KU Leuven

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Inspirerende det enestående

KU Leuven er en institusjon for forskning og utdanning med internasjonal appell. Alle programmer ved dette universitetet er basert på den innovative forskningen til forskere og professorer.

KU Leuven rangerer blant de 50 beste universitetene i hele verden!

Fra renessansefilosofi til nyskapende nanoteknologi: som et av Europas eldste universiteter kan KU Leuven skryte av en lang tradisjon med banebrytende forskning og utdanning av høy kvalitet.

Studere

Fremtidsstudenter

Som et av Europas ledende forskningsuniversiteter tilbyr KU Leuven en rekke forskningsbaserte studieprogrammer. En grad fra KU Leuven er høyt verdsatt over hele verden, noe som gir deg et konkurransefortrinn.

Nåværende studenter

Uansett hvilken campus du er på, har du ganske mange fasiliteter tilgjengelig for deg. Våre tjenester for studenter gir deg råd om bolig, studier og stipender. De tilbyr også sports- og kulturaktiviteter.

Hvorfor KU Leuven

KU Leuven er et av Europas høyest rangerte og mest anerkjente universiteter. Det kan skilte med en lang tradisjon med banebrytende forskning og utdanning av høy kvalitet. Men KU Leuven har ganske mange andre styrker også.

programmer

KU Leuven tilbyr ulike typer programmer, inkludert bachelor- og (avanserte) masterstudier, etterutdanningskurs og broprogrammer.

Fakulteter

Utdanning er organisert av 15 fakulteter, fordelt på tre grupper: Humaniora og samfunnsvitenskap; Vitenskap, ingeniørvitenskap og teknologi; og biomedisinske vitenskaper. En rekke fakulteter tilbyr programmer på forskjellige steder i Flandern og Brussel.

utdanning

KU Leuven appellerer til studentenes idé om fremtiden. Universitetet bidrar til studentenes personlige utvikling og til måten de ønsker å bidra til å forme samfunnet på.

Organisasjon

KU Leuven er dedikert til utdanning og forskning på nesten alle felt. De femten fakultetene tilbyr utdanning, mens forskningsaktiviteter er organisert av instituttene og forskningsgruppene. Disse fakultetene og avdelingene er på sin side gruppert i tre grupper: Humaniora og samfunnsvitenskap , vitenskap, ingeniørvitenskap og teknologi (SET) og biomedisinske vitenskaper . Hver av disse gruppene har en doktorgrad for sine doktorgradsutdanninger.

KU Leuven kan skryte av fjorten studiesteder, fordelt på 10 byer i Flandern.

Strategisk plan for KU Leuven i 5 prosjekter

Med denne universitetspolitiske planen gir KU Leuven et klart formål og retning for dens videre utvikling som et ambisiøst, internasjonalt orientert og forskningsintensivt universitet.

Utgangspunktet er en strategisk plan med 5 prosjekter. Disse fem langsiktige prosjektene er relevante og essensielle i generell forstand, men vil samtidig også bli oversatt til konkrete mål og ytterligere politiske valg.

Steder

Leuven

Address
Oude Markt 13 - bus 5005
3000 Leuven, Flandern, Belgia

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited

Programmer

Lederkurs
MSc