Les den offisielle beskrivelsen

EBAPE brasilianske School of Public and Business Administration (Escola Brasileira de Administração Publica) &nbsp Den brasilianske School of Public and Business Administration fra Getúlio Vargas Foundation - ble etablert i april 1952 og har spilt en viktig rolle i opplæring universitet og regjeringen personell både i Brasil og i andre land i Latin-Amerika og Afrika. &nbsp Fra begynnelsen, det har kjørt administrasjon kurs på høgare og spesialiserte nivåer, samt et omfattende forskningsprogram og teknisk konsulenttjeneste for offentlige bedrifter og virksomheter. &nbsp Master of Public Administration program, satt opp i 1967, har utdannet personell til å ta opp viktige posisjoner i direkte og indirekte administrasjon i statlige selskaper og store brasilianske selskaper. &nbsp I det pedagogiske feltet, i tillegg til Undergraduate kurs i administrasjon, Master of Public Administration selvfølgelig Master of Business Administration selvfølgelig Ph.D. i Administrasjon selvfølgelig tilbyr EBAPE øyeblikket forlengelse og spesialisering kurs for ansatte og ledelse av statlige selskaper i tillegg til åpne og videreutdanning programmer for over fire tusen studenter per år. &nbsp Forskningsprosjekter promotert av EBAPE dekker områdene regjeringen og administrasjon, forvaltning av offentlig og privat sektor, offentlig politikk, sosiale ledelse, utdanning i offentlig administrasjon og innsikt i offentlig sektor infrastruktur. EBAPE utgir også en bi-monthlyPublic Administration Journal (RAP - Journal of Public Administration), grunnlagt i 1967, bi-månedlig og brasiliansk portugisisk Journal of Management (RPBG - Portugisisk og brasiliansk Magazine Management) og en elektronisk Jounal - Notebooks EBAPE. BR. &nbsp EBAPE Fosters samarbeid mellom institusjoner og utvekslingsprogrammer. Gjennom årene har disse programmene vært et incentiv for å utvikle felles forskningsinnsats og teknisk rådgivning prosjekter med andre Administration skoler. &nbsp EBAPE faglige policy er formulert av den konsultative rådet består av fakultetet medlemmer. Styret er ansvarlig for administrasjon av skolen, selv om dets Academic Training og Research Centers, Lato sensu Graduate Center og Rådgivning, opplæring og lederutvikling Centers. &nbsp I tillegg til aktivitetene gjennomført på sitt hovedkontor i Rio de Janeiro, har EBAPE utvidet og konsolidert sitt arbeid i regionale kjerner rundt i landet og i utlandet. Spesielle programmer i teknisk opplæring og rådgivning holdes i Brasília og andre brasilianske byer.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Master

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

Master i administrasjon er EBAPE svar på dagens krav til Graduate Kurs i Administrasjon, i tråd med retningslinjer kapper / Ministry of Education, som ... ... [+]

Master i Administrasjon

&nbsp

Master i administrasjon er EBAPE svar på dagens krav til Graduate Kurs i Administrasjon, i tråd med retningslinjer kapper / Ministry of Education, som godkjenner den under klassifiseringen som en profesjonell masterstudium i henhold til Administrative Ruling N. 080/98 .

&nbsp

The Professional Master kurs er primært et deltidsstudium som gjør at master-studenter å forene sine studier med sin faglige virksomhet.

&nbsp

Kurset struktur var basert på EBAPE erfaring med Lato sensu graduate kurs for å identifisere behovene til organisasjoner og utarbeide oppfattet profilen til administrator for å fylle stillinger i midten og toppledelsen og i rådgivning posisjoner. Denne erfaringen viste en sterk etterspørsel etter fagfolk med bred kjennskap til styringsverktøy og informasjon om internasjonale markedet dynamikk samt en driftig ånd og følsomhet for markedsmessige vilkår. På denne måten, fra utvelgelse av kandidater gjennom til utarbeidelsen av det endelige arbeidet, ønsker selvfølgelig å utvikle kunnskap, kompetanse, talenter og holdninger for å møte disse kravene. ... [-]

Brasil Rio de Janeiro
March 2020
Deltid
24 måneder
Campus
Les mer på norsk