Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

• Solvay Brussels School

Solvay Brussels School er fakultet for økonomi og ledelse av Université Libre de Bruxelles, et av de største universitetene i Belgia, med en århundres gammel tradisjon for fortreffelighet i høyere utdanning. Hvert år ønsker skolen, som er EQUIS- og AMBA-akkreditert , velkommen til mer enn 4000 studenter, som deltar i over 30 programmer, inkludert bachelor-, master-, avansert mastergrad, MBA, lederutdanning og bedriftsprogrammer . SBS-EM oppdrag er å ha en avgjørende og positiv innvirkning på hvordan økonomiske og forretningsmessige utfordringer er adressert. Skolen arbeider for å møte de mest økonomiske og økonomiske utfordringene i vår tid med en unik blanding av vitenskapelig rigor, kontekstuelt engasjement og problemløsende ferdigheter.

as
Solvay Brussels Schools verdier:/>/>

Gratis forespørsel, Excellence, Entreprenørånd, Integrasjon, Likestilling, Demokratisk styring, Samfunnsrelevans

• Brussel, internasjonal by og europeisk hovedstad

I hjertet av Europa, bare 1h20 med tog fra Paris, 1h30 fra Amsterdam og 1h50 fra London og Köln, Brussels tilbyr alle fordelene av en hovedstad og livskvaliteten til en stor og livlig by. Brussel er hjemsted for alle de store europeiske institusjonene. Det er det offisielle setet til EU og mange andre politiske og økonomiske beslutningstakerne og har et økende antall bedrifter, organisasjoner og internasjonale eksperter. Den lange tradisjonen med gjestfrihet og utveksling i Europas grønneste hovedstad, betyr at både besøkende og innbyggere kan nyte en bred blanding av verdensmat og musikk, mens kulturgribber kan velge mellom en rekke museer og shows.

• Karriere

SBS-EM tilbyr personlig utviklingsaktivitet - som gir praktisk veiledning og individuell coaching angående tilnærming til arbeidsmarkedet, workshops, skriving av CV og søknadsbrev, intervju simuleringer, etc. - og bedriftsarrangementer (forelesninger og seminarer) med fremtredende forretningstall , presentere selskaper og deres sysselsetting muligheter. Gjennom årene har SBS-EM utviklet et nettverk av rekrutterere og har etablert kontakter med selskaper over hele Belgia og rundt om i verden.

• Internasjonalt Program

Med globalisering nå en realitet, vurderer skolen muligheten til å leve og studere i utlandet som grunnleggende i læreropplevelsen til masterstudentene. Skolen gir mange muligheter for mobilitet: Det internasjonale utvekslingsprogrammet (ett semester i utlandet - mer enn hundre partnere), flere doble grader (ett år i utlandet), den voksende QTEM-nettverksmesteren (to semestre i utlandet). Å leve og studere i utlandet er den beste måten for studenter å forberede seg på et profesjonelt liv og et internasjonalt miljø.

• Kjent Alumni

Marianne Bertrand, professor i økonomi, University of Chicago

Punit Bhatia, daglig leder, ING (India)

Laurent Bouton, professor i økonomi, Boston University

Lior Cohen, Product Manager Banking

Eric Boyer de la Giroday, president, ING Belgia

Gaëtan de Rassenfosse, forskningsfellow, University of Melbourne

Mathias Dewatripont, direktør, National Bank of Belgium

Dominique Leroy, konsernsjef, Belgacom

Izabel Medeiros, ekspertprosessleder, ING Belgia

Olivier Pauls, ansvarlig grossistforhandler, Vodafone Roaming Services

Peter Praet, styremedlem, European Central Bank

Nicolas Steisel, medstifter

Jean Van Wetter, Country Director (Tanzania), VSO Talk

José Zurstrassen, Entreprenør, Grunnlegger av Skynet og Keytrade Bank

Mer informasjon: am.solvay.edu

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se skolens masterprogrammer » Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Avansert Master i Financial Markets

Campus Heltidsstudier 1 - 1 år September 2018 Belgia Brussels

Avansert Master i Financial Markets tilbyr en avansert utdanning i finans og finansmarkeder som er komplementær til læreplanen som tilbys i klassisk utdannet programmer i økonomi eller økonomi. [+]

Denne avanserte mastergrad i finansmarkedet tilbyr en avansert utdanning innen økonomi og finansmarkeder som er komplementær til læreplanen som tilbys i klassiske utdannede programmer i økonomi eller økonomi. Mesteren fokuserer derfor på å skape broer mellom teori og praksis og også politikk og strategiske aspekter av dagens økonomiske landskap. For å gjøre det, er alle kursene gitt av en eksepsjonell cadre av fakultet medlemmer - både utøvere og akademikere.

