globale økonomi. Studentveiledning, bærekraftig høyopplæring og grundig vitenskapelig forskning er våre tre hovedstolper.

Til slutt er det nyttig å kort diskutere vår unike plassering. Vårt fakultet ligger i hjertet av Leuvens historiske sentrum, preget av sin mer enn 575 år gamle universitetstradisjon, men likevel full av dynamikk, progressive kunstnere og studenter. Vårt fakultet ligger innen gangavstand fra den nye forskerparken i Heverlee, noen ganger kalt "Silicon Valley" i Belgia. Brussel-institusjonene, som EU, er aldri langt unna, både bokstavelig og figurativt. Flere kollegaer gir råd til de europeiske avdelingene og mange alumni jobber i de europeiske institusjonene.

Vår misjon og verdier

MISSION STATEMENT

Fakultetet for økonomi og næringslivs hovedoppdrag er utdanning og forskning.

En FEB-utdanning tar sikte på å forberede studentene på vellykket gründerarbeid og karriere i bedriftsverdenen, i nasjonal og internasjonal offentlig politikk, eller i forskning. For å oppnå dette tilbyr FEB høykvalitets, forskningsbaserte studieprogrammer innen økonomi og næringsliv, og fra bachelor til ph.d.

For det andre ønsker FEB å fremme forskning med høy faglig og samfunnsmessig innvirkning og høy synlighet i bedriftsverdenen.

FEBs ambisjon er å være et ledende lærings- og forskningsmiljø i Europa og å utmerke seg i de ulike forskningsfeltene som skolens verter har, og dermed verdsette sin høyeste rang blant toppene i europeiske skoler for økonomi og næringsliv.

For å oppnå disse to primære målene ønsker FEB å utvikle et stimulerende miljø for ansatte og studenter, der de fritt kan utvikle sin innovative, etiske og entreprenørmessige kompetanse innen utdanning, forskning og næringsliv, samtidig som de vektlegger den økonomiske politikkens rolle og virksomhet i jo større samfunn og holder et globalt fokus gjennom internasjonale utvekslinger og samarbeid.

FEB verdier

Mens hun forfølger sitt oppdrag og visjon, er FEB forpliktet til å være:

  • Rigorøs i det vi underviser, hva vi undersøker, og i undervisning hva vi undersøker.
  • Innovative i utdanning og entreprenørskap, og i vår ambisjon om å spille i forkant av forskningsmiljøet.
  • Kollegial i vår ledelse og mot våre relevante interne og eksterne interessenter.
  • Relevant for vår dedikasjon til å oversette praksisbasert bevismateriale til bevisbasert praksis, og å fremme forskning med høy faglig og samfunnsmessig innvirkning og høy synlighet i bedriftsverdenen.
  • Sosialt ansvarlig i vår rolle som et åpent senter for debatt om bedriftsøkonomiske, økonomiske, samfunnsmessige og etiske problemstillinger, med et internasjonalt og interkulturelt fokus.
  • I samsvar med KU Leuvens identitet og oppdrag, støtter FEB og fortaler verdiene til menneskerettigheter, sosial rettferdighet og respekt for mangfold i enkeltpersoner, samfunn og ideer.

Kommer til å studere på KU LEUVEN

Velkommen til Katholieke Universiteit Leuven, et av de eldste universitetene i Europa. Vi tilbyr utdannelse av høy kvalitet basert på toppmoderne internasjonal vitenskapelig forskning og gode, omfattende studentfasiliteter. Leuven er en pittoresk historisk by, men en som er livlig med livet og lever på studentens rytme.

KU Leuven ligger i Belgia, i hjertet av Vest-Europa, og har vært et læringsenter i nesten seks århundrer. I dag er det Belgias største universitet og grunnlagt i 1425, et av de eldste og mest anerkjente universitetene i Europa. Som et ledende europeisk forskningsuniversitet og medstifter av Liga for europeiske forskningsuniversiteter (LERU) tilbyr KU Leuven et bredt spekter av internasjonale mastergradsprogrammer, alle støttet av høykvalitets, innovativ, tverrfaglig forskning.

Siden etableringen har KU Leuven vært basert i byen som deler navnet sitt. Leuven er en hyggelig, trygg og livlig studentby, hvor århundrerrik historie møter banebrytende vitenskap. Universitetet tilbyr også studieprogrammer på campus i 11 belgiske byer, inkludert Brussel, Gent og Antwerpen.

Mission statement

KU Leuven oppfyller sitt oppdrag ved å tilby høy kvalitet tverrfaglig forskning og utdanning med en katolsk signatur.

Steder

Leuven

Address
Naamsestraat 69 box 3500
3000 Leuven
Belgium

Leuven, Flandern, Belgia

Antwerpen

Address
Korte Nieuwstraat 33
2000 Antwerpen
BELGIUM

2000 Antwerpen Antwerpen, Flandern, Belgia

Brussel

Address
Warmoesberg 26
1000 Brussels
BELGIUM

1000 Brussels Brussel, Belgia

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: