University of Mons

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Mons (UMONS) ligger i den sørlige delen av Belgia, nær den belgisk-franske grensen på aksen Brussel-Paris, i den gamle byen Mons, som har blitt valgt til europeisk kulturhovedstad i 2015.

Universitetet er blant de topp-12% av de høyere utdanningsinstitusjonene evaluert i U-Multirank med en ratingprestasjon "veldig bra", dvs. med mer enn 10 "A" score.

UMONS velkommen på sin campus rundt 7000 studenter fra over 40 nasjonaliteter, internasjonale studenter som representerer ca 15% av studentmassen.

UMONS fremmer mobiliteten av egne studenter og forskere gjennom flere programmer, for eksempel Erasmus +. Doble grader er også tildelt, for eksempel innenfor TIME nettverk (Top industriledere for Europa).

UMONS inkluderer 7 Fakulteter og 2 skoler, den eldste er Fakultet for ingeniørgrunnlagt i 1837:

Fakultet for arkitektur og byplanlegging Det medisinsk-Pharmacy, Avdeling for ingeniørutdanning, Det psykologiske fakultet og utdanning, Fakultet for naturvitenskap, Fakultet for oversettelse og tolking-EII - School of International Tolker, Warocqué School of Business and Economics Language Institute School of menneske og samfunnsvitenskap Jusstudiet

UMONS tilbyr vanlige universitetsgrader, dvs. ungkarer, mestere og doktorgrader (PhD). Mens de fleste lavere kurs er gitt i fransk, tilbyr universitetet undervisning kurs undervises på engelsk i en rekke fag, inkludert temaer som er relevante for Fakultet for teknologi og til Warocqué School of Business and Economics. Dessuten, alle fakulteter tilbyr mestere og doktoravhandlinger overvåket på engelsk.

Med mer enn 700 forskere, er forsknings målene UMONS avgjort både på regionalt og internasjonalt nivå.

Kompetansen til universitetsforskere er internasjonalt anerkjent, som demonstrert for eksempel ved klassifisering av Thomas-Reuters byrået av tre forskere innen kjemi og materialvitenskap blant de topp 100 som har vært mest innflytelsesrike i sine fag i løpet av det siste tiåret 2001 -2010.

Steder

Mons

Université de Mons

Address
20, place du Parc
B7000 Mons, Vallonien, Belgia