Universidade Estácio

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1970 av John Uchôa Cavalcanti Netto, med gjennomføringen av College of Law, er hans navn til ære for den militære portugisiske grunnleggeren av byen Rio de Janeiro og første general-guvernør flaggskip Rio de Janeiro. I løpet av 1980-tallet UNESA viet til åpningen av andre humaniora kurs, etter å ha konvertert til universitetet i år 1988,1 Med det i det neste tiåret vokste åpne utradisjonelle kurs i kommunikasjon og virksomhetsområde; som det var en stor innovasjon i høyere utdanning markedsføring i delstaten Rio de Janeiro, og deretter på nasjonalt nivå. På 2000-tallet åpnet han opp raskt biomedisin.

Estacio har omfattende undervisningsopplegg, og tilbyr lavere og høyere bred forstand, og strengt tatt i ulike områder av kunnskap. Det er også kjent for Holiday kurs tilbyr åpent til fellesskapet, i juli og januar.

Den Estacio de Sa Universitetet tilbyr også internasjonal opplæring i de områdene av gjestfrihet uten å måtte forlate landet gjennom partnerskap med europeiske skoler. Det er en partner av Lausanne Ecole Hoteliere (Hospitality), Lausanne Hospitality Consulting (Tourismology), Alain Ducasse Formation (Gastronomi), Universitetet i Coimbra (Høyre), Greensboro er Northen Caroline University (Insurance Management) og The Walt Disney World Company (Business Management hotelleiere og Tourist) .2 I tillegg til å undervise i investeringene, også klarte en profesjonell fotballag, Estacio de Sa Fotballklubb mellom 2004 og 2011.

Steder

Rio de Janeiro

Address
R. do Bpo., 83 - Rio Comprido
20261-063 Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasil

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss