KU Leuven: Faculty of Social Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VELKOMMEN TIL FAKULTET SOCIALE Vitenskap

Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved KU Leuven er hjemsted for omtrent tre tusen studenter, omtrent femti professorer og to hundre forskningsassistenter. Fakultetets mål er å bidra til samfunnets kvalitet og analysere og informere samfunnstrender gjennom utdanning og forskning. Våre programmer er derfor nært knyttet til dagens hendelser. Som student vil du nøye følge utviklingen av det moderne, raske og forandrede samfunnet.

Det aktuelle og innovative aspektet av våre programmer er også å finne i vår moderne infrastruktur. Vårt campus er utstyrt med avansert undervisningsteknologi, Wi-Fi, et bibliotek utelukkende viet til samfunnsvitenskap, et mediasenter med et brukervennlige laboratorium og observasjonsspeil og et møtesenter med videokonferanseutstyr. Via det interaktive digitale læringsmiljøet (Toledo) og vår online studentportal, kan du sjekke online oppslagstavle, konsultere studiemateriell og bidra til diskusjonsforumet.

Våre programmer har også en sterk internasjonal orientering, både som et resultat av innholdet og gjennom internasjonal studentutveksling. Fakultetet tilbyr også engelskspråklige masterstudier.

Utdanning ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet er basert på den utmerkede vitenskapelige forskningen fra fakultetets ulike forskningsavdelinger. Våre lærde er aktive i nasjonal og internasjonal sammenheng og publiserer resultatene i svært varierte former, alt fra regjeringspolitiske rapporter til artikler i berømte tidsskrifter.

I tillegg til utdanning og vitenskapelig forskning er studentveiledning den tredje store søyle i Det samfunnsvitenskapelige fakultet. Studenter på fakultetet blir aldri igjen til egne enheter. Et engasjert team av professorer og studierådsmedlemmer er alltid der for å trene deg.

Kommer til å studere på KU LEUVEN

Velkommen til Katholieke Universiteit Leuven, et av de eldste universitetene i Europa. Vi tilbyr utdannelse av høy kvalitet basert på toppmoderne internasjonal vitenskapelig forskning og gode, omfattende studentfasiliteter. Leuven er en pittoresk historisk by, men en som er livlig med livet og lever på studentens rytme.

KU Leuven ligger i Belgia, i hjertet av Vest-Europa, og har vært et læringsenter i nesten seks århundrer. I dag er det Belgias største universitet og grunnlagt i 1425, et av de eldste og mest anerkjente universitetene i Europa. Som et ledende europeisk forskningsuniversitet og medstifter av Liga for europeiske forskningsuniversiteter (LERU) tilbyr KU Leuven et bredt spekter av internasjonale mastergradsprogrammer, alle støttet av høykvalitets, innovativ, tverrfaglig forskning.

Siden etableringen har KU Leuven vært basert i byen som deler navnet sitt. Leuven er en hyggelig, trygg og livlig studentby, hvor århundrerrik historie møter banebrytende vitenskap. Universitetet tilbyr også studieprogrammer på campus i 11 belgiske byer, inkludert Brussel, Gent og Antwerpen.

Mission statement

KU Leuven oppfyller sitt oppdrag ved å tilby høy kvalitet tverrfaglig forskning og utdanning med en katolsk signatur.

Steder

Leuven

Address
Parkstraat 45 bus 3600
3000 Leuven, Flandern, Belgia