10 PARADIGMER/>

Finans hadde blitt mye mer komplisert og konkurransedyktig.Det er en massiv reguleringsskifte på gang.Du trenger et annet sett med ferdigheter for å lykkes.De beste fagpersonene vil gjøre enda bedre, mens gjennomsnittet vil stagnere.Finans er stadig mer tverrfaglig.Regulatorer forventer mer fra finansinstitusjoner.Samfunnet forventer et mer etisk finansielt system.Finansielle firmaer ser på sine forretningsmodeller, og den finansielle verden er omstrukturering.Et nytt forhold bygges mellom offentlige og private finansielle strømmer.Senteret for finansiell kraft skifter gradvis til nye økonomier.... [-]

Avansert Master i innovasjon

Campus Heltidsstudier 1 - 1 år September 2018 Belgia Brussels

Den avanserte mastergrad i innovasjon [+]

Denne avanserte master i innovasjon og strategisk ledelse er utviklet for å gi deltakerne de verktøyene, ferdighetene og tankegangen som er nødvendige for å håndtere utfordringen fra raskt utviklede og forandrede organisasjoner. Dens design skaper deltaker for å utvikle sin evne til å være entreprenørskap, analysere komplekse utfordringer og påvirke sitt miljø tidlig i karrieren. Masteren dekker hoveddisipliner for ledelse (dvs. strategi, markedsføring, økonomi, prosjektledelse ...) med fokus på fremtiden. Den omfatter alle typer innovasjon, fra teknologi til sosial, fra nytt produkt / tjenester til nye forretningsmodeller og organisasjonsformer.

10 PARADIGMER/>... [-]


Avansert Master i innovasjon

Campus Heltidsstudier 1 - 1 år September 2018 Belgia Brussels

Den avanserte mastergrad i innovasjon [+]

Den avanserte mastergrad i innovasjon

Vår partner: MIP Politecnico di Milano:

MIP er en global business school akkreditert av EQUIS og AMBA. Den er rangert av Financial Times blant de beste handelshøyskolene i Europa, og har blitt anerkjent som en prestisjetungskole i over 30 år. Skolen arbeider med et bredt nettverk av offentlige og private selskaper og støttes av de sterke linkene som er utviklet med Politecnico di Milanos avdelinger for ingeniørfag og design.

Programmål

Dette er bare noen få ferdigheter som masterprogrammet har som mål å utvikle seg i kandidater:

lære å utvikle en ny forretningsidé , fra konseptdesign til utførelse.Lære å introdusere og administrere innovasjoner , både kostnadseffektivt og bærekraftig.identifisere nye markeds- og sosiale muligheter for nye og eksisterende virksomheter.bygge ditt eget personlige nettverk av ledere, investorer, designere, gründere, inkubatorer og konsulenter fra ulike bransjer og land.bygge m anageriske og organisatoriske ferdigheter , og evnen til å jobbe i et lag.... [-]

Avansert Master i Kreativitet

Campus Heltidsstudier 1 - 1 år September 2018 Belgia Brussels

Den Advanced Master of Creativity [+]

Avansert Master i Kreativitet

Vi tilbyr til våre deltakere

en dyp forståelse og direkte praksis av den kreative prosessen i sammenheng med strategier, operasjonsverktøy og markedsføringskommunikasjon,nye måter å forestille seg, markedsføre og selge produkter, tjenester, ideer og erfaringer,en direkte nedsenking i svært kreative sirkler og næringer (reklame, show business, kino, arrangementshåndtering, etc.)

Denne mesteren er virkelig unik i veien for tilnærming til markedsføring: Vi skal lære deg "markedsføring av fremtiden", mens de fleste markedsføringsprogrammer faktisk fokuserer på markedsføringen av fortiden.

10 PARADIGMER/>

I dag, utvikling av en konkurransefortrinn, grunnlaget for suksess og overlevelse, krever innovasjon og kreativitet på strategisk nivå, ikke bare på operativt nivå.Alle de siste markedsførings suksessene (Apple, Nespresso, eBay, etc.) kommer fra overlegen kreativitet, enten det er markedsskaping eller radikalt nye måter å forestille seg forsyningskjeder.Konfrontert med teknologi, nye medier, globalisering og en utrolig diversifisering av forsyningskilder, forbrukere og forretningskunder ønsker ikke å være "bare fornøyd", de vil være begeistret."Advokater, regnskapsførere, programvare ingeniører: det er hva morDu kan være kreativ i matte, vitenskap, musikk, dans, mat, undervisning, kjører en familie eller ingeniør. Enhver virksomhet i dag bør være om å generere originale ideer som skaper verdi.Ingen har en anelse om hvordan verden skal se ut om fem eller ti år, eller til og med neste år faktisk. Hvis du ikke kan forutsi fremtiden, oppdager du den.Utfordringene vi står overfor, fra overbefolkning til mangel på naturressurser, er uten presedens. Nye problemer krever nye løsninger. Nye muligheter krever nye tilnærminger."Det er lite til ingen tid tildelt for virkelig tenkning, brainstorming eller eksperimentering uten dom.... [-]

