SUPINFO International University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

SUPINFO er en privat institusjon for høyere utdanning som ble grunnlagt i 1965, anerkjent av den franske stat og verdens ledere i databransjen. Med sine 36 studiesteder i Frankrike og i utlandet, har SUPINFO kall eller rektor n trene senior ingeniører, spesialister i informasjonsteknologi og kommunikasjon (IKT) og direkte i selskaper som opererer på å forlate skolen. SUPINFO gir "International Master of Science" grad av dyktige og informasjonssystemer sertifisert av den franske stat og registrert i Frankrike i det nasjonale registeret over Yrkes sertifisering på høyeste nivå, det nivået jeg (BAC + 5 år, Master, Engineer).

Bachelor of Science (nivå Baccalaureate 3 år) tilsvarende innhenting av 180 studiepoeng (etter å ha bestått eksamen er gitt i B1, B2 og B3)

Internasjonal Master of Science M.Sc (nivå Baccalaureate 5 år) anerkjent av den franske regjeringen til nivå 1 (nivå Master, Engineer) tilsvarende innhenting av 300 studiepoeng (etter å ha bestått eksamen er gitt i B1, B2 , B3, M1 og M2)

Steder

Brussel

Address
Brussel, Belgia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss