Les den offisielle beskrivelsen

Med et levende og nyskapende tilnærming, er vi den sjette året, Best Private University Center of Mines og syvende året på rad, den beste private universitetssenter BH; i henhold til vurderingen av IGC (General indeks av kurs) utgitt av Kunnskapsdepartementet (i EP / MEC) i mars / 2017 - den viktigste nasjonale indikator på kvalitet i høyere utdanning i Brasil.

Vår posisjon som den beste private Universitetssenteret Mine er resultatet engasjement med solid faglig og menneskelig utvikling av våre studenter.

Vi har mer enn 50 studieprogrammer, inkludert bachelor, undervisning og teknologisk oppgradering, og mange er scoret i Editora Student Guide April (med 62 stjerner i den utgaven 2017 av Guide) og Universitetet Ranking Folha de São Paulo - RUF.

Vår Graduate Program tilbyr over 60 spesialiserte kurs og to mastergrader i ledelse og sosial, utdanning og lokal utvikling-rangert blant de beste i Brasil av Higher Education Personell Forbedring Coordination (CAPES).

Engasjement og lidenskap

Alt dette arbeidet er brukt av lærere, mestere og leger med anerkjent faglig kompetanse og markedet, med støtte fra erfarne medarbeidere og lidenskapelig om utdanning. Begge får full støtte av One som opplæring og faglig utvikling, samt all oppmerksomhet mot de menneskelige og personlige.

Vi er en av de 100 beste steder å jobbe i Brasil, for sjette år på rad (2011, 2012, 2013, 2014, 2015 og 2016), valgt av GPW Institute / Journal Times. I 2016, en undersøkelse utført av GPW også ble valgt til den andre beste selskapet å jobbe i Minas Gerais, i "mer enn 1000 ansatte." Og i 2017, ble vi vurderte andre år på rad, det beste selskapet for kvinner å jobbe i Brasil.

Gjennom våre 56 års erfaring innen høyere utdanning, feiret den 20. oktober, kom i 2016 med 16 enheter i Minas Gerais og Goiás, som ligger i Belo Horizonte, Betim, god orden, katalansk, grev, Divinópolis, Nova Serrana, Pouso Alegre, Sete Lagoas og Uberlândia.

Disse prestasjonene har bare vært mulig med og den daglige forpliktelse til å bygge en pedagogisk og inspirerende læringsmiljø som vekker i folk lidenskap for et fullverdig liv og respektere egenskapene til hver.

Misjon, visjon og verdier

Med effektiv deltakelse og direkte bidrag på over 2000 mennesker, inkludert lærere og ansatte, har vi bygget vår misjon og visjon, i et flott eksempel på hvordan du kan bygge fremtiden for Una kollektivt.

  • Mission

Forvandle landet for utdanning, kompetanse og lidenskap, inspirerende våre studenter, lærere og ansatte til å realisere sine drømmer og potensial som enkeltpersoner, fagfolk og agenter for sosial endring.

  • Utsikt

Å bli anerkjent som en høyere utdanningsinstitusjon for høyere pedagogisk påvirkning av landet, verdsatt for god utdanning, utvikling fagfolk og workability av sine studenter og nyutdannede.

  • Vår charter av verdier

Una bygget sitt charter om verdier, med fem grunnleggende prinsippene som styrer alle beslutninger ved institusjonen. Det er den sanne kompass som vil flytte alle mot realiseringen av en drøm drevet av vår oppgave, som er å forvandle landet for utdanning, opplæring fagfolk for arbeidsmarkedet, guidet av etisk atferd og borger holdning, gjennom faglig dyktighet og administrative og adopsjon av moderne undervisningspraksis.

  • Samarbeid - Å samarbeide er å jobbe sammen i et sunt forhold av gjensidig avhengighet mot felles mål og gjensidig nytte. Samarbeid styrker lagånd, solidaritet, og egge vår evne til å dele informasjon, kunnskap og erfaringer.
  • Åpenhet - er praksisen ansvarlig og tohånds av sannhet og integritet, noe som innebærer sammenhengen mellom hva du tenker og hva du gjør, vurderer andres synspunkter.
  • Respekt - Det er å være klar over våre rettigheter og plikter, samt den andre, forståelse og akseptere individuelle forskjeller og håndheve vår omtanke for menneskelige verdier.
  • Engasjement - Det ser ut personlige interesser, interessene til andre og institusjonen, forutsatt at forpliktelse til å bygge en bedre verden.
  • Innovasjon - er gjøre annerledes. Utvikle evnen til å forestille seg hva som ikke eksisterer. Det stiller spørsmål ved rutine og vaner. Du lærer å leve med det ukjente, det annerledes, overraskende og nytt. Det viser drømmen til virkelighet.
Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Centro Universitário UNA

Vi forventer 50 år siden, og ikke er enestående, og det er et bidrag til forvaltningen av de ledere og de som har ansvaret for at de skal være i stand til å utnytte de me ... [+]

Vi forventer 50 år siden, og ikke er enestående, og det er et bidrag til forvaltningen av de ledere og de som har ansvaret for at de skal være i stand til å utnytte de mest administrative prosessene.

Om du er en del av en profesjonell leverandør, er det viktig at du bruker de samme retningslinjene, og du er sikker på at du er en metodolog, og du er en del av din organisasjon.

Klikk her for å få hjelp.

Público

Profissionais kompromisser er en inovação og en dynamisk organisasjon, som er en av de største fagfolkene i tverrfaglige og transiterende områder, og de er avgjørende for at de skal kunne analysere, analysere og tolke data og informere om kvantitative og kvalitative kvalifikasjoner, habilitet og samspill desenvolvimento de iniciativas neles sustentados; Habilitados en desenvolver ou contratar serviços de terceiros. Lærerens kompromisser er en konvergerende transformator, som er en del av utfordringene, og utvider og gir deg mulighet til å oppnå en rekke muligheter for å opprettholde en innflytelse og din organisasjon.... [-]

Brasil Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
24 måneder
Campus
Les mer på norsk
Centro Universitário UNA

O Mestrado Profissional em Gestão Social, Educação og Desenvolvimento Lokal som en profesjonell formidler profesjonell som trenger samfunn og etterspørsler, programmer, p ... [+]

O Mestrado Profissional em Gestão Social, Educação og Desenvolvimento Lokal som en profesjonell formidler profesjonell som trenger samfunn og etterspørsler, programmer, planer og prognoser for de lokale, mediante o aperfeiçoamento de conhecimentos, metodologier og rekruttering av sosiale, sosiale Hvis du ikke har noen problemer, er du spesielt interessert i det sosiale.

Klikk her for å få hjelp.

Proposta única pelo pioneirismo, originalidade e consistência. Busca Equilibrar erudição e criatividade, interagir formação teórica e prática. Samarbeide med en kontekstualisering, en interesjonell sosial og en verdiskaping, som er en forutsetning for at det er et middel til å utøve et middel til å være med og delta i samarbeid.... [-]

Brasil Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Campus
Les mer på norsk