ESPM – Brasil

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Wiki

Det uvanlige i konstant bevegelse

Med mer enn 65 års historie, er ESPM en brasiliansk referanse innen kommunikasjon, markedsføring og ledelse innen høyere utdanning, med DNA fra innovasjon og teknologi til stede i alle læringsprosesser, og som trener fagpersoner forberedt på fremtiden.

ESPMs forpliktelse til dyktighet og levetid er å holde vår kvalitet og omdømme konstant, det være seg om ti, tjue, femti år fra nå. Vi hedrer vitnemålet og tilliten til hver av studentene våre.

Vår historie

ESPM ble opprettet i 1951, en tid da reklame vokste som næringsliv i store deler av verden og ble et yrke. En gruppe annonsører og medieentreprenører hadde en visjon om at bare med en kompetanseskole ville vi ha en sterk og utviklet kommunikasjonsindustri i Brasil. Og så ble ESPM født.

I dag har skolen der ”Lærer dem som gjør det” alltid hatt rundt 15 000 elever og 600 lærere som jobber på markedet, campus i byene São Paulo, Rio de Janeiro og Porto Alegre. Internasjonale partnerskap med anerkjente universiteter i mer enn 10 land.

Med det formål å ta vår dyktighet og varighet til sektoren og trene flerfaglige fagpersoner, tilbys for tiden 8 studenterkurs: Administrasjon, samfunns- og forbrukervitenskap, kino og audiovisuell, design, journalistikk, reklame, internasjonale relasjoner og TECH.

Vår portefølje inkluderer også studenter, master, doktorgrad og gratis kurs, av kort og middels varighet.

  • Vårt oppdrag: Å trene ledere som er i stand til å transformere næringslivet og utvikle landet.
  • Vårt formål: Å skape globale ekspertisjonssentre i Brasil på våre driftsområder.
  • Våre verdier: Akademisk dyktighet; Etikk og sannhet; Gratis initiativ og ytringsfrihet; Menneskelig og sosial oppstigning; Mangfold.

ESPM LifeLab

Et enestående initiativ i det brasilianske akademiske miljøet

Med endringene i arbeidsmarkedet forårsaket av sosiale og teknologiske fremskritt, er det vanskelig å forutsi fremtiden til yrkene, noe som øker faglige usikkerheter og usikkerheter. Derfor oppfant vi måten å undervise og lære på, både personlig og profesjonelt.

I alle kurs oppfordrer vi studentene våre til å utvikle ikke bare ferdigheter som er konvensjonelle for karrieren de velger, men også de som fremmer sosial velvære, som er i stand til å danne mer menneskelige og uvanlige vesener. Disse kompetansene gjelder tre hovedpilarer:

  • Metakognitiv (selvlæring): Benchmarks og verktøy for å forberede seg på livslang læring.
  • Techquant (digital flyt): flyt i antall og teknologiske nyvinninger. Å håndtere den digitale verden er avgjørende for å forstå verden og følgelig våre forhold.
  • Socioemotional (selvkunnskap): Utvikling av såkalte myke ferdigheter, for eksempel egen kunnskap og ledelse. Forbedrede kommunikasjonsevner og mellommenneskelige forhold.

Live EAD

I tillegg til ansikts-til-ansikt-kurs, har vi en komplett plattform med gratis online- og videreutdanningskurs, undervist i et foregangsformat i Brasil. 100% live-klasser, sanntids samhandling mellom lærer og elev, med ubegrenset tilgang til innspilte klasser.

138648_pexels-photo-3769021.jpeg

Faglig masterplan

Forskjellen i aktive undervisningsmetoder

Siden 2013 har vi en akademisk mesterplan, som presenterer unike og differensierte forslag for å veilede studentinitiativene våre. Vi bringer vår kompetanse sammen i en enkelt undervisningsmodell, som blir stadig mer konkurransedyktig.

Vi prioriterer bruk av aktive metodologier, brukt i de beste universitetene i verden og i stand til å mobilisere studentlæring og overvinne begrensningene i tradisjonelle klasser. Vi reduserte forelesningene og fremmet mer praktisk dynamikk i bestemte rom, i flere casestudierom og multiplatformlaboratorier.

Utveksle programmer

Vi anerkjenner viktigheten av internasjonale opplevelser i opplæringen av studentene våre, og det er grunnen til at vi har en avtale med flere institusjoner rundt om i verden, i land som Argentina, Canada, Chile, Colombia, Spania, USA, Frankrike, England, Italia, Mexico og Portugal.

Hver ESPM-student kan ta deler av studiene i utlandet og velge mellom kort- og langvarig kurs.

Gratis utdanningsforsikring

Garantert varighet på kurset

Her kan alle studenter lettere følge studiene. ESPM tilbyr en gratis utdanningsforsikring, som garanterer kontinuiteten i kurset, i tilfelle uforutsette hendelser som gjør det umulig å betale undervisning, i tillegg til å tilby 24-timers assistanse for ulykker.

138649_pexels-photo-3777727.jpeg

Steder

São Paulo

Address
Rua Dr. Álvaro Alvim, 123
Vila Mariana - São Paulo

São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil

São Paulo

Address
Rua Joaquim Távora, 1240
Vila Mariana - São Paulo

São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil

São Paulo

Address
Av. Dr. Chucri Zaidan, n° 920 - 6º andar, no Market Place Tower I
Chácara Santo Antonio - São Paulo

São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil

Rio de Janeiro

Address
Rua do Rosário, 90
Centro - Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasil

Rio de Janeiro

Address
Rua do Rosário, 111
Centro - Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasil

Porto Alegre

Address
Rua Guilherme Schell, 350
Santo Antônio - Porto Alegre

Porto Alegre, Delstaten Rio Grande do Sul, Brasil

Florianópolis

Address
Rodovia José Carlos Daux, 2945, Saco Grande
Florianópolis - Santa Catarina

Florianópolis, Delstaten Santa Catarina, Brasil

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss