KU Leuven

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

KU Leuven . Inspirerende utestående.

KU Leuven ble grunnlagt i 1425 og har vært et læringsenter i nesten seks århundrer. I dag er det Belgias største og høyest rangerte universitet, samt et av de eldste og mest anerkjente universitetene i Europa.

Som et ledende europeisk forskningsuniversitet og medstifter av Liga for europeiske forskningsuniversiteter (LERU) tilbyr KU Leuven et bredt utvalg av programmer på engelsk støttet av tverrfaglig forskning fra høy kvalitet på både universitetet og de internasjonalt anerkjente sykehusene. KU Leuven har en enestående sentral beliggenhet i hjertet av Europa, og tilbyr en virkelig internasjonal opplevelse, utdanning av høy kvalitet, førsteklasses forskning og nyskapende innovasjon.

KU Leuven utfører konsekvent godt i den internasjonale rangeringen. Det er nå rangert som nummer 47 i Times Higher Education World Rankings (2017-2018) og 71 i QS World University Rankings (2017-2018). Det ble kåret til Europas mest innovative universitet ved Reuters (2016 og 2017).

Finn ut mer av programmene som tilbys på KU Leuven :

Internasjonal orientering

KU Leuven er hjemsted for et pulserende samfunn av internasjonale studenter og medarbeider spredt over sine ulike universiteter. 16% av universitetets 56.000 studenter er internasjonale, som representerer over 150 land. KU Leuven doktorgrader gir internasjonalt orienterte PhD-spor for mer enn 5000 doktorgradsstudenter. KU Leuven jobber med et utvalg av toppnivå partnerinstitusjoner over hele verden og stimulerer målrettet internasjonal mobilitet og intensivt forskningssamarbeid. Det arbeider kontinuerlig med å integrere de lokale og internasjonale student- og forskningsmiljøene på alle sine campus gjennom en rekke programmer og aktiviteter.

www.kuleuven.be/internationalprogrammes

Utdanning av høy kvalitet

Excellence i utdanning og fortreffelighet i forskning går hånd i hånd. KU Leuven studieprogrammer er forskningsbaserte, noe som sikrer at studentene får faglig kompetanse samtidig som de utvikler en kritisk og forskningsorientert holdning. Fleksibilitet og state-of-the-art teknologi er integrert i hvert studieprogram. En KU Leuven grad gir en betydelig konkurransefortrinn og er høyt verdsatt rundt om i verden. ECTS kvalitetsmerket garanterer at alle studiepoeng på KU Leuven er gjennomsiktige og fullt overførbare.

www.kuleuven.be/education

Verdensklasse forskning

KU Leuven har et sterkt internasjonalt rykte for forskningspraksis . Som et omfattende universitet forfølger den nysgjerrighetsdrevet og strategisk grenseforskning, samt målrettet og etterspørseldrevet forskning, alt i et tverrfaglig miljø. KU Leuven er grunnlegger av League of European Research Universities (LERU), en utvalgt gruppe av fremragende forskningsintensive universiteter som setter tone for forskning i Europa.

KU Leuven har en sterk rekord for å sikre finansiering fra de mest konkurransedyktige forskningsfondene, blant annet de prestisjefylte ERC-tilskuddene tildelt av Det europeiske forskningsrådet. KU Leuven rangerer sjette i totale prosjekter under EUs syvende rammeprogram etter Cambridge, Oxford, Imperial College, ETH Zürich og University College London. Den totale forskningsutgangen er konsekvent blant europeisk topp .

www.kuleuven.be/research

Nyskapende innovasjon og R

KU Leuven Research

www.lrd.kuleuven.be

Steder

Leuven

Address
Oude Markt 13 - bus 5005
3000 Leuven, Flandern, Belgia

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: