Les den offisielle beskrivelsen

The International University of Sarajevo er en non-profit uavhengig institusjon for høyere utdanning som selvstendig gir støtte for sitt arbeid. Det tilbyr utdanninger i alle tre studie sykluser, samt spesifikke faglige utviklingsprogrammer i de registrerte områdene.

IUS er akkreditert med den nasjonale Agency for utvikling av høyere utdanning og kvalitetssikring og oppført i staten register over godkjente høyere utdanningsinstitusjoner i Bosnia og Hercegovina. Universitetet er advokatfullmektig medlem av European University Association (EUA) og en full medlem av International Association of Universities (IAU). I tillegg er alle de syv programmene representert gjennom Keystone akkreditert av AQ Østerrike i seks år fra september 2016. IUS følger en fire-årig utdanning struktur Ved lavere nivå. Programmene er kompatible med Bologna-systemet og tillate fri overføring av studiepoeng gjennom studiepoeng. En bachelorgrad ved hormonspiralen har en verdi på 240 studiepoeng. EN mestere programmet på IUS varer ett år og har en verdi på 60 studiepoeng.

Språkkrav

Den språk for kommunikasjon og utdanning på IUS er NorskOg alle potensielle studenter trenger bevis på språkkunnskaper (IELTS 6 eller TOEFL IBT 79). Studenter som mangler dette nivået av ferdighet kan studere på engelsk Language School før de er klar for sine lærere studier språkmessig.

Deltakeravgifter

lavere nivå kostnaden for et program starter fra 3600 Euro med de relevante stipender. Til master i genetikk og bioteknologi avgiften er 3500 Euro. For International Relations og elektro og elektronikk Engineering programmerEr avgiften 3000 Euro.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

International University Of Sarajevo IUS

Genetikk og bioteknologi er en av de raskest voksende fagfelt, og det er et økende behov for genetikere og bioingeniører formet med moderne tekniske standarder. Vi tar si ... [+]

Genetikk og bioteknologi er en av de raskest voksende fagfelt, og det er et økende behov for genetikere og bioingeniører formet med moderne tekniske standarder.

Vi tar sikte på å trene fordomsfri genetikere og bioingeniører, klar over lokale og globale problemer, og sensitive om etiske problemstillinger.

Programmet fokuserer på praktiske anvendelser av teoretisk rammeverk levert på lavere nivå, og bygge opp på forskning arm og utvikle bransjespesifikke praksiser. Samarbeid med næringen er en av de viktigste målene for programmet for å legge til løsnings finne ferdigheter og et sinn-sett av forskning støttet praktisk.

Ett-årig utdanning 60 studiepoe... [-]
Bosnia-Hercegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
International University Of Sarajevo IUS

På høyere nivå, er fokus for IR-programmet på fred og konflikt studier og internasjonal sikkerhet. ... [+]

På høyere nivå, fokus på IR programmet er på freds- og konfliktstudier og Internasjonal sikkerhet.

Programmet gir hovedfagsstudenter med ferdigheter de trenger for å fungere i den moderne verden, og for å undersøke motiver, metoder og retningslinjer for stater forfølge sine spesielle interesser på den internasjonale arena og kreftene som virker til å forme og begrense disse landene.

Programmet har også en svært vellykket Summer School på lære av fortiden, Transitional Justice, Avstemming og andre tilhørende disipliner.

Ett-årig utdanning 60 studiepoeng AQ Østerrike akkreditert 3000 Euro per år [-]
Bosnia-Hercegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

International University Of Sarajevo IUS

Elektrisk og Elektronikk Programmet tilbyr en Master of Science-grad innen elektrisk energi og kraftsystemer samt elektronikk og embedded systemer. ... [+]

Elektrisk og Elektronikk Programmet tilbyr en Master of Science-grad innen elektrisk energi og kraftsystemer samt elektronikk og embedded systemer.

Studiet fokuserer gjennom den tilbudte læreplaner på anvendte aspekter av de studerte emner. Derfor er student oppfordres til å utvikle en helhetlig forståelse av feltet, noe som ville åpne ulike muligheter for ham / henne enten i industrien, akademia eller forskning og utvikling.

De store endringene i energisektoren, begynner fra fornybare energikilder til distribuerte generatorer og slutter med mikro-nett, ring for nye ideer og ulike måter å integrere forskning på disse feltene, og det er søknad i markedet. For dette og mer, gir EEE programmet mulighet for studentene til å være aktivt involvert i et spor knyttet til kraftsystemanalyse og design i den ene hånden, og for kontroll og optimalisering av disse systemene gjennom den innebygde systemer spor.... [-]

Bosnia-Hercegovina Sarajevo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

International Relations Office of IUS