Institut Supérieur des Métiers de l'Audiovisue - ISMA BENIN

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem er vi?

Historisk

Handler Higher Institute of Audiovisuelle (ISMA) ble grunnlagt i 2006 rundt klare pedagogiske verdier, relevante programmer, vanlige tekniske investeringer, et fakultet av høyt nivå kvalitet partnerskap for et bestemt formål: profesjonelle studenter.

Etablering av Private Høyere teknisk utdanning, anerkjent av staten Benin, er ISMA oppgave å tilby sine studenter fra ulike bakgrunner, måter å effektivt forberede deres integrering i arbeidslivet.

For å oppnå dette, ISMA tilbyr omfattende pensum, kvalifisering og diplom forbereder å fullstendig identifisert, den audiovisuelle og kinokjede. Også ISMA har han blitt akkreditert av afrikansk og gassiske Rådet for høyere utdanning (cames) Profesjonelle Lisenser og mestere fagfolk i alle sektorer det tilbyr.

En yrkesopplæring, er ferdigheter definert som makt til å handle, lykkes og gå til å utøve et yrke som er basert på en organisert kropp av kunnskap og kompetanse.

En ISMA, er denne ferdigheten ervervet gjennom en teknisk tverrfaglig utdannelse relatert til mestring av ferdigheter og grunnutdanning som gjør det mulig å tilegne seg ferdigheter som går utover den umiddelbare rammen av yrket og som kan reinvesteres i sammenhenger personlige og sosiale liv.

Opplæring i ISMA kombinerer teori med praksis. Studenter utføre profesjonell prosjekter syntese (rapporter, dokumentarer, fiksjon, magasiner, etc.) ved slutten av hvert studieår. filmer av prosjekter følgende prosjektet pedagogikk validere sine slutten av syklusen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk

Videoer

ISMA Bénin: Une Escale au Premier Campus Africain de l'Image et du Son