Avansert Master i kvantitativ finans

Campus Heltidsstudier 1 - 1 år September 2018 Belgia Brussels

Et svært utfordrende ettårig program designet for å forberede deg til en vellykket karriere som økonomisk profesjonell. [+]

Denne Avanserte Master i kvantitativ finans tilbyr sine potensielle studenter en avansert utdanning. Læreplanen består av en kombinasjon av økonomi, statistikk, økonometri, programmering og matematikk. Denne master tilbyr full dekning av finansielle disipliner som eiendoms- og derivatprising numeriske metoder og programmeringsferdigheter. Den er orientert for et publikum med en kvantitativ bakgrunn enten ved nyutdannelse eller av yrkeserfaring.

10 PARADIGMER/>

September 2008 var et vendepunkt i finanssektoren, kjører den mot nye horisonter. Et skift av paradigme og fremveksten av nye markeder fører til en radikal endring i spillereglene.Kompleksiteten når uovertrufne nivåer.Og konkurranseevnen øker.I denne sammenheng trenger økonomisk beslutningstaking kvantitativ innovasjon.Klassisk modelleringsteknikker er ikke toppspillere lenger.Nye kvantitative teknikker trengs.Modeller basert på statistikk og økonomisk virkelighet.Forskjellige modeller og metoder.Og sist, den finansielle sektoren trenger... [-]

Avansert Master i politisk økonomi

Campus Heltidsstudier 1 år August 2019 Belgia Brussels USA Georgetown + 2 fler

Brussel-Washingtons felles grad i politisk økonomi er et innovativt ettårig program som kombinerer styrken til to internasjonalt anerkjente institusjoner. Etter vellykket gjennomføring av programmet blir to grader tildelt, en ved Solvay Brussels School og en ved Georgetown University. [+]

En felles grad mellom Georgetown University og Solvay Brussels School (ULB).

Brussel-Washingtons felles grad i politisk økonomi er et innovativt ettårig program som kombinerer styrken til to internasjonalt anerkjente institusjoner. Etter vellykket gjennomføring av programmet blir to grader tildelt , en ved Solvay Brussels School og en ved Georgetown University.

Denne unike grad tilbyr:

• En internasjonal opplevelse i hjertet av globale beslutningsprosesser, med full nedsenkning i både Washington DC, vert for alle amerikanske institusjoner og Brussel, Europas hovedstad og vert for alle europeiske institusjoner. • Kurser instruert av akademikere og utøvere som er ledende spesialister på deres felt. • Møter på stedet som veileder elevene gjennom internasjonalt institusjoner, som for eksempel ved EU-kommisjonen, Verdensbanken, OECD, IMF og ulike tenketanker. • En kombinasjon av grenseopplæring i formell og kvantitativ politisk økonomi, i tillegg til konkrete politiske saker. • Tilgang til de brede og aktive alumni nettverkene i Georgetown og Solvay.... [-]


Master i bedriftsøkonomi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Belgia Brussels

Dette sporet har som mål å utdype studentenes kunnskap om anvendt økonomi og tillate dem å gjennomføre praktisk feltarbeid. [+]

Praksis-og policy-orientert program bygning på sterk teoretisk bakgrunn - Utvikling av muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner - Hands-on dimensjoner: på hotellet eller virtuelt ("konsulenttjenester") internship å jobbe med konkrete prosjekter

Dette sporet har som mål å utdype studentenes kunnskap om anvendt økonomi og tillate dem å gjennomføre praktisk feltarbeid. Obligatoriske teorikurs gi studentene et solid fundament i de mekanismer og verktøy om økonomi. Gjennom et internship, feltprosjekter, workshops, og lekser for å støtte de teoretiske kurs, elevene lære å analysere virkelige virksomhet og politiske spørsmål. Studentene også lære å kommunisere resultatene av deres arbeid med beste praksis standarder på ulike fagområder. Etter en felles kjerne program på teori og verktøy, skal studentene forventes å spesialisere seg i ett av tre store felt: EU-regulering og økonomi; EU og International Business; Financial Markets og tjenester. ... [-]


