Les den offisielle beskrivelsen

Veien til nyskapende ledelse

Den Afrikanske School of Economics har hovedkontor i Abomey-Calavi, (Cotonou, Benin). Vi tilbyr for tiden fire studieprogrammer på masternivå: Master i matematikk, økonomi og statistikk (MMES), Master I Bedriftsøkonomi (MBA), Master I Utviklingsstudier (MBS) og Master I Offentlig Administrasjon (MPA). Vi har også en utøvende utdanning og en Ph.D. Program i økonomi. Sjekk vår nettside for å lære mer om våre nåværende og fremtidige programmer. ASE er utvidelsen av Institutt for empirisk forskning i politisk økonomi (IERPE), grunnlagt i 2004, til et fullverdig panafrikansk universitet. Totalt 95 studenter er påmeldt til ASE (71 MMES-program, 24 MBA) for studieåret 2015-2016, som kommer fra 15 forskjellige land. Fakultetets medlemmer (19) kommer fra toppuniversiteter fra USA, Canada og Europa.

mål

Den Afrikanske School of Economics kombinerer afrikanske røtter med et globalt perspektiv, og vi er ivrige etter å oppfylle våre forpliktelser ved å forfølge excellence i følgende aspekter:

  • Å gi våre studenter overlegen opplæring i sine utvalgte fagområder; En godt avrundet utdanning som nærmer seg kreativitet, kritisk tenkning, global utsikt og kulturell bevissthet; Og et campusliv som forbereder dem til å være samfunnsledere og livslang elever.
  • Å være en ledende institusjon for forsknings- og doktorgradsstudier, forfølge kunnskap i både kjerne og anvendte områder, og samarbeide tett med offentlige byråer, næringsliv og industri for å fremme teknologisk innovasjon og økonomisk utvikling.
  • Å gi et åpent miljø som bidrar til utveksling av kunnskap, synspunkter og nyskapende ideer blant studenter, fakultet, ansatte og besøksforskere fra hele verden, med variert bakgrunn og fremragende lærings- og forskningsresultater.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

African School of Economics

Strukturen til vårt MMES-program er nesten identisk med det for de to første årene av et nordamerikansk doktorgradsprogram i økonomi. Den kombinerer avansert opplæring i ... [+]

Master i matematikk, økonomi og statistikk (MMES)

Strukturen til vårt MMES-program er nesten identisk med det for de to første årene av et nordamerikansk doktorgradsprogram i økonomi. Den kombinerer avansert opplæring i kvantitative metoder med et sterkt fundament i økonomisk teori og forskningsdesign. Studenter som fullfører MMES-programmet er godt posisjonert for å fullføre doktorgradsstudier i økonomi i Nord-Amerika eller Europa. MMES-kandidater fortsetter også å jobbe som forskningsassistenter i feltbaserte økonomiske studier og i evalueringsroller i offentlig sektor, på internasjonale organer og i frivillige organisasjoner. Studentene har mulighet til å delta i forskning utført av ASEs institutt for empirisk forskning i politisk økonomi. Dette er et empirisk orientert program utviklet for studenter og karriere med bachelorgrad i matematikk, statistikk eller økonomi, selv om andre studenter med sterke kvantitative ferdigheter også kunne lykkes i programmet. Dette programmet tilbyr tre delfelt: Econometric Theory, Econometrics and Applied Economics.... [-]

Benin Cotonou
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
African School of Economics

ASEs MPA-læreplan er utformet for å tilby en utdanning som er overlegen for sammenlignbare programmer i Benin og den bredere regionen ved å ha streng opplæring i statisti ... [+]

Master i offentlig forvaltning (MPA)

ASEs MPA-læreplan er utformet for å tilby en utdanning som er overlegen for sammenlignbare programmer i Benin og den bredere regionen ved å ha streng opplæring i statistikk og økonomi, samt en tett forbindelse med regjerings- og internasjonale organer. Strukturen til ASEs MPA-program ligner på våre MBA-programmer. Den omfatter to spor: Offentlig forvaltning og internasjonale relasjoner. Dette programmet gir studentene mulighet til å utforme, administrere og evaluere offentlig politikk som vil gi dem mulighet til å få toppstillinger i statlige og internasjonale organisasjoner.

[-]
Benin Cotonou
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
African School of Economics

Dette toårige programmet tilbyr faglig opplæring i samfunnsvitenskap relatert til utvikling, med to spor: Økonomisk historie, og sosiologi og statsvitenskap. Den tilbys k ... [+]

Master i utviklingsstudier (MDS)

Dette toårige programmet tilbyr faglig opplæring i samfunnsvitenskap relatert til utvikling, med to spor: Økonomisk historie, og sosiologi og statsvitenskap. Den tilbys kun til heltidsstudenter og gir grunnleggende økonomi opplæring til studenter sammen med lokalt skreddersydd kurs i andre samfunnsvitenskap. Det er rettet mot studenter med bachelorgrader i historie, antropologi, sosiologi, filosofi og juridisk studier. MDS-programmet søker å forberede studentene på et bredt spekter av baner, inkludert doktorgradsstudier i samfunnsvitenskap, forskningsmuligheter og arbeid i offentlig, ideell eller privat sektor i en rekke roller.

[-]
Benin Cotonou
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk