Business skoler i Benin

Topp universiteter Skoler & universiteter i Benin 2018/2019

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Benin. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Benin. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Benin og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Benin og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Benin direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Benin

African School of Economics

Master Benin Cotonou USA Princeton

Veien til nyskapende ledelse Den Afrikanske School of Economics har hovedkontor i Abomey-Calavi, (Cotonou, Benin). Vi tilbyr for tiden fire studieprogrammer på masternivå: Master i matematikk, økonomi og statistikk (MMES), Master I Bedriftsøkonomi (MBA), Master I Utviklingsstudier (MBS) og Master I Offentlig Administrasjon (MPA). Vi har også en utøvende utdanning og en Ph.D. Program i økonomi. Sjekk vår nettside for å lære mer om våre nåværende og fremtidige programmer. … [+] ASE er utvidelsen av Institutt for empirisk forskning i politisk økonomi (IERPE), grunnlagt i 2004, til et fullverdig panafrikansk universitet. Totalt 95 studenter er påmeldt til ASE (71 MMES-program, 24 MBA) for studieåret 2015-2016, som kommer fra 15 forskjellige land. Fakultetets medlemmer (19) kommer fra toppuniversiteter fra USA, Canada og Europa. mål Den Afrikanske School of Economics kombinerer afrikanske røtter med et globalt perspektiv, og vi er ivrige etter å oppfylle våre forpliktelser ved å forfølge excellence i følgende aspekter: Å gi våre studenter overlegen opplæring i sine utvalgte fagområder; En godt avrundet utdanning som nærmer seg kreativitet, kritisk tenkning, global utsikt og kulturell bevissthet; Og et campusliv som forbereder dem til å være samfunnsledere og livslang elever. Å være en ledende institusjon for forsknings- og doktorgradsstudier, forfølge kunnskap i både kjerne og anvendte områder, og samarbeide tett med offentlige byråer, næringsliv og industri for å fremme teknologisk innovasjon og økonomisk utvikling. Å gi et åpent miljø som bidrar til utveksling av kunnskap, synspunkter og nyskapende ideer blant studenter, fakultet, ansatte og besøksforskere fra hele verden, med variert bakgrunn og fremragende lærings- og forskningsresultater. [-]