Master i ledelse vitenskap

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Belgia Brussels

The Master i Management Science mål å utruste studentene med det teoretiske grunnlaget for ledelse trengs for å takle og analysere ledersituasjoner i en kritisk måte, og de læringsmuligheter som kreves for å være i stand til å anvende og tilpasse de ulike forretningsmetoder og praktiske ferdigheter ervervet i løpet av programmet . [+]

Vekt på International and Sustainable Business - Teori og praksis-orienterte kurs

Den Master i Management Science har som mål å utruste studentene med det teoretiske grunnlaget for ledelse som trengs for å takle og analysere ledersituasjoner i en kritisk måte, og de læringsmuligheter som kreves for å være i stand til å anvende og tilpasse de ulike forretningsmetoder og praktiske ferdigheter ervervet i løpet av programmet.

De internasjonale og bærekraft dimensjoner av virksomheten er sentrale pilarene i programmet, noe som gjenspeiles i de sentrale kurs og fire mindre spesialisering i Internasjonal strategisk ledelse; Samfunnsansvar; Markedsføring; Entreprenørskap. ... [-]


Master i økonomi forskning

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Belgia Brussels

Programmet består av obligatoriske kurs i økonometri, makroøkonomi og mikroøkonomi. [+]

vitenskapelige verden - Frontier kurs, med ledende forskere på sitt felt - Utmerket plassering av våre Ph.D. akademikere over hele verden (Boston University, Chicago GSB, Inter-American Development Bank, EU-kommisjonen, ...)

Denne mester tilbyr en internasjonalt konkurransedyktig, høy kvalitet PhD-programmet i "Quantitative Economics", noe som fører til ECARES Doctoral School. Den fremragende kvaliteten har blitt bekreftet av nyere studier på kvaliteten på doktorgrads skoler i økonomi. En av dem er basert på suksessen av kandidatene på det akademiske arbeidsmarkedet. Den finner at ECARES Doctoral School er blant de ti beste i Europa og den tredje beste i Kontinental-Europa. Den andre er basert på vitenskapelige prestasjoner av de nyutdannede. Det viser at en av våre kandidater, Domenico Giannone, er blant de 65 unge forskere over hele verden som ble uteksaminert mindre enn 15 år siden. ... [-]


Master i økonomisk analyse og europeisk politikk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Belgia Brussels

Målene for dette programmet er å styrke kunnskapen om studentene i økonomi. Samtidig vil de få muligheten til å spesialisere seg i et bestemt felt. [+]

Bredt spekter av kurs som dekker alle økonomiske felt Avansert trening Utvikling av analytiske, kvantitative og kvalitative ferdigheter

The Master i økonomi - Analyse, politikk og forskning foreslår en grundig og avansert opplæring i alle viktige økonomi disipliner, for eksempel mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri. Opplæringen er gjennomført av to seminarer (ett kvantitative, en tematisk) og skriving av en masteroppgave som utvikler studentenes selvstendighet og evne til å lede viktige prosjekter og kommunisere med andre.

Muligheten til å velge et fagområde (finansiell økonomi, innovasjon og marked, internasjonal økonomi, og sosio-økonomisk politikk) gir studentene solid kompetanse til å analysere komplekse økonomiske problemer og bli dyktige beslutningstakere som kan generere innovative løsninger i et skiftende økonomisk verden.... [-]


Mestere i Business Engineering

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Belgia Brussels

Den Master i Business Engineering utvikler ferdigheter og kunnskap som kreves i alle sentrale ledelse disipliner. [+]

Stort utvalg av kurs som dekker alle felt av ledelsen - Profesjonell dimensjon: corporate oppdrag

Den Master i Business Engineering tilbyr muligheten til å forstå og bli involvert i alle deler av forvaltningen. En virksomhet ingeniør kan integrere de viktigste funksjoner og avdelinger av organisasjoner. Programmet utvikler avanserte kunnskap og know-how innenfor områdene økonomi, markedsføring, kontroll, strategi, og menneskelige ressurser, men vil også utvikle ferdigheter som toppledere og gründere krever: informasjonsbehandling, problemløsning, prosjektledelse, mennesker ledelse, kommunikasjon, etisk atferd, entreprenørskap, kritisk tenkemåte og personlig dømmekraft, samarbeid og selvledelse.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Solvay Brussels School
Avenue F.D. Roosevelt 42
1050 Bruxelles

Brussels, B-1050 BE
Besøksadresse
Georgetown, District of Columbia, US