University of Sarajevo School of Economics and Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The School of Economics and Business i Sarajevo (SEBS) ble etablert i 1952 som Fakultet for økonomi. Sin første klasse besto av 105 heltidsansatte og 129 deltidsstudenter. SEBS har lengst tradisjon og er den største utdanningsinstitusjon i Bosnia og Hercegovina. Det er en ledende institusjon i BH system for høyere utdanning i etablering og formidling av kunnskap innen økonomi og administrasjon. Av særlig betydning er kontinuiteten Skole operasjoner gjennom de siste 58 årene. Selv midt i den tyngste avskalling og krigføring under aggresjonen mot Bosnia-Hercegovina fra 1992-1995, fikk undervisning ikke opphøre, på grunn av entusiasme og engasjement fra både ansatte og studenter.

The School klart å beholde de fleste av sine fakultetet medlemmer selv under de vanskeligste perioder av sin historie. I løpet av de siste femti årene har skolen vært i stadig utvikling og implementering av en rekke programmer som fører til dannelsen av høyt utdannede og kreative fagfolk i stand til å anta ledelsesmessige og lederroller i sin yrkeskarriere. Dens hovedmål er å vedta og anvende alle dagens trender i business, økonomi og utdanning for å tilpasse seg vår raskt skiftende, konkurransemiljøet.

Som i 2009, 15.154 studenter i fire-årig program, 823 studenter i det treårige programmet og 3.543 studenter i den toårige programmet har uteksaminert fra School. 569 søkere fått en mastergrad, mens 187 doktoravhandlinger har blitt forsvart.

Bestreber å gjøre sin læreplan og pensum så moderne som mulig, samt å intensivere skritt mot internasjonalisering og internasjonal anerkjennelse av sine grader, var skolen den første i Bosnia-Hercegovina for å vedta og gjennomføre (i løpet av 2001/2002 studieåret) en læreplan basert på den europeiske Studiepoeng Transfer System - studiepoeng. En vesentlig grad av samarbeid har blitt oppnådd med elite skolene økonomi både i Europa og rundt om i verden, og gir studentene et bredere spekter av valg, og lar sin egen uavhengige innflytelse på utviklingen av programmene der de deltar. Det andre trinnet i gjennomføringen av ECTS-basert konsept av studiet ved skolen startet i 2005 med innføringen av "3 + 2 + 3" system. The School introduserte sin første generasjon av akademikere, som er basert på en ECTS konsept, i oktober 2008.

SEBS er den eneste utdanningsinstitusjonen i B & H som har vært medlem av European Foundation for Management Development - EFMD og medlem av Foreningen til Advance Collegiate School of Business - AACSB.

SEBS har fått akkreditering av den østerrikske organ for kvalitet. I dag er SEBS det eneste fakultetet i Bosnia og Herzegovina som holder en europeisk akkreditering, noe som betyr at denne institusjonen og dens vitnemål vil bli anerkjent i European Education Area.

SEBS også innført kvalitetsstyringssystem i henhold til ISO 9001: 2008. I 2009 tjente SEBS sertifisering av Bureau Veritas. Introduksjon og sertifisering av Quality Management System ved ISO Standard verifiserer SEBS som en vellykket institusjon i utvikling og implementering av faglige programmer for første, andre og tredje studieløpet til høyere utdanning og ikke-akademiske grad programmer, kurs og opplæring i henhold til livslang læring konsept. I 2009 ble SEBS belønnet med EDUNIVERSAL Palmes sertifikat. Dette sertifikatet streker den økende suksessen til denne institusjonen på en internasjonal skala, og setter SEBS i de 1.000 beste handelshøyskoler i verden.

Ifølge Webometrics, ble verdens universitetenes ranking system av nettet aktiviteter, SEBS, rangert tre hundre og nittinde, blant de 400 beste handelshøyskolene i verden.

Steder

Sarajevo

School of Economics and Business

Address
School of Economics and Business in Sarajevo
University of Sarajevo
Trg oslobodjenja - Alija Izetbegovic 1

71000 Sarajevo, Føderasjonen Bosnia-Hercegovina, Bosnia-Hercegovina
Telefon
+387 33 275-900

Akkrediteringer

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: