Access Masters

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

2018 Access Masters Spring Tour starter den 24. januar med et arrangement i Brussel, og tilbyr Masters aspiranter muligheten til å møte de beste skolene One-on-One.

Fra januar til april 2018 vil Touren muliggjøre potensielle søkere til å møte ledende internasjonale universiteter og handelshøgskoler på 17 arrangementer i Europa, Latin-Amerika, India og Midtøsten. Access Masters Tour besøker Berlin og Brussel for første gang. Finn hele timeplanen på hendelsessiden på accessmasterstour.com

Skreddersydd pedagogisk opplevelse

Under Access Masters hendelser senior bachelorstudenter eller nyutdannede kan oppdage de beste matchende Masters programmet. Arrangementene kombinerer en opplæringsskole, en-til-en-møter og rådgivende økter som gjør det mulig for aspiranter å utforske pedagogiske muligheter på den måten som passer best til dem.

En-til-en-hendelser gjør det mulig for deltakerne å møte innsidere fra toppskoler - opptaksledere, professorer, nåværende studenter og alumner. På den måten er de bedre i stand til å identifisere de beste programmene for dem og forbedre sine muligheter for opptak. En-til-en-møter gir mulighet til å lære mer om individuelle bedriftsprogrammer direkte fra kilden, oppdage alle detaljer som har betydning for deg mest, og sammenligne ulike perspektiver og erfaringer.

Access Masters lar deltakerne bli kjent med mange forskjellige masterprogrammer om gangen. Under åpent messeformat kan potensielle Masters søkere møte alle deltakende universiteter og få detaljer om hele omfanget av deres utdannede programmer, utover forretninger og ledelse. Dette gir en følelse av universitetets miljø og den tverrfaglige erfaringen man kan fordyre seg på.

Men disse hendelsene handler ikke bare om å hjelpe potensielle studenter med å finne det rette programmet. Aspiranter kan også dra nytte av ekspert tilbakemelding på styrker og områder for å forbedre deres MBA profil, faglig råd om hvordan du velger de riktige programmene, og hva som gjør en fremragende applikasjon. De kan også få praktiske tips om testforberedelse (GMAT, GRE, TOEFL, IELTS, etc.), stipendprogram og andre finansieringsmuligheter.

Kort sagt, Access Masters Tour gjør at du kan utforske, forberede og starte opplæringen på best mulig måte.

Hvem kan ha nytte av det

Access Masters events er designet for å hjelpe potensielle masterstudenter å finne Masters programmer som passer dem best.

Arrangørene oppfordrer studenter i det siste året av deres bachelorgradsstudier, samt nyutdannede til å delta i arrangementet. De fleste mastergradsprogrammer gleder seg til søkere uten arbeidserfaring. Noen programmer er imidlertid rettet mot unge fagfolk som allerede har om lag to års yrkeserfaring relevant for det påtenkte spesialiseringsområdet i høyere utdanning.

Fluency på engelsk for akademiske studier er et must fordi flertallet av programmene presentert på Access Masters hendelsene blir undervist på engelsk.

Det er også viktig å vite at One-to-One-arrangementet og Access Masters messene imøtekommer ulike typer kandidater.

One-to-One-arrangementet er designet for potensielle studenter som er interessert i forretningsgrader. Kandidater kobler seg til handelshøgskoler som samsvarer med profilen sin og sine preferanser under opptil 20 minutter møter som er planlagt på forhånd.

Messene, derimot, tillater kandidater å møte dusinvis av skolerepresentanter for å lære om ulike masterprogrammer. Denne rekke programmer og formater gjør at Access Masters hendelsene kan hjelpe et stort antall kandidater til å velge sin vei i livet.

Steder

São Paulo

Address
Alameda Santos, 1123 - Jardim Paulista
São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil

Buenavista

Address
Alameda Santos, 1123
Buenavista, Delstaten Mexico, Mexico

Mumbai

Address
462, Senapati Bapat Marg, Lower Parel
Mumbai, Maharashtra, India

Milan

Address
Piazza della Repubblica 20
Milan, Lombardia, Italia

New Delhi

Address
Barakhamba Avenue, Connaught Place
New Delhi, Delhi, India

Paris

Address
2 place de la Defense CNIT - BP 210
Paris, Île-de-France, Frankrike

Moskva

Address
31A bld.1 Leningradsky prospect
Moskva, moskva, Russland

Rio de Janeiro

Address
Avenida Atlantica, 2600, Copacabana
Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasil

Beirut

Address
Beirut, Beirut Governorate, Libanon

München

Address
Maximilianstraße 17
München, Bayern, Tyskland

Medellín

Address
Carrera 42a No. 1-15
Medellín, Antioquia, Colombia

Kiev

Address
5, Alla Tarasova Street
Kiev, Kyiv City, Ukraina

Brussel

Address
Rue du Commerce 9
Brussel, Belgia

Lima

Address
Av. Malecón de la Reserva 1035
Lima, Callao-regionen, Peru

Bengaluru

Address
Vivanta By Taj - MG Road
Bengaluru, Karnataka, India

Bogotá

Address
Calle 73 No.8-60
Bogotá, Bogota, Colombia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss