Les den offisielle beskrivelsen

SUPINFO er en privat institusjon for høyere utdanning som ble grunnlagt i 1965, anerkjent av den franske stat og verdens ledere i databransjen. Med sine 36 studiesteder i Frankrike og i utlandet, har SUPINFO kall eller rektor n trene senior ingeniører, spesialister i informasjonsteknologi og kommunikasjon (IKT) og direkte i selskaper som opererer på å forlate skolen. SUPINFO gir "International Master of Science" grad av dyktige og informasjonssystemer sertifisert av den franske stat og registrert i Frankrike i det nasjonale registeret over Yrkes sertifisering på høyeste nivå, det nivået jeg (BAC + 5 år, Master, Engineer).

Bachelor of Science (nivå Baccalaureate 3 år) tilsvarende innhenting av 180 studiepoeng (etter å ha bestått eksamen er gitt i B1, B2 og B3)

Internasjonal Master of Science M.Sc (nivå Baccalaureate 5 år) anerkjent av den franske regjeringen til nivå 1 (nivå Master, Engineer) tilsvarende innhenting av 300 studiepoeng (etter å ha bestått eksamen er gitt i B1, B2 , B3, M1 og M2)

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

SUPINFO International University

The Institute of Information Technology generelt ønsker hans materiale for å møte behovene til alle selskaper og sikre utvidede muligheter for sysselsetting. Dermed er al ... [+]

Master

SUPINFO er en privat Higher Educational Institution grunnlagt i 1965, anerkjent av den franske staten og verdens ledere i IT-bransjen.

Med sin 36 Campus i Frankrike og i verden, er SUPINFO viktigste kall til å trene på høyt nivå ingeniører, spesialister teknologier for informasjon og kommunikasjon (IKT) og direkte i operativ virksomhet på å forlate skolen . Den gir derfor en "Master of Science" som en ekspert på datamaskiner og informasjonssystemer sertifisert av den franske stat og Frankrike registreres i det nasjonale registeret over Professional Certification på høyeste nivå, nivået jeg (Bac 5, Master, Engineer).

SUPINFO leverer:

Internasjonal Master of Science M.Sc (Bac + 5) anerkjent av staten nivå 1 (Master nivå, Engineer) Tilsvarende for å oppnå 300 studiepoeng (vanligvis etter å ha passert undersøkelsene er gitt i B1, B2, B3, M1 og M2) ... [-]
Frankrike Paris Bordeaux Caen Clermont-Ferrand Grenoble Belgia Brussel  + 4 Mer
September 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk